בעיקר אצל אבי יפה מהסטאקס והגראדו
רשמים מהתערוכה - יום חמישי
אני מאוד נהנתי מהתערוכה.
הייתי 5 שעות היום ולא הספיק לי.
אני רוצה לציין לשבח את ההרצה של רני על THX. הרצה פשוט מעולה!
גם הפאנל היה מעניין ומעשיר.
חוויתי, ראיתי ושמעתי ובעיקר נהנתי
מרטין עופר וכל צוות האתר כל הכבוד!!!
הייתי 5 שעות היום ולא הספיק לי.
אני רוצה לציין לשבח את ההרצה של רני על THX. הרצה פשוט מעולה!
גם הפאנל היה מעניין ומעשיר.
חוויתי, ראיתי ושמעתי ובעיקר נהנתי
מרטין עופר וכל צוות האתר כל הכבוד!!!
נהנתי מאוד, נתקעתי כמה שעות לבחון מקרוב ולהאזין לכל הציוד.
כל אלו המבקרים את את הסאונד, אני מציע למתן את הביקורת
מאחר ותערוכה כזאת ברובה היא חשיפה ואני מניח שאם מישהו רוצה לשמוע
סאונד מכוון מן הסתם יודע לגשת לפרזנטציה אחרי
התערוכה אצל הספקים.
מאוד נהנתי מההרצאות של רני, אין ספק הבנאדם יודע להדליק אש באנשים.
ובעיקר את הדיאלוג שהתפתח בפאנל.
צריך להגיד שאפו ותודה גדולה מאוד.
למרטין לעופר ולא לשכוח את ליאור.
כבר מצפה לשנה הבאה.
כל אלו המבקרים את את הסאונד, אני מציע למתן את הביקורת
מאחר ותערוכה כזאת ברובה היא חשיפה ואני מניח שאם מישהו רוצה לשמוע
סאונד מכוון מן הסתם יודע לגשת לפרזנטציה אחרי
התערוכה אצל הספקים.
מאוד נהנתי מההרצאות של רני, אין ספק הבנאדם יודע להדליק אש באנשים.
ובעיקר את הדיאלוג שהתפתח בפאנל.
צריך להגיד שאפו ותודה גדולה מאוד.
למרטין לעופר ולא לשכוח את ליאור.
כבר מצפה לשנה הבאה.
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
ההתרשמות שלי די דומה למה שנאמר כבר (במיוחד על ידי גנאדי)
שום רמקול לא דיבר אלי . ואישית לא מעוניין כרגע בתצוגה (פלסמה או lcd)
אבל כמו שנאמר כבר "בשנה שעברה נהנתי יותר" (אולי כי זה פעם ראשונה).
במשך כמה שעות הבוקר הסתובבתי עם אישתי (כן כן הבאתי את ההנהלה) .
ודי היינו תמימי דעים לגבי הסאונד (אשתי היתלהבה מהפלסמה של פיוניר)
את הארגון של חיים מרטין עופר וכל מי שעזר להרים את התערוכה אני חייב לציין לטובה.
ולהגיד תודה לכל המארגנים
נקווה לעוד תערוכות בעתיד .
שום רמקול לא דיבר אלי . ואישית לא מעוניין כרגע בתצוגה (פלסמה או lcd)
אבל כמו שנאמר כבר "בשנה שעברה נהנתי יותר" (אולי כי זה פעם ראשונה).
במשך כמה שעות הבוקר הסתובבתי עם אישתי (כן כן הבאתי את ההנהלה) .
ודי היינו תמימי דעים לגבי הסאונד (אשתי היתלהבה מהפלסמה של פיוניר)
את הארגון של חיים מרטין עופר וכל מי שעזר להרים את התערוכה אני חייב לציין לטובה.
ולהגיד תודה לכל המארגנים
נקווה לעוד תערוכות בעתיד .
רשמים אישים מהתערוכה
קודם כל אני בהחלט מאוד מעריך את היוזמה שהמארגנים נקטו ומודע למאמצים הנדרשים לעניין אבל יש לי מספר נקודות
1. לדעתי אפשר לתת לבעלי החנויות לממן את התערוכה ולא לחייב כל אחד בכניסה
2. לא היתה תחושה של משהו מיוחד , היו פלסמות , חלקן מעולות והיה נוכחות לסטראו למרות שאני לא מבין בזה כל כך אבל היה חסר משהו שיביא את התערוכה למשהו וואו זו תחושה כללית כזו, אני הרגשתי כאילו אני מסתובב בין כמה חנויות ולא בתערוכת highend של ציוד
3חסרה נוכחות של סאונד רב ערוצי, מגברים שונים כמו המגברים שנסקרו לאחרונה לדוגמא
תודה בכל מקרה ואני מקווה שנראה עוד הרבה תערוכות
1. לדעתי אפשר לתת לבעלי החנויות לממן את התערוכה ולא לחייב כל אחד בכניסה
2. לא היתה תחושה של משהו מיוחד , היו פלסמות , חלקן מעולות והיה נוכחות לסטראו למרות שאני לא מבין בזה כל כך אבל היה חסר משהו שיביא את התערוכה למשהו וואו זו תחושה כללית כזו, אני הרגשתי כאילו אני מסתובב בין כמה חנויות ולא בתערוכת highend של ציוד
3חסרה נוכחות של סאונד רב ערוצי, מגברים שונים כמו המגברים שנסקרו לאחרונה לדוגמא
תודה בכל מקרה ואני מקווה שנראה עוד הרבה תערוכות
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
אני מסכים עם גנאדי בחלק מהדברים ...
אכן החדר של אייל פור היה מצויין {הרגשתי שהחדר שלו הוא החדר שאליו ניכנסים לשמוע מוסיקה וממשיכים הלאה להמשך התערוכה}.
האופרות נישמעו מצויין רק חבל שלא יצא לנו לשמוע עוד דגם או שניים שלהם ... {התצוגה של האופרות הייתה מרשימה ביותר}.
את הדובל הקטנים .. {אלה עם הכדורים} ממש לא אהבתי ... החיקויים של פרואק 3.8 נישמעו נחמד {חשבתי שישמעו גרוע הרבה יותר} והקטנים נישמעו בסדר אך אורק עשו שם עבודה נהדרת מבחינת הקולנוע ... {רסיבר עם לוק של מליון דולר}.
ה-PMC הודגמו בהגזמה מיותרת שכבר היה אפשר לשמוע את הרמקול עומד לשפוך מנוע.
הקבאס קארה המפלצתיים נישמעו טוב אך בהירים מידי לטעמי {או שזה החדר}.
לגבי החברים.
היה כל כך כייף לפגוש את כל החברים ... יורם ממש נהנתי לפגוש אותך סוף סוף!.
רוי אני חייב להודות שאתה והתמונה זה אדם אחר ... {לא הייתי מזהה אותך בחיים}.
אלוני נימאס לי לראות ת'פרצוף שלך בכל מפגש ...
מי שהיה חסר לי הוא ישראל הגדול שנימצא מעבר לים ...
היו עוד כמה שהיה ממש כייף לראות אבל כבר אינני זוכר את כולם.
לסיום.
אני מקווה שגם המאוכזבי סאונד שבינו עדיין נהנו מהאירגון המופתי , הדיוק , הנוחות , והכייף שבתערוכה הזו.
וכל זאת בזכות מרטין עופר חיים וליאור שעבדו לילה ויום ללא הפסקה על מנת לתת לנו את השירות הטוב ביותר!!!
תודה רבה לכם ... אני נהנתי מאוד.

אכן החדר של אייל פור היה מצויין {הרגשתי שהחדר שלו הוא החדר שאליו ניכנסים לשמוע מוסיקה וממשיכים הלאה להמשך התערוכה}.
האופרות נישמעו מצויין רק חבל שלא יצא לנו לשמוע עוד דגם או שניים שלהם ... {התצוגה של האופרות הייתה מרשימה ביותר}.
את הדובל הקטנים .. {אלה עם הכדורים} ממש לא אהבתי ... החיקויים של פרואק 3.8 נישמעו נחמד {חשבתי שישמעו גרוע הרבה יותר} והקטנים נישמעו בסדר אך אורק עשו שם עבודה נהדרת מבחינת הקולנוע ... {רסיבר עם לוק של מליון דולר}.
ה-PMC הודגמו בהגזמה מיותרת שכבר היה אפשר לשמוע את הרמקול עומד לשפוך מנוע.
הקבאס קארה המפלצתיים נישמעו טוב אך בהירים מידי לטעמי {או שזה החדר}.
לגבי החברים.
היה כל כך כייף לפגוש את כל החברים ... יורם ממש נהנתי לפגוש אותך סוף סוף!.
רוי אני חייב להודות שאתה והתמונה זה אדם אחר ... {לא הייתי מזהה אותך בחיים}.
אלוני נימאס לי לראות ת'פרצוף שלך בכל מפגש ...
מי שהיה חסר לי הוא ישראל הגדול שנימצא מעבר לים ...
היו עוד כמה שהיה ממש כייף לראות אבל כבר אינני זוכר את כולם.
לסיום.
אני מקווה שגם המאוכזבי סאונד שבינו עדיין נהנו מהאירגון המופתי , הדיוק , הנוחות , והכייף שבתערוכה הזו.
וכל זאת בזכות מרטין עופר חיים וליאור שעבדו לילה ויום ללא הפסקה על מנת לתת לנו את השירות הטוב ביותר!!!
תודה רבה לכם ... אני נהנתי מאוד.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
היה לי כ"כ כיף, שלא הקשבתי לסאונד.
אני שמח בשביל עופר, מרטין, חיים, ליאור, נמר (וכל מי שעזר) הבילתי נלאים שפשוט העמידו תערוכה לתפארת. הם את שלהם עשו. נקודה.
שמחתי לפגוש לראשונה כמה חברים שהיו וירטואליים עד היום. (עומר השועל, נעים מאוד.)
וכמובן את אלה שכבר הכרתי.
נהנתי מאוד מהפאנל. מסערת הרגשות שהתחוללה שם, מהטיעונים המעניינים, מהדוברים ובכלל מהאוירה החברית. לא הצלחתי להשחיל מילה (למרות שהיו לי כמה נקודות טובות לדעתי) כי קשה לי "לחטוף" את רשות הדיבור. אבל זה לא פגע לי בהנאה.
היו לי קצת אכזבות מבחינת סאונד , אבל היו גם כמה הפתעות חיוביות:
ראשית הרמקולים הגדולים של וינסנט - גדולים, נראים מיליון דולר (אני שונא ת'בטוי הזה), ונשמעים מצוין לדעתי. והמחיר? זה הרג אותי. המציג ביקש שאנחש, ואני אמרתי שלדעתי לא פחות מ-30K ש"ח הזוג. ובכן טעיתי. 19K ש"ח הזוג (לפני מיקוח
). מעניין מאוד.
מאוד נהניתי בחדר האוזניות, וכמעט נזקקתי לניתוח בכדי להתנתק מהסטקס.
מחר (היום) אני בא שוב עם הגברת (מציגים תתחילו להשתפר ומהר), בכדי להתעמק קצת יותר.
כבוד עליכם
אלעד
אני שמח בשביל עופר, מרטין, חיים, ליאור, נמר (וכל מי שעזר) הבילתי נלאים שפשוט העמידו תערוכה לתפארת. הם את שלהם עשו. נקודה.
שמחתי לפגוש לראשונה כמה חברים שהיו וירטואליים עד היום. (עומר השועל, נעים מאוד.)
וכמובן את אלה שכבר הכרתי.
נהנתי מאוד מהפאנל. מסערת הרגשות שהתחוללה שם, מהטיעונים המעניינים, מהדוברים ובכלל מהאוירה החברית. לא הצלחתי להשחיל מילה (למרות שהיו לי כמה נקודות טובות לדעתי) כי קשה לי "לחטוף" את רשות הדיבור. אבל זה לא פגע לי בהנאה.
היו לי קצת אכזבות מבחינת סאונד , אבל היו גם כמה הפתעות חיוביות:
ראשית הרמקולים הגדולים של וינסנט - גדולים, נראים מיליון דולר (אני שונא ת'בטוי הזה), ונשמעים מצוין לדעתי. והמחיר? זה הרג אותי. המציג ביקש שאנחש, ואני אמרתי שלדעתי לא פחות מ-30K ש"ח הזוג. ובכן טעיתי. 19K ש"ח הזוג (לפני מיקוח
מאוד נהניתי בחדר האוזניות, וכמעט נזקקתי לניתוח בכדי להתנתק מהסטקס.
מחר (היום) אני בא שוב עם הגברת (מציגים תתחילו להשתפר ומהר), בכדי להתעמק קצת יותר.
כבוד עליכם
אלעד
נערך לאחרונה על ידי eladdo ב 13/10/2006 4:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...
- ofiras
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 432
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אחלה תערוכה, כן ירבו.
אני באתי בעיקר לשמוע ופחות לראות, לגבי רשמים:
שני חדרים שהיו מעל כולם,
החדר של גמליאל מאחוזת הסטריאו. והחדר של אייל פור.
בניגוד לנמר , אני חושב שאליהם צריך להכנס בסוף, כי אחרי ששמעתי את הסטאפ של אייל , ברחתי מכל חדר שנכנסתי אליו.
חבל שאני לא יכול להגיע גם היום,
לשנה הבאה בחיפה!
אני באתי בעיקר לשמוע ופחות לראות, לגבי רשמים:
שני חדרים שהיו מעל כולם,
החדר של גמליאל מאחוזת הסטריאו. והחדר של אייל פור.
בניגוד לנמר , אני חושב שאליהם צריך להכנס בסוף, כי אחרי ששמעתי את הסטאפ של אייל , ברחתי מכל חדר שנכנסתי אליו.
חבל שאני לא יכול להגיע גם היום,
לשנה הבאה בחיפה!
!If you want something done, do it yourself
http://www.mabel-tech.com
http://www.mabel-tech.com
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
פלאזמת ה-full hd של פיוניר, 60" אם אינני טועה, פשוט קנתה אותי. תמונה מדהימה!
גם הנק הענקית שהייתה תלויה על הביתן השחור הציגה תמונה יפה (במיוחד את הציצים של הבחורות מגברים החלל). רק לא הבנתי מה הקטע של הבנות עם הסרבלי שריון האלה...
המקרן של dreamvision לא היה מי יודע כמה. הוא לא שווה את העשרת אלפים דולר שרוצים עליו.
סה"כ היה נחמד מאוד. כל הכבוד על ההרמה חברים.
גם הנק הענקית שהייתה תלויה על הביתן השחור הציגה תמונה יפה (במיוחד את הציצים של הבחורות מגברים החלל). רק לא הבנתי מה הקטע של הבנות עם הסרבלי שריון האלה...
המקרן של dreamvision לא היה מי יודע כמה. הוא לא שווה את העשרת אלפים דולר שרוצים עליו.
סה"כ היה נחמד מאוד. כל הכבוד על ההרמה חברים.
אני די נהניתי ורציתי לומר כל הכבוד למנהלי האתר , עופר,מרטין וחיים וכל מי שעזר ,פשוט היה מצויין ,
בתחום המסכים , נק הציגו סידרה חדשה של מסכי LCD והנציג אפילו לא ידע את השם של הדגמים ,
פנסוניק הציגו את סדרה 9 החדשה והבולט זה שכל המסכים עם פנל 1:10000 ,
את המסך של פיוניר כולם כבר מכירים נראה מעולה ב HD , הציגו שם גם את הדגמים החדשים בגודל 50 ו 43 אינץ.
מי שלא שם לב היה גם את ה 9731 של פיליפס שאני גם עברתי עליו בלי לשים לב שהוא שם , בהתחלה הוא איכזב ( כנראה היתה בעיה עם המקור ) והכשהחליפו ל DVD זה נראה אחרת.
היה גם את ה VIZIO בגודל 50 אינץ שדי הפתיע לטובה.
סדרת המסכים של לווה הוצגה אך לטעמי די איכזבה.
בעיקרון כל המסכים הוצגו עם תכני HD ( לכבלים או יס לא היתה אופציה ) מה שהקשה לקבל מדד לגבי המסכים אבל עדיין אפשר היה לראות הבדלים בין המסכים של החברות השונות ולהתרשם היטב מכל דגם שהוצג.
בתחום הסטיראו שמעתי את כל הרמקולים ה VINCENT היה נחמד ( לא ידעתי שהם מייצרים גם רמקולים ) ,
והכי הפתיע אותי זה ה DEUVEL הקטנים , כאשר הרבה שנכנסו לחדר היו בטוחים שזה הרמקול הגדול מנגן והיו גם כמה שהגזימו שחשבו שיש זוג אחוריים שמוסתרים.
מעבר לזה היה כיף לפגוש את החברים המוכרים וגם את אלו שלא הכרתי עד התערוכה ,
רק חבל שרוב החברים לא שמו מדבקה עם השם שלהם באתר כדי שאפשר יהיה לזהות אותם, כי אני רואה בשירשור שהיו הרבה חברה שרציתי לפגוש ופשוט לא היה איך לזהות...
בתחום המסכים , נק הציגו סידרה חדשה של מסכי LCD והנציג אפילו לא ידע את השם של הדגמים ,
פנסוניק הציגו את סדרה 9 החדשה והבולט זה שכל המסכים עם פנל 1:10000 ,
את המסך של פיוניר כולם כבר מכירים נראה מעולה ב HD , הציגו שם גם את הדגמים החדשים בגודל 50 ו 43 אינץ.
מי שלא שם לב היה גם את ה 9731 של פיליפס שאני גם עברתי עליו בלי לשים לב שהוא שם , בהתחלה הוא איכזב ( כנראה היתה בעיה עם המקור ) והכשהחליפו ל DVD זה נראה אחרת.
היה גם את ה VIZIO בגודל 50 אינץ שדי הפתיע לטובה.
סדרת המסכים של לווה הוצגה אך לטעמי די איכזבה.
בעיקרון כל המסכים הוצגו עם תכני HD ( לכבלים או יס לא היתה אופציה ) מה שהקשה לקבל מדד לגבי המסכים אבל עדיין אפשר היה לראות הבדלים בין המסכים של החברות השונות ולהתרשם היטב מכל דגם שהוצג.
בתחום הסטיראו שמעתי את כל הרמקולים ה VINCENT היה נחמד ( לא ידעתי שהם מייצרים גם רמקולים ) ,
והכי הפתיע אותי זה ה DEUVEL הקטנים , כאשר הרבה שנכנסו לחדר היו בטוחים שזה הרמקול הגדול מנגן והיו גם כמה שהגזימו שחשבו שיש זוג אחוריים שמוסתרים.
מעבר לזה היה כיף לפגוש את החברים המוכרים וגם את אלו שלא הכרתי עד התערוכה ,
רק חבל שרוב החברים לא שמו מדבקה עם השם שלהם באתר כדי שאפשר יהיה לזהות אותם, כי אני רואה בשירשור שהיו הרבה חברה שרציתי לפגוש ופשוט לא היה איך לזהות...
תודה למארגני התערוכה
ביקרתי בתערוכה ביום חמישי בערב, ומה שקילקל לי קצת את הכיף זאת רק שאלה אחת שנתקעה לי בראש - מי נתן ליחידת ה DJ של פיונייר להתמקם באיזור הקפיטריה במרכז האולמות, ולהרעיש ולהפריע לכל המאזינים בחדרים?
ביקרתי בתערוכה ביום חמישי בערב, ומה שקילקל לי קצת את הכיף זאת רק שאלה אחת שנתקעה לי בראש - מי נתן ליחידת ה DJ של פיונייר להתמקם באיזור הקפיטריה במרכז האולמות, ולהרעיש ולהפריע לכל המאזינים בחדרים?
מוטי
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
לפיוניר היה רק 50".d-tox כתב:פלאזמת ה-full hd של פיוניר, 60" אם אינני טועה, פשוט קנתה אותי. תמונה מדהימה!
סה"כ היה נחמד מאוד. כל הכבוד על ההרמה חברים....
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ובכן הייתי , ביום חמישי , ולהלן התרשמויותי :ילדיעפים כתב:הרשמים שלי מהתערוכה:
נמר לא כל כך כהה כמו שהוזכר,לרוי יש לחיצת יד איתנה עד איתנה מאד
אייל מטני חמוד,חבל על הזמן
מני-קייזר בלעז חמוד גם כן אבל נראה כמו קיר-חבר טוב שלי
עופר לאור נחמד עד מאד כמו גם web יעני גבי,booboo בחור לענין,שכחתי להזכיר שנמר הזמין אותי פעמיים לשתיה
את רונן סיירוס חיפשתי ולא מצאתי לצערי...
כללית : כמו בשנה שעברה.
ספציפית:
התרשמות לטובה:
הרמקול הקטן של DUVEL "גנב" את ההצגה,
נראה כאילו אחיו הגדול העומד לצידו מחובר ומשמיע צלילים נפלאים.
חדר האוזניות של אורי יפה: כל מה שניתן ללמוד / לשמוע / להאזין / להתרשם , נמצא בחדר אחד,
אורי לא חסך בדבר , ולחובבי האוזניות הייתה עדנה,
התרשמות לרעה:
NAIM - שם מחייב שלא הוצג ברמה המתאימה לו, : רק "מכשיר " אחד,
לא הבחנתי בהשקעה משמעותית בתצוגה ובאין מבחר...
מילה טובה לבסוף:
הערכתי למציגים שלא חסכו השקעה , זמן ורצון,
הערכתי למרטין , עופר ושאר המארגנים,
אין ספק שאי"ה בשנה הבאה בכפר המכביה
הייתי היום, כל הכבוד למארגני התערוכה
חבל שהייתי צריך לעזוב די מהר, כי הייתי חופשי נשאר עד הסגירה
הדובל אכן היו אחד הרמקולים שבלטו לטובה. היה גם נחמד להאזין
לקבסה הקטנים, לוילסונים ול PMC.
כל הכבוד לאורי יפה על חדר האוזניות המושקע ! הגראדו קצת צרמו
לי באוזניים, כנ"ל הבאייר, השנייזר פחות (אני בכלל רגיל ל IN EAR).
כמעט כל המסכים נראו הרבה יותר טוב ממה שציפיתי, במיוחד הפיונירים.
חבל שהיה רק מקרן אחד.
החדר של מורל לדעתי סתם היה ענקי יחסית למערכת שהם הציגו, והסאב
בקושי הצליח לעשות משהו. הרמקולים בשחור מבריק נראו מצויין !
חלק מהחדרים היו צריכים איוורור / מיזוג חזק יותר.
חבל שהייתי צריך לעזוב די מהר, כי הייתי חופשי נשאר עד הסגירה
הדובל אכן היו אחד הרמקולים שבלטו לטובה. היה גם נחמד להאזין
לקבסה הקטנים, לוילסונים ול PMC.
כל הכבוד לאורי יפה על חדר האוזניות המושקע ! הגראדו קצת צרמו
לי באוזניים, כנ"ל הבאייר, השנייזר פחות (אני בכלל רגיל ל IN EAR).
כמעט כל המסכים נראו הרבה יותר טוב ממה שציפיתי, במיוחד הפיונירים.
חבל שהיה רק מקרן אחד.
החדר של מורל לדעתי סתם היה ענקי יחסית למערכת שהם הציגו, והסאב
בקושי הצליח לעשות משהו. הרמקולים בשחור מבריק נראו מצויין !
חלק מהחדרים היו צריכים איוורור / מיזוג חזק יותר.
הרשמים שלי מהתערוכה
הגמיק היפה ביותר החדר של אבי יפה, גם אופה וגם יפה, הרעיון והביצוע המיוחד בתערוכה, ניתן היה להתרשם מההבדל באיכויות השונות של יצרני האוזניות השונים אבל גם כאן כמו בהמשך לא תמיד יותר כסף מבוטא ברמת צליל גבוהה יותר (לאוזני בכל אופן)
המערכת המרשימה ביותר בחדר של אחוזת הסטריאו, רמקולי הקבאס הגדולים נשמעו טוב יותר מכל רמקול אחר בתערוכה אבל אני חייב לציין שהם עדין נשמעים רחוק מרמת מחירם (נכון שהאקוסטיקה בחדרי התערוכה לא הייתה מבריקה בלשון המעטה) לאור מחיר של 30000 יורו ציפיתי ליותר.
מערכות נוספות שנהניתי לשמוע (יחסית למה שהוצג) - מוראל המערכת הפתיע אותי לטובה אם כי גם היא רחוקה מלהיות מושלמת (הצליל גורם לאוזן להתעייף לאחר זמן ממושך)
בחדר של יוטל נהניתי מרמקולי ה MK שהיו לצד המפלצות מתוצרת ווינסנט, למרות שMK תוכננו בראש עבור קולנוע ביתי הם נשמעו טוב למדי במוסיקה (טוב בהרבה מרמקולים אחרים שהוצגו בתערוכה)
האכזבה שלי הייתה מרמקולי ה duval הגדולים - בהחלט לא משהוא ששווה את ההפרש מהדגם שהוצג בשנה שעברה.
דווקא ה planets הקטנים יותר היוו עבורי הפתעה נעימה, רמקול עם צליל חביב ביותר יחסית למחירו
לגבי המציגים כולם היו מנומסים ומסבירי פנים (כנראה שמשהו ביחסי מוחר לקוח מחלחל פנימה לאט לאט )
אבל לא הבנתי מדוע רובם התעקשו להציג בווליום גבוהה מידי שגרם לי לא פעם לנטוש את חדרי האזנה לטובת אוזני.
נעדרו בנוכחותם מקרני 1080 וחבל, סה"כ האירוע היה נחמד אם כי קצת פחות מלהיב מזה שהתרחש שנה שעברה (כנראה שרף הציפיות עולה עם הזמן)
תודתי למארגני האירוע על ההפקה, בתקווה לאירוע נוסף בשנה הבאה
המערכת המרשימה ביותר בחדר של אחוזת הסטריאו, רמקולי הקבאס הגדולים נשמעו טוב יותר מכל רמקול אחר בתערוכה אבל אני חייב לציין שהם עדין נשמעים רחוק מרמת מחירם (נכון שהאקוסטיקה בחדרי התערוכה לא הייתה מבריקה בלשון המעטה) לאור מחיר של 30000 יורו ציפיתי ליותר.
מערכות נוספות שנהניתי לשמוע (יחסית למה שהוצג) - מוראל המערכת הפתיע אותי לטובה אם כי גם היא רחוקה מלהיות מושלמת (הצליל גורם לאוזן להתעייף לאחר זמן ממושך)
בחדר של יוטל נהניתי מרמקולי ה MK שהיו לצד המפלצות מתוצרת ווינסנט, למרות שMK תוכננו בראש עבור קולנוע ביתי הם נשמעו טוב למדי במוסיקה (טוב בהרבה מרמקולים אחרים שהוצגו בתערוכה)
האכזבה שלי הייתה מרמקולי ה duval הגדולים - בהחלט לא משהוא ששווה את ההפרש מהדגם שהוצג בשנה שעברה.
דווקא ה planets הקטנים יותר היוו עבורי הפתעה נעימה, רמקול עם צליל חביב ביותר יחסית למחירו
לגבי המציגים כולם היו מנומסים ומסבירי פנים (כנראה שמשהו ביחסי מוחר לקוח מחלחל פנימה לאט לאט )
אבל לא הבנתי מדוע רובם התעקשו להציג בווליום גבוהה מידי שגרם לי לא פעם לנטוש את חדרי האזנה לטובת אוזני.
נעדרו בנוכחותם מקרני 1080 וחבל, סה"כ האירוע היה נחמד אם כי קצת פחות מלהיב מזה שהתרחש שנה שעברה (כנראה שרף הציפיות עולה עם הזמן)
תודתי למארגני האירוע על ההפקה, בתקווה לאירוע נוסף בשנה הבאה