טווחי תדרים שמותר להזמין מחו"ל למערכת בית חכם

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
DeanBaram
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

puma1 כתב:אפשר לעשות את זה גם עם ה-PLUGIN של TASKER, אבל זה לא עובד בצורה מוצלחת, למרות שאם יש לך דיבורים BLUETOOTH ראיתי שיש אופציה שניתן להפעיל את הפקודה ע"י לחיצה בכפתור בדיבורית, ככה שלדוגמה אתה שם 2 כאלה במקומות אסטרטגיים בבית, ככה זה גם לא טוחן את הסוללה

תודה, רק שהמכס לא יחשוב שהוא בעליה החוקיים :D לפחות אחת עברה בהצלחה (וגם בלי מיסים) עוד מעט אני אלך לקחת אותה מהדואר, יכול להיות שמי שיזמין את ה-VERA LITE זה לא יקרה כי היא קטנה יותר, אבל אני אעדפתי את ה-3, גם בגלל החיבורים וגם בגלל הזיכרון המורחב שמאפשר להתקין עוד תוספים שאנשים יוצרים ל-VERA
...
תוספים שלא יכולים להתחבר לvera lite?
אני שוקל האם לקנות את המתגים של האור גם כאן או להזמין לארץ...

אז לשאלותיי האחרונות, כי אני בטוח שנשבר לך כבר ממני, אבל יש מתגים שעדיף לי להזמין? מבחינת תפעול בארץ? ועם מה אני יכול לתפעל את המזגן?

וזאת חוצפה מצידי, אני יודע, אבל אם הקדשת לי מזמנך עד עכשיו אולי תהיה מוכן ללכת עוד מטר בשבילי.
זה האתר של החנות שאהיה בה:

http://neuroncomputer.ro/magazin/index. ... 4d3624307e
eb5e5cf86c7d88783d6fc

אם תוכל להציע איזה מתגי תאורה לקנות, אם בכלל, ואיזה מוצר לקנות בשביל המזגן, אם בכלל... אהיה אסיר תודה לנצח.
אם לא תרגיש בנוח, אני גם לא אוהב לעשות עבודה בשביל אחרים, פשוט אני דרך הסלולרי, וזה מאוד לא נוח.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #22 

הכל אמור לעבוד על ה-VERA LITE, השוני זה בעיקר בחיבורים, עוד חיבור USB, ו-4 חיבורי רשת לכל מיני התקנים שתרצה לחבר ושלוט עליהם ישירות עם ה-VERA, אני חושב שגם יש לו פחות RAM ככה שאאם אתה מעמיס יותר מדי פעילויות ודברים כאלה יכול לקחת טיפה יותר זמן, ופחות זיכרון להתקין תוספים, אני לא יודע כמה כל תוסף לוקח, אבל אני כבר עברתי על האתר שלהם' ויש לפחות 20 שאני רוצה הלתקין, ככה שההעדפתתי ללכת על בטוח, למרות שההפרש לא הכי קטן, משהו כמו 60-70$

לגבי המתגים, זה תלוי במה אתה צריך, אם יש לך מקום מאחורי המתג אתה יכול לקנות רק מודול שמתווסף מאחורה, אם אין לך מקום אתה צריך לקנות מתגים חדשים ולהחליף את אלה שיש לך, גם אתה צריך לדעת אם בבית שלך יש 3 חוטים בחשמל או 2, ככה שבלי לדעת את כל זה אין לי אפשרות לעזור לך

לאורות שלי אני הזמנתי את זה
http://neuroncomputer.ro/magazin/produc ... 4d3624307e

היתרון שלו שהוא מתאים גם לחשמל עם 2 חוטים (כמו שיש לי) וגם עם 3, אבל שוב, השאלה אם יש לך מקום מאחורי המתגים, זה משהו שאתה צריך לבדוק, הכי גרוע תמיד תוכל להזמין כאלה, היום הגיע לי החבילה עם 3 כאלה ולא שילמתי מיסים למרות שעם החבילה הם שלחו קבלה וגם רשמו את ההערך האמיתי על הקופסה, בגלל שזה חבילה קטנה לא בדקו אותה בכלל, להבדיל מה-VERA שאני כנראה אצטרך לשלם עליו מיסים בגלל שגם שם בטח שלחו קבלה עם החבילה

לא יודע אם יש לך תריס חשמלי או לא, אבל לתריס שלי הזמנתי את זה

שוב אתה צריך לדעת אם יש מקום

אבל אני מתכוון לקנות הרבה יותר מרק שליטה על האורות, אני מתכוון להזמין 2 כאלה

זה 4 חיישנים ב-1, גם תנועה, גם חיישן אור, וגם טמפרטורה ולחות, אחד בבית אני מתכוון לשים ואחד בחוץ, ככה לדוגמה שהכלב שלי יוצא החוצה בלילה אני לא צריך להשאיר לו אור, זה ידלק והתכבה אוטומטית, בשבת בבוקר אם אני יושן זה קולט כמה אור יש בחוץ ואז יסגור לאט לאט את התריס שאני לא אתעורר, אני מתכוון לקנות גם כאלה לחלונות והדלתות

גם 2 גלאי עשן, וגם אזעקה כזאת ( או משהו דומה)

אני מתצכוון לקנות גם 2 כאלה

אתה מחבר לזה מכשיר חשמלי ויכול להדליק ולכבות אותו ( וגם כמובן לראות אם השארת אותו דלוק שיצאת מהבית, כמו תנור ) מה שמגניב שזה גם מראה לך את הצריכה של המכשיר, להיום, לחודש, או לשנה, וגם כמה הוא צורך כרגע, הוא גם נדלק באור שונה לפי הצריכה של המכשיר, הוא יכול להציג 16 מיליון צבעים

אני גם יקנה POWER METER, לא ראיתי את זה שאני רוצה באתר שהבאת, יש להם משהו שונה, בכל מקרה זה קורא את השעון של החשבמל ואתה יכול לדעת כל הזמן כמה אתה צורך, כמה אתה צריך לשלם וכו'

אתה גם יכול לקנות מנעול לדלת, אני לא קונה מנעול לדלת של ZWAVE כי אני מתכוון לקנות את ה-locktiron וה-doorbot (אתה יכול לחפש עליםה פרטים בגוגל או לראות סירטונים ביוטיוב, זה צריך לצאת עוד חודש-חודשיים)

בכל מקרה יש עוד הרבה דברים, כמו חיישן זעזועים, אתה יכול לחבר ל-VERA גם מצלמות, הכל תלוי במה שאתה צריך ורוצה לעשות עם זה

לגבי המזגן, אני לא שולט על המזגן עם ZWAVE, אלא עם ה-FLEX, אבל זה תלוי במזגן שלך, כל מזגן זה משהו אחר, לדוגמה אצלי המזגן נשלט ב-IR, וכל פעם שאתה שולח פקודה הוא שולח את המצב של כל השלט, לדוגמה, אין דבר כזה מעלה למעלה, שאתה לוחץ למעלה הוא גם ישלח את עוצמת הרוח, וגם אם זה חום או קור, ככה שאתה צריך עשרות פקודות

18 מעלות - עוצמה חלשה -קור
19 מעלות - עוצמה חלשה קור.....

בכל מקרה, כמו שאמרתי אני משתמש ב-IRULE בשביל לשלוט על הכל, שם עדיין אין variables ככה שכל כפתור יכול לשלוח רק פקודה אחת, מה שאומר שתצטרך 120 כפתורים בערך רק בשביל חום וקור, אבל מצד שני אתה לא צריך הכל, לכן עושים פקודות שאתה משתמש בהם לרוב, מתי שהם יוסיפו אפשרות למשתנים, אז יהיה אפשר לעשות 3 כפתורים וסליידר ששולטים על כל הפקודות, עשיתי את זה עם אפליקציה אחרת שנקראת TERREMOTE, אבל בשבילה צריך מחשב דלוק עם EVENTGHOST, היא לא יכולה להתחבר ל-FLEX

תבדוק שכל דבר שאתה קונה עובד עם ה-VERA ( אתה גם יכו לשאול בחנות, או לבדוק בפורומים של VERA ) ברמת העיקרון כל המוצרים של ZWAVE אמורים לעבוד עם מותרים אחרים של ZWAVE, אבל זה ממש לא ככה, יש הרבה דברים שיש איתם בעיות, לכן כדי לבדוק לפני, יש הרבה מידע בפורומים שלהם, ואני מניח שגם החנות תדע ( לפחות על חלק מהמוצרים ) אני ממליץ לך לקנות את רוב הדברים שאתה צריך משם, ככה גם תחסוך משלוח, אני הייתי מרוקן להם חצי חנות חחחח... זה על קצה המזלג, אל תשכח גם לבקש החזר מס על מה שאתה קונה שם

DeanBaram
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #23 

puma1 כתב:אפשר לעשות את זה גם עם ה-PLUGIN של TASKER, אבל זה לא עובד בצורה מוצלחת, למרות שאם יש לך דיבורים BLUETOOTH ראיתי שיש אופציה שניתן להפעיל את הפקודה ע"י לחיצה בכפתור בדיבורית, ככה שלדוגמה אתה שם 2 כאלה במקומות אסטרטגיים בבית, ככה זה גם לא טוחן את הסוללה

תודה, רק שהמכס לא יחשוב שהוא בעליה החוקיים :D לפחות אחת עברה בהצלחה (וגם בלי מיסים) עוד מעט אני אלך לקחת אותה מהדואר, יכול להיות שמי שיזמין את ה-VERA LITE זה לא יקרה כי היא קטנה יותר, אבל אני אעדפתי את ה-3, גם בגלל החיבורים וגם בגלל הזיכרון המורחב שמאפשר להתקין עוד תוספים שאנשים יוצרים ל-VERA
...
תוספים שלא יכולים להתחבר לvera lite?
אני שוקל האם לקנות את המתגים של האור גם כאן או להזמין לארץ...

אז לשאלותיי האחרונות, כי אני בטוח שנשבר לך כבר ממני, אבל יש מתגים שעדיף לי להזמין? מבחינת תפעול בארץ? ועם מה אני יכול לתפעל את המזגן?

וזאת חוצפה מצידי, אני יודע, אבל אם הקדשת לי מזמנך עד עכשיו אולי תהיה מוכן ללכת עוד מטר בשבילי.
זה האתר של החנות שאהיה בה:

http://neuroncomputer.ro/magazin/index. ... 4d3624307e
eb5e5cf86c7d88783d6fc

אם תוכל להציע איזה מתגי תאורה לקנות, אם בכלל, ואיזה מוצר לקנות בשביל המזגן, אם בכלל... אהיה אסיר תודה לנצח.
אם לא, תרגיש בנוח, אני גם לא אוהב לעשות עבודה בשביל אחרים, פשוט אני דרך הסלולרי, וזה מאוד לא נוח.

DeanBaram
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #24 

Puma אתה בחור על הכיפאק ועזרת לי מאוד...
הייתי שמח לרוקן להם את החנות, אבל מכיוון שאני עובר עוד חודש לדירה חדשה אני עדיין לא יודע אם יש לי שלושה חוטים או שניים...

את הvera אני כמובן הביא ועל שאר הדברים שפירטת אני אעבור
לפני והחליט עם מה אני חוזר..

אני גם אחזור עוד לפורום הזה בשביל עזרה בעתיד אני בטוח, ובשביל לעזור לאחרים כשהבין קצת יותר בעצמי.

שוב, אלף אלפי תודות, לא יודע איך הייתי עושה את זה בלעדייך. (Y)

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #25 

בכיף

אם אתה מתכוון לקנות גם חיישנים או דברים אחרים כמו השקע לחשמל זה לא משנה כמה חוטים יש לך, החיישנים עובדים על סוללות חלק גם על חיבור usb, ככה ישאר לך רק את המתגיםלאורות לקנות שתעבור דירה

DeanBaram
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #26 

להזעקה צריך גם גלאי נפח?
זאת שקישרת?

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #27 

אתה לא חייב לקנות כלום בנוסף, זה פשוט סירנה שפועלת ע"י כל מה שתחליט, אם תשים גלאי עשן אתה יכול להפעיל אותה בזמן שיש שריפה בלילה, אם תשים חיישן תנועה תוכל להפעיל אותה ברגע שהוא מזהה תנועה, תוכל גם להדפעיל אותה אם מישהו מדליק את האור שאתה לא בבית, כמובן שאין צורך לקנות הזעקה לכל חיישן או כל דבר שאתה רוצה לעשות, הכל נעשה דרך ה-VERA, אתה מחליט מה יפעיל אותה

shlomico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 708
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #28 

טוב אני רואה שדברים שהתעניינתי בהם לפני שנה בערך עדיין לא קיבלו מענה (עניין התדרים )

אז מישהו יכול להסביר לי איך חברה ישראלית כזו משווקת פתרונות מבוססי zwave ?
http://www.g4s.co.il/he-IL/What_we_do/S ... inkSimple/

בעבר קראתי שהציפ של 4100 של סיגמה (אם אני זוכר נכון ) יעבוד בתדר 2.4 יכול להיות שהם משתמשים במוצרים מהתדר הזה ?

תודה

שלומי

nisosmart
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0

שליחה #29 

היי אני רוצה להזמין מפסק אלחוטי בתדר 433MHZ האם התדר הזה מאושר במשרד התקשורת ,האם פרוטוקול ZIGBEE מאושר בארץ , איזה תדרים מאושרים לבית חכם
תודה על העזרה

ahiel
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1306
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #30 

ZIGBEE מאושר בארץ.
ZWAVE בתדר מסויים (כזכור לי 916) שלא כל כך מצוי...

nisosmart
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0

שליחה #31 

מה עם תדר למפסק חכם 433 MHZ ?

morgi23
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1206