המלצות לסאב, לא כי אני חייב, אלא כי אני יכול עכשיו

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342

שליחה

טוב אחרי חפירות וקריאת ביקורות על ההבדלים בין ה- PB-1000 ל SB12-NSD
הבנתי מהמון קריאה שלסרטים ה - PB-1000 עדיף, מורגש יותר ויורד נמוך מעט יותר. למוזיקה דווקא ה SB12-NSD עדיף, יש לו דרייור גדול יותר ולכן הוא מדויק ומהיר יותר בעיקר בקטעים מהירים כמו מטאליקה.
עכשיו השאלה הגדולה מעבר לתקציב, יש את עניין השימוש. אז נכון שאני שומע חצי חצי בערך מוזיקה וסרטים. אבל סאב מורגש יותר ומשפיע יותר בק"ב מאשר במוזיקה דו ערוצית, כאן ההבדל. אני מעדיף את זה שמשפיע יותר על התחום שאליו הוא בעיקר מכוון. ומאחר ובק"ב יש חשיבות גדולה יותר לסאב, אז ה PB-1000 ינצח. מפריע לי הממדים שלו שמעט גדולים יותר, אבל יש לי מקום לזה, אז זה לא נורא.

אז כן אני הולך להזמין מבלי לשמוע לראשונה בחיי ולמרות כל ההצהרות שלי שאני תמיד אבל תמיד אוהב להאזין למה שאני קונה.
והדבר היחיד שעומד ביני לבין הזמנה דרך SVS --> BUY2US --> Tel Aviv
זה אתם חבריי הווירטואליים היקרים, למי שישי הערות דעות הצעות היום זה היום האחרון לפני הקנייה :)

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805

שליחה

בהצלחה (Y)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

שמע, בסופו של יום לבחור סאב זה כנראה הדבר הכי קשה כשמרכיבים מערכת, כי עד שהוא לא יושב אצלך בחדר, אתה לא באמת יכול להתרשם ממנו - גם אם שמעת אותו בחנות..! :oops:

לכן, נשאר להסתמך על ביקורות ממקורות יותר איכותיים (פחות www.whathifi.com ויותר http://www.hometheaterhifi.com ופורומים שבהם אפשר במקרה הכי גרוע לפחות לנסות ומצוא איזה קונצנזוס בביקורות של משתמשים רבים), ועל נתונים טכניים.

אני אישית הייתי הולך דווקא על ה-SB12-NSD ולא על ה-PB-1000. הסיבה העיקרית להעדפה הזאת היא של-SB12-NSD יש גם אלמנט גדול יותר, וגם מגבר חזק יותר. השילוב של שני המרכיבים האלה לדעתי ייתן לך יותר "בשר" בסאונד שהסאב יוציא כמעט לכל רוחב עקומת היענות התדרים שלו. ההבדל הטכני היבש בין עקומה כזאת שיורדת עד 23Hz במקרה של ה-SB-12NSD לעומת 19Hz ב-PB-1000, הוא זניח לעניות דעתי ביחס לעובדה שה-SPL הנמדד לכל אורך העקומה של ה-SB12-NSD גבוה בכ-10dB (טווח של 94-100dbB) מזה של ה-PB-1000 (טווח של 87-93dB).

נ.ב. סיבה משנית היא קוסמטית - אני אישית לא אוהב את העיצוב של ה-PB-1000 - אם כבר Ported של SVS, אז העיצוב של ה-Plus וה-Ulrta הרבה יותר מושך..! ;)
נערך לאחרונה על ידי epony ב 02/10/2013 16:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

epony כתב:שמע, בסופו של יום לבחור סאב זה כנראה הדבר הכי קשה כשמרכיבים מערכת, כי עד שהוא לא יושב אצלך בחדר, אתה לא באמת יכול להתרשם ממנו - גם אם שמעת אותו בחנות..! :oops:

לכן, נשאר להסתמך על ביקורות ממקורות יותר איכותיים (פחות www.whathifi.com ויותר http://www.hometheaterhifi.com ופורומים שבהם אפשר במקרה הכי גרוע לפחות לנסות ומצוא איזה קונצנזוס בביקורות של משתמשים רבים), ועל נתונים טכניים.

אני אישית הייתי הולך דווקא על ה-SB12-NSD ולא על ה-PB-1000. הסיבה העיקרית להעדפה הזאת היא של-SB12-NSD יש גם אלמנט גדול יותר, וגם מגבר חזק יותר. השילוב של שני המרכיבים האלה לדעתי ייתן לך יותר "בשר" בסאונד שהסאב יוציא כמעט לכל רוחב עקומת היענות התדרים שלו. ההבדל הטכני היבש בין עקומה כזאת שיורדת עד 23Hz במקרה של ה-SB-12NSD לעומת 19Hz ב-PB-1000, הוא זניח לעניות דעתי ביחס לעובדה שה-SPL הנמדד לכל אורך העקומה של ה-SB12-NSD גבוה בכ-10dB (טווח של 94-100dbB מזה של ה-PB-1000 (טווח של 87-93dB).

נ.ב. סיבה משנית היא קוסמטית - אני אישית לא אוהב את העיצוב של ה-PB-1000 - אם כבר Ported של SVS, אז העיצוב של ה-Plus וה-Ulrta הרבה יותר מושך..! ;)
...
ולכן בדיוק לא מיהרתי לקנות, כדי לשמוע את דעתכם. יודע משהו אור שכנעת אותי, יודע מה?
לא משנה כמה אני לומד וקורא, אתה ועוד חברים כאן תמיד מראים כמה עוד יש ללמוד
הבעת תודה ענקית, יאללה מזמין SB12-NSD

אלעד

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159

שליחה

אני עם שיקולים דומים וכרגע עם מחסור בתקציב. מתכנן להזמין את SB12-NSD כבר כמה זמן באותו מסלול שאתה מתכנן (buy2). אני גם מסכים עם אור שהסביר את זה יפה בקשר ל PB-1000.
מחכה לשמוע כמה תצא לך העלות הסופית.
בהצלחה!

EFIBET
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1110

שליחה

eyosha הי

גם אני ממתין על הגדר עם אותן דילמות

החלטתי לחכות שיגיע JL סדרה E ולשמוע
אבל אשמח מאוד לקבל ממך עדכונים על הרכש, מחיר סופי והכי חשוב - חו"ד אמיתית מהסלון... :)

בהצלחה (Y)
אפי

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

עוד קצת... אני לא רואה אופציה באתר של SVS לבחור מתח של 220, אז אני מתכתב אתם, כי ישנה אופציה כזו לטענתם, עדכונים בקרוב

Yuval11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365
שם מלא: Yuval11

שליחה

יש לך הערות בהזמנה , אז אתה מבקש שם, וגם שולח להם מייל בשביל לוודא את העניין.

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Yuval11 כתב:יש לך הערות בהזמנה , אז אתה מבקש שם, וגם שולח להם מייל בשביל לוודא את העניין.
...
אין לי אופציה כזו, של שדה להערות בעגלת הקניות שלי, הייתי צריך לעשות משהו אחר?

Yuval11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365
שם מלא: Yuval11

שליחה

אז יכול להיות שאני טועה למרות שזה מה שאני זוכר שעשיתי , אתה יכול לנסות לדבר איתם בצ'ט ולשאול אותם מה בדיוק צריך לעשות, אני מניח שיגידו לך לשלוח מייל :D

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן

שליחה

תשלך להם מייל אחרי הקנייה עם מס' הזמנה ותבקש 220V , תתחדש (Y)

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Yuval11 כתב:אז יכול להיות שאני טועה למרות שזה מה שאני זוכר שעשיתי , אתה יכול לנסות לדבר איתם בצ'ט ולשאול אותם מה בדיוק צריך לעשות, אני מניח שיגידו לך לשלוח מייל :D
...
אוקי אחרי התשלום של Paypal יש מסך עם Special Instruction שם אפשר לציין 220v
שלחתי גם מייל ל Customer Support

EFIBET
חבר ותיק
חבר ותיק

יש באמזון איטליה - SVS PB1000

שליחה

הי

יש באמזון איטליה ב600 יורו, טעיתי?

שולח צילום

אפי
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: יש באמזון איטליה - SVS PB1000

שליחה

EFIBET כתב:הי

יש באמזון איטליה ב600 יורו, טעיתי?

שולח צילום

אפי
...
בארה"ב זה 500$
זה הגיוני

EFIBET
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אבל כולל הכל עד לדלת הבית!!

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

EFIBET כתב:אבל כולל הכל עד לדלת הבית!!
...
בדברים האלו למדתי שברגע שאתה מבצע הזמנה, פתאום העלויות משתנות.... אבל לבדוק עדיין לא עולה כסף :)

EFIBET
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

(Y)

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805

שליחה

אני אישית הייתי הולך דווקא על ה-SB12-NSD ולא על ה-PB-1000. הסיבה העיקרית להעדפה הזאת היא של-SB12-NSD יש גם אלמנט גדול יותר, וגם מגבר חזק יותר. השילוב של שני המרכיבים האלה לדעתי ייתן לך יותר "בשר" בסאונד שהסאב יוציא כמעט לכל רוחב עקומת היענות התדרים שלו. ההבדל הטכני היבש בין עקומה כזאת שיורדת עד 23Hz במקרה של ה-SB-12NSD לעומת 19Hz ב-PB-1000, הוא זניח לעניות דעתי ביחס לעובדה שה-SPL הנמדד לכל אורך העקומה של ה-SB12-NSD גבוה בכ-10dB (טווח של 94-100dbB) מזה של ה-PB-1000 (טווח של 87-93dB).
...
חבל רק שאתה מטעה. קודם כל לגודל הדרייבר ועוצמת המגבר אין באמת משמעות בפועל, וכל מקרה לגופו. דבר שני, במדידות שאתה מדבר עליהן אין שום חשיבות למספרים שציינת, מכיון שמדובר אך ורק במדידה של frequency response. בפועל, ה pb1000 לא רק יורד יותר נמוך, אלא גם מסוגל להפיק SPL גבוה יותר.

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

HazooM כתב:
...
חבל רק שאתה מטעה. קודם כל לגודל הדרייבר ועוצמת המגבר אין באמת משמעות בפועל, וכל מקרה לגופו. דבר שני, במדידות שאתה מדבר עליהן אין שום חשיבות למספרים שציינת, מכיון שמדובר אך ורק במדידה של frequency response. בפועל, ה pb1000 לא רק יורד יותר נמוך, אלא גם מסוגל להפיק SPL גבוה יותר.
...
ביקורת מעניינת שקראתי על ה PB-1000
http://referencehometheater.com/review/ ... er-review/

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

HazooM כתב:בפועל, ה pb1000 לא רק יורד יותר נמוך, אלא גם מסוגל להפיק SPL גבוה יותר.
...
טוב, חפרתי קצת באינטרנטים כדי לגלות בדיוק מי נגד מי בסוגיית ה-PB-1000 מול ה-SB12-NSD, וגיליתי פוסט באודיוהוליקס של מישהו שדיבר עם מנהל השירות של SVS, אד מאלן (Ed Mullen - אושיית באסים ידועה למדי...):
http://forums.audioholics.com/forums/su ... post940263

והנה עוד תגובה שני עמודים מאוחר יותר באותו שרשור שכוללת פירוט לגבי העוצמה של ה-PB-1000:
http://forums.audioholics.com/forums/su ... post942712

במילים אחרות, ה-PB-1000 עדיף על ה-SB12-NSD!

מודה ועוזב, ירוחם? :oops:

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”