integral כתב:אם תפעיל את המחשב ותשנה את הגדרות כרטיס המסך ( P+ WIN) כך שהטלוויזיה תהיה המסך היחיד, לא תהיה לך בעיה לצפות ב FHD בטלוויזיה. לגבי תקיעות, תנסה ותראה, אבל זה מיותר אם יש לך מחשב שמחובר.
...
אני אידיוט איך לא חשבתי על זה חחח עכשיו אני רואה FHD
תודה אחיייייייייי!!!!!! ומה יהיה מיותר לא הבנתי?
integral
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8266
שליחה
יהיה מיותר להזרים סרטים מהמחשב אם הוא מחובר ב HDMI.
lior96
חבר פעיל מאוד
תגובות: 116
שליחה
integral כתב:יהיה מיותר להזרים סרטים מהמחשב אם הוא מחובר ב HDMI.
...
אוקיי תודה, אז לדעתך עדיף כבר להביא דונגל של סמסונג מאשר מתאם רשת?
integral
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
תלוי. אם אתה רוצה להזרים לטלוויזיה משרת ההורדות/סרטים אז חשוב שהשרת יהיה מחובר בחיבור קווי והטלוויזיה בחיבור קווי. אם אתה מתכוון לנגן סרטים מהמחשב, אז בשביל להיכנס ל YNET מספיק דונגל.
lior96
חבר פעיל מאוד
שליחה
integral כתב:תלוי. אם אתה רוצה להזרים לטלוויזיה משרת ההורדות/סרטים אז חשוב שהשרת יהיה מחובר בחיבור קווי והטלוויזיה בחיבור קווי. אם אתה מתכוון לנגן סרטים מהמחשב, אז בשביל להיכנס ל YNET מספיק דונגל.
...
תודה, ועוד שאלונת, יש לי PS3 ויש בו לאגים במשחקי רשת ומחובר דרך WIFI, יש סיכוי גדול שאם אני יעשה מתאם רשת יפסקו הלאגים?
integral
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
תעשה ניסוי. קנה כבל רשת תתחבר ותראה.
lior96
חבר פעיל מאוד
שליחה
integral כתב:תעשה ניסוי. קנה כבל רשת תתחבר ותראה.
...
אני צריך לעשות את זה דרך החברה של האינטרנט נכון?
כי המודם זה בחדר אחר וצריך לפתוח עוד חור בקיר לא?
integral
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
איזו חברה של האינטרנט?
אתה צריך להתחבר לראוטר בחדר האחר עם כבל, ואת אותו כבל לחבר לטלוויזיה ולבדוק. בשביל זה לא צריך לקדוח בקירות, רק להעביר את הכבל דרך הדלתות על הריצפה. אם השיפור שווה מבחינתך אז תשקול להעביר דרך הקירות/צנרת הקיימת.
lior96
חבר פעיל מאוד
שליחה
integral כתב:איזו חברה של האינטרנט?
אתה צריך להתחבר לראוטר בחדר האחר עם כבל, ואת אותו כבל לחבר לטלוויזיה ולבדוק. בשביל זה לא צריך לקדוח בקירות, רק להעביר את הכבל דרך הדלתות על הריצפה. אם השיפור שווה מבחינתך אז תשקול להעביר דרך הקירות/צנרת הקיימת.
...
סבבה תודה הבנתי
integral
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
רק תקנה כבל מספיק ארוך כדי שתוכל להעביר אותו אח"כ אם תרצה דרך הקיר או בצנרת.
אני עקרונית מאמין שכבל רשת זה הפתרון הכי טוב, הכי מהיר והכי אמין. כמובן שתצטרך גם סוויטש בקצה כדי לפצל לטלוויזיה ול PS3.
הסיבה מעבר לאמינות ולמהירות היא הנוחות. אם אתה צופה בטלוויזיה בפורמטים נפוצים כמו MKV או AVI (ולא בריפים של בלוריי מלא), אז הרבה יותר נוח להזרים ישירות לטלוויזיה משרת הסרטים דרך הרשת, ולשלוט על הכול בפשטות דרך השלט של הטלוויזיה. מה עוד שספציפית אפשר להתקין על הטלוויזיה המדוברת את ה PLEX שתתן לך ממשק נחמד מאוד לניגון הסרטים (בתנאי שהתקנת את שרת ה PLEX על שרת הסרטים):
DinDuek כתב:לא ביררתי את זה לעומק אבל כמו שאני מכיר את סמסונג הם דאגו לכך שרק הדונגל המקורי שלהם יעבוד
אבל אני יברר לך את זה ביום ראשון
...
יש חדש?
integral כתב:רק תקנה כבל מספיק ארוך כדי שתוכל להעביר אותו אח"כ אם תרצה דרך הקיר או בצנרת.
אני עקרונית מאמין שכבל רשת זה הפתרון הכי טוב, הכי מהיר והכי אמין. כמובן שתצטרך גם סוויטש בקצה כדי לפצל לטלוויזיה ול PS3.
הסיבה מעבר לאמינות ולמהירות היא הנוחות. אם אתה צופה בטלוויזיה בפורמטים נפוצים כמו MKV או AVI (ולא בריפים של בלוריי מלא), אז הרבה יותר נוח להזרים ישירות לטלוויזיה משרת הסרטים דרך הרשת, ולשלוט על הכול בפשטות דרך השלט של הטלוויזיה. מה עוד שספציפית אפשר להתקין על הטלוויזיה המדוברת את ה PLEX שתתן לך ממשק נחמד מאוד לניגון הסרטים (בתנאי שהתקנת את שרת ה PLEX על שרת הסרטים):