Sync כתב:עם יציגו בציר הזמן רק את שלוש השניות הראשונות כמו בראשון, אז ידרשו הרבה מילים כדי להסביר אם יש בכלל הבדל
...
זאת אינה מדידה שגויה אלא חלון זמן שונה לטווח הרלוונטי לעבודה. מצורפת מדידת ה"לפני" בחלון מוקטן. מצא את ההבדלים.
...
"מצא את ההבדלים? " אולי במקום להעלות תמונות שלא מהוות בסיס להשוואה, תוסיף הסבר למה שאתה רוצה להראות.
השוואה בסיסית ונכונה תכיל אות זהה שמוזן לסאב, באותו ציר זמן, עם אותו מספר מדידות ליח' זמן. כל דבר אחר הוא לא מקצועי, יבלבל את הקונה הפוטנציאלי (אותי) ועלול לגרום להוצאה כספית מיותרת.
גם עכשיו, אחרי התמונה הנוספת, ממבט ראשון השוואה בין "עם משטח" ל"בלי משטח" נראה שקיים שיפור משמעותי לטובת המשטח אבל זה רק בגלל שאתה מעלה השוואות מטעות.
כעת ציר הזמן בשתיהן די דומה אבל מספר הדגימות ליח' זמן הוא בערך שליש (התמונה האחרונה באיכות תמונה ירודה, קשה לראות) ללא המשטח.
תראה, אני רוצה לקנות את המוצר על סמך המלצות החברים פה אבל אם מדובר בעוד "מרים כבלים" שלא ניתן למדוד את השפעתו אז חבל לי על הכסף. לכן אשמח למדידה נכונה שמגיעה ממישהו עם טייטל "עוסק בתחום" בחברה שעוסקת באקוסטיקה ואולי הסבר ענייני שיסביר לי למה אני טועה בקריאת המידע שהצגת.