בשעה טובה, קניתי היום את ה-Pioneer PDP-5000EX מהעולם הדיגטלי
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
פיייי
תתחדש!
עוד 5 שנים אצלי! דגם 9000EX
תתחדש תהנה ותבלה!
מתי קפה ומאפה?
תתחדש!
עוד 5 שנים אצלי! דגם 9000EX
תתחדש תהנה ותבלה!
מתי קפה ומאפה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
Highendman,Highendman כתב:תודה לכולכם.
varon: הרמקולים הם של Kef סט חמישה - KHT9000ACE. אשמח להעלות תמונות אחרי ההתקנה (יום שישי הבא)....
יש גם סאב ? איזה ?
האמת שהייתי בטוח שתדחוף עם הרסיבר המפלצתי הזה איזה סט רצפתיים וסנטר במשקל כבד.
מה גם אצלך יש WAF חזק ?
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
קלעת בול אבי.... אישתי בחרה את הרמקולים שיתאימו לסלון 
Highendman כתב:קלעת בול אבי.... אישתי בחרה את הרמקולים שיתאימו לסלון...
רגע, ואין אישור לסאב ?
סיפור דומה אצלי, אבל הצלחתי לקבל אישור לסאב ...
התנאי שזה ידרוש מהאורחים 10 דקות למצוא אותו
אבי.
אבי ורון
varon
יעני האפיקומן של המשפחה הוא לא מצה אלא סאב

יעני האפיקומן של המשפחה הוא לא מצה אלא סאב
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
איזה מבאסים אתם!!!
למה שקניתי את הSPECTRA 4211HD כולל רמקולים מקוריים -אף אחד לא פירגן לי כך?

סססססתם! כאשר אני יקנה מסך סוף סוף... תוכלו לשגר כבר טילים דרך הפורום כמחווה.
..
סססססתם! כאשר אני יקנה מסך סוף סוף... תוכלו לשגר כבר טילים דרך הפורום כמחווה.
Re: איזה מבאסים אתם!!!
nickname, הפרגון הוא ליכולת אנשים מסוימים להשיג חלומות של אנשים אחרים בפורום.nickname כתב:למה שקניתי את הSPECTRA 4211HD כולל רמקולים מקוריים -אף אחד לא פירגן לי כך?![]()
![]()
סססססתם! כאשר אני יקנה מסך סוף סוף... תוכלו לשגר כבר טילים דרך הפורום כמחווה...
...
אישית, אני מעריך פה בפורום חברה צעירים, רובם חיילים המקבלים מצה"ל פחות מעובד בתאילנד או סטודנטים, העובדים קשה בעבודות נוספות ורוכשים ציוד נאה ביותר.
ובל נשכח את בעלי נטל המשכנתא + 2.3 ילדים
לא יודע לאיזה קטגוריה אתה נופל, אבל אם זו אחת מהנ"ל, קבל את פרגוני
לדעתי כל אחד צריך לפרסם את נכסיו הנזילים והציוד שהוא רכש ועלותו ואז נראה מי באמת משקיע
אבי.
אבי ורון
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

תודה חברה. תמונות ביום שישי אחרי ההתקנה...
ziv_r: תודה על הלינק לתמונות של המגבר/dvd; במציאות (לפחות של הסלון שלי) אי אפשר לשים אותם אחד על השני - המגבר הזה מוציא חום כמו תנור קטן וחייב איוורור למעלה. אז הם אחד ליד השני
ziv_r: תודה על הלינק לתמונות של המגבר/dvd; במציאות (לפחות של הסלון שלי) אי אפשר לשים אותם אחד על השני - המגבר הזה מוציא חום כמו תנור קטן וחייב איוורור למעלה. אז הם אחד ליד השני
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

זהו, מותקנת! המתקינים של העולם הדיגיטלי עשו עבודה נהדרת - וגם צילמו מכל הכיוונים (כולל את הדנונים מאחור עם סבך החוטים) - הם וודאי יעלו תמונות בקרוב לאתר.
עכשיו שלב הכיולים / משחקים / הנאה.
עכשיו שלב הכיולים / משחקים / הנאה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
-
Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

רשמים ראשונים אחרי שלושה ימים עם המסך: נעתקה נשמתי מתוכן HD במסך. הורדתי כמה סרטים וכמה HD demos ל-htpc וכן קיבלתי כמה סרטי HD באדיבותו הרבה של עמי מהעולם הדיגיטלי (איזה הנאה זו הייתה לראות שוב את back to the future והפעם ב-HD), וזה לא דומה לשום דבר שראינו קודם בחיים. מה שכן, זה תוכן ה-HD הראשון שראיתי בכלל... כן, מודה, newbie ל-HD, כך שאין לי יכולת השוואה למסכי HD אחרים, אבל יחסית לתוכן רגיל שראיתי קודם ואפילו ל-DVD - אי אפשר להשוות. זה פשוט עולם אמיץ חדש.
גם DVD דרך הדנון A1XVA ה- (5910) נראה חד ומדהים. שיחקתי קצת (רק קצת כי התוכן HD ממכר...) ב-xbox360 וגם זה יותר גדול ויותר מוצלח.
מאידך (ולא מפתיע בהתחשב באזהרות) תוכן שידורי Yes נראה נורא. לא הבנתי את הטרוניות שקראתי בפורום קודם כיוון שבמסך ה-42" ED הקודם שלי דרך הדנון ראו ממש סביר Yes. עכשיו Yes קשה לצפיה. פשוט מגעיל (כמה ערוצים פחות גרועים מאחרים אני מניח שבהם יש שידור פחות גרוע, אבל overall נורא). הפתיע אותי עד כמה זה יותר גרוע במסך הזה שהוא "טוב יותר" מול ה42" ED הפשוטה שהיתה קודם ובה ראו YES ממש בסדר. אבדוק בקרוב האם וידאו פרוססור טוב יעזור במשהו (מסופקתני אבל שווה בדיקה). השורה התחתונה שצריך כנראה לצרוך רק HD ולהתנתק מהחדשות בשמונה
קדימה אסקפיזם.
הרבה אפשרויות כיול, אני עוד בשלב הבדיקות, השוואות ומשחקים. הספקתי גם לעדכן את השלט (Marantz RC9500) למסך - כזה תענוג שיש קודים לכל פעולה ולא צריך תרגילים פסיכים כדי לוודא שהשלט יעשה מה שתרצה בלי שיצא מסינכרון. פיוניר שיחקו אותה והורדתי את כל ה-IR ישר מהאתר שלהם מה שחסך כמה דקות הקלטה בין השלטים. תענוג לראות שמתיחסים ברצינות ללקוחות גם בדברים הקטנים.
ולנושא אחר (ואם זה לא המקום אשמח להעביר את הקושיה לפורום המתאים): יש המלצות לנגרים / חנויות ש"עובדות טוב" עם קולנוע ביתי? נמאס לנו (כלומר לאישתי) מאיך שהסלון נראה ואחרי שקנינו ציוד ק"ב בשווי מכונית בינונית+, וההערות המנומסות בפורום למראה התמונות של המערכת והצורך באסתטיקה, אנחנו רוצים לארגן מזנון נורמאלי לציוד, ולהניח את המסך עליו במקום על הקיר. וכן... ממשיכים לחשוב ברצינות על להוסיף גם מקרן HD לחבילה. כמעט קנינו את הרובי לפני כשלושה חודשים ועכשיו עם הפיו-50" ואחרי שהתחלנו לצרוך HD התאבון רק גדל לראות את אותה איכות אבל במסך גדול הרבה יותר. נראה, ניתן לזה כמה חודשים.
גם DVD דרך הדנון A1XVA ה- (5910) נראה חד ומדהים. שיחקתי קצת (רק קצת כי התוכן HD ממכר...) ב-xbox360 וגם זה יותר גדול ויותר מוצלח.
מאידך (ולא מפתיע בהתחשב באזהרות) תוכן שידורי Yes נראה נורא. לא הבנתי את הטרוניות שקראתי בפורום קודם כיוון שבמסך ה-42" ED הקודם שלי דרך הדנון ראו ממש סביר Yes. עכשיו Yes קשה לצפיה. פשוט מגעיל (כמה ערוצים פחות גרועים מאחרים אני מניח שבהם יש שידור פחות גרוע, אבל overall נורא). הפתיע אותי עד כמה זה יותר גרוע במסך הזה שהוא "טוב יותר" מול ה42" ED הפשוטה שהיתה קודם ובה ראו YES ממש בסדר. אבדוק בקרוב האם וידאו פרוססור טוב יעזור במשהו (מסופקתני אבל שווה בדיקה). השורה התחתונה שצריך כנראה לצרוך רק HD ולהתנתק מהחדשות בשמונה
הרבה אפשרויות כיול, אני עוד בשלב הבדיקות, השוואות ומשחקים. הספקתי גם לעדכן את השלט (Marantz RC9500) למסך - כזה תענוג שיש קודים לכל פעולה ולא צריך תרגילים פסיכים כדי לוודא שהשלט יעשה מה שתרצה בלי שיצא מסינכרון. פיוניר שיחקו אותה והורדתי את כל ה-IR ישר מהאתר שלהם מה שחסך כמה דקות הקלטה בין השלטים. תענוג לראות שמתיחסים ברצינות ללקוחות גם בדברים הקטנים.
ולנושא אחר (ואם זה לא המקום אשמח להעביר את הקושיה לפורום המתאים): יש המלצות לנגרים / חנויות ש"עובדות טוב" עם קולנוע ביתי? נמאס לנו (כלומר לאישתי) מאיך שהסלון נראה ואחרי שקנינו ציוד ק"ב בשווי מכונית בינונית+, וההערות המנומסות בפורום למראה התמונות של המערכת והצורך באסתטיקה, אנחנו רוצים לארגן מזנון נורמאלי לציוד, ולהניח את המסך עליו במקום על הקיר. וכן... ממשיכים לחשוב ברצינות על להוסיף גם מקרן HD לחבילה. כמעט קנינו את הרובי לפני כשלושה חודשים ועכשיו עם הפיו-50" ואחרי שהתחלנו לצרוך HD התאבון רק גדל לראות את אותה איכות אבל במסך גדול הרבה יותר. נראה, ניתן לזה כמה חודשים.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
שוב תתחדש, וואחד קניה דפקתם שם, סליחה על האנגלית...
קודם כל, בשם כל הפורום - בבקשה תעיפו את המדפסת ה*&^&^% הזו משם כבר!
כולם מנומסים ולא מעירים על זה, אבל אני נשברתי!
מה הקשר בין ציוד טופ אוף דה ליין של דנון ופיוניר לפקסימיליה הזו?
בקשר ליס, ממילא אין מה לראות, חוץ מאת אחמיניג'אד ב 8:00...
בקשר ל HD, אם כל הכבוד לפלזמה, ויש כבוד למסך הזה, התמונה במקרן 1080P הרבה, אבל הרבה יותר טובה.

קודם כל, בשם כל הפורום - בבקשה תעיפו את המדפסת ה*&^&^% הזו משם כבר!
כולם מנומסים ולא מעירים על זה, אבל אני נשברתי!
מה הקשר בין ציוד טופ אוף דה ליין של דנון ופיוניר לפקסימיליה הזו?
בקשר ליס, ממילא אין מה לראות, חוץ מאת אחמיניג'אד ב 8:00...
בקשר ל HD, אם כל הכבוד לפלזמה, ויש כבוד למסך הזה, התמונה במקרן 1080P הרבה, אבל הרבה יותר טובה.