יש בזה משהו..בהתחלה חשבתי אולי זה סתם שטויות. לפני זה היה 99-100 ללא בעיה..עכשיו זה בין 70-90.gabif כתב:יצא לכם לבצע בדיקת מהירות לאחר השדרוג כאשר ההוטבוקס עובד כמודם? אני מקבל 75 הורדה...לפני השדרוג קיבלתי 101 מגה הורדה...
* השבוע תצא גרסה חדשה ל HOTBOX של HOT * עדכון - הקושחה גורמת להמון בעיות
כן גם אצלי מהרגע שהותקן הגירסה החדשה בום יורד ל 70 מקסימום 78 בהורדות קבצים רגילות וגם בבדיקת מהירות של הוט ובבדיקת מהירות של 013 בקושי 60
התקשרתי אמרו לי התקן החדש מעל 70MB זה תקין, יש פה פאק בכוונה או שעשו בכוונה ותקן חדש שלא נוכל להתלונן כי אנחנו מקבלים מעל 70. עשו כאילו הגבלה מכוונת. או שזה עומס של עידכוני המודם. בכל מקרה דיברתי איתם וצעקתי עליהם אמורים להחזיר תשובה עד יום ראשון, אבל אני מתכנן להתקשר עוד פעם אם נמצא באמת מה התקלה. תשתפו מי מקבל מהירות נמוכה !
תביאו לי טלפונים שאני אוכל למסור להם פרטים של עוד לקוחות 100מגה שיבינו שאני לא היחיד ! שיפתרו את זה באופן מידי או בחוסר רצון . העיקר שיעשו אם זה כי כרגע אמרו אני היחיד שהתלונן. תתחילו להוזיז עניינים
דיברתי איתם שוב : אמר שעוד אנשים התלוננו , ניתוקים בעיות מהירות נתב או מודם, זה אמור להסתדר מחר בבוקר בין 10:00 להוציא מהחשמל להחזיר.
ממליץ לכם לעשות את זה כמה שיותר מהר ולפנות אם לא הסתדר. אנחנו חייבים לסדר את זה במהירות אחרת זה התעכב !
התקשרתי אמרו לי התקן החדש מעל 70MB זה תקין, יש פה פאק בכוונה או שעשו בכוונה ותקן חדש שלא נוכל להתלונן כי אנחנו מקבלים מעל 70. עשו כאילו הגבלה מכוונת. או שזה עומס של עידכוני המודם. בכל מקרה דיברתי איתם וצעקתי עליהם אמורים להחזיר תשובה עד יום ראשון, אבל אני מתכנן להתקשר עוד פעם אם נמצא באמת מה התקלה. תשתפו מי מקבל מהירות נמוכה !
תביאו לי טלפונים שאני אוכל למסור להם פרטים של עוד לקוחות 100מגה שיבינו שאני לא היחיד ! שיפתרו את זה באופן מידי או בחוסר רצון . העיקר שיעשו אם זה כי כרגע אמרו אני היחיד שהתלונן. תתחילו להוזיז עניינים
דיברתי איתם שוב : אמר שעוד אנשים התלוננו , ניתוקים בעיות מהירות נתב או מודם, זה אמור להסתדר מחר בבוקר בין 10:00 להוציא מהחשמל להחזיר.
ממליץ לכם לעשות את זה כמה שיותר מהר ולפנות אם לא הסתדר. אנחנו חייבים לסדר את זה במהירות אחרת זה התעכב !
הגירסה המטומטמת הזאת כל 16 דקות מתנתק מהאינטרנט ב DHCP סעמק הוט האלו, גירסה הכי מפגרת ביקום הם הוציאו ועוד בהתחלה הם הוציאו את זה רק למספר מצומצם והם עדיין לא גילו את כל הבעיות. לא תגידו בעיה אחת. גם בעיה מהירות גם בעית ניתוקים, איבודי מידע לפעמים. ומי יודע מה עוד, וזה רק מהמודם. לא רוצה לדעת מה עם נתב.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9324
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
טוב, גם אני ערכתי הבוקר מספר בדיקות מהירות דרך האתר של הוט.
התוצאה בסביבות 70-75MB
צריך פשוט להתקשר לשירות ולהודיע להם חגיגית, שאם העניין לא יסודר, אז גם התשלום יהיה בהתאם.
דהיינו 70-75 אחוז ממה שמשלמים כרגע...
התוצאה בסביבות 70-75MB
צריך פשוט להתקשר לשירות ולהודיע להם חגיגית, שאם העניין לא יסודר, אז גם התשלום יהיה בהתאם.
דהיינו 70-75 אחוז ממה שמשלמים כרגע...
אתה יכול לא לשלם להם הוט מתים על לקוחות כאלהbariko כתב:טוב, גם אני ערכתי הבוקר מספר בדיקות מהירות דרך האתר של הוט.
התוצאה בסביבות 70-75MB
דהיינו 70-75 אחוז ממה שמשלמים כרגע......
אחרי זה יוציאו ממך כפול 10 דרך בית הוצאה לפועל
עצה שלי תעברו לבזק אומנם אין 100 יציב ברוב המקומות
אבל התשתית פצצה ב 99 אחוז מהזמן
וגם הפינג סודר כמו שהיה 18-20 בתוך הארץ לאומת
משהיה 35-40
זה ממש מבאס שכבר אי אפשר למשוך 3 כתובות IP, כל הרשת שלי התבססה על זה וזו גם הייתה סיבה משמעותית לכך שהחלטתי להתחבר להוט ולא לבזק.
מישהו יודע אם עובדת עדיין השיטה של להתחבר עם L2TP מעל MPLS בשביל להחליף IP?
שעה דיברתי היום עם התמיכה והם כמובן קישקשו לי שטויות: התומכת הטכנית בת-אל מצוות אנסטסיה טענה בתוקף שוב ושוב אחרי שהתייעצה עם בכירים שאם אני אהפוך את ההוטבוקס מברידג' לראוטר אז אני אוכל למשוך עד 4 כתובות IP חיצוניות. ממש חוסר מקצועיות במקרה הטוב.
מישהו יודע אם עובדת עדיין השיטה של להתחבר עם L2TP מעל MPLS בשביל להחליף IP?
שעה דיברתי היום עם התמיכה והם כמובן קישקשו לי שטויות: התומכת הטכנית בת-אל מצוות אנסטסיה טענה בתוקף שוב ושוב אחרי שהתייעצה עם בכירים שאם אני אהפוך את ההוטבוקס מברידג' לראוטר אז אני אוכל למשוך עד 4 כתובות IP חיצוניות. ממש חוסר מקצועיות במקרה הטוב.
גם אם הוא בתור מודם הוא לא יציב? אישית אצלי הוא מחובר לראוטר פרטי ותכלס הכל עובד יחסית טוב רוב הזמן.nerya40 כתב:Bonanja, תגיד תודה חח
ועכשיו אני משום מה מקבל שוב 100 מגה, קיצר הגרסה החדשה לא הכי יציבה במהירות כמו הגרסה הקודמת....
יש לכם בעיית מהירות עדיין ?? במקום 74 84 ?
Bonaja אתה מקבל 101 מגה יציב ? בכל אתר כולל 013 וכולל הורדות רגיל ? איזה איזור אתה נמצא ?
הוט אומרים שכרגע המינימום זה 80MB אם מקבלים מעל זה אז זה תקין
בכל אתר שקיים אני מקבל רק 84 מקסימום בלבד. באתר של הוט זה מגיע ל100 מגה 5 שניות ואז יורד ל 84 ורואים את זה
זה גם מתחבר כל כמה שניות לשרת אחר speed1.hot.net.il speed2.hot.net.il speed3.hot.net.il כל שניה מתחבר לשרת אחר.
Bonaja אתה מקבל 101 מגה יציב ? בכל אתר כולל 013 וכולל הורדות רגיל ? איזה איזור אתה נמצא ?
הוט אומרים שכרגע המינימום זה 80MB אם מקבלים מעל זה אז זה תקין
בכל אתר שקיים אני מקבל רק 84 מקסימום בלבד. באתר של הוט זה מגיע ל100 מגה 5 שניות ואז יורד ל 84 ורואים את זה
זה גם מתחבר כל כמה שניות לשרת אחר speed1.hot.net.il speed2.hot.net.il speed3.hot.net.il כל שניה מתחבר לשרת אחר.