שרשור תגובות: דיווח חי ממסיבת העיתונאים של סמסונג - השקת סדרות המסכים לשנת 2013

חדשות ועדכונים של HT Magazine
Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4854

שליחה

אין פלאזמות בגודל שבין 51 ל64?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

shlomi197 כתב:מה ההבדל בין הדגם פלזמה f8500 מחירו יקר לבין f5500 שבא אחריו?
...
1. ה-F5500 מגיעה בשני גדלים: 51 ו-64 אינץ' בעוד ה-F8500 מגיעה רק ב-64".
2 ב-F8500 יש Smart Interaction מלא (מצלמה מובנית) בעוד ב-F5500 יש רק שליטה קולית והוא מוכן ל-Motion Ready , כלומר, ע"י הוספת מצלמה חיצונית שתהיה רק 720P לעומת 1080P ב-F8500.
3. ב-F8500 יש את סלוט ההרחבה Smart Evolution Kit לשידרוג עתידי וב-F5500, אין.
4. המעבד ב-F8500 הוא 4 ליבות וב-F5500 הוא 2 ליבות.
5. ל-F8500 פאנל טוב יותר עם ניגודיות גבוהה יותר.
6. רמת השחורים של ה-F8500 טובה יותר - Real Black Pro.
7. עם ה-F8500 מסופקים 4 זוגות משקפיים וב-F5500 רק שני זוגות.
8. ל-F8500 חיבור USB נוסף (3 לעומת 2).
9. ל-F8500 ארבעה חיבורי HDMI ול-F5500 רק שלושה.

מקווה שזה עונה על השאלה.... :roll:
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Mistoffelees כתב:אין פלאזמות בגודל שבין 51 ל64?
...
לא.
About.me

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

לא מדויק מה שאתה אומר כי ידוע לך שישנם יבואנים גרידים מאוד בתחום האלקטרוניקה הבידורית
ללא קשר מדיניות יצרן
...
השוק הוא שוק פתוח ומשוכלל. אני טוען שאין דבר כזה "גרידי" כי אחרת מייד היו קופצים היובואנים הפרלליים או שהם היו מאבדים נתח שוק.
גרידי זה אומר, שהם מרוויחים יותר מידי, נכון? ומי קובע כמה מגיע לו להרוויח? אתה?
כמה אתה משתכר? אני חושב שאתה מרוויח יותר מידי......
About.me

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו

שליחה

סוף סוף יש לדים בגדלים גדולים.
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

golans1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680

שליחה

האם קיט שדרוג מתאים ל ES7150 ?

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073

שליחה

יש מצב לערוך פרזנטציה לחברי האתר?

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

שליחה

MartinHSabag כתב:
לא מדויק מה שאתה אומר כי ידוע לך שישנם יבואנים גרידים מאוד בתחום האלקטרוניקה הבידורית
ללא קשר מדיניות יצרן
...
השוק הוא שוק פתוח ומשוכלל. אני טוען שאין דבר כזה "גרידי" כי אחרת מייד היו קופצים היובואנים הפרלליים או שהם היו מאבדים נתח שוק.
...
כמובן אני לא חושב שצריך להיכנס לאף אחד לכיס אבל יש מקום בהחלט להשוואה ולבדוק אם אין כאן רצון של יבואן לבנות את הארמון שלו על חשבוני
ולדעתי ניתן לראות את זה בכמה אופנים

1 הסתכלות על מחירים של יבואנים רשמיים אחרים על מוצרים מקבילים (חברות אחרות) מאפשר לקבל רפרנס 2 הסתכלות על המחיר בחו"ל לעומת המחיר בארץ אם יבואן גובה על מוצר פי 2 מאשר בחו"ל
אז כן הוא גרידי
3 אני לא יעשה פרסומת כאן ליבואן אבל אתה יודע היטב כמוני שיש יבואן בארץ שמחירי הרסיברים שלו הם שפויים
לגמרי בהשוואה למחיר חו"ל במידה ואחליט ליבא מכשיר בודד עצמאי

לכן אני אומר שצריך לבחון כל מוצר לגופו של עניין אבל לא לבצע עליהום על כל מוצר שיבואן מתמחר אותו קצת מעל מוצר חו"ל
נ.ב יבואנים פרללים יש ואתה יודע זאת היטב (לאו דווקא על מסכים)
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

שליחה

חיים כתב:סוף סוף יש לדים בגדלים גדולים.
...
חיים ממתי הפכת להיות חסיד של מסכי לד :D
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

golans1 כתב:האם קיט שדרוג מתאים ל ES7150 ?
...
כתבתי קודם, זה מתאים לסדרות ES7XXX ו-ES8XXX.
About.me

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו

שליחה

shay1 כתב:
חיים כתב:סוף סוף יש לדים בגדלים גדולים.
...
חיים ממתי הפכת להיות חסיד של מסכי לד :D
...

עם הטכנולוגיה של היום אפשר וצריך לקחת גם אותם בחשבון
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

April
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341

שליחה

MartinHSabag כתב: שוב נכנסים לתמחורים של היבואנים?
חברה', אם רוצים לדבר על תמחור רק בתנאי אחד - אלטרנטיבה.
האלטרנטיבה היא: ייבוא פרללי, ייבוא אישי או מוצר מתחרה שנותן יותר באותו מחיר או פחות.
מעבר לזה, לא רלוונטי כי פשוט אין לנו את כל הנתונים. לדרוש שהמחיר יהיה כמו בחו"ל זה נחמד אבל לא פרקטי בגלל אלף ואחת סיבות כמו: קנייה של כמויות שונות, מקור שונה, החלטות תמחור שונות של היצרן (לא קשור ליבואן בכלל), עלויות קבועות שצריכות להתחלק על כמות קטנה יותר של מסכים וכו'.

אי לכך, צאו מהכיס של בעל העסק (ושוב, לא בגלל שאני מגן עליהם אלא בגלל שללא כל הנתונים, הויכוח והדיון עקר). כל מה שאנחנו, כצרכנים, יכולים לדבר עליו הוא על אלטרנטיבות. זה דיון לגיטימי.
אף אחד לא אלטרואיסט. לא אנחנו ולא היבואן.
אם זה התמחור, כנראה שזה מה שעושה לו שכל מבחינה עיסקית (מספיק רווח כדי לתחזק את העסק או מספיק יקר שעדיין יש מספיק ביקוש). כמו שאתה לא מצפה שהוא ייבדוק את מצב החשבון שלך ולפי זה ייתמחר, אין מה לבדוק בכמה הוא קונה או לא.
יש לך הצעה טובה יותר במחיר הזה או דרך לקנות את זה בזול יותר, בבקשה.
...
אני מצטער, אבל אני ממש לא מסכים.
אחת הסיבות ליוקר המחיה בארץ היא חסמים שונים שעומדים בפני יובאנים מקבילים שלא מאפשרים תחרות אמתית. העדר תחרות גורם לניפוח מחירים לא פרופורציונלי ולחזירות של יבואנים שנהנים מהגנה של כוחות שוק מעוותים.
אנחנו כצרכנים יכולים לשתוק ולדבר רק על אלטרנטיבות שלא באמת קיימות, אבל אז המצב אף פעם לא ישתנה.
להגיד שהדיון לא לגיטימי בגלל שאין לנו את כל הנתונים זה דמגוגיה. זה טיעון שנכון לגבי כמעט כל דיון ציבורי אחר, בין אם זה תקציב המדינה או הסדרי חוב לטייקונים. יש לנו נתונים מספיקים בשביל להשוות למדינות אחרות שבהן כוח הקניה גדול בהרבה והמחירים קטנים בהרבה.
סמיליין/מיניליין מוחזקת בידי בתי השקעות שההגיון היחיד שלהם הוא מיקסום שורת הרווח בדוחות הרבעוניים הבאים, אין שום הגיון צרכני בתמחור מוצרים. המחירים לא ירדו אם לא יהיה הד ציבורי לתמחור חזירי, והפורום הזה הוא הבמה היחידה בארץ למחאה בנושא הזה.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150

Evolution Kit

שליחה

מתי ואיפה יהיה ניתן לרכוש את ערכת השדרוג?
המחיר הרשמי זה אכן 1,000 ש"ח? בוואלה כתבו 700...
והכי חשוב, האם אנשים כמוני שהיו חסרי סבלנות (לפני 13 חודשים בול) ורכשו דגם אירופאי מיבואן מקבילי עלולים להיתקל בבעית תאימות עם הערכות בארץ?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

shay1 כתב:
MartinHSabag כתב:
ללא קשר מדיניות יצרן
...
...
כמובן אני לא חושב שצריך להיכנס לאף אחד לכיס אבל יש מקום בהחלט להשוואה ולבדוק אם אין כאן רצון של יבואן לבנות את הארמון שלו על חשבוני
ולדעתי ניתן לראות את זה בכמה אופנים

1 הסתכלות על מחירים של יבואנים רשמיים אחרים על מוצרים מקבילים (חברות אחרות) מאפשר לקבל רפרנס 2 הסתכלות על המחיר בחו"ל לעומת המחיר בארץ אם יבואן גובה על מוצר פי 2 מאשר בחו"ל
אז כן הוא גרידי
3 אני לא יעשה פרסומת כאן ליבואן אבל אתה יודע היטב כמוני שיש יבואן בארץ שמחירי הרסיברים שלו הם שפויים
לגמרי בהשוואה למחיר חו"ל במידה ואחליט ליבא מכשיר בודד עצמאי

לכן אני אומר שצריך לבחון כל מוצר לגופו של עניין אבל לא לבצע עליהום על כל מוצר שיבואן מתמחר אותו קצת מעל מוצר חו"ל
נ.ב יבואנים פרללים יש ואתה יודע זאת היטב (לאו דווקא על מסכים)
...
אתה טועה ומטעה.

1. אתה יוצא מתוך נקודת הנחה שנתוני הפתיחה של שני יבואני מסכים (או כל מוצר) הם זהים, כלומר, הם מקבלים את אותם אחוזי ריווחיות או הוצאות התפעול שלהם זהות או הוצאות השיווק וכו'.
מה לעשות שזה לא המצב.
אתה יודע שלמשל ישפאר מחוייבת לקנות מאירופה עם תמחור שסוני אירופה קובעת ואילו יבואנים אחרים יכולים לקנות מאיזה טריטוריה שהם רוצים...
סוני למשל, כמדיניות של יצרן מתמחרת את מוצריה שונה באירופה ובארה"ב. אגב, לעיתים זה נעשה משיקולי חדירה, כיבוש נתח שוק וכו'.
אני יודע למשל, על מותג מקרנים בישראל שהתמודד במכרז מאוד גדול במחירי הפסד עם גיבוי של היצרן כדי לקחת את המכרז הזה בכל מחיר (אספקט של נתח שוק ותחזוקה לאורך זמן של חלפים וכו').
לא כל יצרן תומך בצורה כזו בנציגים שלו.

2. לבנות את הארמון? שוב, ושאתה תבנה ארמון זה בסדר? גם אתה וגם הוא רוצים להרוויח כמה שיותר. נקודה. עכשיו, כמו ששנינו יודעים, אם מישהו מרוויח יותר מידי, היבואנים הפראלליים יחגגו או מוצר אחר, שהיבואן שלו פחות "גרידי" לטענתך, ייגדל בנתח השוק שלו כי המוצר שלו ייתן "תמורה טובה יותר".

3. מה הקשר?
אני הייתי עד לא פעם להחלטות רכישה של אנשים, לא לפי מה נותן להם תמורה יותר טובה לתקציב שלהם אלא כמה היבואן "כביכול" (אני אומר כביכול כי אין לנו את כל התמונה) מרוויח עליו. כלומר, הוא יעדיף לקנות משהו שפחות מתאים לו אבל קרוב יותר לתמחור החו"ל שלו מאשר לשלם על מוצר שיותר מתאים ועדיין בתקציב שלו, אבל שבו הוא כביכול "יוצא פראייר"....

4. יש פרללי, אבל לא בכמויות שהיינו עדים להם בעבר. זה כבר לא הי. שלום שהיה פעם. בד"כ הם פעילים לתקופה קצרה שבה הוא מספק את הרעב של אלו שלא יכולים לחכות בין ההשקה בחו"ל לזמן שהיבואן הרשמי מסיים את כל הגיור ומכון תקנים ומביא אותו רשמית לישראל (כמה חודשים פער).
אח"כ, זה דיי נעלם....
About.me

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

April כתב:
האלטרנטיבה היא: ייבוא פרללי, ייבוא אישי או מוצר מתחרה שנותן יותר באותו מחיר או פחות.
מעבר לזה, לא רלוונטי כי פשוט אין לנו את כל הנתונים. לדרוש שהמחיר יהיה כמו בחו"ל זה נחמד אבל לא פרקטי בגלל אלף ואחת סיבות כמו: קנייה של כמויות שונות, מקור שונה, החלטות תמחור שונות של היצרן (לא קשור ליבואן בכלל), עלויות קבועות שצריכות להתחלק על כמות קטנה יותר של מסכים וכו'.

אי לכך, צאו מהכיס של בעל העסק (ושוב, לא בגלל שאני מגן עליהם אלא בגלל שללא כל הנתונים, הויכוח והדיון עקר). כל מה שאנחנו, כצרכנים, יכולים לדבר עליו הוא על אלטרנטיבות. זה דיון לגיטימי.
אם זה התמחור, כנראה שזה מה שעושה לו שכל מבחינה עיסקית (מספיק רווח כדי לתחזק את העסק או מספיק יקר שעדיין יש מספיק ביקוש). כמו שאתה לא מצפה שהוא ייבדוק את מצב החשבון שלך ולפי זה ייתמחר, אין מה לבדוק בכמה הוא קונה או לא.
...
אחת הסיבות ליוקר המחיה בארץ היא חסמים שונים שעומדים בפני יובאנים מקבילים שלא מאפשרים תחרות אמתית. העדר תחרות גורם לניפוח מחירים לא פרופורציונלי ולחזירות של יבואנים שנהנים מהגנה של כוחות שוק מעוותים.
אנחנו כצרכנים יכולים לשתוק ולדבר רק על אלטרנטיבות שלא באמת קיימות, אבל אז המצב אף פעם לא ישתנה.
להגיד שהדיון לא לגיטימי בגלל שאין לנו את כל הנתונים זה דמגוגיה. זה טיעון שנכון לגבי כמעט כל דיון ציבורי אחר, בין אם זה תקציב המדינה או הסדרי חוב לטייקונים. יש לנו נתונים מספיקים בשביל להשוות למדינות אחרות שבהן כוח הקניה גדול בהרבה והמחירים קטנים בהרבה.
סמיליין/מיניליין מוחזקת בידי בתי השקעות שההגיון היחיד שלהם הוא מיקסום שורת הרווח בדוחות הרבעוניים הבאים, אין שום הגיון צרכני בתמחור מוצרים. המחירים לא ירדו אם לא יהיה הד ציבורי לתמחור חזירי, והפורום הזה הוא הבמה היחידה בארץ למחאה בנושא הזה.
...
במה אנחנו לא מסכימים?
להגיד שיבואן בונה "ארמון" זו לא דמגוגיה?
סליחה, אבל עד כמה שאני יודע, טלוויזיה זה לא מוצר שמפוקח ע"י המדינה וההקבלה לתקציב המדינה, שיוצא מהכיס שלי ושלך זו אמא של הדמגוגיות.

כמו שאמרת, היבואן הוא חברה שמטרתה אחת - להרוויח כסף.
ההגיון היחיד שעומד בתמחור שלהם הוא מיקסום הרווח (לא רק PER יחידה אלא בסה"כ כי, כמו שאמרתי כבר אינספור פעמים, אם ייקחו יותר מידי, יבואן פרללי ייכנס פנימה ואם לא אז מוצר אחר ייקח נתח שוק ויימכור יותר ממנו). עכשיו, כל מה שנשאר לנו, כצרכנים, לעשות הוא אך ורק להצביע ברגליים. טוב לך? תקנה. לא טוב לך? אל תקנה (או תקנה בייבוא אישי או פרללי או מוצר אחר).

מה דמגוגיה פה?
About.me

April
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341

שליחה

MartinHSabag כתב:
April כתב:

...
...
במה אנחנו לא מסכימים?
סליחה, אבל עד כמה שאני יודע, טלוויזיה זה לא מוצר שמפוקח ע"י המדינה וההקבלה לתקציב המדינה, שיוצא מהכיס שלי ושלך זו אמא של הדמגוגיות.

ההגיון היחיד שעומד בתמחור שלהם הוא מיקסום הרווח (לא רק PER יחידה אלא בסה"כ כי, כמו שאמרתי כבר אינספור פעמים, אם ייקחו יותר מידי, יבואן פרללי ייכנס פנימה ואם לא אז מוצר אחר ייקח נתח שוק ויימכור יותר ממנו). עכשיו, כל מה שנשאר לנו, כצרכנים, לעשות הוא אך ורק להצביע ברגליים. טוב לך? תקנה. לא טוב לך? אל תקנה (או תקנה בייבוא אישי או פרללי או מוצר אחר).

מה דמגוגיה פה?
...
הדמגוגיה היא רק בלהגיד שהדיון לא לגיטימי.
כל מה שאתה אומר נכון במידה ויש תחרות אמיתית בשוק. אבל אין.
אין יבואנים פרללים שמצליחים לשרוד. גם בגלל הקושי העצום שיש בארץ על יבוא מוצרי צריכה וגם בגלל שאין אף גוף שמגביל את היבואנים להשתלט אחד על השני ועל רשתות השווק.
אז נכון, יכול להיות שאני צריך לכוון את הביקורת לשר הכלכלה או לממונה על ההגבלים העסקיים או לדודה שלי, ולא ליבואן. אבל הם לא משיקים מוצרים חדשים במחירים מנופחים. ככה מחאה עובדת.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150

Re: Evolution Kit

שליחה

Alon_Solo כתב:מתי ואיפה יהיה ניתן לרכוש את ערכת השדרוג?
המחיר הרשמי זה אכן 1,000 ש"ח? בוואלה כתבו 700...
והכי חשוב, האם אנשים כמוני שהיו חסרי סבלנות (לפני 13 חודשים בול) ורכשו דגם אירופאי מיבואן מקבילי עלולים להיתקל בבעית תאימות עם הערכות בארץ?
...
מישהו? :(

shlomi197
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 319

שליחה

סליחה מבוטל
נערך לאחרונה על ידי shlomi197 ב 09/06/2013 17:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

April כתב:
MartinHSabag כתב:
April כתב:

...
...
במה אנחנו לא מסכימים?

מה דמגוגיה פה?
...
הדמגוגיה היא רק בלהגיד שהדיון לא לגיטימי.
כל מה שאתה אומר נכון במידה ויש תחרות אמיתית בשוק. אבל אין.
אין יבואנים פרללים שמצליחים לשרוד. גם בגלל הקושי העצום שיש בארץ על יבוא מוצרי צריכה וגם בגלל שאין אף גוף שמגביל את היבואנים להשתלט אחד על השני ועל רשתות השווק.
אז נכון, יכול להיות שאני צריך לכוון את הביקורת לשר הכלכלה או לממונה על ההגבלים העסקיים או לדודה שלי, ולא ליבואן. אבל הם לא משיקים מוצרים חדשים במחירים מנופחים. ככה מחאה עובדת.
...
אז רגע, אני לא מבין......
ליבואן פרללי אין "ארמון" לבנות (נניח.....) ואין בינייני משרדים כמו שיש לסמליין, יורוקום, ישפאר, שארפ וכו', הוא לא צריך להתעסק עם מלאים מתים, אשראי לחנויות ורשתות, תצוגות, מכון תקנים, תרגום מדריכים למשתמש וממשקים, ערבי השקה לחברי האתר, השתתפות בתערוכות, כנסים לדילרים ומסיבות עיתונאים ובכל זאת הם לא מצליחים לשרוד?!?!?!? מה אתה אומר......אז זה בדיוק מחזק את מה שאני אומר.
About.me

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

shlomi197 כתב:מה שהכי חשוב זה איכות התמונה שאלתי עד כמהf5500 רחוק מ f8500 באיכות התמונה ברמת השחור בניגודיות
ובכלל?
...
כפי שאתה יודע, אנחנו לא יכולים להביע דיעה ע"ס אירוע השקה. צריך לבחון אותם אחד ליד השני באותם תנאים ואחרי כיול.
הבדלים יש, כמו שציינתי. האם זה שווה את ההפרש במחיר, זו כבר החלטה שלך.
About.me

חזור אל “חדשות HT”