לא לא כבד בכלל, 84 קילו ביום טוב.
פשוט לא תכננתי לעשות עם החלק הזה משהו, רק בדקתי כמה זה קשה ושניה אחרי שהבנתי את מה שרצתי להבין, זרקתי את הקרש לערמת הקרשים שלי ועכשיו אני לא מוצא אותו
אבל לדוגמה חיתוך של החלק הקדמי, חיתוך בשלף עם מסור מאוד גס, ללא ניקוי וללא שיופים (שזה החלק הכי חשוב) וכמבן ללא צבע:
באלגן!
אתה יכול גם לקבל את הקצה בכל צורה שאתה רוצה, תלוי איזה ביט אתה שם ברוטר.
אתה פשוט חותך את הזווית שאתה רוצה ואז חותך את הזווית חזרה ל90 מעלות וכך את מקבל את הקצה.
היום הייתי במחסן עצים (לפרויקט אחר שאני עובד עליו) ועל הדרך חיפשתי פלטה מתאימה.
מכאן ניתן לתמונות לדבר:
זו הפלטה הראשונה שנבחרה, עובי 4.5 ס"מ - שינוי קל מתוכניות המקור. חתכנו לפי המידות ואז הסתבר שהמשור לא היה מאופס ולכן נוצרה זווית קטנה. חיפשנו שוב ומצאנו פלטה אחרת.
חתכנו זוויות של קדימה / אחורה.
קפצתי לנגרייה נוספת שאני עובד איתה. בשביל לייצר את השיפוע עלה רעיון של "סטנד" שמחזיק את הבסיס בצורת החיתוך. קפצתי הבייתה הכנתי את מה שצריך וחזרתי לנגרייה. העברנו במקצוע שולחני
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
ותוצאה חלקית על פאה אחת. נגמר הזמן שיכולתי לעבוד על זה היום אבל זה בהחלט אפשרי ויוצא כפי שחשבתי.
עם הדיסק שיוף אני אעבוד בגסות ואם נצטרך גם נשייף עם נייר לטש ידנית.
הכיוון נראה חיובי
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
לפני שיוף ידני לגימור סופי.
בדקתי איך זה בא - זה מוסיף למאסיביות של הרמקול (שגם ככה גדול), אבל גם לזה נתרגל.
לא סגור באיזה צבע לצבוע: שחור מט או לכה שקופה ?
יפה מאוד אבי, כל הכבוד.
לשאלתך - שחור פשוט יוסיף למאסיביות של הרמקול.
הלכה השקופה תחבר יותר בין הרימקול לבין המזנון.
אז לדעתי הלכה השקופה עדיפה, בהנחה והרמקול באמת מאסיבי לטעמך.
בהצלחה גבר.
לסיכום, יצא לי ממש טוב, הופתעתי מעצמי אפילו.
כל בסיס שוקל 1.3 קילו.
יצא טיפה גבוה לעומת מה שתיכננתי ויש כמה תובנות לפרויקטים עתידיים מבחינת דרך השימוש האפשרי בכלים.
בהתחלה זה נראה בומבסטי ומגושם עד שהעין מתרגלת וזה נראה כאילו זה חלק אינטגרלי מהרמקול עצמו.
הרמקול קיבל נוכחות ואני אוהב את זה.
עכשיו נשקול משהו לסנטר אולי נפנק אותו גם.
הלוק החדש (בתמונה קצת מעוותת)
זהו, חפרתי מספיק... :)
מצתרף למשה (איך פספסתי)
כל הכבוד על היוזמה, יש תוצאות מעולות
ממש אהבתי, אני מבין את הקטע עם המצלמה שלא ממחישה
את הנעשה בצורה טיבעית, אותו סיפור עם הרמקולים שלי
אף פעם המצלמה לא מצליחה להמחיש את המראה שלהם כמו שבמציאות...
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
אצלי האולטרה המדפיים היו מונחים יותר גבוה ממה שאצלך, והיו בערך בגובה הראש.
לאחרונה עשיתי שינוי בסט ובסלון והצבתי אותם גבוה יותר למרות שלא כך תכננתי, דבר שחשבתי שיהיה בעיה כי עכשיו הוופרים שלהם בערך בגובה הראש והטוויטר בהתאמה, מעל גובה הראש. לא מצב אידיאלי "לפי הספר". אבל התוצאה הפתיעה אותי לגמרי ולטובה. זה כאילו הם נשמעים אחרת, הרבה יותר טוב ממה שהייתי רגיל.