יעוץ - Bluetimes MX5 Dual Core Android 4.2 Smart TV Box
- b2k
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4709
מחכה לשלי...
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2793
ולמה לא Root Checker מהחנות?kaplaey2 כתב:על מכשירים ניידים וטאבלטים אני יודע לזהות שיש ROOT איך אני עושה את זה על מכשיר כזה?
הרי בדרך כלל ע"י צירוף של מקשים אני מגיע ל CWM - מצד שני אני יכול להתקין Titanium Backup ולבדוק....
- shlomico
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 708
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
אוקי, ואם היא לא שם... ואני לא ROOT (אין SuperUser בדקתי), איך ממשיכים?
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
Root לא מחייב המצאות של Custom Recovery כמו CWM..kaplaey2 כתב:על מכשירים ניידים וטאבלטים אני יודע לזהות שיש ROOT איך אני עושה את זה על מכשיר כזה?
הרי בדרך כלל ע"י צירוף של מקשים אני מגיע ל CWM - מצד שני אני יכול להתקין Titanium Backup ולבדוק....
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

את זה אני יודע
השאלה איך מתקדמים עם ROOT למכשיר כמו שלי...
השאלה איך מתקדמים עם ROOT למכשיר כמו שלי...
- idon889
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 561
יש לי גם את הדגם הזה (bluetimes mx5), מייל שקיבלתי מהחברה לגבי רוט:
לוקח 2 שניות לעשות את זה.. בהצלחה.
עריכה:
לא שמתי לב שמדובר על דגם אחר... ככה שאל תשתמש במה שהבאתי לך שלא תקבל בריק.
קוד: בחירת הכל
Please download the root file from below link:
http://www.sendspace.com/pro/dl/5z6fve
How to root Bluetimes MX5:
1. Unzip the downloaded zip file, you will got a file named "4.2_ROOT.zip", copy this file to the root of SD card/USB flash drive
2. Connect SD card/USB flash drive to MX5, open application list and run Upgrade-Local Upgrade, select the "4.2_ROOT.zip" file and select reboot system to finish the rooting process.
3. MX5 will reboot and starting root process, it will reboot again after rooting finished.
4. Now this player was rooted successfully
עריכה:
לא שמתי לב שמדובר על דגם אחר... ככה שאל תשתמש במה שהבאתי לך שלא תקבל בריק.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

כמו שכתבת... הקובץ לא מתאים, שלחתי הודעה למוכר, נראה מה יענה...
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

ענה! טוען שהם לא מספקים פרוצדורה ל ROOT כי זה הופך את ה FW ללא יציב. 
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

בכל מצב החזרתי את הקופסא ל DEFAULT והסרתי את ה LAUNCHER המיותר,
אין ספק שהמערכת עובדת הרבה יותר מהר...
אין ספק שהמערכת עובדת הרבה יותר מהר...
- pacooka
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 129
בדקתי את המכשיר הנוכחי, אכן מקבלים עליו את כל הפלאגינים של XBMC הסיני צ'וואנג ישב והתקין שם הכל,kaplaey2 כתב:האמת שלא, כמו שכתבתי אני על רשת אלחוטית (G) בינתיים, ככה שאני ריאלי, ולא אנסה להריץ סרטי 1080P.
בהמשך השבוע אחבר חוטית ואדווח, אך לפי התרשמות ראשונית שלי מהביצועים, לא צריכה להיות שום בעיה....
גרסת ה XBMC על המכשיר היא 13 אלפא!!!, אמנם מכיל הכל (עברית וכו') עם דרייברים אחרונים אך יש להזהר בנוגע לגרסא 13, ובמיוחד אלפא, לגבי כל פלאגין חדש או דברים ישנים יותר על מנת שיפעלו, כמו סקינים מסויימים שצריכים לעבור התאמה מסויימת.
לגבי רשת אלחוטית גם עם 802.11n chain1 only שזה 150MB מקסימום התוצאות לא טובות בכלל ל HD , לא ממליץ להתחבר אלחוטי, קיבל אצלי נכשל... (סטרימינג מהאינטרנט יפעל, אך בכל זאת לא ממליץ)
בחיבור כבל ETH רגיל 100MB:
720P עובד, מרשת מקומית SMB (וגם כל סטרימינג מיותר לציין, Navix, icefilm כולל תרגום בעברית בלי שום בעיה)
1080 מקרטע מאוד , מבחינתי לא עובד וקיבל נכשל (ולא בגלל ה ETH 100MB אין שום קשר)
XBMC 13 אלפא כנראה עושה עבודה טובה אך עדיין לא מספיק מלוטש, אני מאמין שבגלל גרסה זו אני תקוע בהגדרות ה XBMC על 720 רזולוציה ואין אפשרות לכוון גבוה יותר או שפשוט ה bluetimes לא תומך ביותר מזה... לא יודע.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

חיברתי בחוטי אצלי 100MB ואני חווה את אותם תופעות, אני מזרים ישירות ל MX-PLAYER
כשהחזרתי את המכשיר ל DEFAULT אבד לי ה XBMC - למישהו יש את הגירסא המדוברת להתקנה?
כשהחזרתי את המכשיר ל DEFAULT אבד לי ה XBMC - למישהו יש את הגירסא המדוברת להתקנה?
- pacooka
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 129
אולי שווה לך לנסות אפילו גרסאות מאוחרות יותר (אלפא), תמצא את כולם באתר של XBMC:
http://mirrors.xbmc.org/snapshots/
http://mirrors.xbmc.org/snapshots/
- BennyBron
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 205
צור עם הסיני קשר באליבאבא. הוא אפילו נתן לי את הקושחה המלאה, אמנם לי יש מכשיר שונה.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

הקושחה המלאה אצלי... אין לי חשק לעשות FLASH מאפס 
http://www.sendspace.com/pro/dl/b6nbj6
ניסיתי לחלץ את ה XBMC משם, לא מוצא את האפליקציה...
אם לא תהיה ברירה נעשה FLASH מלא...
http://www.sendspace.com/pro/dl/b6nbj6
ניסיתי לחלץ את ה XBMC משם, לא מוצא את האפליקציה...
אם לא תהיה ברירה נעשה FLASH מלא...
- shlomico
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 708
אם MX PLAYER מקרטע - הייתי בודק את הרשת אולי לנסות פרוטוקול שונה מ SMB , אני למשל הגדרתי שרת FTP (בוידוס) שיש לו ביצועים הרבה יותר טובים מ SMB.
MX-PLAYER אמור לבצע האצה בחומרה - תראה אם הוא כותב HW למעלה במסך .
אם הוא בסדר אז הבעיה ב XBMC (שלא מבצע האצת חומרה כמו שצריך )
דרך אגב גרסאות אלפא עד כמה שאני יודע לא מכילות האצה עבור מעבדי AM-LOGIC - על הנקסוס ( טגרה 3) זה יעבוד
Dhead - מוזמן לתקן אותי
MX-PLAYER אמור לבצע האצה בחומרה - תראה אם הוא כותב HW למעלה במסך .
אם הוא בסדר אז הבעיה ב XBMC (שלא מבצע האצת חומרה כמו שצריך )
דרך אגב גרסאות אלפא עד כמה שאני יודע לא מכילות האצה עבור מעבדי AM-LOGIC - על הנקסוס ( טגרה 3) זה יעבוד
Dhead - מוזמן לתקן אותי
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

ה MX-PLAYER מנגן את התמונה חלק! ה SOUND מקרטע!
שיחקתי עם האפשרויות וה CODECS ללא הצלחה...
שיחקתי עם האפשרויות וה CODECS ללא הצלחה...
- giladhaz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
התקנתי לאחרונה את גרסת ה- firmware שהחברה שחררה ב- 30.8.13. שימו לב שהיא בלי XBMC המקורי המגיע עם המכשיר, שאני לא ממליץ אליו, אבל אם עם רוב היישומים שהיו בגרסה הקודמת - כולל סמבה סרבר, נטפליקס ופנדורה שלא ניתן להשתמש בהם ומתקין APK.והיא כוללת מין ממשק בריקס מוזר אך שימושי כנראה בהשראת ווינדוס 8 (עדיין מדובר באנדרוייד לכל דבר). כמו כן היא כוללת אפליקציה לשדרוג עתידי של פרמוור (לא ניסיתי).
התרשמות שלי - הגרסה החדשה יציבה. בניגוד לגרסה הקודמת ניתן לאתחל בקלות את המכשיר באמצעותה - יתרון חשוב.
XBMC - לאחר נסיונות לא מוצלחים עם גרסאות PIVOS למינהן (בפירמוור החדש אין תמונה כלל, בפירמוור הקודם התמונה לא היתה מסונכרנת עם הקול), התקנתי את 13 גרסה אלפא7. לאחר התקנת פיוז'ן והתקנות תוספים עם האשף של xbmchub וכן את תוספי העברית מהפיוז'ן ניתן לומר ש-
1. גרסת 13 שהתקנתי הרבה יותר יציבה מהגרסה שהגיעה עם המכשיר (12.1 עם נגן MX). היא כמעט ואינה מתרסקת לי בניגוד לקודמת.
2. כתוביות בעברית עובדות מצויין.
3. הזרמה ב- 720p ברוב הסרטים עובדת בסדר גמור ברוב הסרטים (70%-80% מהם) גם בתמונה , גם בקול וגם בסנכרון בינהם - וכרגע אני מזרים ב- wifi (!). מקצת מהסרטים עדיין מגומגמים - החלפה ללינק אחר לרוב עוזרת כך שנראה לי שהבעיה עשויה להיות ההזרמה או רוחב פס בלינק עצמו ולא הקידוד. יהיה לי מושג טוב יותר עוד מספר ימים לאחר השחלת כבל רשת וחיבור המכשיר ב- LAN.
4. הזרמה ב- 1080 - לא ניסיתי, ולא רלבנטי עבורי (יש לי HDR
)
אפליקציות - אני משתמש במקלדת אלחוטית באמצעותה ניתן להפעיל את רובן הגדול. ישנן כמה עקשניות (כמו טמפל ראן) שלא הצלחתי להפעיל וכנראה חייבות טאצ'. האנדרוייד עצמו עובד מהר ללא לאגים משמעותיים.
סה"כ, כרגע אני מרוצה מהמכשיר.
התרשמות שלי - הגרסה החדשה יציבה. בניגוד לגרסה הקודמת ניתן לאתחל בקלות את המכשיר באמצעותה - יתרון חשוב.
XBMC - לאחר נסיונות לא מוצלחים עם גרסאות PIVOS למינהן (בפירמוור החדש אין תמונה כלל, בפירמוור הקודם התמונה לא היתה מסונכרנת עם הקול), התקנתי את 13 גרסה אלפא7. לאחר התקנת פיוז'ן והתקנות תוספים עם האשף של xbmchub וכן את תוספי העברית מהפיוז'ן ניתן לומר ש-
1. גרסת 13 שהתקנתי הרבה יותר יציבה מהגרסה שהגיעה עם המכשיר (12.1 עם נגן MX). היא כמעט ואינה מתרסקת לי בניגוד לקודמת.
2. כתוביות בעברית עובדות מצויין.
3. הזרמה ב- 720p ברוב הסרטים עובדת בסדר גמור ברוב הסרטים (70%-80% מהם) גם בתמונה , גם בקול וגם בסנכרון בינהם - וכרגע אני מזרים ב- wifi (!). מקצת מהסרטים עדיין מגומגמים - החלפה ללינק אחר לרוב עוזרת כך שנראה לי שהבעיה עשויה להיות ההזרמה או רוחב פס בלינק עצמו ולא הקידוד. יהיה לי מושג טוב יותר עוד מספר ימים לאחר השחלת כבל רשת וחיבור המכשיר ב- LAN.
4. הזרמה ב- 1080 - לא ניסיתי, ולא רלבנטי עבורי (יש לי HDR
אפליקציות - אני משתמש במקלדת אלחוטית באמצעותה ניתן להפעיל את רובן הגדול. ישנן כמה עקשניות (כמו טמפל ראן) שלא הצלחתי להפעיל וכנראה חייבות טאצ'. האנדרוייד עצמו עובד מהר ללא לאגים משמעותיים.
סה"כ, כרגע אני מרוצה מהמכשיר.