האם אתם שומרים סדרות שצפיתם בהן ?
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
Re: אפשר בבקשה לעבוד איפה שאתם עובדים?
בתור שומר שבת אני צופה בימי חול בד"כ שעה ביום בהנחה שאני לא נירדם, נדמה לי שלרובנו יש כאןmiko79 כתב:מאיפה הזמן לראות הכל...
גן של "אגירה" שזה כולל אגב גם קופסאות קרטון של ציוד שרכשנו...
יש כאלו שאוספים רטבים חריפים,תמונות ושאר ירקות, אנחנו אוספים סרטים וסדרות.
שומר עד שההארד דיסק מתמלא או מת או מחליף מחשב. בסדרות איכותיות תמיד יש הרגשה שמתישהו בעתיד נחזור לצפות, אבל מרוב שההיצע מטורף ורק הולך וגדל, הרי אין שום סיכוי שזה יקרה.
בפועל יש רק סדרה אחת שראיתי במלואה פעמיים והיא הסמויה. אבל את הפעם השנייה ראיתי בכלל ביס מקס ולא בהורדות.
קשה לי להאמין שאמצא זמן לחזור בעתיד לסדרות שאהבתי, אלא אם כן עולם הטלוויזיה ייקלע למשבר וההיצע יצטמצם.
בפועל יש רק סדרה אחת שראיתי במלואה פעמיים והיא הסמויה. אבל את הפעם השנייה ראיתי בכלל ביס מקס ולא בהורדות.
קשה לי להאמין שאמצא זמן לחזור בעתיד לסדרות שאהבתי, אלא אם כן עולם הטלוויזיה ייקלע למשבר וההיצע יצטמצם.
- michael100
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 288
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
Band of Brothers
הסידרה היחידה שראיתי פעמיים.
הסידרה היחידה שראיתי פעמיים.
אני שומר סדרות יחסית ישנות , אבל שהן עדיין נחמדות כמו חברים , סיינפלד , פרייזר (שמשום מה לא תפס בארץ...).
סדרות חדשות וסרטים כבר בעייתי לשמור , וזה מכיוון שהן שוקלות המון בhd.
גם סרטים אין טעם לראות , אלא אם כן זה סרט ממש טוב כמו הסנדק , כי אחרת את יודע בדיוק מה יקרה וגם ככה יוצאים כל הזמן סרטים חדשים.
באופן כללי , יש כל כך הרבה דברים חדשים ומעניינים לצפות , שקשה למצוא זמן מתי לחזור אחורה , וזה לא משנה כמה זמן יש לך , גם אם יש לך את כל היום לצפות בתוכן , עדיין בדרך כלל אני אעדיף לצפות במשהו שלא צפיתי בו , למרות שאני אהנה גם ממשהו שצפיתי בו.
סדרות חדשות וסרטים כבר בעייתי לשמור , וזה מכיוון שהן שוקלות המון בhd.
גם סרטים אין טעם לראות , אלא אם כן זה סרט ממש טוב כמו הסנדק , כי אחרת את יודע בדיוק מה יקרה וגם ככה יוצאים כל הזמן סרטים חדשים.
באופן כללי , יש כל כך הרבה דברים חדשים ומעניינים לצפות , שקשה למצוא זמן מתי לחזור אחורה , וזה לא משנה כמה זמן יש לך , גם אם יש לך את כל היום לצפות בתוכן , עדיין בדרך כלל אני אעדיף לצפות במשהו שלא צפיתי בו , למרות שאני אהנה גם ממשהו שצפיתי בו.
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
רואה . . . . מפנים . . . .מוחק !!!!!
אם זה לא נוסטלגי או מיוחד במינו מה הטעם לשמור ? ? ועוד כפול ? ?
היום הכל זמין להורדה מהירה , ואם לא , לצפייה ישירה עד שיירד באיכות גבוהה .
את הטרות שלי שומר לתמונות
אם זה לא נוסטלגי או מיוחד במינו מה הטעם לשמור ? ? ועוד כפול ? ?
היום הכל זמין להורדה מהירה , ואם לא , לצפייה ישירה עד שיירד באיכות גבוהה .
את הטרות שלי שומר לתמונות
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
but you can't fool all the people all the time !
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מה שזיו אמר.
פעם גם קניתי סרטים, ואז הבנתי דבר פשוט - עם קצב התכנים, אין זמן לחזור כמעט לשום דבר שוב. העובדה שכמעט הכל נמצא בזמינות, ועם מהירות ההורדה היום - רק מקלה על המחיקה. זאת אחת הסיבות שאני אוהב את DUNE, מסיים לראות ומוחק ישירות מהשרת באמצעות הסטרימר. איזי.
פעם גם קניתי סרטים, ואז הבנתי דבר פשוט - עם קצב התכנים, אין זמן לחזור כמעט לשום דבר שוב. העובדה שכמעט הכל נמצא בזמינות, ועם מהירות ההורדה היום - רק מקלה על המחיקה. זאת אחת הסיבות שאני אוהב את DUNE, מסיים לראות ומוחק ישירות מהשרת באמצעות הסטרימר. איזי.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
רציתי לציין משהו בקשר לזה. לא כל סרט נשמר על שרת לנצח!Itay_Pollak כתב: העובדה שכמעט הכל נמצא בזמינות....
דוגמא: מכירים טורנטים בטח נכון? הם לא נשמרים בטראקר הפרטי לנצח.
בעלי האתר מוחקים סרטים משם, ולכן שאתם אומרים " שהכל נגיש וזמין" לא תמיד הסרט זמין להורדה.