היו במעברות בניינים של 20 קומות?בלורירי כתב: שיטת השידור של סלולאר לא דומה ל-DDT
קולטים DDT גם בקומה 20...
עידן + עובד ביום מצויין בערב הפרעות מדוע?
- שלגון
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2770
מתנצל מראש אם אני מחיה מחדש שרשור מת. אני חדש בעידן+. כל ערב באיזור 10 - 10:30 אי אפשר לצפות בכלל. אני בגבעתיים (=קרוב לאנטנה המשדרת) עם האנטנה הפנימית המצחיקה הזאת, שעובדת מעולה בכל שעות היום. אני אעלה גרף איכות קליטה מ- ProgDVB מחר, .
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
לא כל גבעתיים מעברות:)) אני גר בבניין של 14 קומות, וזה נראה כמו מעגל של בנייני 14 קומות, שבאמצע יש מגרש חניה וחניון תת-קרקעי... כך שאצלי זה יכול להיות בעיה של החזרות גם. עוצמת קליטה אצלי סבבה, אבל האיכות על הפנים...שלגון כתב:מתנצל מראש אם אני מחיה מחדש שרשור מת. אני חדש בעידן+. כל ערב באיזור 10 - 10:30 אי אפשר לצפות בכלל. אני בגבעתיים (=קרוב לאנטנה המשדרת) עם האנטנה הפנימית המצחיקה הזאת, שעובדת מעולה בכל שעות היום. אני אעלה גרף איכות קליטה מ- ProgDVB מחר, .
היו במעברות בניינים של 20 קומות?בלורירי כתב: שיטת השידור של סלולאר לא דומה ל-DDT
קולטים DDT גם בקומה 20......
- שלגון
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2770
זאת הייתה בדיחה, ההתיחסות למעברות ו- DDT. אני בקומה שניה בשכונת בורוכוב והקליטה מצוינת, חוץ מאשר באזור 10:30 בלילה. אז הכל מתחרבן.dima_vy כתב:לא כל גבעתיים מעברות:)) אני גר בבניין של 14 קומות, וזה נראה כמו מעגל של בנייני 14 קומות, שבאמצע יש מגרש חניה וחניון תת-קרקעי... כך שאצלי זה יכול להיות בעיה של החזרות גם. עוצמת קליטה אצלי סבבה, אבל האיכות על הפנים...שלגון כתב:מתנצל מראש אם אני מחיה מחדש שרשור מת. אני חדש בעידן+. כל ערב באיזור 10 - 10:30 אי אפשר לצפות בכלל. אני בגבעתיים (=קרוב לאנטנה המשדרת) עם האנטנה הפנימית המצחיקה הזאת, שעובדת מעולה בכל שעות היום. אני אעלה גרף איכות קליטה מ- ProgDVB מחר, .
קולטים DDT גם בקומה 20.........
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
גם אצלי זה כך בקצה השני של גבעתיים, ליד הפארקשלגון כתב:זאת הייתה בדיחה, ההתיחסות למעברות ו- DDT. אני בקומה שניה בשכונת בורוכוב והקליטה מצוינת, חוץ מאשר באזור 10:30 בלילה. אז הכל מתחרבן.dima_vy כתב:לא כל גבעתיים מעברות:)) אני גר בבניין של 14 קומות, וזה נראה כמו מעגל של בנייני 14 קומות, שבאמצע יש מגרש חניה וחניון תת-קרקעי... כך שאצלי זה יכול להיות בעיה של החזרות גם. עוצמת קליטה אצלי סבבה, אבל האיכות על הפנים...שלגון כתב:מתנצל מראש אם אני מחיה מחדש שרשור מת. אני חדש בעידן+. כל ערב באיזור 10 - 10:30 אי אפשר לצפות בכלל. אני בגבעתיים (=קרוב לאנטנה המשדרת) עם האנטנה הפנימית המצחיקה הזאת, שעובדת מעולה בכל שעות היום. אני אעלה גרף איכות קליטה מ- ProgDVB מחר, .
קולטים DDT גם בקומה 20............
- nati777
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 181
אני חושב שגם מצרים משדרת באפיקים של ישראל ולכן יש הפרעות מידי פעם בעיקר באזור מישור החוף.
מה שצריך זו אנטנה שהיא צרה באונת הקליטה שלה כלומר עם נתון BACK TO FRONT GAIN גבוה שככל שאפשר כך שהאנטנה תקלוט רק את ישראל.
מה שצריך זו אנטנה שהיא צרה באונת הקליטה שלה כלומר עם נתון BACK TO FRONT GAIN גבוה שככל שאפשר כך שהאנטנה תקלוט רק את ישראל.