שרשור תגובות: בחירת מחשב נייד לשנה החדשה - סקירת 3 מחשבי טושיבה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #21 

stompy כתב:
בגלל?
...
שזו דעתי וזה מוצר זול בהשוואה למוצרים במחיר של המוצר הזה יותר משתלמים ..
ואפילו אתמול שראיתי תוכנית על מחשבים וסיקורים הגיעו לטאבלט החדש של טושיבה אין לך מושג כמה לא היה להם נעים לדלג על זה וכמה זה לא עניין אותם אפילו אחד טען שזה אולי יציל את הסטלייט המאכזב..

בקיצור אני אישית לא ממליץ לא מתחבר למוצרים של טושיבה .
...
אין ולו דבר אחד בתגובה התת-רמה שלך שאפשר להתייחס אלייו בצורה עניינית. אתה אפילו לא מציין את שם הדגם שאליו אתה מתייחס שמצליח להיות זול *וגם* לא משתלם בו זמנית.

יש לי לפטופ עתיק Satelite A300-15C שמשמש אותי מ-2008 (ועוד קניתי אותו יד שנייה כחדש) בצורה אמינה ביותר כמעט לכל אורך התקופה, עם תקלה חמורה אחת בלבד שבגינה הייתי צריך לשלוח אותו לתיקון (בקר רשת התקלקל). אפילו הHDD סוחב באופן מעולה לגילו, כמעט לל תקיעות. רמת הבנייה, בין השאר איכות הפלסטיק, משטח מגע ובמיוחד הרמקולים, היו הרבה יותר טובים מהדגמים האחרים של "מובילי השוק" DELL ו-HP שבדקתי בזמנו באותה רמת מחיר בערך. אם הייתי בשוק בשביל נייד חדש הייתי בהחלט שם את טושיבה בראש הרשימה שלי.

לשלול באופן גורף חברה כלשהי ע"ס מוצר אחד זה אידוטי.

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1416
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #22 

טוב לדעת שזה שאני חושב שהניידים של טושיבה לא משהו ואני לא מתחבר למוצר. זה תת רמה למה אתה מתכוון לא הבנתי לגבי הרמה? :arrow:
הניידים האלה מיושנים יחסית אפילו בלי HASWELL חיי סוללה חלשים בהשוואה למה שיגיע עם HASWELL

ונחזור לנושא הראשוני שממנה הכל התחיל זה שדחפו פה סוג של פרסומת וקשה לאנשים לקבל ביקורות על הפרסומת.

אני באמת לא מתחבר למוצרים
והנה הקטע מהתוכנית ממש היום
#t=3345
דקה 55:40

למי שאני מכיר עם טושיבה אין נסיון טוב בניידים ובטאבלטים
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced

NBAFUN
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #23 

בתור אחד שמחזיק ארבעה לפטופים של טושיבה אני יכול להגיד לכם שזו חברה מצוינת עם אנשי שיווק גרועים שלא יודעים למתג את המוצרים של טושיבה בצורה הנכונה זאת האחת הסיבות שהם נמצאים במצב לא טוב
המחשבים שאני מחזיק הם TOSHIBA SATELLITE P875-S7200 מחשב נפלא לגלישה ולעבודה עם אופיס פוטושופ ויש לו תוספת נפלאה רמקולים של הרמון קרדון
המחשב השני שלי SATELLITE S855-S356 מחשה מצוין כמעט לכל דבר החסרון הגדול שלו זה העכבר לא משהו
המחשב השלישי שלי זה Toshiba Portege R935-ST4N02 מחשב שפשוט כיף לקחת אותו לדרך במשקל של 1.3 ק"ג
המחשב הרביעי Toshiba Satellite P75-A7200 מחשב נפלא לסרטים לגלישה ולעבודות למחשב יש מסך FHD ורמקולים נפלאים של harman/kardon® stereo speakers
בעבר היה לי נסיון עם לנובו מחשבים מצוינים היה לי נסיון עם ACER לא אהבתי היה לי נסיון עם DELL לא מוכן להתקרב אליהם יותר היה לי נסיון עם HP לא אהבתי ומבין לנובו או טושיבה אני בחור טושיבה חברה טובה עם מחירים טובים

wallalon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1925
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 147 פעמים

שליחה #24 

גם אם המחשבים מצוינים- ללא השוואה למתחרים, הכתבה מיותרת.

פרסומות אף פעם לא מיותרות.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 970 פעמים

שליחה #25 

nils3373 כתב:
shay1 כתב:מה הסיבה שרק טושיבה בסקירה ולא עוד חברות אחרות טובות לא פחות .....
הרי טושיבה לא נחשבים למובילים בתחום. אם זו דעתך האישית רצוי היה להוסיף את הערה בתחילת הכתבה
כי זה נראה כמו פרסומת אז אם זו פרסומת היה ניתן לכתוב פרסומת
חתימה טובה לכולם
...

למרות דבריו של זיו אני נאלץ להסכים עם שי - זה נראה ומריח כמו פרסומת ולא סקירה רצינית.
...
בתור משתמש לא טרחתי לקרוא כי הבנתי שזה כתבה "בתשלום" לפחות ככה זה נראה גם אם לא.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #26 

גילוי נאות - עובד ב HP
שיהיה ברור שאני לא מגיב מטעם החברה וגם לא עובד בחטיבת הניידים. יותר מזה, ברבות השנים היו לי ניידים של DELL ו LENOVO שהייתי מרוצה מהם לא פחות מהנייד שברשותי כעת.
אני לא מבין את ההיתממות של מובילי האתר.
"בחירת מחשב נייד לשנה החדשה - איזו טושיבה מתאימה לך? "
מתוך הכותרת משתמע שאם אתה צריך מחשב נייד לשנה החדשה אתה בטוח תקנה טושיבה, השאלה זה רק הדגם.
באופן אישי אני מאד מאוכזב ממובילי האתר שלא באו ואמרו "צודקים, זה לא נראה טובת נשנה את זה למשהו בסגנון "דגמי טושיבה לשנה החדשה". אנשים רבים מגיעים לאתר זה על מנת לקבל חוות דעת מקצועית וכאשר יש הטעייה, פרסומת או איך שתרצו לקרוא לזה, זה גורם לך לחשוב פעמיים על האמינות והמקצועיות של מה שאנחנו קוראים פה. מובילי האתר כל הזמן מבקשים בפורומים בצורה מקצועית ולא לפרסם כי המטרה היא לאפשר פלטפורמה נקייה מאינטרסים לאוהבי התחום ובסוף אנחנו רואים פה חוסר תגובה.
שיהיה ברור, חוסר אמירה זה גם סוג של אמירה.
מאד מאכזב.

April
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #27 

offerbk1 כתב:גילוי נאות - עובד ב HP
שיהיה ברור שאני לא מגיב מטעם החברה וגם לא עובד בחטיבת הניידים. יותר מזה, ברבות השנים היו לי ניידים של DELL ו LENOVO שהייתי מרוצה מהם לא פחות מהנייד שברשותי כעת.
אני לא מבין את ההיתממות של מובילי האתר.
"בחירת מחשב נייד לשנה החדשה - איזו טושיבה מתאימה לך? "
מתוך הכותרת משתמע שאם אתה צריך מחשב נייד לשנה החדשה אתה בטוח תקנה טושיבה, השאלה זה רק הדגם.
באופן אישי אני מאד מאוכזב ממובילי האתר שלא באו ואמרו "צודקים, זה לא נראה טובת נשנה את זה למשהו בסגנון "דגמי טושיבה לשנה החדשה". אנשים רבים מגיעים לאתר זה על מנת לקבל חוות דעת מקצועית וכאשר יש הטעייה, פרסומת או איך שתרצו לקרוא לזה, זה גורם לך לחשוב פעמיים על האמינות והמקצועיות של מה שאנחנו קוראים פה. מובילי האתר כל הזמן מבקשים בפורומים בצורה מקצועית ולא לפרסם כי המטרה היא לאפשר פלטפורמה נקייה מאינטרסים לאוהבי התחום ובסוף אנחנו רואים פה חוסר תגובה.
שיהיה ברור, חוסר אמירה זה גם סוג של אמירה.
מאד מאכזב.
...
(Y)

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #28 

offerbk1,

אם מנהלי האתר אכן סגרו דיל פרסומי עם יבואני מחשבי טושיבה לא ניתן לשנות בכזו קלות את כותרת הסקירה - מדובר על חוזה כספי ולכן לצערי סביר שזה מה שקרה - ידיעה פרסומית במסווה של סקירה מקצועית. הכל היה תקין אם היו מציינים זאת אבל כנראה שחושבים שאנחנו לא מספיק אינטלגנטים בשביל להבין את זה.
עופר? מרטין? למה השתיקה הפתאומית? חוסר תגובה מצידכם לא רק שמעורר חשד אלא גם מעליב.

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1416
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #29 

(Y)
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 970 פעמים

שליחה #30 

nils3373 כתב:offerbk1,

אם מנהלי האתר אכן סגרו דיל פרסומי עם יבואני מחשבי טושיבה לא ניתן לשנות בכזו קלות את כותרת הסקירה - מדובר על חוזה כספי ולכן לצערי סביר שזה מה שקרה - ידיעה פרסומית במסווה של סקירה מקצועית. הכל היה תקין אם היו מציינים זאת אבל כנראה שחושבים שאנחנו לא מספיק אינטלגנטים בשביל להבין את זה.
עופר? מרטין? למה השתיקה הפתאומית? חוסר תגובה מצידכם לא רק שמעורר חשד אלא גם מעליב.
...
תמיד אומר את הדבר הנכון (Y)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #31 

למה השתיקה? כי אני בחו"ל ולא קורא כל הודעה.

אחד המנהלים חשב שהידיעה מתאימה לעמוד הראשי. אם זה היה מודעה פרסומית (קרי: היינו מקבלים תמורה כספית כלשהי) זה היה מצויין באופן מיוחד במאמר.

למען הסר הספק - אין לנו כל פעילות כלכלית עם היבואן, היח"צ או כל אחד שקשור לאחד מהשניים הללו...
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 16/09/2013 0:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #32 

אם לא הבנתם, איננו קוראים את כל ההודעות בפורומים (מדובר על אלפים ביום...).
אם אתם רוצים את תגובתנו, פשוט "דווחו" על הודעה או שלחו לנו הודעה פרטית, אף פעם לא התעלמנו מבקשה כזו, אבל איזכור השם שלנו בשירשור לא בהכרח יביא לתשומת ליבנו....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46430
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5086 פעמים

שליחה #33 

חברי אתר, אתם משתמשים בדימיון שלכם יותר מידי. כבר רשמתי ביום בו פורסמה הכתבה כתגובה לאחד החברים, כי הכתבה הינה כתבה לכל דבר ואיננה שיווקית. מכיוון שהכותרת כל כך מציקה להרבה חברים, שיניתי אותה במקצת. אני מקווה שמעכשיו נוכל להניח לדבר ולהתרכז בכתבה, לא בתאוריות קונספירציה.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #34 

זיו, עופר ומרטין, תודה רבה על התגובות שלכם.
אם לא הבנתם אז דעו שלאתר הזה יש משמעות די רבה לקהל הקוראים/כותבים שלו - לי אישית הוא מאוד חשוב במיוחד שהוא מלווה אותי לא מעט שנים.
אנחנו מתייחסים ברצינות רבה מאוד לכתבות ולסקירות אך גם מודעים לעניין הפרסומות שהוא חלק בלתי נפרד ממנו (מימון לאתר).
במקרה זה נפל חשד כלשהו בעקבות הכותרת ובעקבות תזמון פרסומו בסמוך לידיעות אחרות של יבואני טושיבה.

שוב תודה על ההבהרות.

(Y)

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #35 

האמת שלא הייתי מודע לאפשרות לדווח, עכשיו כשאתם מזכירים זאת אני בהחלט רואה את הכפתור. זה כנראה מסוג הדברים האלה שתמיד שם ואתה לא שם לב אליהם. בכל מקרה, אני רואה שהכותרת שונתה. תודה על ההתייחסות. יום נעים.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”