מה שעושים בד"כ בדילמות האלה זה ללכת לשמוע. אני לא יודע איפה תוכל להאזין להם, אבל שווה לעשות קצת חיפוש ברשת.
המלצה לOVER EAR עד 1000 ש"ח
- LQDForce
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 776
לצערי למשחק הזה אין סוף, את אותה השאלה תשאל כשיהיו ה X1 מול אחרות יקרות יותר
מה שעושים בד"כ בדילמות האלה זה ללכת לשמוע. אני לא יודע איפה תוכל להאזין להם, אבל שווה לעשות קצת חיפוש ברשת.
-
shahargelman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 29
מה אתה הייתה עושה במצב כזה?
את הפיליפס ראיתי מוכרים יחסית קרוב אליי ושלחתי מייל אם ניתן להאזין ואת הבייר יש רק במרכז שזה כבר רחוק מדי
את הפיליפס ראיתי מוכרים יחסית קרוב אליי ושלחתי מייל אם ניתן להאזין ואת הבייר יש רק במרכז שזה כבר רחוק מדי
- eyal1983
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
לפי הביקורות ה X1 טובה יותר מה קופ.
הקופ. מושווית לאוזניות DJ. כשהאקס1 מושווית לאוזניות אודיופיל אמיתיות.
אבל.. הקופ הרבה יותר קלה להנעה, מגיעה לווליום משמעותי, והיכולת לכוונן באס...
הקופ גם בנויות חזק יותר.
בקיצור,
אם אתה אוהב באס-
אז לשימוש נייד- הקופ
לשימוש ביתי- האקס1
הקופ. מושווית לאוזניות DJ. כשהאקס1 מושווית לאוזניות אודיופיל אמיתיות.
אבל.. הקופ הרבה יותר קלה להנעה, מגיעה לווליום משמעותי, והיכולת לכוונן באס...
הקופ גם בנויות חזק יותר.
בקיצור,
אם אתה אוהב באס-
אז לשימוש נייד- הקופ
לשימוש ביתי- האקס1
- LQDForce
-
- חבר פעיל במיוחד

1+
-
shahargelman
-
- חבר שרק התחיל

אוקיי תודה חברה עזרתם לי מאוד
- Ilyan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2544
איפה זה?shahargelman כתב:מה אתה הייתה עושה במצב כזה?![]()
את הפיליפס ראיתי מוכרים יחסית קרוב אליי ושלחתי מייל אם ניתן להאזין ואת הבייר יש רק במרכז שזה כבר רחוק מדי...
לגבי הCOP, מהמדידות בinnerfidelity זה לא נראה שיש הבדל דרמטי בכמות הבאס בין המצבים השונים (חוץ ממצב 1 "באס בנפקדות"). בנוסף, יש בכל המצבים שקע די רציני (<5db) במיד-באס, זה יכול להיות מאוד מעיק במיוחד במוזיקה שכבדה בסאב-באס שיכול לגרום לבאס מרוח וסאונד מבולגן בכללי.
-
shahargelman
-
- חבר שרק התחיל

בחנות מוביל מנטור בקריית חיים אבל הם רוצים 100 שקל כדי לשמוע ואם אני ירצה לקנות את הפיליפס אז יעני אני צריך להשלים.. ואם כבר אני קונה אותם זה מאייבי..Ilyan כתב:איפה זה?shahargelman כתב:מה אתה הייתה עושה במצב כזה?![]()
את הפיליפס ראיתי מוכרים יחסית קרוב אליי ושלחתי מייל אם ניתן להאזין ואת הבייר יש רק במרכז שזה כבר רחוק מדי...
לגבי הCOP, מהמדידות בinnerfidelity זה לא נראה שיש הבדל דרמטי בכמות הבאס בין המצבים השונים (חוץ ממצב 1 "באס בנפקדות"). בנוסף, יש בכל המצבים שקע די רציני (<5db) במיד-באס, זה יכול להיות מאוד מעיק במיוחד במוזיקה שכבדה בסאב-באס שיכול לגרום לבאס מרוח וסאונד מבולגן בכללי....
לגבי מה שאמרת על הCOP, עכשיו ירד לי החשק עליהן
- LQDForce
-
- חבר פעיל במיוחד

זה שירד החשק אמור להיות דבר טוב לא? עכשיו הדילמה קלה יותר..
אני חושב שהm-100 v-moda יהיו לך ממש כיפיות וזו ההמלצה שלי.
אם אתה רוצה משהו קצת יותר מאוזן ו "אודיופילי" אז תשקול את ההמלצה של אייל על ה x1 .
Ilyan , את ה m-100 שמעת? מעניין אותי מה אתה אומר עליהן , גם אם לא שמעת אז מנתונים יבשים..
אני חושב שהm-100 v-moda יהיו לך ממש כיפיות וזו ההמלצה שלי.
אם אתה רוצה משהו קצת יותר מאוזן ו "אודיופילי" אז תשקול את ההמלצה של אייל על ה x1 .
Ilyan , את ה m-100 שמעת? מעניין אותי מה אתה אומר עליהן , גם אם לא שמעת אז מנתונים יבשים..
-
shahargelman
-
- חבר שרק התחיל

טוב אני הולך על הVMODA
תודה חברה על העזרה
תודה חברה על העזרה
נערך לאחרונה על ידי shahargelman ב 28/10/2013 22:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- BananaJoe
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
תקשיב,
הייתי בדיאז והקשבתי ל-DT770 PRO
אלו אחת האוזניות היותר נעימות שהקשבתי להם כבר הרבה זמן.
בסוף קניתי את ה-t 50p בגלל הגודל.
אבל האיזון באוזניות האלה והדיוקים ב-lows ובmids פשוט מדהימים.
אגב אלו לא אוזניות באס, הן מאוזנות, משמע אם אתה אוהב ראפ ואלקטרונית כבדה אתה לא תהנה מהם יותר מידי.
הם יותר לחובבי הגיטרות והפסנתר, משמע רוק, בלוז, אינדי וכדומה.
עריכה:
דקה לפני העריכה שלך... לא יפה
הייתי בדיאז והקשבתי ל-DT770 PRO
אלו אחת האוזניות היותר נעימות שהקשבתי להם כבר הרבה זמן.
בסוף קניתי את ה-t 50p בגלל הגודל.
אבל האיזון באוזניות האלה והדיוקים ב-lows ובmids פשוט מדהימים.
אגב אלו לא אוזניות באס, הן מאוזנות, משמע אם אתה אוהב ראפ ואלקטרונית כבדה אתה לא תהנה מהם יותר מידי.
הם יותר לחובבי הגיטרות והפסנתר, משמע רוק, בלוז, אינדי וכדומה.
עריכה:
- LQDForce
-
- חבר פעיל במיוחד

DT770 מאוזנות?
הן אולי האוזניות עם חתימת סאונד הכי V שיש, כלומר דגש ענקי על הנמוכים והגבוהים, ומידים שהולכים אחורה ממש.. יותר מהם יש רק את ה DT990 שהן עוד יותר מוגזמות אפילו בקטע הזה.. (אני אוהב את הסאונד, הוא מאוד כיפי, אבל פשוט רחוק שנות אור מלהיות מאוזן.
מסכים שהן לא ממש מצטיינות באלקטרוני, אבל הבאס בהן מאוד, מאוד דומיננטי, עמוק ומורגש בטירוף, מרעיד את הראש ממש.
shahargelman מקווה שתהיה מרוצה, אני עדיין מאמין שזו הבחירה שהכי תתחבר אליך מכל מה שרשמת כאן. אוזניות באמת מדהימות מכל הבחינות.
הן אולי האוזניות עם חתימת סאונד הכי V שיש, כלומר דגש ענקי על הנמוכים והגבוהים, ומידים שהולכים אחורה ממש.. יותר מהם יש רק את ה DT990 שהן עוד יותר מוגזמות אפילו בקטע הזה.. (אני אוהב את הסאונד, הוא מאוד כיפי, אבל פשוט רחוק שנות אור מלהיות מאוזן.
מסכים שהן לא ממש מצטיינות באלקטרוני, אבל הבאס בהן מאוד, מאוד דומיננטי, עמוק ומורגש בטירוף, מרעיד את הראש ממש.
shahargelman מקווה שתהיה מרוצה, אני עדיין מאמין שזו הבחירה שהכי תתחבר אליך מכל מה שרשמת כאן. אוזניות באמת מדהימות מכל הבחינות.
- Ilyan
-
- חבר ותיק

לא שמעתי, גם לא מעניין אותי במיוחד. לנסיון שלי עם הCrossfde LP אולי יש חלק בעניין. תעשה חיפוש פה לסקירה שלי בזמנו. הן נמדדות לא רע סה"כ, סבבה לגמרי בשביל סגורות ניידות עם באס גדול.LiquidForce כתב: Ilyan , את ה m-100 שמעת? מעניין אותי מה אתה אומר עליהן , גם אם לא שמעת אז מנתונים יבשים.....
לא מסכים איתך לגבי הDT770 אגב, "סאונד הכי V שיש" זה רחוק מלתאר אותן מנסיוני, הן קרובות לשטוחות עם הדגשה מסויימת בסאב-באס ובטרבל הבינוני-גבוה. מה שהפריע לי איתן ממה שאני זוכר זה מחסור בנפח/גוף במידריינג' וחוסר עומק ניכר בבמה. אלה בהחלט לא אוזניות שאפשר לשבת ולהינות ישר מהמחשב. כל זה אמור לגבי הגירסת 250אום ד"א.
- LQDForce
-
- חבר פעיל במיוחד

כששמעת את ה DT770 חיברת למגבר נורמלי (או בכלל) ?
כי בלי הגברה סבירה לפחות, הם נשמעים כמו גראדו עם אקסטרה באס...
ואולי באמת ההבדל הוא בגרסות עם העכבה הגבוהה (שממילא דורשות מגבר)
כי בלי הגברה סבירה לפחות, הם נשמעים כמו גראדו עם אקסטרה באס...
ואולי באמת ההבדל הוא בגרסות עם העכבה הגבוהה (שממילא דורשות מגבר)
- Ilyan
-
- חבר ותיק

חיברתי לCorda Aria ולWoo WA6. עם מנורות מאחוריהן כמובן היה שיפור קל אבל לWA6 צליל די רזה כשלעצמו.
גראדו? אין מצב, גם מנגן נייד. זה האנטי-תזה לגראדו אפשר לומר, סאונד הרבה יותר טוב טכנית. אולי אתה מתכוון לצרימה בטרבל, מזכרוני זה לא בדיוק אותו טווח, אצל גראדו SR/RS זה בדר"כ בתחום ההיי-מיד/טרבל תחתון, אצל הDT770 הבעייה היא בגוון לוואי מתכתי-יבש שנוגע יותר בהרמוניות המשניות גבוהות יותר כך שזה לא נשמע כ"כ בוטה כמו עם גראדו. כאמור לא שמעתי DT770 כבר הרב זמן אז זה רק העקבות שנצרבו אצלי בזכרון.
גראדו? אין מצב, גם מנגן נייד. זה האנטי-תזה לגראדו אפשר לומר, סאונד הרבה יותר טוב טכנית. אולי אתה מתכוון לצרימה בטרבל, מזכרוני זה לא בדיוק אותו טווח, אצל גראדו SR/RS זה בדר"כ בתחום ההיי-מיד/טרבל תחתון, אצל הDT770 הבעייה היא בגוון לוואי מתכתי-יבש שנוגע יותר בהרמוניות המשניות גבוהות יותר כך שזה לא נשמע כ"כ בוטה כמו עם גראדו. כאמור לא שמעתי DT770 כבר הרב זמן אז זה רק העקבות שנצרבו אצלי בזכרון.
- LQDForce
-
- חבר פעיל במיוחד

אם יצא לך לשמוע את ה DT990 אז תבין בדיוק למה אני מתכוון בטרבל והבאס של ה DT770 ללא מגבר.
אני יכול לומר לך שה DT770 32Ohm לא מאוזנות כלל, הן מאוד V בחתימת הסאונד שלהן, במיוחד ללא מגבר.
אני יכול לומר לך שה DT770 32Ohm לא מאוזנות כלל, הן מאוד V בחתימת הסאונד שלהן, במיוחד ללא מגבר.