מבקש המלצה למחשב מותג בסיסי
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
אין לי ניסיון עם מחשבי מותג אבל הרכבתי לא מעט מחשבים בעצמי. אני יכול להגיד לך שגם אם הם לא נבדקו לפני זה אין סיבה שהם לא יעבדו כמו שצריך.
ולגבי שדרוגים עתידיים, מה הכוונה? מעבד, זיכרון, כרטיס מסך? כי כל כמה שנים יש התקדמות טכנולוגית בזה והחלקים לא בהכרח יתאימו למחשב שאתה קונה עכשיו.
ולגבי שדרוגים עתידיים, מה הכוונה? מעבד, זיכרון, כרטיס מסך? כי כל כמה שנים יש התקדמות טכנולוגית בזה והחלקים לא בהכרח יתאימו למחשב שאתה קונה עכשיו.
-
opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
אז הנה הבדל ביני לבינך.toxin כתב:אין לי ניסיון עם מחשבי מותג אבל הרכבתי לא מעט מחשבים בעצמי. אני יכול להגיד לך שגם אם הם לא נבדקו לפני זה אין סיבה שהם לא יעבדו כמו שצריך.
ולגבי שדרוגים עתידיים, מה הכוונה? מעבד, זיכרון, כרטיס מסך? כי כל כמה שנים יש התקדמות טכנולוגית בזה והחלקים לא בהכרח יתאימו למחשב שאתה קונה עכשיו....
אתה הרכבת מחשבים בעצמך, יש לך את הידע היכולת והרצון להתעסק ולהתמודד עם זה.
אני לעומת זאת, שונא להתעסק עם זה. מחשב שמתחיל להיות איטי או רועש, הוך בשבילי למטרד נוראי.
לגבי שדרוגים, בעיקר כרטיס מסך כנראה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
כך בחשבון שהספקים במחשבים האלו מיועדים להחזיק סך הכל את התצורה הספציפית,אז אין לך מספיק מרווח בטחון כדי לקנות כ.מסך חדש.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
לדעתי אנחנו סוטים מהנושא. אור פתח את השרשור בחיפוש אחר מחשב מותג. זה מה שהוא רוצה וזה מה שיקנה - אין פה טעם לנסות לשכנע אותו אחרת.
אור - האם במקום העבודה שלך משתמשים במחשבי מותג נייחים? אם כן הייתי מתייעץ עם הIT (אם יש לכם) ושואל את דעתם על טיב השירות. במיוחד אם אתם לא לקוח גדול במיוחד (לקוח גדול תמיד יקבל שירות טוב).
אחי קנה לאמא שלי מחשב של HP, אבל א. אין פה המלצה עליהם. הוא עובד סבבה כמו כל מחשב אחר, וב. גילוי נאות - יש לי קשר לחברת HP, אבל לא למוצרים הביתיים שלהם, לכן לא מדובר בהמלצה ואני לא יכול לעזור/לסדר את הבחור
אור - האם במקום העבודה שלך משתמשים במחשבי מותג נייחים? אם כן הייתי מתייעץ עם הIT (אם יש לכם) ושואל את דעתם על טיב השירות. במיוחד אם אתם לא לקוח גדול במיוחד (לקוח גדול תמיד יקבל שירות טוב).
אחי קנה לאמא שלי מחשב של HP, אבל א. אין פה המלצה עליהם. הוא עובד סבבה כמו כל מחשב אחר, וב. גילוי נאות - יש לי קשר לחברת HP, אבל לא למוצרים הביתיים שלהם, לכן לא מדובר בהמלצה ואני לא יכול לעזור/לסדר את הבחור
כמעט בכל הניידים שרכשתי (מתוכם 3 דל) היו בעיות למרות שהגיעו עם מערכת הפעלה. בווסטרו I7 3560, תוכנת הBACKUP של דל שבאה עם המחשב גרמה לcritical errors. הוא מגיע עם כרטיס נוסף מעבר לזה של המעבד והיו בעיות עם הדרייברים, היה צריך לעשות שינוי בBIOS כדי שהווינדוס בכלל יעלה ועוד כל מני דברים קטנים. כך שלקנות מחשב מותג לא בהכרח פותר בעיות. מציע שכשתחליט על המחשב תחפש עליו ברשת על מנת לוודא שהוא חף מבעיות.
-
opv
- חבר מביא חבר

mrunderhill ,
במקום העבודה שלי יש מחשבים מורכבים ולא מחשבי מותג, חוץ מניידים כמובן.שניים מהמחשבים האלו בילו אצלי בבית לצורך חיבור מרחוק ומאוד לא התרשמתי מהם, במובנים של שקט, אמינות וכ'.
EyalR,
לא נתקלתי מעולם במוצר ללא תקלות.
במחשב מותג או נייד למשל, לפחות יש את האופציה לגגל ולקרוא חוות דעת וביקורות, כמו שהצעת. במחשב לגו, אין אפילו על מה לגגל, אם יש תקלה, הלקוח וחנות המחשב, הופכים לבלשים בניסיון לאתר את התקלה.
יש גם סיכוי אגב, שחנות תתייאש מלקוח והתקלה שלו ותגיד שהתקלה נובעת משימוש לא תקין של הלקוח.
במקרה של מחשב מותג, אפשר תמיד לפנות לחברת האם.
במקום העבודה שלי יש מחשבים מורכבים ולא מחשבי מותג, חוץ מניידים כמובן.שניים מהמחשבים האלו בילו אצלי בבית לצורך חיבור מרחוק ומאוד לא התרשמתי מהם, במובנים של שקט, אמינות וכ'.
EyalR,
לא נתקלתי מעולם במוצר ללא תקלות.
במחשב מותג או נייד למשל, לפחות יש את האופציה לגגל ולקרוא חוות דעת וביקורות, כמו שהצעת. במחשב לגו, אין אפילו על מה לגגל, אם יש תקלה, הלקוח וחנות המחשב, הופכים לבלשים בניסיון לאתר את התקלה.
יש גם סיכוי אגב, שחנות תתייאש מלקוח והתקלה שלו ותגיד שהתקלה נובעת משימוש לא תקין של הלקוח.
במקרה של מחשב מותג, אפשר תמיד לפנות לחברת האם.
No place like home.......... Theater
- mrunderhill
- חבר ותיק

שמע, בסופו של דבר הייתי הולך על HP או DELL, פשוט כי לדעתי להם יש שוק יותר גדול בנייחים.
- mrunderhill
- חבר ותיק

שאלה טובה. אני יודע בארה"ב לפחות אפשר ללכת לאתר ולעשות קסטומיזציה. תברר עם הנציגות של דל בארץ
-
opv
- חבר מביא חבר

יש למישהו המלצה מאיפה לרכוש?
יש משווק מומלץ באיזור השרון?
אגב, לגבי שינוי מפרט של מחשב כזה,
שאלתי בשתי חנויות האם ניתן לבצע שינויים במפרט, למשל להוסיף SSD.
התשובה היא שזה אפשרי, אבל החלקים שנוספו לא יהיו באחריות DELL אלא באחריות החנות.
מבחינתי, זה להפסיד את היתרון הכי גדול של מחשב מותג, אחריות ותיקון בבית.
אני חוזר להתמקד במפרטים הבסיסיים.
יש משווק מומלץ באיזור השרון?
אגב, לגבי שינוי מפרט של מחשב כזה,
שאלתי בשתי חנויות האם ניתן לבצע שינויים במפרט, למשל להוסיף SSD.
התשובה היא שזה אפשרי, אבל החלקים שנוספו לא יהיו באחריות DELL אלא באחריות החנות.
מבחינתי, זה להפסיד את היתרון הכי גדול של מחשב מותג, אחריות ותיקון בבית.
אני חוזר להתמקד במפרטים הבסיסיים.
No place like home.......... Theater