כבוד גדול למדינת ישראל - שלושת רכבי ה"פרומולה סטודנט" ניצחו בגדול
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
יאאלה 40 דקות נסיעה - נו לא נורא - אני הזמנתי כרטיס טיסה ושילמתי לימי התחרות ונאלצתי לבטל והייתי בארץ מבואס כול הזמן באינטרנט.Itay_Pollak כתב:ישנו באיזה מלון 25 ק"מ צפונית לפירנצה......
תרשום לכך תאריך לשנה הבאה ביומן= התחרות בשנת 2014 בתקופה 12 עד 16 בספטמבר.
אולי ניסע בשנה הבאה ביחד ? ( אבל אז בני לא יהיה כבר ראש הקבוצה אלא בן של מישהוא אחר
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

שיא עולמי- 2.15 שניות = תראו לאן הגיעו ההולנדים - ואיפה הישראליים?
הי חברה,
לשמחתי הצלחתי להדביק בהתלהבותי כבר עוד כמה חברים בפורום הזה והעיקר את מרטין (שמתברר להפתעתי כי לא ידעתי, שהוא לא זקוק לי בהתלהבותו בתחום הזה - אני רק מוסיף לו דלק 100 אוקטן ביומיים האחרונים).
אז מי שעדיין לא משולהב, או על גבול האדישות - ממליץ בחום שתקראו את השיא העולמי שהושג על ידי קבוצת "פורמולה סטודנט" הולנדית - שהטיסה מכונית פורמולה סטודנט חשמלית במהירות של טיל:
*** 2.15 שניות בהאצה מ 0 ל 100 קמ"ש ***.
הינה הוידאו :
- המדווח של הידיעה הזאת - הוא המהנדס / הנהג רני דקל, שהיה חבר בצוות שתי הקבוצות הראשונות של הפורמולה סטודנט מאוניברסיטת בן גוריון, 2011 2012.
הוא בחור צנוע - אך שיבחו יאמר גם בפורום הזה . (צדיקים - מלאכתם נעשית על ידי אחרים)
רני דקל, הוא הנהג הישראלי הראשון בהיסטוריה, בתחום הספורט המוטורי היהודי , מאז מרוץ הכרכרות הידוע של בן חור - שנהג ב"רכב פורמולה" תוצרת ישראל ברחובות ירושלים - כן זה קרה השנה - במופע המרהיב וההיסטורי של "פורמולה ירושלים" . התקיים במשך יומיים בתאריכים 10-11 ביוני 2013
גם קבוצת הסטודנטים של אוניברסיטת בן גוריון השתתפו במירוץ הזה לצד האחיות הגדולות והמופרעות.
רני דקל שלנו, נהג לצידי חומת העיר העתיקה, ברכב הפורמולה BGR2012- זאת שהשתתפה בתחרות באיטליה, בשנת 2012, וקטפה את המקום 11 המדהים - מתוך כ- 70 קבוצות מהמובילות בעולם בתחום הפורמולה סטודנט, בינהם קבוצת "שטדגארט" הגרמנית - שהיא אלופת העולם במירוצים האלו ברציפות כבר כמה שנים.
אז זה הקישור לפייסבוק "פורמולה סטודנט "בישראל: - אתם מוזמנים בכבוד והכנס לשם - בטוח שתתגאו בחברה האלו.
http://www.facebook.com/groups/327897933898464/
לשמחתי הצלחתי להדביק בהתלהבותי כבר עוד כמה חברים בפורום הזה והעיקר את מרטין (שמתברר להפתעתי כי לא ידעתי, שהוא לא זקוק לי בהתלהבותו בתחום הזה - אני רק מוסיף לו דלק 100 אוקטן ביומיים האחרונים).
אז מי שעדיין לא משולהב, או על גבול האדישות - ממליץ בחום שתקראו את השיא העולמי שהושג על ידי קבוצת "פורמולה סטודנט" הולנדית - שהטיסה מכונית פורמולה סטודנט חשמלית במהירות של טיל:
*** 2.15 שניות בהאצה מ 0 ל 100 קמ"ש ***.
הינה הוידאו :
- המדווח של הידיעה הזאת - הוא המהנדס / הנהג רני דקל, שהיה חבר בצוות שתי הקבוצות הראשונות של הפורמולה סטודנט מאוניברסיטת בן גוריון, 2011 2012.
הוא בחור צנוע - אך שיבחו יאמר גם בפורום הזה . (צדיקים - מלאכתם נעשית על ידי אחרים)
רני דקל, הוא הנהג הישראלי הראשון בהיסטוריה, בתחום הספורט המוטורי היהודי , מאז מרוץ הכרכרות הידוע של בן חור - שנהג ב"רכב פורמולה" תוצרת ישראל ברחובות ירושלים - כן זה קרה השנה - במופע המרהיב וההיסטורי של "פורמולה ירושלים" . התקיים במשך יומיים בתאריכים 10-11 ביוני 2013
גם קבוצת הסטודנטים של אוניברסיטת בן גוריון השתתפו במירוץ הזה לצד האחיות הגדולות והמופרעות.
רני דקל שלנו, נהג לצידי חומת העיר העתיקה, ברכב הפורמולה BGR2012- זאת שהשתתפה בתחרות באיטליה, בשנת 2012, וקטפה את המקום 11 המדהים - מתוך כ- 70 קבוצות מהמובילות בעולם בתחום הפורמולה סטודנט, בינהם קבוצת "שטדגארט" הגרמנית - שהיא אלופת העולם במירוצים האלו ברציפות כבר כמה שנים.
אז זה הקישור לפייסבוק "פורמולה סטודנט "בישראל: - אתם מוזמנים בכבוד והכנס לשם - בטוח שתתגאו בחברה האלו.
http://www.facebook.com/groups/327897933898464/
נערך לאחרונה על ידי AmiEfroni ב 21/09/2013 12:30, נערך 5 פעמים בסך הכל.
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

השתתפות קבוצת BGR2012 ב"פורמולה 1 ירושלים" - יוני 2013
אז אם הזכרתי את האירוע ההיסטורי הזה, ויש פהכבר כמה שפתחו עיניים אחרי ההאנאובר של הלילה,
אז כמה פרטים על המעמד הזה - שאני בטוח שרובכם צפו בשידורים היישירים מהתחרות (ערוץ 55 אם אני זוכר נכון),
אך לא היו ערים לעובדה שישנה שם -עוד
פורמולה קטנה ומדליקה תוצרת כחול לבן = BGR2012 של אוניברסיטת בן גוריון באר שבע.
אז ראשית הוידאו המרגש של מצלמת ONGO, שהורכבה על הרכב שלנו ,
- סרטון קצת ארוך - חברה שווה לצפות עד הסוף |:
- זה וידאו של כול המסלול - מזינוק במתחם הרכבת הישנה בירושלים, ועד סיומו באותו מקום.
הנהג כפי שהדגשתי מקודם = הוא רני דקל שלנו
שנית: כמה תמונות היסטוריות מאותו מירוץ?
אז כמה פרטים על המעמד הזה - שאני בטוח שרובכם צפו בשידורים היישירים מהתחרות (ערוץ 55 אם אני זוכר נכון),
אך לא היו ערים לעובדה שישנה שם -עוד
פורמולה קטנה ומדליקה תוצרת כחול לבן = BGR2012 של אוניברסיטת בן גוריון באר שבע.
אז ראשית הוידאו המרגש של מצלמת ONGO, שהורכבה על הרכב שלנו ,
- סרטון קצת ארוך - חברה שווה לצפות עד הסוף |:
- זה וידאו של כול המסלול - מזינוק במתחם הרכבת הישנה בירושלים, ועד סיומו באותו מקום.
הנהג כפי שהדגשתי מקודם = הוא רני דקל שלנו
שנית: כמה תמונות היסטוריות מאותו מירוץ?
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

אכן אכן וזאת הגאווה הנוספת שלנו.kaizer כתב:חשוב לציין שהרכב השנה ,כמו גם בשנה שעברה ,עוצב ע"י קבוצת סטודנטים מהמחלקה לעיצוב תעשייתי בבצלאל בהנחיית דורי רגב כחלק משיתוף פעולה בין המוסדות....
פגשתי את דורי רגב בכול האירועים שהיו השנה בחגיגיות של רכב 2012 וההשקה של רכב 2013 באוניברסיטה בבאר שבע.
חלקו של בית ספר בצלאל בהצלחת הרכבים של 2012 ו - 2013 הוא רב.
ההוכחה - שבטסט העיצוב והתכנון = הנקרא DESIGN שעשו המארגנים השנה, קטף רכב BGR2013 של באר שבע את המקום השביעי המכובד ביותר- אפילו לפני אלופי אירופה והעולם הם קבוצת שטודגארט הגרמנית = רכב מספר 1.
ראוי להדגיש כי המבחן החשוב הזה - והגורמים ההנדסיים המקצועיים טוענים שהוא העיקר בתחרות (ולוא דווקא תוצאות המירוצים) - כי בטסט הזה נבחנת בקפידה "מה היכולות ההנדסיות והעיצוביות של הקבוצות".
נא לא לשכוח - אנו מדברים על מפעל עולמי שמאורגן על ידי "איגוד המהנדסים העולמי" ולא על בתי ספר להכשרת נהגי מירוץ.
במבחן זה עמדו בהצלחה ובהפתעה מרובה גם קבוצת תל אביב = מקום 15 וקבוצת הטכניון = 22 ומודגש שזאת ההופעה הראשונה שלהם בתחרות הבינלאומית הזאת.
רצ"ב התוצאות הרישמיות של המבחן הקשה הזה.
נערך לאחרונה על ידי AmiEfroni ב 22/09/2013 15:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

ידיעות אחרונות - יום שני , 23 בספטמבר 2013
סוף סוף המדיה המודפסת מצדיעה לגיבורים שלנו - הקרדיט וגם הצלם = נמרוד מלר, מנהל פורום ג'יפולוג.
ידיעות אחרונות , יום שני 23/9/2013 - עמוד 26 בחלק העיקרי.
ידיעות אחרונות , יום שני 23/9/2013 - עמוד 26 בחלק העיקרי.
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

פורסמו תוצאות הדירוג בעולמי - לאחר שכלול תוצאות האחרונות התחרות באיטליה
Formula Student Combustion - World Ranking
http://mazur-events.de/fs-world/?cl=1
כדי לחסוך לכם את הדפדוף וחיפוש IL , בין כול המדינות המשתפות במסגרת העולמית הזאת - מצורפים צילומי הדפים הרלוונטים לנו.
מתוך סה"כ 514 קבוצות מכול העולם, המשתתפות במפעל ההנדסי המיוחד הזה המאורגן על ידי "איגוד מהנדסי הרכב הבינלאומי " משנת 1981 שלושת הקבוצות הישראליות התברגו במקומות הראויים להערכה רבה.
מודגש שככול שהקבוצה משתתפת ביותר תחרויות ( כול שנה מתקיימות 5 תחרויות: 3 באירופה ושניים בארה"ב), וכמובן השתתפות חוזרת לאורך השנים = כך המיקום שלה גבוה יותר גם אם אפילו הייתה בתחרויות במקומות נחותים יותר.
אז לא למתוח אותכם:
בטח בינתיים דפדפתם ברשימה בקישור - ולא פשוט למצוא שם את האותיות -= IL - לצערינו הן מופיעות רק 3 פעמים !!!.
זה הוא הדירוג העולמי המשוכלל נכון לחודש אוקטובר 2013 : מבין 514 קבוצות בכול העולם :
*** באר שבע = מקום 122 המכובד ביותר (הופעה שלישית ברציפות)
*** טכניון = מקום 220 המכובד אף הוא להופעה ראשונה.
*** תל אביב = מקום 337 שלא רע להתחלה עם תקציב של פחות מ - 100000 שקל.
http://mazur-events.de/fs-world/?cl=1
כדי לחסוך לכם את הדפדוף וחיפוש IL , בין כול המדינות המשתפות במסגרת העולמית הזאת - מצורפים צילומי הדפים הרלוונטים לנו.
מתוך סה"כ 514 קבוצות מכול העולם, המשתתפות במפעל ההנדסי המיוחד הזה המאורגן על ידי "איגוד מהנדסי הרכב הבינלאומי " משנת 1981 שלושת הקבוצות הישראליות התברגו במקומות הראויים להערכה רבה.
מודגש שככול שהקבוצה משתתפת ביותר תחרויות ( כול שנה מתקיימות 5 תחרויות: 3 באירופה ושניים בארה"ב), וכמובן השתתפות חוזרת לאורך השנים = כך המיקום שלה גבוה יותר גם אם אפילו הייתה בתחרויות במקומות נחותים יותר.
אז לא למתוח אותכם:
בטח בינתיים דפדפתם ברשימה בקישור - ולא פשוט למצוא שם את האותיות -= IL - לצערינו הן מופיעות רק 3 פעמים !!!.
זה הוא הדירוג העולמי המשוכלל נכון לחודש אוקטובר 2013 : מבין 514 קבוצות בכול העולם :
*** באר שבע = מקום 122 המכובד ביותר (הופעה שלישית ברציפות)
*** טכניון = מקום 220 המכובד אף הוא להופעה ראשונה.
*** תל אביב = מקום 337 שלא רע להתחלה עם תקציב של פחות מ - 100000 שקל.
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

לחברים שעדיין ערים בשעה "מאוחרת " זאת,
מחר בבוקר בערוץ 10 בתוכנית הבוקר של אורלי וגיא - סביבות שעה 08.30 עד 09.00 -
תהיה כתבה קטנה על הקבוצה של " פורמולה סטודנט " מבאר שבע , לנוכח ההישג המדהים קטיפת מקום 12 מבין 72 קבוצות מכול העולם שהשתתפו בתחרות באיטליה בדיוק לפני חודש.
אישית אני לא אוהב את הזוג הזה, אבל מה לעשות - אני אבא גאה ולכן אצפה באייטם הזה וכמובן גם אקליט אותו.
ואני מזמין את מי שרואה תגובה מאוחרת לילה זאת , לצפות גם כן ולעשות לייק גדול למהנדסים הצעירים והגיבורים האלו.
עמי
מחר בבוקר בערוץ 10 בתוכנית הבוקר של אורלי וגיא - סביבות שעה 08.30 עד 09.00 -
תהיה כתבה קטנה על הקבוצה של " פורמולה סטודנט " מבאר שבע , לנוכח ההישג המדהים קטיפת מקום 12 מבין 72 קבוצות מכול העולם שהשתתפו בתחרות באיטליה בדיוק לפני חודש.
אישית אני לא אוהב את הזוג הזה, אבל מה לעשות - אני אבא גאה ולכן אצפה באייטם הזה וכמובן גם אקליט אותו.
ואני מזמין את מי שרואה תגובה מאוחרת לילה זאת , לצפות גם כן ולעשות לייק גדול למהנדסים הצעירים והגיבורים האלו.
עמי
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

הי חברה,
אז למי שלא ידע ולא שמע ולא ראה את ההודעה הדחופה הזאת , או היה בפקקים לעבודה בשעת הבוקר הזאת:
מובעת בזאת הכתבה ששודרה כאמור בפינת "אורלי וגיא" בערוץ 10 - בוקר יום חמישי 10 באוקטובר 2013.
אני מרשה לכם להיות גאים בנציגי מדינת ישראל במפעל הבינלאומי הזה המתקיים כבר קרוב ל 30 שנה בחסות וארגון "איגוד מהנדסי הרכב הבינלאומי" ובמסגרתו מתקיימות 5 תחרויות בינלאומיות מדי שנה : 3 באירופה ו 2 בארה"ב.
לו היו לנו עוד כמה אלפים סטודנטים באלו + כמה מסלולי מרוץ ברמה הנדרשת + כמה מאות ספונסרים שיתמכו בחברה החולמים האלו בתחום המקצועי ותמיכה כספית מתאימה - אנו מקום ראשון בעולם בתוך 10 שנים ומקום ראשון באירופה בתוך 5 שנים.
מי שרואה - חשוב מאד - נא להעביר לכול מי שאתם מכירים שחובב רכב אתגרי - גם ברשתות חברתיות וגם במיילים לחברים שלכם.
כול עזרה שלכם - ואפילו דלה בנושא הזה - תגביר את ההשגים שלנו בשנים הבאות בתמיכות מסיביות בקבוצות הסטודנטים הנהדרות האלו.
תודה מראש,
עמי
אז למי שלא ידע ולא שמע ולא ראה את ההודעה הדחופה הזאת , או היה בפקקים לעבודה בשעת הבוקר הזאת:
מובעת בזאת הכתבה ששודרה כאמור בפינת "אורלי וגיא" בערוץ 10 - בוקר יום חמישי 10 באוקטובר 2013.
אני מרשה לכם להיות גאים בנציגי מדינת ישראל במפעל הבינלאומי הזה המתקיים כבר קרוב ל 30 שנה בחסות וארגון "איגוד מהנדסי הרכב הבינלאומי" ובמסגרתו מתקיימות 5 תחרויות בינלאומיות מדי שנה : 3 באירופה ו 2 בארה"ב.
לו היו לנו עוד כמה אלפים סטודנטים באלו + כמה מסלולי מרוץ ברמה הנדרשת + כמה מאות ספונסרים שיתמכו בחברה החולמים האלו בתחום המקצועי ותמיכה כספית מתאימה - אנו מקום ראשון בעולם בתוך 10 שנים ומקום ראשון באירופה בתוך 5 שנים.
מי שרואה - חשוב מאד - נא להעביר לכול מי שאתם מכירים שחובב רכב אתגרי - גם ברשתות חברתיות וגם במיילים לחברים שלכם.
כול עזרה שלכם - ואפילו דלה בנושא הזה - תגביר את ההשגים שלנו בשנים הבאות בתמיכות מסיביות בקבוצות הסטודנטים הנהדרות האלו.
תודה מראש,
עמי
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

ולך לא.?Omri617 כתב:העניין מאד חשוב לך רואים......
כמה מפעליים כאלו יש לנו בישראל? - שנותנים גאווה גדולה בכול העולם עם הדגלים שלנו בכול 4 ימי התחרות במסלול באייטליה וכמובן הרעשנות החיובית הישראלית
כן זה מאד מאד חשוב לי - גם ברמה האישית - כי בני דור עפרוני היה מנהל הפרוייקט השנה של באר שבע,
אך גם ברמה של אהבתי הרבה לחדשנות וטכנולוגיה ורכב אתגרי ומרוצי מכוניות ועוד הרבה דברים שקשורים לפרוייקט המיוחד הזה.
ואיפה רוח ההתנדבות ו"הציונות" שלנו להרים פרוייקטים כאלו שיהיו עוד ועוד. ?
מקווה שהצלחתי במשהוא גם להלהיב אותך ועוד כמה חברים בפורום הנכבד שלנו.
עמי
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

צילומי מסך של הוידאו ב - YOUTUBE והטקסט המצורף לסרטון
להלן צילומי מסך של הוידאו ב - YOUTUBE והטקסט המצורף לסרטון:
Re: צילומי מסך של הוידאו ב - YOUTUBE והטקסט המצורף לסרטון
לא ממש..
ואני לא אוהב את הנימה שאתה שואל
אתה מעדכן ומעדכן בכל מה שקשור בזה , וזה בסדר
למרות שזה עבר ונגמר כבר .
הצגת את הדברים כאילו אנחנו לא בסדר שלא מתעניינים ואתה הראית סימנים של נפגעת בשם הציונות
אתה יודע כמה נציגים ישראלים ובכמה תחומים נמצאים בחול בתחרויות ? נהגי מכוניות פורמולה ואופנועים שלא מצליחים להתחרות כמו שצריך בגלל שאף אחד לא נותן להפ חסויות , זעקת את הזעקה שלהם?
הצגת את הדברים כאילו אנחנו לא בסדר שלא מתעניינים ואתה הראית סימנים של נפגעת בשם הציונות
אתה יודע כמה נציגים ישראלים ובכמה תחומים נמצאים בחול בתחרויות ? נהגי מכוניות פורמולה ואופנועים שלא מצליחים להתחרות כמו שצריך בגלל שאף אחד לא נותן להפ חסויות , זעקת את הזעקה שלהם?
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

Re: צילומי מסך של הוידאו ב - YOUTUBE והטקסט המצורף לסרטון
לא הבנתי מה בנימה שלי לא בסדר - עניתי לך בנימוס ובעניין על הנושא ולא ירדתי למה שהוא אישי - שאני לא נוהג לעשותו.Omri617 כתב:לא ממש..
אתה יודע כמה נציגים ישראלים ובכמה תחומים נמצאים בחול בתחרויות ? נהגי מכוניות פורמולה ואופנועים שלא מצליחים להתחרות כמו שצריך בגלל שאף אחד לא נותן להפ חסויות , זעקת את הזעקה שלהם?...
למה אתה חושב שזה נגמר - להיפך הגמור !!!
החגיגיות של ההישג האדיר של שלושת הקבוצות רק התחילו, ויהיו עוד הרבה כתבות והרבה חגיגיות נצחון במהל השנה.
וזה הדבר הכי חשוב - כי אנו מדברים על המשכיות ומסורת - ככול שיהיו יותר כתבות ופרסומים , כך יקל על ראשי הקבוצו של שנת 2014 ואחריה להשיג ספונסרים נוספים לפרוייקט היקר הזה.
ושןב אתה ניכנס להיבט האישי לכן לא אענה לך על הממשך שלך כי זה לא ראוי לכבוד הפורום הזה.
לא ברור לי למה אתה מתנפל עלי - לא - לא זעקתי את צעקתם של כול אלו שמייצגים את מידת ישראל והמערכת לא שמה עליהם. ראה את ספורטאי הגודו ואחרים.
אני בהחלט אשמח אם אתה תצטרף ל"צעקה" כהגדרתך, ותרים יחד איתי ואולי עוד כמה פה בפורום, את המלאכה הקשה להחדרת מודעות הספורט המוטורי בישראל - יותר יחס יותר עזרה ותמיכה יותר מסלולים יותר תמיכה של משרד הספורט יותר תמיכה של ספונסרים יותר מסלולים - כי גם האחד שיש הוא מסלול קטן לילדים נוהגי קארטינג.
אז בו - שלב ידיים ויש בגישה החיובית ולא ב "מה אני עשיתי למדינה" - לצער י מעט מידי ,ועכשיו אני באמת רוצה לתרום יותר מהמעט שעשיתי בעבר.
קודם כל, בהחלט מגיע כל הכבוד.
יחד עם זאת, גם אתה כאן בהתלהבות ובלהט היסטרי, בעיקר כי מדובר בבן שלך, ורק לאחר מכן למען "הציונות, המפעל ההסטורי וההישגים של העם היהודי...". שזה לגיטימי לגמרי, אבל לא צריך להיסחף לפוסטים רגשיים ולקחת אישית שאין אינספור תגובות.
ושוב, אכן גאווה וכבוד על ההישגים, על כך אין ספק.
יחד עם זאת, גם אתה כאן בהתלהבות ובלהט היסטרי, בעיקר כי מדובר בבן שלך, ורק לאחר מכן למען "הציונות, המפעל ההסטורי וההישגים של העם היהודי...". שזה לגיטימי לגמרי, אבל לא צריך להיסחף לפוסטים רגשיים ולקחת אישית שאין אינספור תגובות.
ושוב, אכן גאווה וכבוד על ההישגים, על כך אין ספק.
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

הי תומר,
האין ספור תגובות נובע לא רק מזה שמדובר בבני ( אני בטוח שאם היית במצב שלי - גם אתה היית מתלהב מהבן שלך).
האין ספור כתבות נובע מזה שזה תחום חדש בארץ - ותחום בלתי מוכר בכלל בפורום הזה , וצריך להתאמץ ולעבוד קשה כדי שתתחיל ההטמעה פה.
רק לידיעתך - עד עכשיו הזרם הזה היה מדוד ומועט - אני בטוח שבחודשים הקרובים, רבים יותר יסחפו ב"התלהבות ובלהט ההיסטרי " כפי שאתה כותב, ( ומה רע בזה), ויהיו הרבה יותר שרשורים בנושא התחבורה בפורום הזה , יתגברו התגובות בשרשורים, ויהיו מאות פניות לקריאה בלי תגובות.
לטובת העניין, אני דווקא מצפה מ"כתב אתר" מכובד וראוי כמוך, לסייע במאמץ המשותף הזה - לטובת החברים פה ובעיקר לטובת העוסקים בתחום הספורט המוטורי והמרוצים בישראל.
בכול מקרה, אני מקבל את הביקורת החיובית הבונה שלך - ואשתדל להרגע וללכת לישון. מחר יום חדש והתלהבות חדשה.
אני רואה שאתה יושב בתמונה המייצגת שלך על סימולטור לנהיגה - איפה זה אצל חגי בכוכב יאיר?
ישר כוח
עמי
האין ספור תגובות נובע לא רק מזה שמדובר בבני ( אני בטוח שאם היית במצב שלי - גם אתה היית מתלהב מהבן שלך).
האין ספור כתבות נובע מזה שזה תחום חדש בארץ - ותחום בלתי מוכר בכלל בפורום הזה , וצריך להתאמץ ולעבוד קשה כדי שתתחיל ההטמעה פה.
רק לידיעתך - עד עכשיו הזרם הזה היה מדוד ומועט - אני בטוח שבחודשים הקרובים, רבים יותר יסחפו ב"התלהבות ובלהט ההיסטרי " כפי שאתה כותב, ( ומה רע בזה), ויהיו הרבה יותר שרשורים בנושא התחבורה בפורום הזה , יתגברו התגובות בשרשורים, ויהיו מאות פניות לקריאה בלי תגובות.
לטובת העניין, אני דווקא מצפה מ"כתב אתר" מכובד וראוי כמוך, לסייע במאמץ המשותף הזה - לטובת החברים פה ובעיקר לטובת העוסקים בתחום הספורט המוטורי והמרוצים בישראל.
בכול מקרה, אני מקבל את הביקורת החיובית הבונה שלך - ואשתדל להרגע וללכת לישון. מחר יום חדש והתלהבות חדשה.
אני רואה שאתה יושב בתמונה המייצגת שלך על סימולטור לנהיגה - איפה זה אצל חגי בכוכב יאיר?
ישר כוח
עמי
אין לי שום דבר נגד ההתלהבות שלך אישית, רק צריך להבין שלא תמיד כולם יהיו שותפים לכך, אם אין להם נקודה אישית משלהם.
מצד שני, בהחלט יש מקום לעניין ועובדה שיש כמה חברים שאכן גילו בכך עניין, וזה בהחלט תחום מסקרן ויפה שהוא מתקדם גם אצלנו.

מהכתבה הראשונה שלי באתר..
מצד שני, בהחלט יש מקום לעניין ועובדה שיש כמה חברים שאכן גילו בכך עניין, וזה בהחלט תחום מסקרן ויפה שהוא מתקדם גם אצלנו.
זה אצלי בביתאני רואה שאתה יושב בתמונה המייצגת שלך על סימולטור לנהיגה - איפה זה אצל חגי בכוכב יאיר?...
מהכתבה הראשונה שלי באתר..