לאחר כשבוע וחצי התנסות, אין ספק המתנה הכי טובה שקניתי לאשתי. פשוט לא ייאמן כמויות האבק שהרובוט אוסף מדי יום. הרצפה לא היתה מבריקה כל כך אף פעם.
יתרונות:
נכנס מתחת למיטות ולשולחנות, מקומות שלא תמיד נוח לנקות בהם.
יחסית לא מרעיש. ניתן להפעילו גם כאשר נמצאים בבית
הבית מסודר יותר

אין ברירה אי אפשר להשאיר דברים סתם על הרצפה, כגון נעליים, תיקי בית ספר, ושאר הפתעות שהילדות מביאות איתן.
גם כאשר כבר צריך לשטוף המים נשארים מאוד נקיים
אוסף ביעילות את השערות הארוכות של אשתי + 2 הבנות. (פשוט לא להאמין לכמות השיער, יש צורך לנקות את המברשות כל סיבוב 3 בגלל כמות השיער).
יתרון גדול לעבודה הסיסטמטית. פשוט יפה לראות איך מערכת הניווט לא מפספסת אף נקודה בבית
הפתיע אותי שהוא מאוד עדין לרמקולים שלי. החיישנים מזהים בצורה שונה את הרמקולים מקיר והרובוט פשוט רק נוגע ברמקולים
חסרונות
יש שידה שהוא מתעקש להיכנס מתחתיה ולהיתקע, למרות הפס המגנטי (קיר וירטואלי) ששמתי לפניה. הרובוט פשוט מתעלם מהפס. הייתי חייב לשים מחסום פיזי
חייב אור מינימלי על מנת לנווט ביעילות. כאשר מכבים את כל האורות בבית בלילה אין מספיק אור למצלמה העליונה, והרובוט מאבד את דרכו.
מטלית השטיפה לא יעילה, משאירה אחריה סימני פסים. כיוון שמראש רונן הוריד לי את הציפיות לגבי שטיפה אז לא היו אכזבות. מקווה שרכיב השטיפה המשופר שהם עובדים עליו ייתן תוצאות טובות יותר.
אין ספק שהבית הרבה יותר נקי, וחוסך הרבה כאבי גב בניקוי הבית. מוריד בצורה משמעותית את תדירות השטיפה של הבית וגם כאשר שוטפים זה הרבה יותר קל.