קודם כל קשה לי להאמין שהסוני והסמסונג וlg דומות באיכות תבקש שישמו סרט hd או משהו שתראה באמת את האיכות.d2idan כתב:טוב, הייתי היום בחנות וראיתי שוב וכן הסוני וה samsung f6400 מאד דומות באיכות . אותה רמה9000es כתב:מסך פנטסטיedenhemo כתב: יש לי את הסוני w805 ב55 אינץ' והאיכות שלה מדהימה ובכלל סוני היא בין החברות הכי טובות אם לא ה לייצור מסכים ויש לה איכויות מאוד גבוהות ואם אתה רוצה למשחקים זה גם יסתדר לך מצוין עם הps4 מבחינת קישוריות וגם ה3d של מעולה ובנוסף לזה היא המסך הכי טוב למשחקים מכל הטלוויזיות......
רק שבסוני input lag נמוך יותר.
בדקתי את התלת מימד ! בחנות לא היו משקפיים מתאימות לסוני אז בדקתי פסיבי על LG
ואקטיבי על samsung... היה נראה לי שבפסיבי יש את הדמות שרואים בגדול והדמויות האחרות שמאחורה נראות מודבקות.. ולא אמיתי.
לעומת זאת האקטיבי היה מעולה ....לא בדקתי את הפסיבי בסוני .
עכשיו ... אני רוצה input lag נמוך וכנראה שאם אני רוצה תלת מימד מאד איכותי אז זה אקטיבי ... וזה רק הסוני w905
נכון ?...
דבר שני, התלת מימד בw905 לא בהכרח הרבה יותר טוב, היתרון בפסיבי שהמשקפיים קלות ולא עושות כאב ראש וגם ללא בטריות, והתלת מימד בסוני פשוט חוויה!(בתור אחד שכבר ראה כמה סרטים ב3d למשל gi i joe החדש ראיתי, וזה פשוט מדהים), היה קטע בסרט של אולוגרמה שאתה מרגיש שאתה ממש יכול לגעת בזה זה מדהים
ממליץ לך על הסוני בחום!