סטרימר c 200 שאלה בנוגע לתמיכה בתלת מימד
-
אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 348
רק שאלה יש הבדל מהותי ביו sbs לשיטות האחרות בתלת מימד?
ואם כן אשמח לדעת אם בשביל זה עדיף לרכוש סטרימר אחר , השקעתי במסך של 10000 ש״ח ועוד 1000 לא ישבור אותי אם אני אמור לראות אחרת עם סטרימר שתומך בתלת מימד .
שוב תודה
ואם כן אשמח לדעת אם בשביל זה עדיף לרכוש סטרימר אחר , השקעתי במסך של 10000 ש״ח ועוד 1000 לא ישבור אותי אם אני אמור לראות אחרת עם סטרימר שתומך בתלת מימד .
שוב תודה
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
אמרתי לך כבר SBS זה תלת בחצי רזולוציה לעומת תלת מלא.אריהט כתב:רק שאלה יש הבדל מהותי ביו sbs לשיטות האחרות בתלת מימד?
שוב תודה...
הבעיה היא שתלת מלא שוקל כ 40GB ואמרת שאתה לא מוכן להוריד גדלים כאלו . האמת לא ברור לי למה? אתה סוחב אותם על הגב?
קנה DUNE 303 ותתחיל להנות.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
roidan1,
כמו שידידי יואב רשם במידה והאיי 400 מזרים לך קבצי ISO תלת מימד ללא תקיעות ואתה לא יכול להכין קפה מהרגע שלחצת על הפליי ועד שתוכן התלת מימד מתנגן (אם בכלל) אז אכן יש לך מכשיר ייחודי (אלא אם כן יצא עדכון משמעותי בחודש האחרון).
גם לגבי איכות התמונה אני אישית לא יודע על מה אתה מדבר.
יש לי מקור צפייה די איכותי ולא הרגשתי הבדל משמעותי בין הצפייה באיי 400 לצפייה בסי 200.
דווקא ב303D בהשוואה לסי200 נראה לי שאני מרגיש שיפור אבל גם שיפור זה הוא לא משמעותי (מאוד יכול להיות שהוא פסיכולוגי בגלל שאני כל כך מרוצה מהממשק ש ה-303D והשיפור שנתן לי בחווית הצפייה ללא תקלות).
אריהט,
אם יש לך כוונה לצפות בתכני תלת מימד מלאים תשקיע את ה-1300-1400 ש"ח ותקנה את ה-303D.
אתה לא תצטער.
עידן
כמו שידידי יואב רשם במידה והאיי 400 מזרים לך קבצי ISO תלת מימד ללא תקיעות ואתה לא יכול להכין קפה מהרגע שלחצת על הפליי ועד שתוכן התלת מימד מתנגן (אם בכלל) אז אכן יש לך מכשיר ייחודי (אלא אם כן יצא עדכון משמעותי בחודש האחרון).
גם לגבי איכות התמונה אני אישית לא יודע על מה אתה מדבר.
יש לי מקור צפייה די איכותי ולא הרגשתי הבדל משמעותי בין הצפייה באיי 400 לצפייה בסי 200.
דווקא ב303D בהשוואה לסי200 נראה לי שאני מרגיש שיפור אבל גם שיפור זה הוא לא משמעותי (מאוד יכול להיות שהוא פסיכולוגי בגלל שאני כל כך מרוצה מהממשק ש ה-303D והשיפור שנתן לי בחווית הצפייה ללא תקלות).
אריהט,
אם יש לך כוונה לצפות בתכני תלת מימד מלאים תשקיע את ה-1300-1400 ש"ח ותקנה את ה-303D.
אתה לא תצטער.
עידן
-
אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על הסיוע המקצועי מכל חברי הפורום, לא יהיה מנוס לאור ההמלצות ללכת על D303 , לא מוכן להתפשר על איכות פחות טובה עם מסך כמו שיש לי , אם אני אעשה שימוש בתלת מימד יהיה נכון ללכת על סטרימר שנותן מקסימום בלי תקלות . ואם הרוב חושב באופן מוחלט שנכון ללכת על D303 אז מאמץ את ההמלצות .
-
אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

לאחר התקנת. המסך החדש פיליפס 6008 גודל 55 , אני מודיע לכם שהc200 תומך בתלת מימד בצורה מפתיע פשוט לא להאמין איזו איכות יוצאת דופן ממש תענוג הילדים לא רצו לצאת מהבית מרוב התלהבות.
דמויות יוצאות מהמסך והכל sbs ויש עוד שיטה שהוא תומך תמונה מתחת לתמונה וגם לא מאמין איך זה עובד נהדר.
לא מחליף את הסטרימר הזה בשביל שיטה אחרת של הקרנה , אני יכול להגיד סוס מנצח לא מחליפים וטוב שלא רכשתי סטרימר אחר שלא יודע מה אקבל תמורת 1500 ש״ח.
דמויות יוצאות מהמסך והכל sbs ויש עוד שיטה שהוא תומך תמונה מתחת לתמונה וגם לא מאמין איך זה עובד נהדר.
לא מחליף את הסטרימר הזה בשביל שיטה אחרת של הקרנה , אני יכול להגיד סוס מנצח לא מחליפים וטוב שלא רכשתי סטרימר אחר שלא יודע מה אקבל תמורת 1500 ש״ח.
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
תתחדש אריה.
מסכים איתך ש- C200 זה סטרימר מצויין, בעיקר עבור פורמט בלוריי מלא, כולל כתוביות חיצוניות.
בנוגע לתלת מימד, המסך שלי לא תומך בטכנולוגיה זו, לכן אינני יכול להביע דעה.
מאמין לך שרואים נהדר, אבל אל תפסול את האפשרות שיכול להיות עוד יותר טוב
אולי תנסה להשאיל ממישהו סטרימר (או מחשב) בעל יכולת ניגון בלוריי 3D מלא (קבצי ISO).
אז תיווכח במו עיניך, אם אתה מפסיד משהו או לא....
מסכים איתך ש- C200 זה סטרימר מצויין, בעיקר עבור פורמט בלוריי מלא, כולל כתוביות חיצוניות.
בנוגע לתלת מימד, המסך שלי לא תומך בטכנולוגיה זו, לכן אינני יכול להביע דעה.
מאמין לך שרואים נהדר, אבל אל תפסול את האפשרות שיכול להיות עוד יותר טוב
אולי תנסה להשאיל ממישהו סטרימר (או מחשב) בעל יכולת ניגון בלוריי 3D מלא (קבצי ISO).
אז תיווכח במו עיניך, אם אתה מפסיד משהו או לא....
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
אריהט,
יש לי גם את הסי200 וגם את הדיון.
אחרי שראיתי תלת מימד מלא אני אישית ל3 יכול לחזור לSBS.
מאוד יכול להיות שהסיבה היא אמצעי הצפייה.
אם אתה גר באזור הקריות אני אשמח לתת לך להתרשם בעצמך.
יש לי גם את הסי200 וגם את הדיון.
אחרי שראיתי תלת מימד מלא אני אישית ל3 יכול לחזור לSBS.
מאוד יכול להיות שהסיבה היא אמצעי הצפייה.
אם אתה גר באזור הקריות אני אשמח לתת לך להתרשם בעצמך.
-
אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

עידן היי תודה על ההזמנה אשמח לאמץ את ההזמנה בעוד שבוע , אני ממש מתלהב מרמת הצפיה והיכולת לקבל תלת מימד עם אין ספור אפקטים ב c 200 אולי תגיע לביקור תשתכנע שזה יותר ממה שאני אמור לקבל אבל יחד עם זאת לא פוסל אפשרות לקבל ביקורת ושיש עוד מעבר למה שיש לי כרגע .
מה שנותר לי כרגע זה להמיר את הכתוביות לתלת מימד ואת זה אני מנסה להבין אם בכלל אפשר ב c200 .
מה שנותר לי כרגע זה להמיר את הכתוביות לתלת מימד ואת זה אני מנסה להבין אם בכלל אפשר ב c200 .
-
אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

יואב שלום , טענת שה -c200 לא מציג כתוביות בתלת מימד sbs ב srt ואכן צדקת, כמו כן ברור שאני מציב את הכיתוביות והסרט באותה התקיה וקורא להם באותו השם וזה עדין לא עובד , הכתב יוצא הפוך או מפוצל , יתכן שה- הc200 לא מעודכן לגרסה האחרונה ?
אם יש תשובה לכך אשמח לדעת .
אם יש תשובה לכך אשמח לדעת .
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

בדיוק הפוך .אריהט כתב:יואב שלום , טענת שה -c200 לא מציג כתוביות בתלת מימד sbs ב srt ואכן צדקת, כמו כן ברור שאני מציב את הכיתוביות והסרט באותה התקיה וקורא להם באותו השם וזה עדין לא עובד , הכתב יוצא הפוך או מפוצל , יתכן שה- הc200 לא מעודכן לגרסה האחרונה ?
אם יש תשובה לכך אשמח לדעת ....
אני זוכר שכתבתי שהוא כן מציג . הענין הוא שצריך לדעת איך לעשות זאת.
בדוק שעשית מה שכתוב בהודעה הבאה
http://www.hometheater.co.il/vp1929516#1929516
-
אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

יואב בטרם חזרתי בשאלה עברתי על כל התכתובת אתה כתבת חלק מצליחים להעלות כתוביות וחלק לא תבדוק באיזה צד אתה . אז בדקתי אני בצד שלא עולה וכמובן גם פעלתי כפי שהיה כתוב בקישור המצורף וגם לא .
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

בדוק עם הבחור איזו קושחה מותקנת אצלו ותדאג שאצלך תהיה בדיוק אותה אחת אפילו וזה אומר לשנמך אחורה..אריהט כתב:יואב בטרם חזרתי בשאלה עברתי על כל התכתובת אתה כתבת חלק מצליחים להעלות כתוביות וחלק לא תבדוק באיזה צד אתה . אז בדקתי אני בצד שלא עולה וכמובן גם פעלתי כפי שהיה כתוב בקישור המצורף וגם לא ....
לא הגיוני שאצל אחד עובד ואצל השני לא.
-
אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

לצערי כל הנסיונות לאפשר לי לראות עם תרגום בתלת מימד לא צלחו, עידכנתי את המכשיר לעדכון האחרון וגם לא הצלחתי לפתור את תופעת פיצול הכתב למי שיש סטרימר כזה אם באמת יש פתרון אשמח לקבל תשובות או ליצור קשר באישי ולקבל תשובה לפני שאני מחליף את הסטרימר .
יואב תודה על ההענות והרצון לסייע ואשמח שוב לקבל תשובה מרועי שטען שניתן אם שינוי שם הקובץ
יואב תודה על ההענות והרצון לסייע ואשמח שוב לקבל תשובה מרועי שטען שניתן אם שינוי שם הקובץ
אריה
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

יכול להיות שזו הבעיה. פופקורן מתמחים בשדרוג קושחות ,שמשבשות את מה שכבר היה בסדר.עידכנתי את המכשיר לעדכון האחרון...
בדוק עם רועי ,בהודעה פרטית, איזו קושחה יש אצלו ותדאז שאצלך תהיה אותה אחת ותבדוק.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
-