לקנות SVS סאב על "עיוור" ?
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
לשאלתך בנוגע לתקציב, סאב ב 10 k הייתי קונה עם הייתי משקיע בערך 100k וזה רחוק מאד מהתקציב שהגדרת.
ברשותי סאב 15 אינץ של וולודיין, זה הסאב השני שאני קונה של אותה חברה, הראשון היה 10 אינץ ולאחר 10 שנים שדרגתי. אפס תקלות ואיכות מצויינת. עלותו בארץ 4-5k, בהחלטה מספק.
תמיד יש יותר אבל כמו שציינתי אם בסאב אתה משקיע 10 אז ץעלה משמעותית את סך התקציב שלך שן קדמיים תקנה ב 30k סנטר ב 10 וכו,,,,,
ברשותי סאב 15 אינץ של וולודיין, זה הסאב השני שאני קונה של אותה חברה, הראשון היה 10 אינץ ולאחר 10 שנים שדרגתי. אפס תקלות ואיכות מצויינת. עלותו בארץ 4-5k, בהחלטה מספק.
תמיד יש יותר אבל כמו שציינתי אם בסאב אתה משקיע 10 אז ץעלה משמעותית את סך התקציב שלך שן קדמיים תקנה ב 30k סנטר ב 10 וכו,,,,,
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7446
סאב וופר איכותי (וכן אחד שמצטיין בקולנוע עם הקיק הנכון) קריטים לחוויה הקולנועית, לא יודע כמה חברים פה שמעו מערכות קולנוע ברמה (ולא אחת שמורכבת מרסיבר ורמקולים שקועים
) לא יכול להיות מסוגל אפילו להבין מה זה סאב לקולנוע (שהוא הרבה יותר מפיצוצים ותדרים מרוחים).
הSVS סאב לקולנוע נטו ברמה הכי טובה עד 17k כדי להתעלות צריך כבר סאב שיהיה בכלל all around, וסאב שכזה עולה המון כסף.
מניסיון rel סאבים ברמה גבוהה אבל כמו שכבר נאמר, פחות התרגשתי ממנו בקולנוע לגבי מוזיקה אני גם ככה לא מאמין בשילוב סאב בסטיראו, אבל זה אני
הSVS סאב לקולנוע נטו ברמה הכי טובה עד 17k כדי להתעלות צריך כבר סאב שיהיה בכלל all around, וסאב שכזה עולה המון כסף.
מניסיון rel סאבים ברמה גבוהה אבל כמו שכבר נאמר, פחות התרגשתי ממנו בקולנוע לגבי מוזיקה אני גם ככה לא מאמין בשילוב סאב בסטיראו, אבל זה אני
- LiorShap
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3068
אף אחד לא שמע , רק אתה.itay123 כתב:, לא יודע כמה חברים פה שמעו מערכות קולנוע ברמה (ולא אחת שמורכבת מרסיבר ורמקולים שקועים) לא יכול להיות מסוגל אפילו להבין מה זה סאב לקולנוע (שהוא הרבה יותר מפיצוצים ותדרים מרוחים).
מניסיון rel סאבים ברמה גבוהה אבל כמו שכבר נאמר, פחות התרגשתי ממנו בקולנוע לגבי מוזיקה אני גם ככה לא מאמין בשילוב סאב בסטיראו, אבל זה אני...
תמוה בעיני שסאב מצוין במוזיקה לא יהיה מצוין גם בקולנוע. אבל אתה היחיד שיודע איפה אחרים ואיפה אתה..
- men
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
איך הjl audio f113
והוולודין dd15 plus
לפי הבנתי המועטת JL Audio נחשבים לסאבים הטובים בעולם
והוולודין dd15 plus
לפי הבנתי המועטת JL Audio נחשבים לסאבים הטובים בעולם
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
ה - JL Audio הוא סאב מדהים גם במוסיקה וגם בק״ב
....
- ארז_וחני
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4949
איפה השגת סאב כזה במחיר שנקבת?kobbi כתב: ברשותי סאב 15 אינץ של וולודיין, זה הסאב השני שאני קונה של אותה חברה, הראשון היה 10 אינץ ולאחר 10 שנים שדרגתי. אפס תקלות ואיכות מצויינת. עלותו בארץ 4-5k, בהחלטה מספק....
אפשר גם בפרטי...
תודה
ארז
- itay123
-
- חבר מכור קשה

נכון רק אני יודעLiorShap כתב:אף אחד לא שמע , רק אתה.itay123 כתב:, לא יודע כמה חברים פה שמעו מערכות קולנוע ברמה (ולא אחת שמורכבת מרסיבר ורמקולים שקועים) לא יכול להיות מסוגל אפילו להבין מה זה סאב לקולנוע (שהוא הרבה יותר מפיצוצים ותדרים מרוחים).
מניסיון rel סאבים ברמה גבוהה אבל כמו שכבר נאמר, פחות התרגשתי ממנו בקולנוע לגבי מוזיקה אני גם ככה לא מאמין בשילוב סאב בסטיראו, אבל זה אני...
תמוה בעיני שסאב מצוין במוזיקה לא יהיה מצוין גם בקולנוע. אבל אתה היחיד שיודע איפה אחרים ואיפה אתה.....
- itay123
-
- חבר מכור קשה

שניהם סאבים מעוליםmen כתב:איך הjl audio f113
והוולודין dd15 plus
לפי הבנתי המועטת JL Audio נחשבים לסאבים הטובים בעולם...
- men
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
שניהם סאבים מצויינים אין ספק
אבל מי משובח יותר? מבחינת הגברה ואיכות?
למרות שהאוזן תחליט ולא הנתונים הייבשים
אבל מעניין אותי לדעת
ראיתי את הוופר באתרים של הjl בנוי מטורף
גם הוולודין בנוי מצוין
אבל מי משובח יותר? מבחינת הגברה ואיכות?
למרות שהאוזן תחליט ולא הנתונים הייבשים
אבל מעניין אותי לדעת
ראיתי את הוופר באתרים של הjl בנוי מטורף
גם הוולודין בנוי מצוין
- kipikipod
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1617
תאמין לי, שיש דבר כזה סאב מוזיקלי - בטח לא אני המצאתי את המושג הזה, פשוט יש חבר'ה שמשלמים לפי גודל האינץ' והוואט, ואז שהם רואים איזה JL \ REL "מסכנים" עם וופרים צנועים של 11-12" בכמה אלפי דולרים מתפלאים.opv כתב:kipikipod,
בוא נצא מנקודת הנחה שאתה צודק ויש כזה מושג סאב מוזיקלי.
למה אתה חושב שתכונה כזאת היא יתרון עבור סאב שמיועד לקולנוע ביתי?
אני ראיתי ביקורות בAVS שמצינות שסאב מסוים הוא מתאים מאוד לסטריאו, אבל פחות לק"ב כי אין לו מספיק EXTENSION (עוד מושג).
כך שאם באמת יש הפרדה כזאת, יתכן שסאב מוזיקלי מתאים יותר למוזיקה ופחות לק"ב....
סאב שיהיה טוב בסטריאו קל וחומר שיהיה מעולה ופחות מעייף מסאבוופר לקולנוע ביתי בלבד.
Utopia
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
תאמין לי שלא.תאמין לי, שיש דבר כזה סאב מוזיקלי...
נכון, אלא יצרנים ועוד גורמים בעלי אינטרס מסחרי שרצו ליצור "נישה" לסאבים שלהם, נישה שלא באמת קיימת.בטח לא אני המצאתי את המושג הזה...
צריך לשים את זה בהקשר המתאים. החברה ב AVS רגילים לסאבים ענקיים (חלק מבניה עצמית) שיושבים בחדרי קולנוע ביתי יעודיים. ברגע שאתה נותן להם סאב שלא מספק את הסחורה מתחת ל 20Hz ישר נדלקת אצלם נורה אדומה.אני ראיתי ביקורות בAVS שמצינות שסאב מסוים הוא מתאים מאוד לסטריאו, אבל פחות לק"ב כי אין לו מספיק EXTENSION (עוד מושג)....
- kipikipod
-
- חבר ותיק

רשום לי בבקשה דגמים של REL שבדקת.HazooM כתב:תאמין לי שלא.תאמין לי, שיש דבר כזה סאב מוזיקלי...
נכון, אלא יצרנים ועוד גורמים בעלי אינטרס מסחרי שרצו ליצור "נישה" לסאבים שלהם, נישה שלא באמת קיימת.בטח לא אני המצאתי את המושג הזה...
צריך לשים את זה בהקשר המתאים. החברה ב AVS רגילים לסאבים ענקיים (חלק מבניה עצמית) שיושבים בחדרי קולנוע ביתי יעודיים. ברגע שאתה נותן להם סאב שלא מספק את הסחורה מתחת ל 20Hz ישר נדלקת אצלם נורה אדומה.אני ראיתי ביקורות בAVS שמצינות שסאב מסוים הוא מתאים מאוד לסטריאו, אבל פחות לק"ב כי אין לו מספיק EXTENSION (עוד מושג).......
Utopia
- HazooM
-
- כתב

אחד הדגמים מסדרת הבריטניה, ה T7, ועוד איזה דגם ישן שאני לא זוכר.רשום לי בבקשה דגמים של REL שבדקת....
עכשיו תגיד לי מה הרלוונטיות של זה?
- kipikipod
-
- חבר ותיק

"עכשיו תגיד לי מה הרלוונטיות של זה?"HazooM כתב:אחד הדגמים מסדרת הבריטניה, ה T7, ועוד איזה דגם ישן שאני לא זוכר.רשום לי בבקשה דגמים של REL שבדקת....
עכשיו תגיד לי מה הרלוונטיות של זה?...
[behave]נערך על ידי ziv_r: תגובה לא הולמת.[/behave]
וזה קצת "תמוה" שלמרות 'חיבתך' ל-REL הספקת לבדוק כמה וכמה RELים ואתה אפילו לא זוכר איזה דגמים
[img2=550x300]http://www.UpFile4u.Net/Files/2h1m9l.jpg[/img2]
Utopia
- HazooM
-
- כתב

אתה סתם מתחכם וחבל שכך. שאלת אותי איזה סאבים של REL "בדקתי", לא על איזה עשיתי ביקורת. גם לא צריך לטרוח לחפש את הציטוט כמו שעשית, פשוט נכנסים לפרופיל שלי ורואים בדיוק איזה מוצרים עברו אצלי ביקורת רשמית, הרי אין לי מה להסתיר פה.וזה קצת "תמוה" שלמרות 'חיבתך' ל-REL הספקת לבדוק כמה וכמה RELים ואתה אפילו לא זוכר איזה דגמים...
אגב, הסאבים של REL הם רק שבריר מהסאבים שיצא לי לשמוע, ככה שאני בכלל מופתע שהצלחתי לזכור איזה דגמים.
אני מציע שבעתיד תדייק יותר עם השאלות שלך כדי למנוע מבוכה מיותרת מצדך.
- kipikipod
-
- חבר ותיק

בתור כתב האתר, נסה לבסס את הדיעות (המוצקות וההחלטיות) שלך על בדיקה מעמיקה ולא על "יצא לי לשמוע". ואם לפחות אתה מביע דיעה על סמך שמיעה או 'שמועה' - ציין זאת.HazooM כתב:אתה סתם מתחכם וחבל שכך. שאלת אותי איזה סאבים של REL "בדקתי", לא על איזה עשיתי ביקורת. גם לא צריך לטרוח לחפש את הציטוט כמו שעשית, פשוט נכנסים לפרופיל שלי ורואים בדיוק איזה מוצרים עברו אצלי ביקורת רשמית, הרי אין לי מה להסתיר פה.וזה קצת "תמוה" שלמרות 'חיבתך' ל-REL הספקת לבדוק כמה וכמה RELים ואתה אפילו לא זוכר איזה דגמים...
אגב, הסאבים של REL הם רק שבריר מהסאבים שיצא לי לשמוע, ככה שאני בכלל מופתע שהצלחתי לזכור איזה דגמים.
אני מציע שבעתיד תדייק יותר עם השאלות שלך כדי למנוע מבוכה מיותרת מצדך....
בחיאת דינאק, אני באמת בספק ששמעת שתנאים אידיאליים - אבל ניתן לחברי הפורום להסיק מסקנות מתגובותיך
מי שעדיין ירכוש ע"פ וואטים ואינצ'ים - לבריאות.
Utopia
- avilior
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
לפותח השרשור, מדובר בסאב עצום מימדים, האם הוא ישתלב לך ויזואלית בסלון? יש את אחיו "הקטן" שדומה לו בביצועים אבל פיזית הוא נמוך יותר, תבדוק את העניין לפני הרכישה כדי למנוע אי נעימויות.
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
מאוד חבל שאתה בוחר להתנסח בסגנון הזה.kipikipod כתב:בתור כתב האתר, נסה לבסס את הדיעות (המוצקות וההחלטיות) שלך על בדיקה מעמיקה ולא על "יצא לי לשמוע". ואם לפחות אתה מביע דיעה על סמך שמיעה או 'שמועה' - ציין זאת.HazooM כתב:אתה סתם מתחכם וחבל שכך. שאלת אותי איזה סאבים של REL "בדקתי", לא על איזה עשיתי ביקורת. גם לא צריך לטרוח לחפש את הציטוט כמו שעשית, פשוט נכנסים לפרופיל שלי ורואים בדיוק איזה מוצרים עברו אצלי ביקורת רשמית, הרי אין לי מה להסתיר פה.וזה קצת "תמוה" שלמרות 'חיבתך' ל-REL הספקת לבדוק כמה וכמה RELים ואתה אפילו לא זוכר איזה דגמים...
בחיאת דינאק, אני באמת בספק ששמעת שתנאים אידיאליים - אבל ניתן לחברי הפורום להסיק מסקנות מתגובותיך,
מי שעדיין ירכוש ע"פ וואטים ואינצ'ים - לבריאות....
אתה בדקת את הסאב המדובר של SVS באותם תנאים שבדקת את הREL?
- kipikipod
-
- חבר ותיק

לא, ולכן לא הבעתי עליהם דיעה נחרצת, אני דווקא אוהב את החברה והחזון שלה,opv כתב:מאוד חבל שאתה בוחר להתנסח בסגנון הזה.kipikipod כתב:בתור כתב האתר, נסה לבסס את הדיעות (המוצקות וההחלטיות) שלך על בדיקה מעמיקה ולא על "יצא לי לשמוע". ואם לפחות אתה מביע דיעה על סמך שמיעה או 'שמועה' - ציין זאת.HazooM כתב:אתה סתם מתחכם וחבל שכך. שאלת אותי איזה סאבים של REL "בדקתי", לא על איזה עשיתי ביקורת. גם לא צריך לטרוח לחפש את הציטוט כמו שעשית, פשוט נכנסים לפרופיל שלי ורואים בדיוק איזה מוצרים עברו אצלי ביקורת רשמית, הרי אין לי מה להסתיר פה.וזה קצת "תמוה" שלמרות 'חיבתך' ל-REL הספקת לבדוק כמה וכמה RELים ואתה אפילו לא זוכר איזה דגמים...
בחיאת דינאק, אני באמת בספק ששמעת שתנאים אידיאליים - אבל ניתן לחברי הפורום להסיק מסקנות מתגובותיך,
אתה בדקת את הסאב המדובר של SVS באותם תנאים שבדקת את הREL?...
להשוות אותה לחברות ותיקות עם מוניטין...? לא נראה לי, אבל לתת מכות בבטן הם בטוח יודעים אז בכיף.
Utopia
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
לא מבין איך השורה הראשונה מסתדרת עם השניה.kipikipod כתב:לא, ולכן לא הבעתי עליהם דיעה נחרצת, אני דווקא אוהב את החברה והחזון שלה,opv כתב:מאוד חבל שאתה בוחר להתנסח בסגנון הזה.kipikipod כתב:בתור כתב האתר, נסה לבסס את הדיעות (המוצקות וההחלטיות) שלך על בדיקה מעמיקה ולא על "יצא לי לשמוע". ואם לפחות אתה מביע דיעה על סמך שמיעה או 'שמועה' - ציין זאת.HazooM כתב:אתה סתם מתחכם וחבל שכך. שאלת אותי איזה סאבים של REL "בדקתי", לא על איזה עשיתי ביקורת. גם לא צריך לטרוח לחפש את הציטוט כמו שעשית, פשוט נכנסים לפרופיל שלי ורואים בדיוק איזה מוצרים עברו אצלי ביקורת רשמית, הרי אין לי מה להסתיר פה.וזה קצת "תמוה" שלמרות 'חיבתך' ל-REL הספקת לבדוק כמה וכמה RELים ואתה אפילו לא זוכר איזה דגמים...
אתה בדקת את הסאב המדובר של SVS באותם תנאים שבדקת את הREL?...
להשוות אותה לחברות ותיקות עם מוניטין...? לא נראה לי, אבל לתת מכות בבטן הם בטוח יודעים אז בכיף....
לא שמעת מצד אחד, אבל החלטת שכיוון שהם חברה חדשה אין סיכוי שהם עודים משהו טוב יותר מחברות ותיקות וסיימת באיזו הערה כאילו מדובר ברמקול של סרווין ווגה, שוב בלי ששמעת את הסאב.