טלוויזיה 55' מומלצת לגיימינג כבד וסרטים

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
edenhemo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 110
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

d2idan כתב:
9000es כתב:
edenhemo כתב: יש לי את הסוני w805 ב55 אינץ' והאיכות שלה מדהימה ובכלל סוני היא בין החברות הכי טובות אם לא ה לייצור מסכים ויש לה איכויות מאוד גבוהות ואם אתה רוצה למשחקים זה גם יסתדר לך מצוין עם הps4 מבחינת קישוריות וגם ה3d של מעולה ובנוסף לזה היא המסך הכי טוב למשחקים מכל הטלוויזיות
...
מסך פנטסטי (Y)
...
טוב, הייתי היום בחנות וראיתי שוב וכן הסוני וה samsung f6400 מאד דומות באיכות . אותה רמה
רק שבסוני input lag נמוך יותר.

בדקתי את התלת מימד ! בחנות לא היו משקפיים מתאימות לסוני אז בדקתי פסיבי על LG
ואקטיבי על samsung... היה נראה לי שבפסיבי יש את הדמות שרואים בגדול והדמויות האחרות שמאחורה נראות מודבקות.. ולא אמיתי.
לעומת זאת האקטיבי היה מעולה ....לא בדקתי את הפסיבי בסוני .

עכשיו ... אני רוצה input lag נמוך וכנראה שאם אני רוצה תלת מימד מאד איכותי אז זה אקטיבי ... וזה רק הסוני w905

נכון ?
...
קודם כל קשה לי להאמין שהסוני והסמסונג וlg דומות באיכות תבקש שישמו סרט hd או משהו שתראה באמת את האיכות.
דבר שני, התלת מימד בw905 לא בהכרח הרבה יותר טוב, היתרון בפסיבי שהמשקפיים קלות ולא עושות כאב ראש וגם ללא בטריות, והתלת מימד בסוני פשוט חוויה!(בתור אחד שכבר ראה כמה סרטים ב3d למשל gi i joe החדש ראיתי, וזה פשוט מדהים), היה קטע בסרט של אולוגרמה שאתה מרגיש שאתה ממש יכול לגעת בזה זה מדהים
ממליץ לך על הסוני בחום!

d2idan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 522
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #22 

כן אבל ראיתי בעצמי .. והאקטיבי היה יותר איכותי.
בהמשך אליך לחנות אחרת ואראה פסיבי של סוני...

ומה קטע ב game mode בסוני ? שאני בוחר את זה הכל נהיה חשוך והצבעים נראים מתים... וכל זה בשביל input lag נמוך ?
למה להשקיע 10000 בטלוויזיה בשביל להרוס את האיכות עם ה game mode

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #23 

d2idan כתב:כן אבל ראיתי בעצמי .. והאקטיבי היה יותר איכותי.

ומה קטע ב game mode בסוני ? שאני בוחר את זה הכל נהיה חשוך והצבעים נראים מתים... וכל זה בשביל input lag נמוך ?
...
שמע תעשה מה שאתה רוצה אבל להשוות 3D של LG לסמסונג ולהסיק מזה מסקנות ל 3D פאסיבי באופן כללי זה הגיון עקום. במיוחד שכל הביקורות שיבחו את ה 3D הפאסיבי בסוני ופיליפס בד"כ יותר משל סמסונג. מה שהצלחת לעשות הוא אכן להגיע לאותה מסקנה של הביקורות ש LG קצת פחות טובים מסמסונג השנה.
ב LG יש כמה פרמטרים של 3D שצריך לכוון ויכולים לשפר את החוויה. לטעמי זה מיותר.

מה גם, הבעיה ב 3D פאסיבי היא הרזולוציה ולא הצגת הפרטים התלת מימדיים או העומק. אם לא ראית שורות או פיקסלים לא נתקלת בבעיה של 3D פאסיבי אלא בבעיה בעיבוד של LG...

עכשיו לטעמי האישי, ה 3D שלי בפיליפס בהשוואה מול 3D אקטיבי בסמסונג (סדרה ES אמנם) פשוט משמעותית טוב יותר.

game mode פשוט הופך את המסך למשהו כמו מסך מחשב ללא עיבוד. למשחקים זה די מתאים.
מצד שני, מסך כזה כמו הסוני, אתה יכול לא להפעיל game mode ולחיות עם lag של 40-60ms. במסכים אחרים ללא game mode ה lag כבר עובר את ה 100...

d2idan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #24 

freedom_il כתב:
d2idan כתב:כן אבל ראיתי בעצמי .. והאקטיבי היה יותר איכותי.

...
שמע תעשה מה שאתה רוצה אבל להשוות 3D של LG לסמסונג ולהסיק מזה מסקנות ל 3D פאסיבי באופן כללי זה הגיון עקום. במיוחד שכל הביקורות שיבחו את ה 3D הפאסיבי בסוני ופיליפס בד"כ יותר משל סמסונג. מה שהצלחת לעשות הוא אכן להגיע לאותה מסקנה של הביקורות ש LG קצת פחות טובים מסמסונג השנה.
ב LG יש כמה פרמטרים של 3D שצריך לכוון ויכולים לשפר את החוויה. לטעמי זה מיותר.

מה גם, הבעיה ב 3D פאסיבי היא הרזולוציה ולא הצגת הפרטים התלת מימדיים או העומק. אם לא ראית שורות או פיקסלים לא נתקלת בבעיה של 3D פאסיבי אלא בבעיה בעיבוד של LG...

עכשיו לטעמי האישי, ה 3D שלי בפיליפס בהשוואה מול 3D אקטיבי בסמסונג (סדרה ES אמנם) פשוט משמעותית טוב יותר.

game mode פשוט הופך את המסך למשהו כמו מסך מחשב ללא עיבוד. למשחקים זה די מתאים.
מצד שני, מסך כזה כמו הסוני, אתה יכול לא להפעיל game mode ולחיות עם lag של 40-60ms. במסכים אחרים ללא game mode ה lag כבר עובר את ה 100...
...
הבנתי...
מתלבט ביןו ה w805 ל 905 ....
כנראה 905...

ובתלת מימד של LG. לא היה מספיק עומק זה היה נראה כאילו דמויות מודבקות על המסך ...

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8264
נתן תודות: 421 פעמים
קיבל תודות: 612 פעמים

שליחה #25 

משהו בהגדרות לא היה מכוון. התלת של LG וה 805 ייראה דומה מאוד וייראה אחלה לטעמי.

עכשיו נשאר לך להחליט אם אתה רוצה אקטיבי או פאסיבי. לדעתי לגיימינג עדיף הפאסיבי שכן הוא הרבה פחות מעייף ומאפשר גיימינג לאורך יותר זמן (זה תלוי מאוד ברגישות של המשתמש), יש אופציה קלה ל DUAL GAMING, ואין בעיה עם הטיית הראש. אבל, הדעות חלוקות. מציע לך בחום:

א. להיכנס ליוטיוב לראות סרטונים. יש מלא השוואות בין השניים כולל GAMING.
ב. לקחת PS3 לחנות ולהתרשם לאורך זמן.

כל אחד והעדפותיו ולצורך העניין מה שחשוב זה מה אתה חושב כי אתה זה שתחיה עם הטלוויזיה.

roneng31
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 192
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #26 

ה905 זה ליגה אחרת בכלל ולדעתי העלות מול תועלת לא משתלם כל כך, אלא אם כן כסף לא מהווה בעיה.
היא עולה מעל לפי 2...

edenhemo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 110
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #27 

אם אתה יכול להרשות לעצמך את ה905 ברור שהיא עדיפה :lol:

d2idan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #28 

בשביל 55' אינץ- smart tv 3d למשחקים וסרטים אני חייב טלוויזיה ב 10000+ ? אין פחות מזה ?

d2idan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #29 

הודעה בטעות.
נערך לאחרונה על ידי d2idan ב 27/11/2013 2:00, נערך פעם 1 בסך הכל.

d2idan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #30 

כל חנות שאני הולך אומרת לי שלמרחק שלי אני לא צריך 55'.

2.30 מ'

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #31 

די צודקים, גם 46-47 יספיקו, אבל תלוי את מי אתה שואל: http://en.wikipedia.org/wiki/Optimum_HD ... g_distance
אני חושב שמשהו בין זווית צפייה של 20 ל 30 מעלות (מטווח הראייה) זה טוב. ב 25 מעלות (גודל אלכסוני כפול 2 בערך) אתה מקבל מ 47" מרחק של 2.4-2.3 מטר.
במרחק שלך, האם 55" יכנס ותהנה ממנו? כנראה שכן, במיוחד למשחקים. האם זה הכרחי לסרטים? כנראה שלא.

d2idan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #32 

freedom_il כתב:די צודקים, גם 46-47 יספיקו, אבל תלוי את מי אתה שואל: http://en.wikipedia.org/wiki/Optimum_HD ... g_distance
אני חושב שמשהו בין זווית צפייה של 20 ל 30 מעלות (מטווח הראייה) זה טוב. ב 25 מעלות (גודל אלכסוני כפול 2 בערך) אתה מקבל מ 47" מרחק של 2.4-2.3 מטר.
במרחק שלך, האם 55" יכנס ותהנה ממנו? כנראה שכן, במיוחד למשחקים. האם זה הכרחי לסרטים? כנראה שלא.
...
לא הבנתי מה הם כתבו במאמר .
יותר מידי חישובים.

אני שוכב במיטה כרגע. הטלוויזיה על מעמד לא גבוה במיוחד. אני צריך להסתכל קצת למעלה , משהו כמו 25 מעלות.
במרחק של 2.30(במקרה שאקנה מעמד נייד. אוכל להרחיק ל 2.5 )

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #33 

הזווית במקרה הזה היא כמה משדה הראייה שלך המסך תופס (מתוך קצת יותר מ 180 מעלות שבן אדם מסוגל לראות מבלי לסובב את הראש).
בקיצור, על פי ההמלצות מתאים לך 47. לדעתי, במיוחד אם אתה שוכב.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”