מחפש מסך מתיחה חשמלי איכותי
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
lironk,
אני לא יודע איזה אופטומה יש לך אבל אם יש לך 4 מ' בין העדשה למסך עם HD25 תוכל לפתוח תמונה של 120" (אם יש מסך של 119" אינץ זה עדיף בכדי שלא תהיה גבולי).
האם אתה בכלל צופה בכדורגל?
אם לא, ואין עניין ביותר מ-106" אני חושב שחבל לך להשקיע את הכסף במסך מתיחה ומסך רגיל (EBHD106 יעשה את העבודה).
אני לא יודע איזה אופטומה יש לך אבל אם יש לך 4 מ' בין העדשה למסך עם HD25 תוכל לפתוח תמונה של 120" (אם יש מסך של 119" אינץ זה עדיף בכדי שלא תהיה גבולי).
האם אתה בכלל צופה בכדורגל?
אם לא, ואין עניין ביותר מ-106" אני חושב שחבל לך להשקיע את הכסף במסך מתיחה ומסך רגיל (EBHD106 יעשה את העבודה).
-
lironk
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4049
יש לי את ה hd33 ופחות מ 4 מטר , עשיתי את כל המדידות , ואין סיכוי ל 120״, העניין הוא שאני צופה הרבה בכדורגל , וגם הגל הכי קטן מציק לי , ברגע שאני צופה ואני יודע שהגל קיים אני מתרכז רק בו ותמיד אני מחפש אותו , הרי במשחק כדורגל מזהים את הגל בדרך כלל כשיש צילום של כל המגרש , בקלוז אפ על שחקן לא מרגישים .
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
מסכים לחלוטין.
זה משגע גם אותי ולכן אני מצטער שקניתי מסך מתיחה לא מספיק איכותי.
זה משגע גם אותי ולכן אני מצטער שקניתי מסך מתיחה לא מספיק איכותי.
- puma1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
לפני שנה פניתי ליבואן של DALITE בארץ, רציתי לקנות בד ולעשות מסגרת לבד, אבל הבד שלהם HP עולה פי 2 לבד מאשר מסך גלילה עם אותו בד, לכן שאלתי על רכישה של מסך גלילה 133" עם בד HP (רגיל לא חשמלי) היבואן נתן לי מחיר בדולרים, ואמר שיקח זמן עד שיגיע (הם שפוט מזמינים אותו מחול ולא מחזיקים במלאי), המחיר שהוא ביקש היה יותר מ-5000K שח, את המסך קניתי בסוף לבד מארצות הברית ב-2400 כולל משלוח
אני רוצה לציין לשבח את חברת DALITE, אחרי כמה זמן הופיע לי במסך פס שחור, כאילו ירד הציפוי של המסך (רואים את זה רק בזמן הקרנה) דגמה ניתן לראות פה
נראה לי שזה נגרם בגלל המסגרת שעשיתי, שהמסך מתרומם לתקרה, המשקל של הבד כבד ואז הוא שוקע על המסגרת הפנימית שנועדה לחיזוק, בכל מקרה שלחתי להם מייל, הם אמרו שהם יחליפו את המסך ואני צריך לשלוח להם אותו חזרה, לא אמרתי להם שפירקתי את הבד מהמסגרת, ובכל מקרה לשלוח להם את זה עם התיבה המקורית של המסך (שכבר זרקתי ) היה עולה איזה 500$ אם לא יותר, אמרתי להם שבגלל שאני מישראל לא משתלם לי לשלוח אליהם את המסך, הם אמרו לי שאני אשמור אותו ושלחו לי חדש על חשבונם, הם שילמו את כל העלויות כולל מיסים ומשלוח ( משלוח של מסך כזה מאוד יקר בגלל התיבה ששוקלת איזה 30 קילו והרוחב שהוא יותר מ-3 מטר) תוך 4 ימים המסך החדש היה אצלי, הפעם שמתי דיקט מאחרי כל הבד ככה שהוא עולה לתקרה הוא לא ישקע מהכובד
אני רוצה לציין לשבח את חברת DALITE, אחרי כמה זמן הופיע לי במסך פס שחור, כאילו ירד הציפוי של המסך (רואים את זה רק בזמן הקרנה) דגמה ניתן לראות פה
נראה לי שזה נגרם בגלל המסגרת שעשיתי, שהמסך מתרומם לתקרה, המשקל של הבד כבד ואז הוא שוקע על המסגרת הפנימית שנועדה לחיזוק, בכל מקרה שלחתי להם מייל, הם אמרו שהם יחליפו את המסך ואני צריך לשלוח להם אותו חזרה, לא אמרתי להם שפירקתי את הבד מהמסגרת, ובכל מקרה לשלוח להם את זה עם התיבה המקורית של המסך (שכבר זרקתי ) היה עולה איזה 500$ אם לא יותר, אמרתי להם שבגלל שאני מישראל לא משתלם לי לשלוח אליהם את המסך, הם אמרו לי שאני אשמור אותו ושלחו לי חדש על חשבונם, הם שילמו את כל העלויות כולל מיסים ומשלוח ( משלוח של מסך כזה מאוד יקר בגלל התיבה ששוקלת איזה 30 קילו והרוחב שהוא יותר מ-3 מטר) תוך 4 ימים המסך החדש היה אצלי, הפעם שמתי דיקט מאחרי כל הבד ככה שהוא עולה לתקרה הוא לא ישקע מהכובד
- quiksilver
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 197
תגיד מר. פומה1 , מה זאת אומרת מסך מתרומם שבנית ? האם בנית מסך קבוע והצמדת לו מעלית או משהו בסגנון ?
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
כן זה מה שהוא עשה .quiksilver כתב:תגיד מר. פומה1 , מה זאת אומרת מסך מתרומם שבנית ? האם בנית מסך קבוע והצמדת לו מעלית או משהו בסגנון ?...
חפש בפורום מקרנים .
- puma1
-
- חבר ותיק

כן, עשיתי מסך קבוע שמתרומם כמו דלת לתקרה, הוספתי לו מנוע של תריס חשמלי שיושב על הגג ומרים אותו למעלה, את המסגרת עשיתי מפרופיל אלומניום, אני גם מתכוון להוסיף לו מיסוך שיהיה אפשר לשנות מ16:9 ל2.35:1, מהצד השני של המסך שמתי בד לבד שלא יהיה בולט בתקרה, עשיתי את זה מכמה סיבות, קודם כל לא ראיתי מסך מתיחה עם בד HP של DALITE, ואני מניח שגם אם יש מסך כזה בגודל כזה עם מתחה היה עולה מעל 10K, שלי עלה פחות מ3000 כולל הכל, דבר שני אם יש בעיה במסך מתיחה זה מאוד בעייתי לסדר אותו ורוב הסיכויים שצריך לקנות חדש, אצלי אני פשוט מחליף את הבד, ודבר אחרון, בבית שלי המסך לא מותקן צמוד לקיר מאחוריו, ככה שהתיבה של המסך בעצם הייתה נמצאת באמצע התקרה ולא תמוד לקיר כמו רוב האנשים, ככה שזה היה הרבה יותר בולט ומכוער ממה שעשיתיquiksilver כתב:תגיד מר. פומה1 , מה זאת אומרת מסך מתרומם שבנית ? האם בנית מסך קבוע והצמדת לו מעלית או משהו בסגנון ?...
- quiksilver
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 197
יש תמונות של ההתקנה ???
- puma1
-
- חבר ותיק

מצטער רק עכשיו ראיתי את התגובה שלך, פירסמתי בפורום תמונה בעבר, תעשה חיפוש, שאני אסיים הכל והוסיף את המיסוך אני אעלה עוד תמונות