Dor8
כלומר? על איזה מסכים מדובר?
W805 נכנסת לקטגוריה ?
ואיך אתה מסביר את האכזבה ( לא בביקורת אחת אלא ברוב אלו שקראתי ) מהשחורים שלה ביחס לפנסוניק ובכלל
מהתמונה באופן כללי , בעיקר בתנאי תאורה חשוכים שזה א,ב במסך שצריך לתת חוויה בסרטים..
W805 כנראה לא נכנס לקטגוריה - הוא מסך לד היקפי על כל המגבלות הנובעות מכך
ומכאן כנראה נובעת חלק מהאכזבה שאתה מתאר..
למרות שבסידרה הגבוהה יותר ניתן למצוא תגובות נלהבות יותר כפי שאתה יכול לראות. http://www.trustedreviews.com/sony-brav ... _TV_review
א. אחריות - בד"כ לסוני אפשרות להוסיף סכום "סמלי" ולקבל 5 שנות אחריות = בדיקה.
ב. פלאזמה/לד - השאלה היא לא רק אם הסלון מואר או לא - אלא מתי הצפייה ה"עיקרית" שבה יש חשיבות לאיכות התמונה - אני יכול לשער - בערב - אז אפשר להחשיך, ואני משער שגם רובנו מעדיפים להחשיך ולהנות מההתמקדות בתמונה.
ג. PS3 - תאימות מלאה לסוני... אני אפילו לא אתייחס.
ד. מחשב וPS3 ובעיות צריבה - כרגיל - אם מקפידים על הכללים אין סיבה לבעייה. אם אתה לא מתכנן לגלוש עם המסך כל היום / שאר אפשרויות סטטיות למשך זמן רב - לא צריכה להיות בעייה. הקפד גם על הנחיות עפר להרצה ולשמירה על איכות המסך - ויהיה בסדר.
ה. אני מבין שיש לך מחשב ולכן תכונות כגון עברית/אפשרויות חכמות במסך לא חשובים ולכן היתרון הזה מבחינת סוני יורד. - תשומת הלב שאפשר לקלוט עידן + אם אין לך יס/הוט (למרות שתכל'ס אפשר גם דרך המחשב).
ו. תלת מימד - הפסיבי יותר נעים לעין (כי אין הבהובים) אבל מדובר בחצי רזולוציה שאתה עלול להרגיש. פה ושם גם הבנתי שאנשים ממש רואים את הקווים. אל תשכח שאני משער שגם אצלך זה לא הולך להיות בשימוש כל היום.
להמליץ על משהו ספציפי? קשה למדיי. אני חושב שאם באמת ההתמקדות היא באיכות התמונה בערב/לילה - אז התשובה צריכה להיות אחת.
במיוחד שאתה מקבל גם עוד 5" שזה תענוג. פלאזמות ברמה הזו גם חפות מכל מיני בעיות עננות וכו' שכל מיני אנשים פה נתקלו בהן.