שרשור תגובות: JH16 PRO - אוזניות מוניטוריות מטורפות של JH Audio

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
GolanZiv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
שם מלא: Golan Ziv
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #21 

Omri617 כתב:איך ה 535 ?
...
בדחוק כמו ה 530

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #22 

בקורת מושקעת, נהנתי מאוד לקרוא בשעת ערב מאוחרת! :)

מדוע בחרת ללכת דווקא עליהם ולא על אוזניית קאסטום אחרת?
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78791
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5378 פעמים

שליחה #23 

Beta

עשיתי מחקר ברשת והשוואתי היצע בין יצרנים שונים. התנדנדתי בין אלה לבין Westone. לבסוף מה שהכריע את הכף היה מספר הדרייברים (אני כנראה איש של מספרים) והרספונסיביות של החברה.

kuku1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 768
שם מלא: ארי בן משה
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #24 

לקח לי קצת זמן להגיב כי פשוט אחרי ששמעתי את המחיר לקח זמן לאסוף אותי מהריצפה....
אם אי אפשר או לא רצוי לשמוע mp3 אז איך אני יכול להשתמש בזה בטיסות?
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #25 

אל תגזים, גם אמפי3 באיכות 320 יישמעו מצויין איתן.
שמתי לב שקבצי FLAC נשמעים טיפה טוב יותר, רק אם אתה יודע בדיוק מה לחפש...

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #26 

הבעיה העיקרית היא שכמו בכל מערכת High End, היא תוציא את הסאונד בדיוק כפי שהופק - מה שאומר שאם המקור לא טוב, אתה תשמע את הדפקטים (בדיוק כפי שאתה תשמע את הניואנסים בהקלטה באיכות טובה).

לכן, חשוב להשתמש בקבצים איכותיים ככל הניתן. במקרה שלי הסף של MP3 הוא בסביבות 256K. פחות מזה שומעים די בבירור את הארטיפקטים. ב-192 שומעים אותם אבל זה לא סוף העולם. ב-320Kbps אני לא חושב שאצליח להבדיל בין זה לבין המקור.

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #27 

ולכן גם ההגדרה המקובלת של קבצי 192k , היא ״near CD quality"

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #28 

oferlaor כתב:
לבסוף מה שהכריע את הכף היה מספר הדרייברים
...
החלטה נבונה ופרקטית, בלי Freqphase וכל מיני דקויות אודיופיליות קטנוניות. למה צריך באמת 8X2 דרייברים? TO RULE THEM ALL!

הלוואי עליי, עדיין קשה להצדיק השקעה בסדר גודל כזה בשביל too-personal-custom-listening-device. אבל איכשהו אוזניות פול-סייז במחיר כפול נראה לי הגיוני.... :roll:

אגב, הגרף שצירפת מGE זה של הגירסה הישנה אאל"ט.

pup26
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2813
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #29 

יצאה ביקורת בHEAD-FI אצל הבחור שעשה את הסקירה המקיפה על עשרות רבות של IEM, הוא ביצע סקירה על JH13:

http://www.head-fi.org/t/478568/multi-i ... st_6492057

שורה תחתונה מאוד מאוד מחמיאה לאוזניות

roi286
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #30 

oferlaor כתב:
אין מה להשוות לאזניות דרייבר אחד או שני דרייברים. הכי קרוב שאפשר להגיע לרמה הזו היא עם 3 או 4 דרייברים. לטעמי ה-Westone 4 וה-Shure 535 מגיעים בערך ל-80-85% מהאיכות של האזניות האלה. ההפרדה והחדות של האזניה הזו מהממים אותי בכל פעם מחדש.
...
עופר, אחלה סקירה. (Y)
כמי שסימן לעצמו במטרה את האוזניות האלו ואת הדגם הזה ספציפי בפרט ( והקרדיט לאייל ויוגב על ההמלצה ) אני שואל ביחס של תמורה / איכות האם יש כדאיות לאוזניות האלו ,הרי בסופו של דבר אם הWestone 4 וה-Shure 535 מגיעים בערך ל-80-85% מהאיכות של האזניות האלה והמחיר הוא לגמרי אחר אז אולי צריך לחשוב שוב על Westone 4 או על Shure 535 ... ?
אגב, למרות שאני בטוח שלא האזנתה לSE846 של Shure, ( אני עדיין לא בטוח שהם יצאו לשיווק ) , מה שהבנתי מדובר באוזניות עם בקורות טובות מאוד ושוב, גם ביחס של תמורה ?
בסופו של יום קצת קשה להפירד מסכום של סביב 4.5 K על אוזניות שלא שמעת.... :? ( ואני מדבר על עצמי...)

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #31 

לי זו בהחלט לא היתה החלטה קלה אבל היא הוכיחה את עצמה. זה מדהים.

כמו שאמרתי, עד ששמעתי את ה jh16 נהנתי מאוד מה westone 4r...

zg1984
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
קיבל תודות: 0

שליחה #32 

עופר , תודה רבה על הביקורת. האמת היא שאני עם אצבע על ההדק בכל הנוגע לרכישה של ה-JH16 כבר כמה חודשים. קראתי על ביקורת אפשרית עליהן (בעיקר ב-HeadFi אבל גם מחוצה לו) ואפילו כבר דיברתי עם אודיולוג לגבי הגעה לצורך יציקת דוגמה של האוזניים שלי. החלק המצחיק הוא שלא חשבתי לרגע לחפש על ה-JH16 ביקורת בעברית כי יצאתי מתוך נקודת הנחה שאין פה קהל אודיופילי. כמה כיף היה לי להתבדות ולגלות שטעיתי :D.

אני מסכים עם האמירות כגון ש-IEMs כגון ה-Westone4 או Shure535 מגיעות לאזור ה-85% מהביצועים של אוזניות High-end כמו ה-JH16, אבל הגרף של המחיר כנגד ביצועים הוא לוגריתמי, שכן שיפור של 15% נוספים בטווחים הגבוהים כרוך בתשלום עוד יותר גבוה. אני אישית מוכן לשלם את מה שדרוש כדי להרוויח אותם.

עופר, בתור מי שבבעלותו ה-JH16 הייתי רוצה לשאול אותך כמה שאלות:
1. האם האודיולוג אליו פנית הינו מישהו ספציפי שכדאי שגם אני אפנה אליו או שכל אודיולוג יעשה את העבודה?
2. האם שילמת מכס על האוזניות? אם כן, כמה? קראתי אפשהו ש-JHAudio מצהירים רק על 40$ שווי מוצר, ואם כך הדבר נדמה לי שלא ידרש תשלום מכס.
3. כרגע ברשותי אוזניות UE Triple fi.10 ששדרגתי בכבל מכסף טהור של Chris Himself (מומלץ בחום!), האם לדעתך הכבל של ה-TF10 יתאים ל-JH16 או שיהיה צורך להחליף את החיבורים בקצוות?
4. ושאלתי האחרונה היא זו. ב-TF10 אני משתמש בין היתר בעת אימונים בחדר כושר ורכיבה על אופניים. האם לדעתך אוכל לעשות שימוש דומה גם ב-JH16?

בנושא אחר, יש לי הצעה לציבור האודיופילים בארצנו הקטנה. אני יודע שהחבר'ה בארה"ב (ובמדינות גדולות נוספות) מקיימים מפגשים בהם כל אחד מגיע עם הציוד שלו (אוזניות, נגנים, מגברים ניידים וכו') ומנסים זה את הציוד של זה. המטרה היא להתרשם ממוצר מסויים לפני שקונים אותו וכך נמנעים מהקנייה העיוורת שבעל כורחנו התרגלנו אליה. חשבתי שיכול להיות נחמד אם יהיה לנו מחפש כדוגמת זה גם פה. מה דעתכם?

תודה רבה מראש על התשובות!

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #33 

1. התפקיד של באודיולוג כאן הוא להדוק שתעלת האוזן מתאימה ל iem ולא מתעקלת או סתומה. המלצתי על באודיולוג שעשה עבורי את העבודה - חשוב להשתמש במשהו ישר לשמירה על לסת פתוחה (שתי אצבעות זה לא פיתרון טוב...)

2. ברור ששילמתי - אם אני זוכר נכון זה היה מס קניה (17% דאז)

3. הכבלים הניתקים סטנדרטים. למשל יש לי כבלים של westone והם תואמים.

4. אני משתמש קבוע בהן בספורט. הבעיה היחידה היא שהן גורמות להזעה מוגברת ביחס ל iem אחרים.

היו גם בארץ מפגשים. ממליץ שתפתח שרשור חדש ונפרד בנושא. אגב, שווה גם שתזכיר אותנו ל jh audio - אולי בסוף יהיה נוכחות רשמית שלהם בארץ פעם.

zg1984
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24

שליחה #34 

תודה על התגובה. לא הבנתי האם התכוונת לכך שאתה כן ממליץ על האודיולוג שלך (ואם כן אשמח לקבל טלפון שלו) או שהתכוונת שכל אודיולוג שיעשה את העבודה היא בגדר מומלץ.

אני שמח לשמוע שאתה משתמש באוזניות לספורט, זה היה החשש היחיד שלי.

כמה זמן לקח לך לקבל את האוזניות מרגע שהדוגמה של האוזניים מגיעה ל-JHAudio?

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #35 

הפרטים על באודיולוג בכתבה ובכתבה נפרדת על custom in ear - עזר מחברת קולרם.

לקח כשבועיים מהרגע שהם קיבלו את הדוגמאות.

Benjo777
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
שם מלא: ben yaron
נתן תודות: 0

שליחה #36 

היי עופר,
רציתי לדעת מהצד שלך איזה אוזניות הכי מתאימות לי אין לי בעיה ללכת על היקר אבל השאלה היא לא היקר הוא הכי טוב לצרכים שלי.
אני מנגן על הסט תופים של Roland V-drums TD -30kv
ההתלבטות שלי היא בין westone 4R לבין לעשות JH-Audio or westone Es5 Custom in ear .
בגלל שאני מתופף ושומע קצת מוזיקה באייפוד לא מעבר לזה רציתי לדעת איזה אוזניות אני הכי יכול להנות מהשמיעה שלהם ומהאיכות שלהם.
אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי תודה ויום טוב.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #37 

למוזיקאים 4R הראה לי טיפה חלש.

אין לי נסיון עם ה iem המותאמים של westone

Benjo777
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
שם מלא: ben yaron
נתן תודות: 0

שליחה #38 

תודה רבה על התגובה .
צריך לעשות בדיקה בקול רם ולראות מה הם ממליצים יכול להיות שיש להם יותר ניסיון על הדברים האתה כי יש סרטון של westone ביוטיוב.
שמאחורה ברקע הם מראים שם את המערכת של רולנד אז יכול להיות שהם מריצים בדיקות גם המכשירים האלה.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #39 

בהחלט כן ויש להם אזניות של acs

ozzzz
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #40 

28/3/2020,ואני מאזין באוזניות שרכשתי לפני כמעט שנה לאחר קריאת המאמר המרתק הזה של עופר. רכשתי ב 5/2019 את הדגם v2.

לאחר שהחזקתי מספר אוזניות,והאזנתי לכמה אחרות, האוזניות האלו פשוט שבו את אוזניי. מאזין בהם פעם בשבוע לפחות,וכיום בימי הקורונה,לפחות 4 פעמים בשבוע...ללא ספק אחת הרכישות הטובות שעשיתי בחיי...

מקווה שנעבור את החודשים הקרובים עם כמה שפחות אסונות בנפש,ושנוכל לחיות לצד הוירוס גם בשנה הקרובה עד שיימצא חיסון.

שבת שלום ובשורות טובות

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”