בשביל חברי האתר , זה אף מעבר לסתם הקרבהMartinHSabag כתב:moco,
עכשיו אתה מעריך מה שאני עושה בשביל האתר ?
...
סופות ברקים - המלצה חמה :!:
אני לא חושב שזה תלוי בוותק של יס או במשהו בשליטתם.רדנקו כתב:כמו תמיד. למרות שיס פעילים כבר מספיק שנים, עדיין - בכל פעם שמגיע גשם ראשון רציני, הקליטה של יס נעלמת.serge כתב:אגב, בעקבות מזג האויר היו אצלי שיבושים בקליטת YES.......
שידורי לווין לא עוברים היטב דרך מים בצפיפות גדולה כמו שיש באטמוספירה בזמן סופות רעמים רציניות. זה לא קשור לגשם ראשון, אלא רק לגשם רציני.
משה
- swedish_chef
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 37
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
רגע, פגיעת ברק מכוסה באחריות, לא? 
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
למרות פנייה ל YES , הותקנה אצלי בבית (בית פרטי) צלחת ללא חיבור אדמה.
YES טוענים כי סטטיסטית אין הרבה פגיעות ברק הגורמות נזק
YES טוענים כי סטטיסטית אין הרבה פגיעות ברק הגורמות נזק
זה תלוי במיקום המדויק של פגיעת הברק בצלחת: אם הוא פוגע קרוב לשולי הצלחת, אז בזכות צורת הצלחת העגולה הוא מחליק לצד השני ומשם חוזר לשמיים !רונן כתב:למרות פנייה ל YES , הותקנה אצלי בבית (בית פרטי) צלחת ללא חיבור אדמה.
YES טוענים כי סטטיסטית אין הרבה פגיעות ברק הגורמות נזק...
ליאור
- רונן
- חבר מכור קשה

ואם הוא פוגע בעמוד שמחזיק את הצלחת ? 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78841
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
לפני כשנתיים שמעתי רעש חזק והברק ממש פגע קרוב.
למחרת ראינו שהברק פגע בניין לידנו (מוזר, כי הגג של הבית שלנו גבוה יותר!), כל הרעפים התעופפו להם (מזל שלא נפגע אף אחד) - פשוט נשאר שלד מעץ איפה שהגג שלהם היה). זה ממש נראה כאילו שחיזרים ירו עליהם בלייזר...
בבוקר בדקתי ומכשירים רבים היו מושבתים אצלנו בבית למרות שחלקם בכלל היה מנותק מהחשמל (כנראה שההלם האלקטרומגנטי היה מספיק עבורם). אני כבר לא זוכר מה זה היה, אבל זה היה ממש מפחיד...
למחרת ראינו שהברק פגע בניין לידנו (מוזר, כי הגג של הבית שלנו גבוה יותר!), כל הרעפים התעופפו להם (מזל שלא נפגע אף אחד) - פשוט נשאר שלד מעץ איפה שהגג שלהם היה). זה ממש נראה כאילו שחיזרים ירו עליהם בלייזר...
בבוקר בדקתי ומכשירים רבים היו מושבתים אצלנו בבית למרות שחלקם בכלל היה מנותק מהחשמל (כנראה שההלם האלקטרומגנטי היה מספיק עבורם). אני כבר לא זוכר מה זה היה, אבל זה היה ממש מפחיד...
- רונן
- חבר מכור קשה

עפר,oferlaor כתב:לפני כשנתיים שמעתי רעש חזק והברק ממש פגע קרוב.
בבוקר בדקתי ומכשירים רבים היו מושבתים אצלנו בבית למרות שחלקם בכלל היה מנותק מהחשמל (כנראה שההלם האלקטרומגנטי היה מספיק עבורם). אני כבר לא זוכר מה זה היה, אבל זה היה ממש מפחיד......
אני מציע לך למחוק את ההודעה,
פרסום של עובדה זו עלולה למוטט את יצרני מכשירי ההגנה נגד ברקים
המכשירים חדלו מלעבוד / נשרפו ?oferlaor כתב:לפני כשנתיים שמעתי רעש חזק והברק ממש פגע קרוב.
בבוקר בדקתי ומכשירים רבים היו מושבתים אצלנו בבית למרות שחלקם בכלל היה מנותק מהחשמל (כנראה שההלם האלקטרומגנטי היה מספיק עבורם). אני כבר לא זוכר מה זה היה, אבל זה היה ממש מפחיד......
בשנה שעברה פגע ברק ליד הבנין שלנו, חצי מהמכשירים בבית נכבו, אבל כולם חזרו לעבוד (טפו טפו טפו...).
ליאור