שרשור תגובות: רובוט שואב iClebo במבצע מיוחד לחברי HT

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #21 

Iclebo כתב: אני מבקש לנצל את ההזדמנות ולהגיב על פרסום שעלה כאן לגבי קניה של הרובוט באי ביי ב 1800 ש"ח. אנחנו נעניק תמיכה טלפונית חינם למי שיבחר לייבא בעצמו ולעצמו. במקרה של תיקונים אנו נשמח לתת שירות שיהיה בתשלום כמובן.
...
שלום רונן,

כמי שייבא את המכשיר מ ebay במחיר שציינת אין לי אלא להודות לך על מה שרשמת.

עופר
Enjoy the Silence

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4684
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #22 

Iclebo כתב:Nils3373, נראה לי שעל פי כללי הפורום וכללי האתיקה איני יכול להתייחס למוצר מתחרה שלנו. עם זאת, אשמח לענות לך בהודעה פרטית בשעות הערב. תודה
...
שלום Iclebo,

עדיין לא קיבלתי ממך התייחסות - גם לא הודעה פרטית.
האמת שלא חיפשתי התייחסות להשוואה מול ניטו אלא על כך שחלק מהמנוע נשבר פעמיים בבדיקה - דבר שגרם לרובוט להיות בלתי שמיש.
בנוסף אשמח לדעת מה עלות התחזוקה החודשית/שנתית של הרובוט שלכם (כולל חלפים, פלטרים וכו')? אם תוכל להשוות זאת מול המתחרים הישירים שלכם (ניטו ורומבה) אודה לך עד מאוד.

תודה מראש על התשובות

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 381
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 139 פעמים

שליחה #23 

הי nils3373,
שלחתי לך אתמול בערב הודעה מאוד מפורטת. דרך ״שלח הודעה״. אני חדש כאן בפורום ואולי לא שלחתי בצורה הנכונה. אבדוק זאת עם מפעילי האתר היות וכן רציתי שתקבל את תגובתי.
לגבי השבר המתואר במנוע אני מניח שמדובר בביטוי ״שבר״ כתיאור של תקלה.
לא חווינו תקלת מנוע ביותר משברי אחוזים מהכמות שמכרנו. זה לא אומר שהכותב לא מדייק אבל קצת קשה לי להגיב ולפרשן את מה שהוא מתאר. זאת לא תופעה שאנחנו מתמודדים איתה ביום יום ולמעשה אני מתקשה להיזכר בתקלת מנוע ברובוט. זה לא אומר שלא היו-יתכן והיו אבל זה בוודאות לא תקלה אופיינית.
חלק מהסיבות בגללן בחרנו (!) ברובוט הזה הוא היכולת לתת לו שירות בקלות יחסית. את רוב התקלות ניתן לאתר דרך תפרטי משני והחלפת רכיבים במקרה הצורך מהירה מאוד. כך שגם במקרה של תקלת מנוע מדובר בהליך של 20 דקות.
אמנע מהשוואה למתחרים. פשוט אנקוב במחירים של חלקי החילוף אצלנו. זוג פילטרים 25₪ כולל מע״מ. זוג מברשות צד 36₪ כולל מע״מ. מחיר מברשת ראשית 85₪ כולל מע״מ.
Ofer - בשמחה רבה. נותר לך עכשיו לנסות אותנו. אתה מוזמן להתקשר

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9017
נתן תודות: 1576 פעמים
קיבל תודות: 1348 פעמים

שליחה #24 

אוריה - מציע לך לפני שאתה הולך עם "העדר" לבדוק ולהשוות את המוצרים השונים שיש בשוק. לפעמים יש הפתעות... 8)

AmnonP - אתה צודק בהחלט... (Y)
בגדול אין סיבה לשלם יותר וכל הרובוטים עושים את עבודת הניקוי בצורה כזו או אחרת, אולם הופתעתי מהשרשור שפתחת פה.
לא ידעתי שהמוצר נתקע ברהיטים וצריך לאלתר פתרון כזה או אחר.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #25 

ב-P1000 מצויין שיש אחריות לשנתיים.
במבצע לחברי HT האחריות היא לשנה?
זה לא ברור מהפרסום.

תודה.

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #26 

mistoffelees, האחריות היא למשך שנתיים על הרובוט ושנה על הסוללה ללא קשר למבצע.

MeniBI
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 663
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #27 

רונן
איך בדיוק מעדכנים גרסה?

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #28 

שלום meniBl,

עדכון גירסה נעשה אצלנו במעבדה בתל אביב, ללא תשלום כמובן.

MeniBI
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #29 

Iclebo כתב:שלום meniBl,

עדכון גירסה נעשה אצלנו במעבדה בתל אביב, ללא תשלום כמובן.
...
היי
יש בכלל עדכון?
כי האתר לעדכון קוד פתוח לא מוביל לשום מקום

orental5
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 439
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #30 

http://kobuki.yujinrobot.com/home-kr/do ... -firmware/

מהאתר הנ״ל ניתן להוריד עדכוני גירסא לרובוט

MeniBI
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #31 

orental5 כתב:http://kobuki.yujinrobot.com/home-kr/do ... -firmware/

מהאתר הנ״ל ניתן להוריד עדכוני גירסא לרובוט
...
אבל זה לרובוט אחר

MeniBI
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #32 

Iclebo כתב:הי nils3373,
שלחתי לך אתמול בערב הודעה מאוד מפורטת. דרך ״שלח הודעה״. אני חדש כאן בפורום ואולי לא שלחתי בצורה הנכונה. אבדוק זאת עם מפעילי האתר היות וכן רציתי שתקבל את תגובתי.
לגבי השבר המתואר במנוע אני מניח שמדובר בביטוי ״שבר״ כתיאור של תקלה.
לא חווינו תקלת מנוע ביותר משברי אחוזים מהכמות שמכרנו. זה לא אומר שהכותב לא מדייק אבל קצת קשה לי להגיב ולפרשן את מה שהוא מתאר. זאת לא תופעה שאנחנו מתמודדים איתה ביום יום ולמעשה אני מתקשה להיזכר בתקלת מנוע ברובוט. זה לא אומר שלא היו-יתכן והיו אבל זה בוודאות לא תקלה אופיינית.
חלק מהסיבות בגללן בחרנו (!) ברובוט הזה הוא היכולת לתת לו שירות בקלות יחסית. את רוב התקלות ניתן לאתר דרך תפרטי משני והחלפת רכיבים במקרה הצורך מהירה מאוד. כך שגם במקרה של תקלת מנוע מדובר בהליך של 20 דקות.
אמנע מהשוואה למתחרים. פשוט אנקוב במחירים של חלקי החילוף אצלנו. זוג פילטרים 25₪ כולל מע״מ. זוג מברשות צד 36₪ כולל מע״מ. מחיר מברשת ראשית 85₪ כולל מע״מ.
Ofer - בשמחה רבה. נותר לך עכשיו לנסות אותנו. אתה מוזמן להתקשר
...
אתם יכולים אולי למכור דרך האתר כולל משלוח בדואר?
יהיה ממש נוח

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #33 

MeniBi, אני מעריך שבשבועיים הקרובים תהיה אפשרות להזמין ישירות מהאתר כפי שהצעת. תודה!

reg11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #34 

לאחר כשבוע וחצי התנסות, אין ספק המתנה הכי טובה שקניתי לאשתי. פשוט לא ייאמן כמויות האבק שהרובוט אוסף מדי יום. הרצפה לא היתה מבריקה כל כך אף פעם.
יתרונות:
נכנס מתחת למיטות ולשולחנות, מקומות שלא תמיד נוח לנקות בהם.
יחסית לא מרעיש. ניתן להפעילו גם כאשר נמצאים בבית
הבית מסודר יותר :) אין ברירה אי אפשר להשאיר דברים סתם על הרצפה, כגון נעליים, תיקי בית ספר, ושאר הפתעות שהילדות מביאות איתן.
גם כאשר כבר צריך לשטוף המים נשארים מאוד נקיים
אוסף ביעילות את השערות הארוכות של אשתי + 2 הבנות. (פשוט לא להאמין לכמות השיער, יש צורך לנקות את המברשות כל סיבוב 3 בגלל כמות השיער).
יתרון גדול לעבודה הסיסטמטית. פשוט יפה לראות איך מערכת הניווט לא מפספסת אף נקודה בבית
הפתיע אותי שהוא מאוד עדין לרמקולים שלי. החיישנים מזהים בצורה שונה את הרמקולים מקיר והרובוט פשוט רק נוגע ברמקולים

חסרונות
יש שידה שהוא מתעקש להיכנס מתחתיה ולהיתקע, למרות הפס המגנטי (קיר וירטואלי) ששמתי לפניה. הרובוט פשוט מתעלם מהפס. הייתי חייב לשים מחסום פיזי
חייב אור מינימלי על מנת לנווט ביעילות. כאשר מכבים את כל האורות בבית בלילה אין מספיק אור למצלמה העליונה, והרובוט מאבד את דרכו.
מטלית השטיפה לא יעילה, משאירה אחריה סימני פסים. כיוון שמראש רונן הוריד לי את הציפיות לגבי שטיפה אז לא היו אכזבות. מקווה שרכיב השטיפה המשופר שהם עובדים עליו ייתן תוצאות טובות יותר.

אין ספק שהבית הרבה יותר נקי, וחוסך הרבה כאבי גב בניקוי הבית. מוריד בצורה משמעותית את תדירות השטיפה של הבית וגם כאשר שוטפים זה הרבה יותר קל.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9017
נתן תודות: 1576 פעמים
קיבל תודות: 1348 פעמים

שליחה #35 

reg11 - אני לא משתמש בפס המגנטי אבל אם אני לא טועה הוא חד כיווני. זה אומר שרק צד אחד יכול להשפיע על הרובוט כך שלא יעבור אותו.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

y_bz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 243
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #36 

הפס אצלי מתפקד טוב מאד.

reg11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #37 

אני יודע שהוא חד כיווני. יש את הצד עם החריץ והצד החלק. הבעיה היא שיש רווח של 5 ס"מ מהסוף של הפס ועד לסוף של השידה. בהרבה מצבים אם מרכז הרובוט לא הגיע בפעם הראשונה מעל לפס המגנטי המברשות פשוט מעיפות את הפס מתחת לשידה ואז הוא בכלל לא יעיל. לא ניתן לקבע את הפס באופן קבוע כיוון שאז יש פס באמצע הסלון.
הפיתרון הוא פשוט לחסום באופן פיזי לפני שיוצאים מהבית בבוקר את הפתח מתחת לשידה והכל בסדר. חוץ מהבעיה הקטנה הזו לדעתי המכשיר מבצע את עבודתו בצורה מאוד יעילה וטובה. אשתי ואני מרוצים שהרצפה תמיד נקיה. הבת מרוצה שיש לה "מכונית" עם שלט לשחק. כאשר אני מביא את הרובוט למטבח אחרי ארוחות לאסוף את כל הפירורים שהגיעו לרצפה, היא מתעקשת שהעבודה שלה להסיע את הרובוט :)

sarahm
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #38 

שימו לב, המחיר עדיין לא התעדכן, כולם כולל כולם מקבלים את המחיר הזה:
http://www.p1000.co.il/categories/categ ... aner_robot

GolanL
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #39 

רונן שלום
אני שוקל לרכוש שואב מאחת מהאופציות המשווקות בארץ ושאלתי אלייך היא
האם הדגם הנל : iCLEBO ARTE YCR-M05-10 זה הדגם המשווק בארץ?
תודה גולן.

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #40 

היי גולן,

כן, זה הדגם. ההבדל בין הדגמים של iclebo arte הוא ברמת האיבזור ובצבע הפאנל העליון.
בדגמים היקרים יותר מקבלים עוד מברשת ראשית, זוג מברשות צד ופילטרים נוספים. אבל מבחינת ביצועים מדובר באותו רובוט בדיוק. על כן החלטנו שהדגם הבסיסי הוא זה שיימכר בארץ.
בימים אלו אנחנו משיקים מברשת ראשית חדשה שפיתחנו בארץ ואשר משדרגת את הרובוט. השוני הוא בחומרים מהם היא עשויה אשר פורקים את החשמל הסטטי שנוצר כתוצאה מהחיכוך ברצפה ובשטיחים. כמו כן, המברשת ה״ישראלית״ משפרת את חווית השימוש ללקוחות המגדלים בעלי חיים בבית. מברשת זאת מנצלת תכונה ייחודית של iclebo לטובת ניקוי חצי אוטומט של המברשת ומסופקת עם מעיין ״ מסרק״ נגדי עם סיביי מתכת.
י

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”