המתנת יום הולדת הכי שווה שקיבלתי

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
rooster
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 620

שליחה

...תתחדש חבוב, זה אחד המכשירים!
תעביר אותו תקופת הרצה, מה שקרוי
''burn-in'
ותראה שהוא יערב לחיכך יותר מהמרנץ... :?

zenith
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111

שליחה

טיפ קטן-בתקופת ההרצה, תהייה ליידו, ותפעיל את חוש הריח שלך שעות נוספות, ואת הראיה גם. אלה מכשירים בני
30+ עם תופעות אופיניות לשיני הזמן ובין הייתר, נגדים שעולים בערך ומתחממים ומעלים עשן והנזק לא נעים. ואם זה קורה, אל תוותר ואל תתייאש, קח לתיקון, כי זה שווה את המחיר.
חוץ מזה, יש לך אחלה של תחנת כוח בבית. הצליל של הסאנסוי קצת יותר "חד" מהשאר, אבל עדיין נאמן לטכנולוגיה הותיקה והאיכותית הזו. לי יש את ה-G-5500 שעבר שתי תקלות לא נעימות, אבל אני לא מוותר לו. יותר נכון, דודו לא מוותר לו

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363

שליחה

תתחדש !

gechts פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט

שליחה

תודה!
אתמול הפעלתי אותו קצת יותר זמן.. קרוב לשעתיים
לא הרגשתי ריח מסריח או התחממות יתר הוא עבד כמו תותח..
אם ארגיש צורך לשפץ אותו חשמלית.. אני אפנה ליאיר פורמן.. אבל אני עדיין התחברתי יותר לצליל המרנצי
הסנסוי הזה יחסית הרגיש לי אתמול שיש לו המון כוח.. :)

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069

שליחה

גם היא אוהבת את סאנסוי. :)
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

gechts פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

יש לי את אותו המאורר ליד הרסיבר
אין לי את החתול :-)

gechts פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

קצת פינוק לרסיבר הקשיש

שליחה

שלום לכולכם,

בהמשך לפוסט הזה שרשמתי לפני כשבועיים, שהוא ללא ספק כרגע הפוסט שאני הכי אוהב מבין אלה שרשמתי עד היום.. החלטתי "לפנק" את הריסבר ולתת לו את היחס שראוי לו...
אז מה היה לנו?

רסיבר שפונקציונאלית תקין לחלוטין, פרט לקצת רעשים מהפוטנציומטרים.

פנימית במצב מעולה, יחסית השאסי במצב מעולה, וגם הרכיבים, אין קבלים נפוחים, השנאי וקבלי ההספק במצב מעולה (כמעט "נדיר") כפי שתראו בתמונות, לאחר ניקוי

אז:
1. החלפתי את הרגליות שהתפוררו, ברגליות של רסיבר של מרנץ שהיה לי,

2. ניקיתי ניקוי פנימי מאסיבי את הרסיבר, תוכלו לראות בתמונות,

3. הזמנתי מ EBAY כיסוי לתצוגת הטיונר, להחליף את זו שמתקלפת.

4. וה"דבר" הלכתי דרך חבר, לבחור שמתעסק בשילוט וטפטים, וקילפתי את הטפט הישן, הבחור אמן, והדביק טפט חדש, התוצאות.. בתמונות :)
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'

שליחה

נראה יפה מאוד! (Y) :)

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166

שליחה

(Y) ובמגמת שידרוג... ציפור קטנה לחשה לי שבחלון של הכוכב יש 7070 שיושב על-גבי 9090DB ומוצג לעוברים ושבים...

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'

שליחה

tnsilver כתב:(Y) ובמגמת שידרוג... ציפור קטנה לחשה לי שבחלון של הכוכב יש 7070 שיושב על-גבי 9090DB ומוצג לעוברים ושבים...
...
אני עדיין מכה על חטא על הG-8000 שהיה שם לפני כמה שנים בחלון ראווה אבל בסוף המתנתי יותר מידי ומישהו אחר קנה אותו.

RAMIRAMI68
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2548

שליחה

יצא כחדש (Y)
אולי תשתף אותנו בכתובתו של הבחור אשר הדביק את הטפט, וכמה שילמת?

moranshw
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 258

שליחה

tnsilver כתב:(Y) ובמגמת שידרוג... ציפור קטנה לחשה לי שבחלון של הכוכב יש 7070 שיושב על-גבי 9090DB ומוצג לעוברים ושבים...
...
במחירים של 1500 ו-2700 בהתאמה

gechts פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

RAMIRAMI68 כתב:יצא כחדש (Y)
אולי תשתף אותנו בכתובתו של הבחור אשר הדביק את הטפט, וכמה שילמת?
...
אני אשאל אותו אם הוא מעוניין שאפרסם ואם כן בשמחה

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919

שליחה

moranshw כתב:
...
...
מחירים הזויים לגמרי :evil:

gechts פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

גם לדעתי

zenith
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111

שליחה

רגע, בעיה להדביק טפט לבד?! זה כול כך פשוט...פעם הדבקתי על קירות, ועל זוג בהמות של ריצ'ארד אלן שהיו לי. איך אני מצטער עליהם...כיביני-מט אוף

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

ran_carney כתב:
moranshw כתב:
...
...
מחירים הזויים לגמרי :evil:
...
לא יודע... צריך לחשוב על זה כך: גשו ל'אדר' בחשמונאים והתעניינו ברסיבר סטראו מודרני... סביר להניח שיוצע לכם איזה דגם ביניים של HK. 'כמה?' תשאלו - והתשובה: בסביבות 3500 - 4500 ש"ח. נגיד שרכשתם...

עכשיו אתם בבית בסשיין אחד על אחד עם ה-HK :אתה חמוד אתה: החדש מול ה-9090DB :מעריץ: וכמו שזה נראה עכשיו - כמה הייתם מוכנים לשלם עבורו? אז נכון שב-eBay אפשר להשיג כאלה ב-$450 - $500 אבל גם צריך לייבא אותם, לשלם מסים, לטפל...

לדעתי זה לא כל-כך נורא. הכוכב הוא כוכב. אני בטוח שהוא אוהב כסף מזומן יותר ממה שהוא שונא לקוחות. אפשר להתפשר. :wink:

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כשרציתי לרכוש בזמנו 9090, יכולתי להשיג אותו ב-800 שקל. אז בסדר, 800 זה קצת נמוך, אבל לעזאזל - 7070 ב-1500? מי מת? 6060 נמכר בערך ב-400 שקל. איך הגענו משם ועד 1500? במקרה הקיצוני ביותר הייתי משלם 1500 על 9090, וגם אז הייתי מרגיש שקצת דפקו אותי.

על המגברים ברמות ה-3000-5000 כחדשים אני לגמרי לא מדבר. פשוט לא מספיק טובים, ובהחלט עדיף להשקיע את הכסף ביד 2 - לפעמים ספציפית על וינטאג', לפעמים לא - תלוי בהיצע באותו הזמן.

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

ran_carney כתב:תלוי בהיצע באותו הזמן.
...
(Y) אמת לאמיתה! אז הנה התשובה. כמה היצע של 9090DB יש בישראל??? על האחרון שנמכר שאני זוכר (של מישהו מראש העין) ביקשו 2500 ש"ח וגם אז זה לא מצא חן בעינינו... הדברים האלה מתייקרים כל שנה ללא פרופורציות. גם יש יותר ביקוש וגם (ובעיקר) פחות הצע.

על ה-7070 אני כלל לא מדבר. לא ראיתי כזה אף פעם. אני חושב שזה משהו שסנסוי סיפקו לשווקי קצה בזמנו ו-1500 ש"ח עבור 7070 זה באמת קצת מצחיק. אבל 9090DB באיזור ה-2300 - 2500 ש"ח לדעתי זה סביר מאוד.

אגב, קניתי פעם 9090 (לא DB) ממישהו במרכז ב-1800 ש"ח ואני ממש לא מרגיש שדפקו אותי. להפך. לדעתי היחידה הזו שווה קצת יותר. מצד שני, לפני כמה חודשים אספתי איזה 9090DB במכירת חצר ב-$25. זה תלוי, כפי שאמרת בהיצע באותו זמן - וגם במקום. במקום הרלוונטי המחיר סביר. :wink:

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כמה היצע יש? אתה צודק, לא גדול. האם ה-9090DB הוא הביאה השנייה של המשיח? כנראה שלא. לא חסרים מגברים נהדרים בחוץ.

המגבר הזה, למשל:
http://www.hifimusic.co.il/%D7%A8%D7%A1 ... 14595.html

המוכר, לפני שמחק את המחיר המבוקש, רצה עליו סביבות 1500. אממה, הבחור שממנו הוא קנה אותו, רצה עליו 350 ש"ח. המחירים עולים בגלל שיש מי שישלם את הסכומים ההזויים האלו, זה הכל. קניתי רוטל 855 ב-350 ש"ח. רוטל 850 ב-400 ש"ח. רוטל 875 ב-500 ש"ח. אלו מחירים טובים יותר ממחיר שוק, אין ספק - אבל הם מייצגים באופן חד משמעי את ההפרשים בין הריאלי, לבין הפאקינג 2700 ש"ח על 9090DB. שכבודו במקומו מונח, וכל זה..

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”