The Order: 1886

דיונים על המשחקים עצמם, משחקי אונליין וכו'
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73184
שם מלא: ערן
נתן תודות: 644 פעמים
קיבל תודות: 3151 פעמים

שליחה #21 

גיימפליי מ E3:

שלגון
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2767
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 699 פעמים

שליחה #22 

אני חושב שהם לא מבינים מה הפירוש של המונח gameplay (או שזה מה שיש למשחק להציע, ובמקרה הזה הם בצרות).
הם יכולים לצפות ב- gameplay trailer של Far Cry 4 וללמוד איזה דבר או שניים.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #23 

ריאיון עם יוצרי המשחק The Order: 1886:

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #24 

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #25 

סיימתי אתמול את המשחק.
לדעתי, המשחק הזה פשוט ממש לא מתאים לכל אחד. כמו ששלגון רשם פה במספר הודעות - המשחק הוא יותר סרט אינטראקטיבי מאשר משחק במובן הקלאסי. אז אני בגדול נהנתי ממנו למרות שיש בו המון דברים שראויים לביקורת ואלו אותם הדברים שהועלו בשלל הביקורות שקטלו אותו. יותר מידי QTE זול ומיושן שלא תורם בכלום להנאת המשחק. לקחו את הקטעים הכי מעניינים במשחק ולא בנו איתם כלום וגם בהם בדרך כלל הלכו בדרך של QTE במקום לתת לשחק שליטה. בכלל, אולי הבעיה המרכזית במשחק הזה היא שהמפתחים שוכחים שהם בז'אנר של משחקים ולא בסרטים ומבטלים בהמון מקומות את היכולת לשלוט בדמות. אזורים שלמים בהם חייבים ללכת ואי אפשר ללכת מהר או לרוץ. גם אי אפשר למשל להתכופף, זה קורה לבד רק כאשר נמצאים מאחורי מכסה וכו'. ועוד כל מיני בחירות מוזרות של הסטודיו שאלמלא היו מיישמים אותן המשחק היה יכול לצאת פשוט פגז.
אבל לדעתי פשוט קטלו את המשחק הזה בצורה מאד מוגזמת והתעלמו לחלוטין מהדברים המדהימים אותם הוא כן מביא לשולחן. לתת למשחק הזה 5/10 כמו בגיימספוט זה פשוט מוגזם. לדעתי, זה משחק של סביב ה-7 ואולי טיפל'ה יותר.
טענו ברשת בערך ביום ההשקה שאורך המשחק הוא 5 שעות. בולשיט, זה פשוט שקר. נכון, זה משחק קצר, אבל ממש לא 5 שעות. אפשרי כנראה לסיים אותו בפחות מ- 6 שעות אם עושים לו Speedrun על רמת EASY ולא עוצרים בכלל להביט בכלום - פשוט לרוץ קדימה לסיים. אבל כל קשר בין זה לבין אורך אמיתי של משחק הוא מקרי בהחלט. יש חבר'ה בפרסמו ביוטיוב Speedrun של Demon Souls בערך בשעה, אז מה זה אומר בכלל? לדעתי כלום. לי לקח משהו סביב ה 9 שעות לסיים את המשחק והוא באמת הרגיש לי מעט קצר אבל לא ברמה של בדיחה. פשוט הרגשתי שעוד איזה שעתיים של גיימפליי היו משנים לגמרי את התחושה הזו. וזה לא שהם לא יכלו לעשות זאת, תאמינו לי העולם של המשחק די גדול וממש לא חסכו בכלום - פשוט במקום לתת לשחקן להשתמש באזורים האלו בצורה יותר מהנה (סתם לדוגמא: לבנות איזה קרב יריות מעניין פה ושם או איזה פאזל נחמד פה ושם שגם ייצרו מעט עניין וגם יעקבו קצת את ההתקדמות) הם פשוט נתנו לשחקן ללכת כמה דקות מנקודה מסויימת עד לנקודה הבאה, בלי להכניס שום דבר מעניין בדרך (למעט הנוף המהמם). אבל, הם בחרו לפתח אותו בצורה שהם בחרו והעדיפו כמעט תמיד את הבחירה הקולנועית על פני הבחירה המשחקית וזה מה שיצא. גם ה- AI של המשחק ובעיקר של הדמויות המלוות אותנו במהלך המשחק אני לא אזכור לטובה, יש גם שם הרבה מה לשפר.
אז מה כן יש במשחק הזה?
הגרפיקה והאנימציה הכי יפה ומעניינת שראיתי עד היום במשחק וידאו. זו הפעם הראשונה בחיים שלי שגיימפליי יפה בדיוק כמו ה Cut-Scenes אשר נעשים בעצמם גם הם בתוך המנוע עצמו. המעבר אל Cut-Scene וההיפך חזרה אל המשחק זורמים לעין ואי אפשר ברוב הפעמים להבין מי זה מי. זה פשוט נראה מדהים. עיצוב השלבים, המבנים, עיצוב הביגוד, התאורה וכן האלה ברמה הכי גבוהה שאפשר לדמיין. (וזה נראה טוב יותר רץ בפועל ב- PS4 מאשר ביוטיוב)
המוזיקה המלווה וכל ה- Voice acting ברמה הגבוהה ביותר שיש בתעשייה. נעשו ללא רבב ומתאימים בול לאווירת המשחק.
הסיפור מאד מעניין. טוב, זה עניין של טעם, אבל אותי הוא הצליח לשאוב פנימה ולגרום לי לצפות להמשך. אולי היה קצת צפוי ולא מפתיע בסוף, אבל עדיין היה מעניין וגם השאיר אצלי טעם להמשך.

בסיום המשחק הרגשתי בעיקר פספוס. פספוס מפני שהמשחק הזה עם עוד השקעה מאד קטנה (לא בהכרח של כסף, אלא פשוט בחשיבה מעט שונה לגבי הבחירות שהם עשו איתו) יכול היה להפוך מסתם משחק מאד יפה (ויזואלית) שאף אחד לא יזכור לטובה למשחק שיכול היה להיות מועמד למשחק השנה. הם פשוט היו צריכים לקחת מעט יותר "השראה" (או בואו נקרא לילד בשמו: להעתיק) בקטעי הלחימה ממשחקי Uncharted של Naughty dog בהם משלבים בצורה מאד מהנה לינאריות ואקשן קולנועי עם משחקיות.

אז שווה את הכסף?
במחיר השקה שלו של 60$ - כנראה שלא.
אני שילמתי עליו 110 ש"ח כחדש עם משלוח עד הבית ומרוצה מכל שקל והזמן שהקדשתי לו. (אבל שוב, זה עניין של טעם אישי. צריך פשוט להיכנס למשחק הזה בגישה של צפייה בסרט ולא בגישה של לגשת לשחק בו ואז הכל מסתדר בראש :) )

עריכה-
הנה גם מספר תמונות שלקחתי במהלך המשחק. יש במשחק אפשרות PHOTO MODE - ניתן לצלם, לשנות זווית צילום ושינוי הצבעים ופילטרים וכו' וכו' ופרסום בפייסבוק (כמובן, איך אפשר היום לזוז מטר בלי פייסבוק. סאעמק.)
כל התמונות שלי ונלקחו במהלך משחק גיימפליי ולא באיזה Cut-Scence וכו'. אין בהן עריכה. כך המשחק באמת נראה.
[imgbig]http://s17.postimg.org/5umn3mgfj/118922 ... 2395_o.jpg[/imgbig]
[imgbig]http://s30.postimg.org/c63qwio1d/118849 ... 4807_o.jpg[/imgbig]
[imgbig]http://s4.postimg.org/pri98y9el/1189390 ... 0939_o.jpg[/imgbig]
[imgbig]http://s23.postimg.org/zfbf5hlt7/118856 ... 8383_o.jpg[/imgbig]
[imgbig]http://s16.postimg.org/zf9b3600l/119054 ... 1669_o.jpg[/imgbig]
[imgbig]http://s16.postimg.org/vummbfa8l/118885 ... 3793_o.jpg[/imgbig]
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 19/08/2015 14:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #26 

טוב לשמוע ממישהו ששיחק את המשחק (Y)

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #27 

בכיף. (Y)
גם הוספתי מספר תמונות שלקחתי במהלך המשחק.
תשמע, פשוט לדעתי קטלו את המשחק הזה בביקורות בלי פרופורציה. כלומר, הטיעונים בביקורות נכונים בתכל'ס, אבל ציון סופי של 5 זה פשוט שקר. 5 מתוך 10 זה על משחק שפשוט זלזלו בו לגמרי או פשוט לא עובד ו/או מפוצץ בבאגים וגליצ'ים. ב- The Order 1886 ההיפך הוא הנכון - אפשר לראות השקעה וירידה לפרטים בכל שלב ושלב ובכל דמות ודמות, רמת הפירוט בעולם, בדמויות, באנימציה, בסאונד ובכל פריט שמסתכלים עליו היא פשוט חסרת תקדים. בנוסף - אין במשחק הזה באגים. כלום. כמה נפוץ כיום לקנות משחק, לשים במכשיר ואז למצוא שצריך להוריד איזה Day one Patch בגודל של כמה ג'יגה טובים שמגהץ באגים ומתקן את המנוע וכו'. גם את זה אין במשחק, הוא עובד כמו שהוא ועובד חלק מההתחלה עד הסוף.
אז נכון, בתור משחק - הוא כנראה לא הכי להיט. הביקורות הצביעו על דברים נכונים ואני בגדול מסכים עם הריג'קטים. אבל 5?! באמת??
משחקים שבורים לגמרי כמו AC: Unity וחברים קיבלו יותר בסקירות. את Batman Arkham Knight ל- PC נאלצו למשוך חזרה ולהמשיך לעבוד עליו מרוב שהיה שבור ומפוצץ בבאגים.. אבל, איכשהו The Order 1886 הצליח לעורר הרבה יותר קטילה, שליליות, ריג'קטים ואפס סובלנות. וזה משהו שאני לא מצליח כל כך להבין.

big27
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2605
נתן תודות: 132 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #28 

אני די התאכזבתי מהמשחק ...

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT