amitgv1 כתב:מה אתם הייתם עושים ? ההתלבטות קשה בין הדגם הזה לסדרה 8 של סמסונג.
מצד אחד, המסך הזה נראה לי מדהים עם אמבילייט 4 צדדים וקישוריות למנורות HUE ועיצוב מדהים, אבל ככל הנראה לפיליפס עדיין אין פתרון לבעיית העננות. מאידך, מסך מתקדם של סמסונג שככל הנראה די נפתרה בו בעיית העננות.
ממש בא לי ללכת על הפיליפס, רק מפחד שזה מאוד יציק לי. הסמסונג לא עושה לי את זה , אבל אין ספק שהיתה להם פריצת דרך במסכים השנה
החלטה קשה
...
אני ממש לא התעלפתי מהתמונה של סמסונג. ואני מדבר על F8000 ולא F6400. התמונה נראתה לי מלאכותית ולא מספיק חדה. מה שכן הסמארט שלהם מצוין. אותי זה פחות מעניין באופן אישי.
הרבה יותר התחברתי לתמונה של הפיליפס 8008 וגם לאמבילייט, אך מה שהפריע לי זה להשקיע כ"כ הרבה כסף ולקבל אחריות רק לשנתיים. נראה לי העננות זה משהו שהייתי יכול לחיות איתו.
amitgv1 כתב:מה אתם הייתם עושים ? ההתלבטות קשה בין הדגם הזה לסדרה 8 של סמסונג.
מצד אחד, המסך הזה נראה לי מדהים עם אמבילייט 4 צדדים וקישוריות למנורות HUE ועיצוב מדהים, אבל ככל הנראה לפיליפס עדיין אין פתרון לבעיית העננות. מאידך, מסך מתקדם של סמסונג שככל הנראה די נפתרה בו בעיית העננות.
ממש בא לי ללכת על הפיליפס, רק מפחד שזה מאוד יציק לי. הסמסונג לא עושה לי את זה , אבל אין ספק שהיתה להם פריצת דרך במסכים השנה
החלטה קשה
...
אני ממש לא התעלפתי מהתמונה של סמסונג. ואני מדבר על F8000 ולא F6400. התמונה נראתה לי מלאכותית ולא מספיק חדה. מה שכן הסמארט שלהם מצוין. אותי זה פחות מעניין באופן אישי.
הרבה יותר התחברתי לתמונה של הפיליפס 8008 וגם לאמבילייט, אך מה שהפריע לי זה להשקיע כ"כ הרבה כסף ולקבל אחריות רק לשנתיים. נראה לי העננות זה משהו שהייתי יכול לחיות איתו.
במקומך הייתי הולך על ה St60.
...
נמאס לי מפלזמות לכן החלטתי ללכת הפעם על לד בעיקר בגלל בהירות.
לגבי הסמארט, גם אותי זה לא מעניין. מתכוון בכל מקרה לרכוש dune ( אם ארכוש את הפיליפס ) ואם הייתי רוצה מעבר לזה, הייתי שם HTPC.
עם התמונה של סמסונג אין לי בעיה, דווקא אהבתי אותה.
גם האחריות לא מפריעה לי. אחריות שווה כסף. אף אחד לא נותן מתנות חינם.
amitgv1 כתב:תמונה עם תופעת העננות שהעלה מישהו מהפורום בגרמניה.
קשה להבין מהפורום באיזה מצבים זה בדיוק קורה ובאיזה רמת חושך.
זה נראה לכם רמה גבוהה של עננות ביחס למסכים אחרים?
זה הקישור, אם מישהו מבין גרמנית, אולי יבין יותר:
[left] http://www.hifi-forum.de/viewthread-152-10553.html
[/left]
זוהי התמונה:
...
נערך לאחרונה על ידי MovieO ב 30/09/2013 12:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
[/left]
זוהי התמונה:
...
צילום מעצבן, לא יכול היה לצלם את כל המסך?!
אגב אצלו זה מהקצוות אצלי זה גם מהקצוות וגם מפוזר ככתמים ומתפרס על חלק ניכר מהמסך בצורת עננים.
מחר יבוא טכנאי לא שתהיה לו בשורה וזה מכיוון שהנציגה אמרה לי שככה זה ברוב הטלוויזיות (לפחות כנה) אך לי כנראה יהיה מה לומר.
[/left]
זוהי התמונה:
...
אגב אצלו זה מהקצוות אצלי זה גם מהקצוות וגם מפוזר ככתמים ומתפרס על חלק ניכר מהמסך בצורת עננים.
מחר יבוא טכנאי לא שתהיה לו בשורה וזה מכיוון שהנציגה אמרה לי שככה זה ברוב הטלוויזיות (לפחות כנה) אך לי כנראה יהיה מה לומר.
...
ובמהלך צפיה בסרט, זה ממש מורגש?
זה אופייני לכל מסכי פיליפס או שזה נפילות בשוליים של חלק מהמסכים?
מצד אחד משבחים מאוד את מסכי פיליפס ואומרים שיש שחורים טובים. מצד שני, כשיש שחור רואים עננות, אז איפה השחורים הטובים? משהו לא ברור לי
[/left]
זוהי התמונה:
...
...
ובמהלך צפיה בסרט, זה ממש מורגש?
זה אופייני לכל מסכי פיליפס או שזה נפילות בשוליים של חלק מהמסכים?
מצד אחד משבחים מאוד את מסכי פיליפס ואומרים שיש שחורים טובים. מצד שני, כשיש שחור רואים עננות, אז איפה השחורים הטובים? משהו לא ברור לי
...
איכות התמונה גבוהה מאוד זה לא סותר מה שכן שיש הפסקות בסרט או כשיש חושך מסיבי אז רואים את הכתמים הלבנים בצודה מוחלשת אך מורגשת עצם העובדה שזה שם תוסיף לזה את העניין שזה מסך הדגל מה שמכעיס עוד יותר.
הי לכולם.
סוף סוף סקירה רצינית של המסך, אבל שוב בגרמנית.
המסמך המקורי בקובץ pdf בגרמנית.
תרגמתי את המסמך לאנגלית. המסמך באנגלית קרוב בתרגום ובמבנה ככל האפשר למסמך המקורי. במידה ומשהו לא ברור בגלל העיצוב או התרגום, תסתכלו על המסמך המקורי. עבדתי רבות על הסידור שיראה כמה שיותר קרוב למקורי.
תהנו סקירה מתורגמת לאנגלית - קובץ Word