קיבלת
RUG RAT = כינוי לתינוק שעדיין לא יודע ללכת

moco כתב:מאז שרכשתי מקרן לפני שנתיים ורבע, לא דרכה רגלי בבית קולנוע.
אין לי גם תוכניות ללכת בשביל להשוות.
אין לי 1080 ואין לי שחורים טובים. גם אם תהיה בקולנוע הקרנה סופר איכותית, לא אלך.
מצד שני, מאז שרכשתי מקרן, ניתן להגיד שקצב הצפייה בסרטים שלי עלה פי 10, וזאת בלי הגזמה. השלמתי חוסרים של 20 שנה, בעצם אנ י עדיין בתהליך ההשלמה.
לגבי אקט היציאה והבילוי: נכון מאוד שצריך לצאת מהבית, אבל למה לבזבז את זה על סרט שניתן לראות בבית. מה קרה? אין הצגות, מסעדות, מופעים או סתם בית קפה?...

אם אנחנו מדברים על אותו קולנוע, אז הייתי שם מספר פעמים (סרטי ילדים בלבד),oferlaor כתב:שוב, אני לא רוצה להיכנס לנושא בית הקולנוע הספציפי הזה כי זה לא הפואנטה... אפשר לומר שלא מדובר בבית קולנוע ישן, אלא בן פחות משנה......

המממ... אולי אתה צודק => כמו שאמרתי אני לא ממש מומחה. סתם חיברתי כמה מספרים -moco כתב:sigamore,
מצד שני, דרושים פחות, הרבה הרבה פחות מ 50K ש"ח, כדי להתחרות בבית בחווית הצפייה והשמיעה של רוב בתי הקולנוע....

בקיצור משכנתא # 2israeli2k כתב:sigamore - תוסיף למספרים האלו גם:
15K - ספות נוחות (אלא אם כן יש לך כבר כאלו בסלון. לי יש כאלו שמתאימות לארוח ופחות לישיבה ממושכת מול מסך.)
+++15K - אמצעי האפלה לחדר ההקרנה (כולל האפלה לחלונות, האפלת הקירות, תיקרה, רצפה בסמוך למסך לפחות) / עלות של חדר הקרנה ייעודי.
++15K - מיטוב חדר ההקרנה מבחינה אקוסטית....
עם אתם מדברים על הקולנוע ברעננה אכן הוא באמת זוועה.ofir-harlev כתב:אתם מדברים על הקולנוע ברעננה?
וכן, הולך להפתח מתחם גדול בראשון שיקרא גלובוס סיטי...כמובן בגלל השיוך שלו לגלובוס גרופ.
הוא יהיה צמוד לקניון הזהב, והבניה מתוכננת להגמר ביוני 2007. מצפה בקוצר רוח!!!!
בתקוה שהאוכלוסיה המקומית תאפשר סטנדרטים גבוהים =\...
sigamore,sigamore כתב:המממ... אולי אתה צודק => כמו שאמרתי אני לא ממש מומחה. סתם חיברתי כמה מספרים -moco כתב:sigamore,
מצד שני, דרושים פחות, הרבה הרבה פחות מ 50K ש"ח, כדי להתחרות בבית בחווית הצפייה והשמיעה של רוב בתי הקולנוע....
25K - מקרן (מילה אחרונה - נגיד מאלו שמדברים עליהם פה כמועמדים לרכישה קבוצתית)
10K - רסיבר (נגיד אחד מאלו שנבחנו באתר בשבועות האחרונים)
10K - רמקולים
01K - מכשיר DVD סביר (נגיד OPPO)
K?? - מסך למקרן (לא יודע כמה עולה)
K?? - חיווט
....