שרשור תגובות: האייפון 5S ו-5C הוכרזו זה עתה

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #21 

לצערי חלק גדול מהחברות הולכות בכיוון הזה, מכשירי הדגל של LG וגם HTC לא כוללים חריצי הרחבה ,(אני מדבר על הOne והG2 ) גם מוטורולה (תודות לגוגל ...) , וזה בשילוב עם סוללות שלא ניתנון להחלפה ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 681
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #22 

זה לא תמיד שחור לבן - או שמתאים לך אנדרואיד או iOS. לא הערכתי נכון את הצרכים שלי ואת השימוש שלי בפונקציות ייחודיות למערכת הפתוחה, ולמרות שהכרתי את iOS 6 די טוב לפני שקניתי את המכשיר יש דברים קטנים ובינוניים שאתה מבין רק אחרי שאתה נמצא איתו יום שלם רחוק מהבית וכו'.
אני מניח שאיזשהו הייבריד בין שתי האפשרויות היה מתאים לי יותר.

ולא, אני לא לוקח את מה שכתבתי בחזרה ואני לא מרגיש שהגזמתי. אני לא חושב שצעד אחד בלבד של אפל לכיוון הסטנדרט לסמארטפון שכבר נוצר מזמן היה פוגע בעיקרון ה"נקי" ולמעשה הוא די הכרחי אם הם לא רוצים לאבד נתח שוק אחרי עוד כמה טריקים עם S או C בסוף.
משום מה יוצא לי לראות ישראלים בעיקר עם אייפון בכל מקום שאני נמצא בו ואני שואל את עצמי אם האנשים האלה מודעים לדברים הבסיסיים שחסרים במכשיר ושקיימים במכשירים הרבה יותר זולים כבר כמה שנים טובות.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #23 

אני יגיד את זה ככה ,לאפל יש כל כך הרבה כסף , יש להם כל כך הרבה אבי טיפוס שונים ,הם משלמים מספיק למספיק אנשים כדי להגיד להם מה כדי להשיק ומה לא כדי , אם הם השיקו את שני המכשירים האלו ,סימן שהם יודעים מה הם עושים ואני בטוח שהם לא רק ישמרו על נתח השוק שלהם ,אלה גם יגדילו אותו..
צריך להבין שאפל לא איזה חברה מפגרת ומטומטמת ללא תקציב שעושה מה שבא לה ,היא עושה מה שהיא צריכה לעשות...

האייפון 5S דווקא מכשיר נהדר , אני לא אופתע עם התקציב שהושקע בפיתוח שני המכשירים שהם השיקו קרוב לפיתוח של כך הליין האחרון של HTC ביחד , העיצוב והמסך אולי לא השתנו ,אבל זה בהחלט מכשיר חדש לגמרי אחרי שאתה עובר את המחסום הזה ,

קורא טביעות אצבע מתקדם
מצלמה חדשה
מעבד חדש ומתקדם בשיתוף עם מעבד ספציפי לחיישני התנועה
חיי סוללה טובים יותר ברוב המקרים

הרי סך הכל אותו דבר אתה יכול להגיד על הS4 ,גם הוא כמעט ולא שינה את מראה ואת גודל המסך , אבל אני לא רואה אנשים שאומרים את זה.. האייפון 5S זה מכשיר חדש בגלימה של הישן ,ה5C דווקא מכשיר חדש .. להגיד ששני אלו הם טריקים הם כמו להגיד שהNote 3 או Optimus G Pro הם טריקים ,זה שהמסך זהה לא אומר שהמכשירים שונים ,והגיע הזמן שאנשים יבינו שלא הכל סובב סביב גודל המסך ..

אגב , מעבד של 64 ביט באייפון אומר שימוש בארכיטקטורה חדשה של ARMv8 , משהו שלא יהיה ממומש באנדרואיד עד סוף 2014 כשיצרניות השבבים יעברו לליבות Cortex A57/3 ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Multimediaman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 679
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #24 

אבדו את הדרך. החזון מת לפני שנתיים. חבל, היה דווקא טוב.
יאללה שרה'לה הולכים.
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
נתן תודות: 200 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #25 

itamarl כתב:ה 5S נראה מכשיר מדהים !!!

מעבד 64 ביט חדש (מכשיר מהיר פי 40 מאייפון 4) , שבב חדש לניהול כל ה-motion detection, שבב חדש לוידאו משופר לגראפיקה ומשחקים
מצלמה חדשה הכוללת image stabilization, פלאש המתאים את הצבע שלו לצבע הסביבה, צילום ב-slow motion, צילום רציף
של 10 תמונות בשניה, צילום stills הכולל מיזוג אוטומטי של 4 תמונות המצולמות בו זמנית לשיפור החדות, וחיישן גדול יותר.
קורא טביעת אצבע מהפכני ! ישפר את חווית הנעילה והפתיחה של ה-device ויהפוך אותה לטבעית ככה שבעוד שנתיים כשכך יהיה בכל
הטלפונים נתפלא איך פעם הקלדנו סיסמא או שירטטנו patterns מטופשים על המסך.

ואחרי כל זה אומרים שהמכשיר לא מהפכני בגלל שלא שינו את גודל המסך .....
...
יפה אמרת! (Y) מכשיר מדהים!
אנשים מצפים מאפל לחלליות. :lol:

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #26 

אני לגמרי מסכים.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #27 

הסיבה שאנשים מצפים מאפל להרבה יותר היא פשוטה מאוד, אפל משווקת את המוצרים שלה כמוצרי "פרימיום" מיוחדים שנבדלים מהחברות האחרות, אם אתם אומרים בעצמכם שהיא בדיוק כמו סמסונג אז למה שאני אשלם את הפרמיום הזה ? המכשיר שלהם עולה הרבה יותר לחומרה פחות טובה עם זיכרון הרבה יותר קטן, מסך הרבה יותר קטן ופחות איכותי, אפילו אין NFC שיש לו שימושים רבים, ואני לא מדבר על IOS שהיא מערכת הפעלה סגורה שלא ניתן לעשות איתה כלום

למה לקנות מכשיר של אפל משנה שעברה ב-550 ??? קחו מכשירים של חברות אחרות משנה קודמת והם עולים 350$ ( גלקסי 3 ) ומצעים הרבה יותר, אפשר לבלבל את המוח בלי הפסקה על כמה אפל חברה מדהימה עם מוצרים מדהימים אבל זה קשקוש, הגדולה של אפל זה שהם פעם בכמה שנים משהו טוב, מחדשים, ושם זה נגמר, מאותו רגע הם נגררים מאחור ומנסים להדביק את הפער עם מכשירים פחות טובים ומחירים גבוהים מדיי, אפשר לראות נתונים ולהבין לבד שאפל לא תמשיך להיות עוד הרבה זמן חברה גדולה כל כך אם לא תעשה שינוי רציני, לפני שנתיים היא הייתה שווה 700 מיליארד, היום משהו כמו 400+, ברבעון השני של השנה 80% מהמכשירים שנמכרו היו אנדרואיד, אפילו בטבלטים היא כבר לא מקום ראשון והפער רק הולך וגודל משנה לשנה, אנדרואיד כבר מזמן לא מערכת הפעלה מסורבלת ואיטית כמו שהייתה בהתחלה (אנשים שוכחים שהתחילו את הפיתוח של אנדרואיד אחרי שכבר היה מכשיר אייפון בשוק, אפל עבדה מספר שנים על המכשיר ומערכת ההפעלה שלו לפני שהוא שוחרר), היום זה אפל שמעתיקים מאנדרואיד ולא להיפך, כמו שאמרתי זה קורה תמיד, אפל מוציאה מכשיר טוב, מצליחה לעשות "מהפיכה" (כי בתחלס היא לא מחדשת כלום, כל מה שהיה אפשר לעשות עם האייפון הראשון היה קיים הרבה לפני בסימביאן, פשוט אף אחד כמעט לא ידע להשתמש בזה כי זה היה מסובך מדי לרוב האנשים ) ואז נגררת מאחור עם חומרה ישנה יותר ומחיר יקר על מכשיר "פרמיום" שהוא כבר מזמן לא פרימיום

אז נכון, סמסונג וחברות אחרות לא שונות, וזה בדיוק הבעיה של אפל, היא לא יכולה לחדש כל שנה ולהביא מהפכה, אנשים מאוכזבים כי הם מצפים ליותר מדיי, ובצדק, מי שמנסה לשווק את עצמו כפרימיום צריך להיות כזה, ואפל הפסיקה להיות כזאת מהרגע ששוחרר האייפון\אייפד הראשון, שם זה נגמר

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #28 

PUMA, זה נראה לי שממש שכנעת אותי (Y) (Y) אם כל כך עדיף אנדרויד אז אני באמת חושב שכדאי שתקנה אחד.

זה לא המקום לויכוחים על אנדרויד ואייפון.

אגב, איזה שימושים יש לNFC בטלפונים? אני לא ממש מעודכן בנושא

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #29 

מה אני אגיד לך, ממש מעניין אותי אם שכנעתי אותך, אמרתי את דעתי כמו שאתה אמרת את דעתך, לא מעניין אותך אל תקרא

תשאר עם האייפון שלך, אין צורך להסביר לך מה אפשר לעשות עם NFC

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #30 

puma1 כתב:הסיבה שאנשים מצפים מאפל להרבה יותר היא פשוטה מאוד, אפל משווקת את המוצרים שלה כמוצרי "פרימיום" מיוחדים שנבדלים מהחברות האחרות, אם אתם אומרים בעצמכם שהיא בדיוק כמו סמסונג אז למה שאני אשלם את הפרמיום הזה ? המכשיר שלהם עולה הרבה יותר לחומרה פחות טובה עם זיכרון הרבה יותר קטן, מסך הרבה יותר קטן ופחות איכותי, אפילו אין NFC שיש לו שימושים רבים, ואני לא מדבר על IOS שהיא מערכת הפעלה סגורה שלא ניתן לעשות איתה כלום

למה לקנות מכשיר של אפל משנה שעברה ב-550 ??? קחו מכשירים של חברות אחרות משנה קודמת והם עולים 350$ ( גלקסי 3 ) ומצעים הרבה יותר, אפשר לבלבל את המוח בלי הפסקה על כמה אפל חברה מדהימה עם מוצרים מדהימים אבל זה קשקוש, הגדולה של אפל זה שהם פעם בכמה שנים משהו טוב, מחדשים, ושם זה נגמר, מאותו רגע הם נגררים מאחור ומנסים להדביק את הפער עם מכשירים פחות טובים ומחירים גבוהים מדיי, אפשר לראות נתונים ולהבין לבד שאפל לא תמשיך להיות עוד הרבה זמן חברה גדולה כל כך אם לא תעשה שינוי רציני, לפני שנתיים היא הייתה שווה 700 מיליארד, היום משהו כמו 400+, ברבעון השני של השנה 80% מהמכשירים שנמכרו היו אנדרואיד, אפילו בטבלטים היא כבר לא מקום ראשון והפער רק הולך וגודל משנה לשנה, אנדרואיד כבר מזמן לא מערכת הפעלה מסורבלת ואיטית כמו שהייתה בהתחלה (אנשים שוכחים שהתחילו את הפיתוח של אנדרואיד אחרי שכבר היה מכשיר אייפון בשוק, אפל עבדה מספר שנים על המכשיר ומערכת ההפעלה שלו לפני שהוא שוחרר), היום זה אפל שמעתיקים מאנדרואיד ולא להיפך, כמו שאמרתי זה קורה תמיד, אפל מוציאה מכשיר טוב, מצליחה לעשות "מהפיכה" (כי בתחלס היא לא מחדשת כלום, כל מה שהיה אפשר לעשות עם האייפון הראשון היה קיים הרבה לפני בסימביאן, פשוט אף אחד כמעט לא ידע להשתמש בזה כי זה היה מסובך מדי לרוב האנשים ) ואז נגררת מאחור עם חומרה ישנה יותר ומחיר יקר על מכשיר "פרמיום" שהוא כבר מזמן לא פרימיום

אז נכון, סמסונג וחברות אחרות לא שונות, וזה בדיוק הבעיה של אפל, היא לא יכולה לחדש כל שנה ולהביא מהפכה, אנשים מאוכזבים כי הם מצפים ליותר מדיי, ובצדק, מי שמנסה לשווק את עצמו כפרימיום צריך להיות כזה, ואפל הפסיקה להיות כזאת מהרגע ששוחרר האייפון\אייפד הראשון, שם זה נגמר
...
אם כל הכבוד לאנדרואיד ,וכמו שאמרתי אני מת על אנדרואיד ,אבל iOS עדיין מערכת הפעלה מעולה , אתה בהחלט צריך לתת להם קרדיט הפעם , הם בהחלט עשו הרבה לשפר את המצלמה מבחינה תוכנתית כדי שהתוצאות יהיו נאמנות למקור (ומצחיק אותי איך שנוקיה צוחקת על המצלמה של אפל בימים האחרונים ,אבל היא זאת שמוציא מכשירים שמצלמים תמונות עם Over satruration מאוד מוגזם) , קורא תביעות האצבע אולי היה כבר קיים בAtrix 4G , אבל זאת ממש לא אותה הטכנולוגיה כמו מה שאפל משתמשת בא , אני לא יופתע אם רק החיישן הזה עושה 10-15$ ,למרות שזה כנראה מוגזם ...

אנשים ממש מגזימים עם השנאה שלהם כלפי אפל ,לא בצדק.. אני לא ארכוש אייפון או מכשיר iOS , אבל אני בהחלט לא שונא אותם ..

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #31 

אני ממש לא שונא את אפל, אמרתי שהם עשו כמה מהפכות בעולם הטכנולוגיה (ואני מקווה שימשיכו לעשות את זה, כי זה מגביר את התחרות, וכולנו נהנים, לא משנה איזה מכשיר אנחנו קונים), אבל הם לא יכולים לחדש כל שנה, על האייפון הראשון עבדו מספר שנים לפני ששחררו אותו, וזה שאנשים מצפים ליותר מדי זה אשמתה של אפך שמנסה לייחד את המכשירים שלה כפרימיום, ובעצם כולם פה אומרים שהם כמו סמסונג וחברות אחרות, אז למה לשלם יותר? המערכת הפעלה של האייפון לא גרועה, אבל מוגבלת, רק שאתה משתמש באנדרואיד אתה מבין כמה, במיוחד עכשיו שאני בשלבי סיום של הבית החכם שלי, הדברים שאני יכול לעשות עם האנדרואיד משתמשי אייפון יכולים רק לחלום, וכל מה שיש ב-IOS7 קיים כבר באנדרואיד, כמו שאמרתי הם רק מדביקים פערים וכבר מזמן לא מובילים, וזאת הסיבה שהם צריכים להבין שהם לא יכולים למתג את עצמם כפרמיום עם מחיר יקר כזה, הנתונים מראים שאנשים מבינים את זה (כמו שאמרתי, 80% מכשירי אנדרואיד ברבעון השני), ואם פעם כולם היו אומרים לי אנדרואיד גרוע, היום מלא אנשים שבחיים לא הייתי חולם שיעברו לאנדרואיד שואלים אותי על אנדרואיד, אם זה בגלל המכשירים והמחירים או מערכת ההפעלה

ואם כל הכבוד למצלמה של האייפון, עוד לא ראיתי שום השוואה, אני בספק שזה יהיה קרוב לאיכות של הלומניה, ולא בטוח שזה גם יהיה טוב יותר ממצלמות של סמסונג או סוני, נחכה ונראה, ובכל מקרה אין פה שום מהפכה או משהו שלא קיים כבר

לגבי התביעת אצבע, זה כנראה גם יהיה ב-HTX ONE MAX שיצא בקרוב, זה משהו שהייתי רוצה, ולא בגלל אבטחה טובה יותר, אלא בגלל נוחות, לפרוץ את זה לא יהיה יותר קשה מכל דבר אחר, פשוט זה יותר נוח מהלקיש קוד, יש לי קורא אצבע בלפטופ ואני משתמש בו בכל אתר או ל-PAYPAL, אבל שוב, זה בסך הכל בשביל נוחות ולא בשביל אבטחה, כי זה חרטא

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #32 

אני חושב שהבעיה היא לא אצל אפל ולא אצל חברות אחרות. הבעיה היא שיש build-up מטורף להשקה ואנשים מצפים לחלליות והולגרמות. הבעיה היא שאין מה לחדש. מעבד, זכרון, מצלמה, אלו דברים שמשתפרים כל הזמן בלי קשר להשקות, הבעיה היא שלרוב לא אכפת - "אז יש לו מעבד חדש, big whoop..", אבל זה כן עושה הבדל. אנשים מצפים לטכנולוגיה חדשה שלא הומצאה עדיין. הם רוצים עוד שורה במפרט הטכני שלא היתה שם קודם, ולא "סתם" מספרים גבוהים יותר בשורות הקיימות.
בשנים הראשונות היו הרבה פריצות דרך כי זה היה קונספט חדש שהרעיד את השוק, היו הרבה פריצות דרך בתחום כי זה היה תחום חדש, כל טכנולוגיה חדשה (שהיתה קיימת, רק לא בטלפון נייד) ניראתה כהמצאת הגלגל מחדש. אבל היום הגענו למצב שבו המכשיר עושה ה-כ-ל. כדי לפרוץ את המחסום הזה צריך להמציא שוב את הגלגל, וזה לא קל בכלל. (נא לא לתת את דוגמת נוקיה לומיה עם 41 מגה פיקסל כי לדעתי זה פשוט אידיוטי וניסיון לא מוצלח לחדש, אני מעדיף מצלמה עם 5 מגה פיקסל, שזה יותר ממספיק, שיודעת לצלם ברמה טובה, עם גרעיניות נמוכה, ופלאש שלא מעוות צבעים. אף אחד לא צריך פוסטרים בסלולרי. גם "צלמי" רשתות חברתיות יוכלים להירגע, אף אתר לא יודע לקבל קבצים כאלה)

אני איש אנדרואיד, הפעם היחידה ששקלתי לקנות אייפון היתה כשהראשון יצא, אני עדיין חושב שהאייפון הוא מכשיר מעולה, אני פשוט לא מתחבר לכמה אג'נדות שאפל מתעקשים עליהם (מאותה סיבה אני לא קונה HTC, למרות שהמכשירים שלהם הכי יפים בשוק) כמו שאמרו כאן, ה"בעיה" היא לא באפל, גם חברות אחרות מתקשות להמציא את עצמן מחדש ולתת מענה לbuild-up שעושים כל השקה. אני לא חושב שג'ובס היה משנה משהו, הוא פשוט נפטר בדיוק בזמן הנכון כדי שיהללו אותו ואת מה שהוא עשה, כאילו ראה שהגרף מתחיל להתיישר אחרי העליה ונטש (לא בזלזול, כמובן. האיש עשה היסטוריה)
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #33 

סתם כדי להרגיז.. :twisted: :lol:

#t=28
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1416
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #34 

תאמת אם היה מסך יותר גדול 4.7 וסוללה יותר חזקה קצת
הייתי לוקח ..
המעבר ל64BIT זה שינוי עצום...
הזיהוי ביומטרי אהבתי גם... יצא גם באנדרואיד השנה במכשיר אחד הבנתי...
העיצוב של אפל תמיד נראה אלגנטי ונח...

נו טוב נסתפק בנתיים בנוט 3 המכשיר הבא שלי :)...
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #35 

משהו יודע כמה זכרון יהיה ב5S?
לא ממש מצאתי מידע..
open up the gates
systems get replaced

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #36 

stompy כתב:משהו יודע כמה זכרון יהיה ב5S?
לא ממש מצאתי מידע..
...
כרגיל, 16,32 או 64

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #37 

התכוונתי לזיכרון RAM
open up the gates
systems get replaced

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #38 

ariane
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #39 

לפי הכתוב כאן המעבר ל 64 ביט פחות דרמטי מכפי שמתואר :
http://www.gsm-israel.co.il/%D7%97%D7%9 ... 7%99%D7%9D

m3csl
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 901
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #40 

אני לא מבין מה כולם מופתעים מכך שלא הוכרז שום דבר מהפכני וחדשני. הרי מאז המעבר מה 3S ל 4 לא היה שום דבר מהפכני באפל.. ומדובר כבר על המכשיר ה-3 שיוצא מאז המעבר ההוא.
אז מה הפליאה בדיוק ?
תבינו - נגמרה המהפכה ..
It's Five O'Clock Somewhere

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”