גם אני מרגיש קצת "שותף" אז בכלל השמחה גדולה שבעתיים!
שיחקת אותה! בהחלט!
הלונדיניום ראוייה לעוד כמה תמונות כולל קלאוזאפים...
תהנה! והרבה

זאת הסיבה??גונן כתב:חברים כולם להרגיע , אני מיתקוון להחליף את המיני ווילדי, בווילדי רגילה או משהוא בסיגנון,
הבעיה היחידה שלי עם המיני זה דווקא כמות המיים הרותחים מהדוד להכנת משקאות חמים , הצריכה אצלנו בבית עלתה פלאים בזמן האחרון ואייני מעוניין להכניס קומקום חשמלי למיטבח מעבר למכונה , המערכת של לספזילה בווילדי מוכיכה את עצמה יום יום אם חזרתיות משובחת ואספרסו נהדר , אז סוס מנצח לא מחליפים כלכך מהר ! ?...

לא, -במיני יש מיכל מילוי מיים שתופס בידיוק את המקום של הדוד היותר גדול בווילדי הרגילה , מעבר לזה ביגלל שווילדי רגילה מגיע בחיבור ישיר יש עוד כמה הבדלים גדולים ברמה הטכנית ,מיסוג המשאבה ודרך בקרת המילוי , זה שונה , אני גם חשבתי לוותר על מיכל המילוי ולהשיג דוד של ווילדי רגילה , אבל אחרי שניכנסתי לפרטים הקטנים הבנתי שזה די מסובך להחלפה , מעבר למיים הרותחים , הדוד וראש האספרסו באמת זהים לחלוטין , שזה מצויין !מיץ_פטל כתב:זאת הסיבה??גונן כתב:חברים כולם להרגיע , אני מיתקוון להחליף את המיני ווילדי, בווילדי רגילה או משהוא בסיגנון,
הבעיה היחידה שלי עם המיני זה דווקא כמות המיים הרותחים מהדוד להכנת משקאות חמים , הצריכה אצלנו בבית עלתה פלאים בזמן האחרון ואייני מעוניין להכניס קומקום חשמלי למיטבח מעבר למכונה , המערכת של לספזילה בווילדי מוכיכה את עצמה יום יום אם חזרתיות משובחת ואספרסו נהדר , אז סוס מנצח לא מחליפים כלכך מהר ! ?...
אי אפשר רק להחליף את הדוד של המים הרותחים לזה של הויואלדי הגדולה? יש אותו גוף בשתי המכונות לא?...

ואל תשכח לספר כמה כסף בשנה עולה "ביטוח חובה"... שאפילו לא מגן מגניבה או מנזק שנגרם מתאונה...גונן כתב:לפותח השירשור רציתי רק להגיד שאל תיקח קשה את ההוצאה הזו , התחביב הזה זול מאוד לא חשוב כמה רחוק תלך ,
לי בעוונותי יש תחביב נוסף שניקרא "אופנוע"
בתחביב ההזוי הזה , מעבר לזה שהוא מסוכן ,
אתה מוציא על כלי חדש סכום ב 6 ספרות , ומה שאנחנו קונים עבור התחביב של הקפה ,אני מפסיד בשנה אחת של ירידת ערך !
המכונת קפה לעומט זאת נישארת כמה שנים טובות עד השידרוג הבא !
ככה שתמיד שאני חושב על זה זה יוצא לי בזול...

שלום לך!חכם_חנוכה כתב:סט מדהים
אפשר קצת פרטים על הקולה?
איפה אפשר לקנות?
מה המחיר שלו?...