הטורנס החדש שלי

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
jade4u
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 397

שליחה

yosiaz ,
כנס לחנות החור בשחור בתל אביב,
גש למחלקת העברית,
חפש כמעט כל תקליט שדרים בעברית,
בדר"כ עולים שקל או שניים.
בתקליטי השדרים הישראליים,
כמעט תמיד צד ב',
הוא חלק.

לי יש בבית 4 תקליטי שדרים שכאלה שאיתם אני מכוון את האנטי סקייטינג.

moranshw פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 258

שליחה

tnsilver כתב:(Y) אין על הטורנסים האלה! מדהימים! אם מחירי העבודה הגרמנית היו ברי השגה היום, אם תרבות הצריכה היתה קצת יותר אנינה, אם העולם לא היה מוצף בזבל סיני - הגירסאות החדשות של TD-160 היו ברמה של VPI.

בכל מקרה, הנה דוגמה ליחידת וינטאז' שקורעת את הצורה, בלי מאמץ בכלל, לכל אותם פטיפוני פוזה מודרנים שנמכרים באלפים רבים של שקלים ללא כל הצדקה. יופי של פטיפון, יופי של מחיר ויופי של ביצועים.

תגיד מורן - זה לא ה-DS-1 שלי שם בתמונה??? אתה יודע שאני מחפש אותו כבר חודשים? אני מתכוון לדבר עם המומחה שלך בעניין הזה משום שהיחידה האלקטרונית הזו יקרה לי (בכל המובנים). אני רוצה אותה בחזרה!!! :evil:
...
עד עכשיו יצרתי לעצמי סטאפ ובכל שלב נהניתי בלי שהיה לי למה להשוות.
כלומר כשקניתי את ה-8080, הוא לא בא במקום משהו אחר שיכולתי להשוות ואז להתלהב מהשידרוג כי פשט לא היה כלום אז לבטח זה היה ששידרוג.
הפעם יכולתי להשוות בין 2 פטיפונים והתוצאות מדהימות. פשוט מדהים לזהות צלילים חדשים. כייף גדול.
לא יודע להשוות לפטיפונים מודרניים כאלו ואחרים אבל חלק מהוינטאז זה לא רק איכות - זה גם מראה...
והוא יפה :))))
רגע, לאט לאט והוא לא יהיה האחרון.. אני לא רוצה להתחיל לעבוד עליו ברמה שאתה השקעת בשלך כי אז לא יהיה לי במה לשמוע.. אז נקנה עוד אחד ואז נעבוד עליו :) עם בסיס מייפל!

ה- DS-1 שם לא שלך, מה פתאום... אשליית פוטושופ
RAMIRAMI68 כתב:תהנה (Y) רק מה...נראה שהשלה עירומה עם הראש הדקיק הזה
...
הראש זמני וקיבלתי אותו בהשאלה מאנשים טובים שללא עזרתם לא הייתי נהנה :)
אני מתכנן לקנות משהו אחר, אני רוצה את ה-DENON DL110 אבל לא הצלחתי לקנות מאיזה אתר בחו"ל. אני צריך עוד להציק להם.
יש לך עוד המלצות?
yosiaz כתב:איך ביצעת כיוון ANTI-SKATING ?
להבנתי צריך תקליט חלק בשביל זה, או שידועה לך שיטה אחרת ?
...
עד יום שישי לא הייתי מבין מה את שואל בכלל :)
jade נתן תשובה מדויקת לדרך שעשינו את זה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”