בעיה עם Tvixie - אם מישהו עדיין בכלל משתמש בזה ..
בעכבות בעיות של עדכונים או לא יודע מה בתוכנת TVIXIE (אני כבר לא יכול למצוא כלום בתוכנה ) חיפשתי משהו
אחר כאלטרנטיבה ומצאתי את התוכנה הזו הhttp://thumbgen.org/ הורדתי אותה למחשב ראיתי שהתוכנה תומכת באתר סרטים ובטורק רק עדיין לא הצלחתי להבין איך היא עובדת ,מישהו במקרה מכיר את התוכנה ויכול להביא דעה או לתת הסבר
תודה
אחר כאלטרנטיבה ומצאתי את התוכנה הזו הhttp://thumbgen.org/ הורדתי אותה למחשב ראיתי שהתוכנה תומכת באתר סרטים ובטורק רק עדיין לא הצלחתי להבין איך היא עובדת ,מישהו במקרה מכיר את התוכנה ויכול להביא דעה או לתת הסבר
תודה
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
התוכנה עובדת יפה ומוצאת הכול
הבעיה בתוכנה שהיא נותנת שם אחר לקובץ ולכן ה TVIX לא מזהה
בתיקיית הסרט שנערך בתוכנה של TVIXIE בקופץ של הפרטים של הסרט כגון
רייטינג תקציר וכו' הקובץ נרשם תחת TVIX.JPG אולם בתוכנה החדשה הוא נרשם כ wd_tv.jpg
לאחר שהתוכנה מסיימת להיכנס לתקיה ולשנות את הקובץ ל TVIX.JPG
אותו דבר גם לתמונת הכריכה יש לשנות את שם הקובץ ל FOLDER.JPG כמו בTVIX
ואז לא צריכה להיות בעיה ,זמן העבודה יותר מהיר כי אין צורך להכניס ולשנות תקצירים כמו בתוכנת TVIXIE זה מה שאני יודע כרגע על התוכנה נראה לי שיכול להיות נחמד שמישהו יבדוק אותה לעומק (חינמית) אולי מצאנו תחליף ראוי
לעניין ה PROVIDERS לא הבנתי מה צריך לעשות לאחר שהורדתי את הקבצים איך להעביר אותם לתוכנה
הבעיה בתוכנה שהיא נותנת שם אחר לקובץ ולכן ה TVIX לא מזהה
בתיקיית הסרט שנערך בתוכנה של TVIXIE בקופץ של הפרטים של הסרט כגון
רייטינג תקציר וכו' הקובץ נרשם תחת TVIX.JPG אולם בתוכנה החדשה הוא נרשם כ wd_tv.jpg
לאחר שהתוכנה מסיימת להיכנס לתקיה ולשנות את הקובץ ל TVIX.JPG
אותו דבר גם לתמונת הכריכה יש לשנות את שם הקובץ ל FOLDER.JPG כמו בTVIX
ואז לא צריכה להיות בעיה ,זמן העבודה יותר מהיר כי אין צורך להכניס ולשנות תקצירים כמו בתוכנת TVIXIE זה מה שאני יודע כרגע על התוכנה נראה לי שיכול להיות נחמד שמישהו יבדוק אותה לעומק (חינמית) אולי מצאנו תחליף ראוי
לעניין ה PROVIDERS לא הבנתי מה צריך לעשות לאחר שהורדתי את הקבצים איך להעביר אותם לתוכנה
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
לאחר סיום העבודה של התוכנה נוצרים לך שני קבציםשי-כ כתב:לא כלכך הבנתי את ההסבר שלך![]()
לאחר הפעלת התוכנה על ספרייה, נוצרים לך שני קבצים folder.jpg ו- tvix.jpg ? (עם עוד כמה קבצי מערכת עם סיומת tvixie.)...
אחד בשם wd_tv.jpg שזה המידע על הסרט
וקובץ נוסף שהוא העטיפה
שמות שני הקבצים הללו שונים משמות הקבצים שנוצרים בתוכנת TVIXIE
ולכן יש להחליף את השמות לפי שמות הקבצים שנותנת תוכנת TVIXE
לדוגמא קובץ עם כול המיידע על הסרט מופיע כ קובץ בשם wd_tv.jpg ואותו יש לשנות אותו ל TVIX.JPG
אותו דבר גם העטיפה מופיע תחת שם קובץ של כול הסרט ויש לשנות לFOLDER.JPG וזאת כדי שהסטרימר
יוכל לקרוא את הקבצים מקווה שהסברתי את עצמי טוב יותר עכשיו
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
כול מה שאמרתי התכוונתי לתוכנה החליפית שמצאתישי-כ כתב:OK, זה מה שחשבתי.
בתוכנה הכנס ל General<= Options <=Tools ושם הגדר Model לסוג ה TVIX שלך....
לא ל TVIXE
2 מה בנוגע ל PROVIDERS אתה יכול לעזור או שאין לך מושג קלוש
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- rafib65
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- שם מלא: רפי ב
- נתן תודות: 32 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
עברתי להשתמש ב ThumbGen לפני יותר משנה, אני מאד מרוצה מהתוכנה, עובדת ללא בעיות - אבל אני לא משתמש בתוכן בעברית (סרטים וטורק) אלא באנגלית בלבד.shay1 כתב:לאחר סיום העבודה של התוכנה נוצרים לך שני קבציםשי-כ כתב:לא כלכך הבנתי את ההסבר שלך![]()
לאחר הפעלת התוכנה על ספרייה, נוצרים לך שני קבצים folder.jpg ו- tvix.jpg ? (עם עוד כמה קבצי מערכת עם סיומת tvixie.)...
אחד בשם wd_tv.jpg שזה המידע על הסרט
וקובץ נוסף שהוא העטיפה
שמות שני הקבצים הללו שונים משמות הקבצים שנוצרים בתוכנת TVIXIE
ולכן יש להחליף את השמות לפי שמות הקבצים שנותנת תוכנת TVIXE
לדוגמא קובץ עם כול המיידע על הסרט מופיע כ קובץ בשם wd_tv.jpg ואותו יש לשנות אותו ל TVIX.JPG
אותו דבר גם העטיפה מופיע תחת שם קובץ של כול הסרט ויש לשנות לFOLDER.JPG וזאת כדי שהסטרימר
יוכל לקרוא את הקבצים מקווה שהסברתי את עצמי טוב יותר עכשיו...
ניתן לקנפג את התוכנה כך שתייצר את הקבצים בשם הרצוי ואז אין צורך לשנות את השמות :