שרשור תגובות: מבחן הסאבוופרים הגדול - קיץ 2013
- partner11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 488
כל הכבוד לחזום על הסקירה ועל ההשקעה
שאלה שמסקרנת:
האם הסאבים התנהגו בצורה זהה בקולנוע ביתי ובמזוקיה דו ערוצית? או שהיו הבדלים בביצועים?
האם הסאבים האלו ראויים מספיק לדו ערוצי?
שאלה שמסקרנת:
האם הסאבים התנהגו בצורה זהה בקולנוע ביתי ובמזוקיה דו ערוצית? או שהיו הבדלים בביצועים?
האם הסאבים האלו ראויים מספיק לדו ערוצי?
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
- שמעון-מור-יוסף
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
צודק, לאחר בדיקה זה אכן רק ב Firefox
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7446
סקירה מצויינת, נהניתי לקרא, כל הכבוד 
- LiorShap
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3068
תודה לאיתי על ההשקעה העצומה
כרגיל מאוד נהניתי.
כרגיל מאוד נהניתי.
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9068
מאלף
עושה חשק להתחדש...
עושה חשק להתחדש...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
כל הכבוד על ההשקעה!
כמות הרמקולים שבחנת מרשימה מאד.
קיויתי לראות נציגות בדמות הסאב הקטן של sunfire להשוואה עם חברות שאינן מתמחות בסאבוופרים.
כנראה שהפתרון המיטבי לתקציב יהיה בבניה עצמית.
כמות הרמקולים שבחנת מרשימה מאד.
קיויתי לראות נציגות בדמות הסאב הקטן של sunfire להשוואה עם חברות שאינן מתמחות בסאבוופרים.
כנראה שהפתרון המיטבי לתקציב יהיה בבניה עצמית.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
איתי תודה רבה
שפתיים ישקו
למדתי המון על תחום שחשבתי שלא זכה אצלי לתשומת לב רבה מידי.
כחובב של KEF חיפשתי ולא מצאתי
הסנטרים.... הבאים בתור? אל תשכח את KEF
שפתיים ישקו
למדתי המון על תחום שחשבתי שלא זכה אצלי לתשומת לב רבה מידי.
כחובב של KEF חיפשתי ולא מצאתי
הסנטרים.... הבאים בתור? אל תשכח את KEF
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
תענוג לקרוא את הסקירה
הייתי שמח לראות את השחקנים היותר פופולאריים בשוק במקום סאבים שהם יותר מוצרי "נישה".
לדוגמא סנפייר, svs, וורפידייל.
הייתי שמח לראות את השחקנים היותר פופולאריים בשוק במקום סאבים שהם יותר מוצרי "נישה".
לדוגמא סנפייר, svs, וורפידייל.
- eyosha
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
אבי יש אצלך משהו ישן בכלל, אתה כל הזמן מתחדשavihuli כתב:מאלף![]()
עושה חשק להתחדש......
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
דווקא מבחינת המבחנים הבאים אני חושב שלפני הסנטרים צריך לעשות שני מבחנים אחרים:
1. רמקולים שקועים - מבחן שכנראה יהיה קצת קשה לארגן (אלא אם יש פה למישהו כמה קירות גבס פנויים ומסור טוב), אבל מדובר בנישה הולכת וגדלה בהתחשב בטרנדים האדריכליים בדירות ובתים רבים (סלון פתוח, קירות "צפים" שמפרידים בין פינת הטלוויזיה לחלל המגורים, השקעת רמקולי סראונד בתקרה וכיו"ב...), וכמעט בלי שום התייחסות ביקורתית "מקצועית" בארץ ובעולם.
2. רמקולי סראונד - "רגילים", ביפולאריים, דיפולאריים, מולטיפולאריים וכן הלאה...
1. רמקולים שקועים - מבחן שכנראה יהיה קצת קשה לארגן (אלא אם יש פה למישהו כמה קירות גבס פנויים ומסור טוב), אבל מדובר בנישה הולכת וגדלה בהתחשב בטרנדים האדריכליים בדירות ובתים רבים (סלון פתוח, קירות "צפים" שמפרידים בין פינת הטלוויזיה לחלל המגורים, השקעת רמקולי סראונד בתקרה וכיו"ב...), וכמעט בלי שום התייחסות ביקורתית "מקצועית" בארץ ובעולם.
2. רמקולי סראונד - "רגילים", ביפולאריים, דיפולאריים, מולטיפולאריים וכן הלאה...
- avilior
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
כל הכבוד איתי!! סקירה מעולה כרגיל
איזה כיף שלא צריך להמתין לתוצאות, מתי המבחן הבא??
איזה כיף שלא צריך להמתין לתוצאות, מתי המבחן הבא??
- avilior
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
מצטרף לבקשה, אילו נישות שלא נוגעים בהן כמעטepony כתב:דווקא מבחינת המבחנים הבאים אני חושב שלפני הסנטרים צריך לעשות שני מבחנים אחרים:
1. רמקולים שקועים - מבחן שכנראה יהיה קצת קשה לארגן (אלא אם יש פה למישהו כמה קירות גבס פנויים ומסור טוב), אבל מדובר בנישה הולכת וגדלה בהתחשב בטרנדים האדריכליים בדירות ובתים רבים (סלון פתוח, קירות "צפים" שמפרידים בין פינת הטלוויזיה לחלל המגורים, השקעת רמקולי סראונד בתקרה וכיו"ב...), וכמעט בלי שום התייחסות ביקורתית "מקצועית" בארץ ובעולם.![]()
2. רמקולי סראונד - "רגילים", ביפולאריים, דיפולאריים, מולטיפולאריים וכן הלאה......
לי אישית המידע הזה חסר מאוד ורלוונטי מתמיד
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46476
כתבות השוואתיות נוספות בהחלט מתוכננות, אך אני לפחות לא רואה טעם במבחן השוואתי לרמקולי סנטר. בסופו של יום, כפי שאתם יודעים, השאיפה לקחת רמקול סנטר דומה לקידמיים.
בנוגע לכתבות על רמקולי In-Wall, לא סתם רוב האתרים והמגזינים מזניחים נושא זה בשל המורכבות בבדיקתו. רמקולי On-Wall זה כבר משהו אחר.
אם נחזור לנושא השרשור, יש כאן חברים עם סאבים דומים לאלו שנבחנו ומזדהים עם התוצאות? אולי דווקא הגיעו למסקנות שונות עם הסאב שברשותם?
שתפו.
בנוגע לכתבות על רמקולי In-Wall, לא סתם רוב האתרים והמגזינים מזניחים נושא זה בשל המורכבות בבדיקתו. רמקולי On-Wall זה כבר משהו אחר.
אם נחזור לנושא השרשור, יש כאן חברים עם סאבים דומים לאלו שנבחנו ומזדהים עם התוצאות? אולי דווקא הגיעו למסקנות שונות עם הסאב שברשותם?
שתפו.
- itay123
-
- חבר מכור קשה

היי זיו,
אין חוקיות שרמקול סנטר חייב או רצוי או בשאיפה להיות בסדרה/חברה של הקדמיים, רמקול סנטר כמו הרמקולים הראשיים צריך להיות ״בריא״ ואיכותי ככל שהתקציב מאפשר, לעולם הגוון של הסנטר לא יהיה כמו הראשיים והגיע הזמן שיפנימו זאת, מה שאחראי על אותו רצף שמע או תזמון הוא הפרוססור והרגישות שלו לחשב delays למינהם, עוצמות וחיתוכים בשביל להביא את הבמה הקדמית לאותו ״קו״.
בשביל לקבל ״סנטר״ שיהיה כראשיים מדובר על רמקול שלישי ונוסף לזוג הראשי שיהיה אותו רמקול בדיוק, רמקול סנטר זה פיקציה מטעמי נוחות אסטטית וכו...
אגב גם ה״סראוונדים״ למינהם מבחינתי, מכיוון שהסלון הביתי רחוק מלשמש אולם קולנוע אקוסטי, מתפשרים על רמקולים שמתאימים אסטטית ופרקטית.
אני באופן אישי הייתי רוצה לקרא סקירה על מבחן של הגברות שם יש הרבה יותר משמעות מאשר מבחן ״סנטר״.
או מבחן פרוססורים (לא רסיברים).
ומבחן מערכות RC והשפעתם באותו חלל אם אותם אלמנטים רק RC אחר.
נניח audyssey מול ARC מול RC של פיוניר או ימאהה ועוד...
מבחן הסאבים בהחלט משובח ועושה עבודת דוקטורט על סאבים טובים עד 6000 שח.
אין חוקיות שרמקול סנטר חייב או רצוי או בשאיפה להיות בסדרה/חברה של הקדמיים, רמקול סנטר כמו הרמקולים הראשיים צריך להיות ״בריא״ ואיכותי ככל שהתקציב מאפשר, לעולם הגוון של הסנטר לא יהיה כמו הראשיים והגיע הזמן שיפנימו זאת, מה שאחראי על אותו רצף שמע או תזמון הוא הפרוססור והרגישות שלו לחשב delays למינהם, עוצמות וחיתוכים בשביל להביא את הבמה הקדמית לאותו ״קו״.
בשביל לקבל ״סנטר״ שיהיה כראשיים מדובר על רמקול שלישי ונוסף לזוג הראשי שיהיה אותו רמקול בדיוק, רמקול סנטר זה פיקציה מטעמי נוחות אסטטית וכו...
אגב גם ה״סראוונדים״ למינהם מבחינתי, מכיוון שהסלון הביתי רחוק מלשמש אולם קולנוע אקוסטי, מתפשרים על רמקולים שמתאימים אסטטית ופרקטית.
אני באופן אישי הייתי רוצה לקרא סקירה על מבחן של הגברות שם יש הרבה יותר משמעות מאשר מבחן ״סנטר״.
מבחן הסאבים בהחלט משובח ועושה עבודת דוקטורט על סאבים טובים עד 6000 שח.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46476
הרצון לשמור על תאימות מותגית, עיצובית ועם מאפייני שמע דומים לקדמיים, הוא זה אשר ברוב המקרים קובע את סוג רמקול הסנטר - ולכן הוא יהיה ברוב המקרים מאותה סדרה של הרמקולים הקידמיים. בכל אופן, הנקודה שלך הובנה ואם יש רצון להמשיך לדון בנושא, נא פתח שרשור חדש והשאר שרשור זה בנושאו המקורי.
- shualy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
שאפו על סקירה אולטרא מקצועית!
אני עם אתר פורנו פתוח ברקע במידה ואשתי תגיע ותראה אותי קורא שוב באתר הזה(זה תמיד עולה לא מעט כסף)

אני עם אתר פורנו פתוח ברקע במידה ואשתי תגיע ותראה אותי קורא שוב באתר הזה(זה תמיד עולה לא מעט כסף)
ניתן להציץ בגלריה שלי כאן:
www.uriavitan.com
www.uriavitan.com
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
איתי, כמו שבוודאי שמת לב, הדגש של הסקירות ההשוואתיות שהתבצעו בשנה האחרונה היה על רמקולים בתקציבים "שפויים". אי לכך ובהתאם לזאת, מרבית הטיעונים שלך לעיל קצת מאבדים מהמשקל שלהם, כי אני חושב שתסכים איתי שאם נגזור את התקציב למערכת (רמקולים + הגברה) מהתקציב של הסאבים שנבחנו כאן למשל, אז כנראה שלא נדבר על פרוססורים ברמה גבוהה יותר מדי, אלא על רסיברים מרמת הביניים, וגם על סנטרים מאותה הסדרה של הקדמיים...itay123 כתב:היי זיו,
מבחן הסאבים בהחלט משובח ועושה עבודת דוקטורט על סאבים טובים עד 6000 שח....
אם אנחנו מדברים על היי-אנד אז כמובן שמותר ואף רצוי לבדוק סנטרים איכותיים שבשידוך לפרוססורים ראויים יתנו ביצועים מעולים גם עם רמקולים מיצרנים אחרים, אבל אני חושב שהביקורות האחרונות באתר נקטו בכוונה תחילה בגישה (מבורכת) של לקרב את התחום אל "העם"
נ.ב. מצטרף לרעיון שלך שהשוואת רסיברים מרמת הביניים בדגש על מערכות ה-RC השונות בהחלט יכולה להיות מעניינת!
נ.ב.נ. סליחה זיו, לא התאפקתי ולצערי אין לי סאב מהחבורה שנסקרה (למרות ששמעתי השבוע את ה-ASW8 של B&W והופתעתי מאוד לטובה מהביצועים של כזאת קופסה קטנה..!)
- itay123
-
- חבר מכור קשה

אור מסכים איתך 
- avirez
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 564
סקירה מעולה
עשיתם פה עבודה יוצאת דופן
עשיתם פה עבודה יוצאת דופן