התברכתי !!!
- Omri617
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2291
תתחדש גבר , רק תשים את המגברים במקום אחר בצורה יותר יפה
המגברים עלולים ליפול מתישהו מהבאסים
המגברים עלולים ליפול מתישהו מהבאסים
- BennyO
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 972
רמי -
את ה-2385 ללא הספק הבחור כבר כמה שנים מעלה ומוריד מהלוחות אחת לכמה חודשים. גם אני חשבתי עליו, אבל אחרי התייעצויות עם אנשי מקצוע ירדתי מהעניין, מה גם שהוא דרש עליו במצבו מחיר לא ראלי. אתה לא חושש מהפתעות נוספות? לך תדע למה הלך הספק ומה עוד נדפק...
את ה-2385 ללא הספק הבחור כבר כמה שנים מעלה ומוריד מהלוחות אחת לכמה חודשים. גם אני חשבתי עליו, אבל אחרי התייעצויות עם אנשי מקצוע ירדתי מהעניין, מה גם שהוא דרש עליו במצבו מחיר לא ראלי. אתה לא חושש מהפתעות נוספות? לך תדע למה הלך הספק ומה עוד נדפק...
Rust never sleeps
- dragon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
בחומה יש מסוק? או שהתבלבלת עם הצד האפל של הירח?RAMIRAMI68 כתב:לעת עתה חיברתי את הרמקולים ל 9090DB ''פינק פלויד-החומה'' המסוק מתחיל לרדת...חצי הגברה...המסוק נוחת אצלנו בבנין......
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- roypeles
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
יש מסוק. מיד לפני הטארק ה"חינוכי"dragon כתב:בחומה יש מסוק? או שהתבלבלת עם הצד האפל של הירח?RAMIRAMI68 כתב:לעת עתה חיברתי את הרמקולים ל 9090DB ''פינק פלויד-החומה'' המסוק מתחיל לרדת...חצי הגברה...המסוק נוחת אצלנו בבנין.........
-
RAMIRAMI68
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- rooster
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 620
ביצוע "השתלה" של ספק חדש זה משהו שמחייב כיול מחדש לפי הסכימות ?
- dragon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
RAMIRAMI68 כתב:יש אילן,בדיוק בתחילת "Another Brick In The Wall (Part II)" בתחילת דקה 9:00dragon כתב:בחומה יש מסוק? או שהתבלבלת עם הצד האפל של הירח?......
כנראה עבר הרבה זמן מאז שהאזנתי לאלבום הזה לאחרונהroypeles כתב:יש מסוק. מיד לפני הטארק ה"חינוכי"dragon כתב:בחומה יש מסוק? או שהתבלבלת עם הצד האפל של הירח?......
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
פשוט מעורר קנאה!
הלוקס נראה לי כמו ה-R-1120A החדיש יותר... מעניין אילו תוספות יש לו בפנים דולבי? אקווילייזר? אם תעלה קצת פורנו נוכל לראות.
הרמקולים בן-אדם, אוי הרמקולים! איזה יופי. הם נראים במצב לא יאמן. כל הכבוד. נפלת כאן על רכישות וינטאז' לא מהעולם הזה. כמה שלא הייתי רוצה להיות שכן שלך עכשיו!
יש עוד רשמים מהרמקולים? ספר קצת רמי - נו? מה אתה אומר?
הלוקס נראה לי כמו ה-R-1120A החדיש יותר... מעניין אילו תוספות יש לו בפנים דולבי? אקווילייזר? אם תעלה קצת פורנו נוכל לראות.
הרמקולים בן-אדם, אוי הרמקולים! איזה יופי. הם נראים במצב לא יאמן. כל הכבוד. נפלת כאן על רכישות וינטאז' לא מהעולם הזה. כמה שלא הייתי רוצה להיות שכן שלך עכשיו!
יש עוד רשמים מהרמקולים? ספר קצת רמי - נו? מה אתה אומר?
- CRAZYDIAMOND
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
מה אתה מתכוון לעשות לגבי הספק?
הרסיבר הרי חסר תועלת ללא הספק שלו ומן הסתם עדיף לך להרכיב לו ספק מקורי.
הרסיבר הרי חסר תועלת ללא הספק שלו ומן הסתם עדיף לך להרכיב לו ספק מקורי.
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

סתם תיקון קטן - 24 השניות של אפקט ההליקופטר ב-The Wall נמצאות לפני הרצועה הרביעית "The Happiest Days Of Our Lives". כל שנייה באלבום הזה זכתה לאין ספור ניתוחים אנליסטים על-ידי מעריצים. גם ל-Wiki יש ערך בנושא... 
- tomyeshuah
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
לא במטרה לסטות מהנושא, אבל בעקבות הקישור של tnsilver נתגלה לי דבר די זניח אך מפיע, שאני די בטוח שלא היה ידוע עד עכשיו לרובנו.
יש לאותו קטע שני מתופפים שמנגנים על חלקים שונים במערכת:
Nick Mason — floor tom, snare and kick drum
James Guthrie — hi-hat and choke cymbal
יש לאותו קטע שני מתופפים שמנגנים על חלקים שונים במערכת:
Nick Mason — floor tom, snare and kick drum
James Guthrie — hi-hat and choke cymbal
-
RAMIRAMI68
-
- חבר ותיק

א. אעשה את כל המאמצים למצוא לו ספק מקוריCRAZYDIAMOND כתב:מה אתה מתכוון לעשות לגבי הספק?
הרסיבר הרי חסר תועלת ללא הספק שלו ומן הסתם עדיף לך להרכיב לו ספק מקורי....
ב. אפשר להתאים לו ספק אחר בעל מתחים והספקים תואמים, כך שהוא לא חסר תועלת.
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
תתחדש ווינטאג׳ במיטבו, ציוד מוזיקלי ביותר, יש לי היכרות טובה עם הרמקולים הנל ובעבר היה ברשותי מגבר נהדר של luxman m6000, תתחדש או כמו שמרטין אמר ״תתיישן״ 
- tomyeshuah
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
אם בשנאי המקורי חפצת, מספרו הוא TS44501030.
נראה בינתיים שהמחירים די גבוהים: http://www.ebay.com.au/itm/Marantz-2385 ... 7675.l2557
נראה בינתיים שהמחירים די גבוהים: http://www.ebay.com.au/itm/Marantz-2385 ... 7675.l2557
- doctor123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 170
תתחדש איזה יופי לראות כאלה מפלצות.
ה2385 זה החלום הרטוב שלי. האמת לפני חצי שנה רציתי לקנות את המכשיר מהבחורמפתח תקוה ב800 שקלים אבל בסוף ירדתי מהעניין לאחר התיעצות עם בעלי מקצוע ולאחר שהבנתי שקשה מאוד להשיג ספק מקורי
ה2385 זה החלום הרטוב שלי. האמת לפני חצי שנה רציתי לקנות את המכשיר מהבחורמפתח תקוה ב800 שקלים אבל בסוף ירדתי מהעניין לאחר התיעצות עם בעלי מקצוע ולאחר שהבנתי שקשה מאוד להשיג ספק מקורי
- doctor123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 170
ֳ÷ֳ÷ֳ§ֳ£ֳ¹ ֳ ֳ©ֳ¦ֳ₪ ֳ©ֳ¥ֳ´ֳ© ֳ¬ֳ¸ֳ ֳ¥ֳ÷ ֳ«ֳ ֳ¬ֳ₪ ֳ®ֳ´ֳ¬ֳ¶ֳ¥ֳ÷.
ֳ₪2385 ֳ¦ֳ₪ ֳ₪ֳ§ֳ¬ֳ¥ֳ ֳ₪ֳ¸ֳ¨ֳ¥ֳ¡ ֳ¹ֳ¬ֳ©. ֳ₪ֳ ֳ®ֳ÷ ֳ¬ֳ´ֳ°ֳ© ֳ§ֳ¶ֳ© ֳ¹ֳ°ֳ₪ ֳ¸ֳ¶ֳ©ֳ÷ֳ© ֳ¬ֳ·ֳ°ֳ¥ֳ÷ ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ®ֳ«ֳ¹ֳ©ֳ¸ ֳ®ֳ₪ֳ¡ֳ§ֳ¥ֳ¸ֳ®ֳ´ֳ÷ֳ§ ֳ÷ֳ·ֳ¥ֳ₪ ֳ¡800 ֳ¹ֳ·ֳ¬ֳ©ֳ ֳ ֳ¡ֳ¬ ֳ¡ֳ±ֳ¥ֳ³ ֳ©ֳ¸ֳ£ֳ÷ֳ© ֳ®ֳ₪ֳ²ֳ°ֳ©ֳ©ֳ¯ ֳ¬ֳ ֳ§ֳ¸ ֳ₪ֳ÷ֳ©ֳ²ֳ¶ֳ¥ֳ÷ ֳ²ֳ ֳ¡ֳ²ֳ¬ֳ© ֳ®ֳ·ֳ¶ֳ¥ֳ² ֳ¥ֳ¬ֳ ֳ§ֳ¸ ֳ¹ֳ₪ֳ¡ֳ°ֳ÷ֳ© ֳ¹ֳ·ֳ¹ֳ₪ ֳ®ֳ ֳ¥ֳ£ ֳ¬ֳ₪ֳ¹ֳ©ֳ¢ ֳ±ֳ´ֳ· ֳ®ֳ·ֳ¥ֳ¸ֳ©
ֳ₪2385 ֳ¦ֳ₪ ֳ₪ֳ§ֳ¬ֳ¥ֳ ֳ₪ֳ¸ֳ¨ֳ¥ֳ¡ ֳ¹ֳ¬ֳ©. ֳ₪ֳ ֳ®ֳ÷ ֳ¬ֳ´ֳ°ֳ© ֳ§ֳ¶ֳ© ֳ¹ֳ°ֳ₪ ֳ¸ֳ¶ֳ©ֳ÷ֳ© ֳ¬ֳ·ֳ°ֳ¥ֳ÷ ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ®ֳ«ֳ¹ֳ©ֳ¸ ֳ®ֳ₪ֳ¡ֳ§ֳ¥ֳ¸ֳ®ֳ´ֳ÷ֳ§ ֳ÷ֳ·ֳ¥ֳ₪ ֳ¡800 ֳ¹ֳ·ֳ¬ֳ©ֳ ֳ ֳ¡ֳ¬ ֳ¡ֳ±ֳ¥ֳ³ ֳ©ֳ¸ֳ£ֳ÷ֳ© ֳ®ֳ₪ֳ²ֳ°ֳ©ֳ©ֳ¯ ֳ¬ֳ ֳ§ֳ¸ ֳ₪ֳ÷ֳ©ֳ²ֳ¶ֳ¥ֳ÷ ֳ²ֳ ֳ¡ֳ²ֳ¬ֳ© ֳ®ֳ·ֳ¶ֳ¥ֳ² ֳ¥ֳ¬ֳ ֳ§ֳ¸ ֳ¹ֳ₪ֳ¡ֳ°ֳ÷ֳ© ֳ¹ֳ·ֳ¹ֳ₪ ֳ®ֳ ֳ¥ֳ£ ֳ¬ֳ₪ֳ¹ֳ©ֳ¢ ֳ±ֳ´ֳ· ֳ®ֳ·ֳ¥ֳ¸ֳ©
- horngad
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 433
תתחדש על המציאות אחלה מערכת .אם מישהו שיודע מה המתחים ביציאה מהשנאי אולי אפשר להרכיב שנאי חלופי שאפשר למצוא בארץ.
- tnsilver
-
- חבר מביא חבר

בדקתי. הסכימות לא מציינות את המתחים של כל הסלילים בטורודיאלים הכפולים האלה. מספר החלק הוא TS44501020 והוא זהה בגירסאות האמריקאיות והאירופאיות. הוא גם זהה לספק הכוח של ה-2500. נסיונות ל-rewiring של השנאי נעשו בעבר. קשה מאוד. הסלילים עטופים בשרף פלסטי חסין ריגול והדרך היחידה למדוד את הליפופים היא לשרוף את השנאי הישן (ממש כך לשרוף במדורה) כדי לחשוף את הסלילים.horngad כתב:תתחדש על המציאות אחלה מערכת .אם מישהו שיודע מה המתחים ביציאה מהשנאי אולי אפשר להרכיב שנאי חלופי שאפשר למצוא בארץ....
החלק צץ באופן נדיר ב-eBay ויש עליו קופצים רבים. היחידים שיכולים להחזיק דבר כזה באופן סדיר הם oaktree vintage וכרגע אין להם. זו בעייה קשה. אפשר לפנות לבחור שליפף מחדש מ-AK ולשאול אותו לגבי המתחים - אבל זה היה מזמן ואני בספק אם הוא יזכור.
לדעתי היחידים שיכולים להציל את המצב הם יאיר או דודו עם הקשרים והידע שלהם.
-
RAMIRAMI68
-
- חבר ותיק

תום,המחיר דווקא סביר,אני אברר איתם ובמידה וזה אקטואלי אקנה אותו.tomyeshuah כתב:אם בשנאי המקורי חפצת, מספרו הוא TS44501030.
נראה בינתיים שהמחירים די גבוהים: http://www.ebay.com.au/itm/Marantz-2385 ... 7675.l2557...