Marvel's Agents of SHIELD

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
alon24
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1838

שליחה

ראיתי את זה אתמול, היה קצת חלש לדעתי...

manola
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1433

שליחה

השחקנית הבריטית היא הדבר הכי מעצבן שנראה על המסך מאז פראן דרשר מ"נני",
ואלו נעליים מאוד גדולות להיכנס אליהן... :x

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

בנתי הסדרה לא מרטיטה יותר מידיי.
חשבתי שזה יהיה משהו יותר בסגנון גיבורים או משהו אחר עם ערבוב של כוחות על.

מעניין מתי נגלה שמישהו מהחבר'ה הוא בעל כוחות (כנראה הטייסת).

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73432
שם מלא: ערן

שליחה

איתי - אף פעם. הם ציינו מלכתחילה שהסידרה לא תעסוק בגיבורי על אלא בצוות של שילד ובכל מה שקורה ברקע. נראה לי שפה ושם יהיה איזכור שלהם אבל לא מאמין שיהיו פרקים שלמים על גיבורי על.

אני דווקא די נהנה נכון לעכשיו, לא מדהים אבל חביב. והבנות פשוט יפיפיות מדהימות, בלי שום קשר.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

ציפיתי שלפחות הם ירדפו / יתפסו גיבורי על. כמו הבחור בפרק הראשון - אפילו שהוא היה רק על תרופות.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

למה לפתוח ת'רד נוסף כשיש כבר ת'רד פעיל בנושא? :roll:

http://www.hometheater.co.il/vt188940.M ... HIELD.html

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

אז רציתם כוחות על? הפרק החמישי יענה על ציפיותכם. בעיני עד עכשיו הסידרה ממש חביבה.

ד"א, השחקנית שמשחקת את סקיי סקסית להפליא והשחקנית שמשחקת את ג'מה פשוט יפייפיה. Ming-Na Wen בת חמישים ועדיין נראית מדהים.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

Huber כתב:למה לפתוח ת'רד נוסף כשיש כבר ת'רד פעיל בנושא? :roll:

http://www.hometheater.co.il/vt188940.M ... HIELD.html
...
אוחד

RoeyTNT
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1274
שם מלא: RoeyTNT

שליחה

טוב, באתי לכתוב כאן את דעתי על פרק 5 ואז קראתי את כל השרשור הזה.
ואני בתור גיק מושבע של כל היקום הקולנועי של מארוול אני חייב להגיב ולהעמיד כאן את כל הדברים על דיוקם.

הסדרה סוכני ש.י.ל.ד, היא סדרה שנוצרה כחלק מהיקום הקולנועי של מארוול. (למי שלא יודע היקום הקולנועי של מארוול זה היקום שהם יצרו לכל הסרטים והדמויות שקשורים לנוקמים: טרילוגיית איירון מן, קפטן אמריקה, הענק הירוק מ-2008, ת'ור, הנוקמים, סרטי ההמשך של אותם סרטים ועוד כמה סרטים חדשים שיגיעו בהמשך. כל הדמויות קיימות באותו יקום ומקיימות קו עלילה אחיד בגדול וכל הדמויות מודעות לקיומן של הדמויות האחרות ובסרטי הנוקמים הם כולם נפגשים).
לכן צפיה בסדרה דורשת מידע מהסרטים ומי שלא צפה בסרטים... טוב, יכול לצפות בסדרה אבל יהיו הרבה דברים שיפספס או לא יבין.
עכשיו אחרי 5 פרקים אני גם יכול להגיד את זה בביטחון. דוגמאות:
כל פרק 5, כולו! היה מבוסס על העלילה של איירון מן 3 ועל פרויקט אקסטרמיס שהיה שם. מי שצפה בפרק ולא ראה איירון-מן 3 לא קיבל רקע על הפרק ולא הבין למה דווקא הרעים בפרק בחרו בבחור עם הכוחות הספציפים האלו לניסוי שלהם.
המכונית, בסוף הפרק הראשון היא אותה מכונית שהווארד סטארק (אבא של איירון מן) מציג ביריד מדע בשנות ה-40 בתוך הסרט של "קפטן אמריקה".
הדמות הראשית בסדרה, הסוכן קולסון, נהרג בזמן "הנוקמים" ע"י אח של ת'ור ופתאום הוא חי בסדרה והנושא הזה הוא המסתורין העיקרי של הסדרה (או העונה, נראה לאן זה יילך).
ובכלל במהלך כל הסדרה מדברים על מונחים ואירועים מתוך העולם והסרטים של דמויות הנוקמים. טסרקט, צ'יטארי, הידרה וכ'ו וכ'ו וכ'ו.

בקיצור, לדעתי ההנאה לא תהיה מקסימלית ואף אולי תהיה מינימלית לאלו שצופים בסדרה ולא ראו את סרטי היקום הקולנועי של מארוול.

manola
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1433

שליחה

זבש"ם, כמו שאומרים :twisted:

matan5165
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617

שליחה

RoeyTNT כתב:טוב, באתי לכתוב כאן את דעתי על פרק 5 ואז קראתי את כל השרשור הזה.
ואני בתור גיק מושבע של כל היקום הקולנועי של מארוול אני חייב להגיב ולהעמיד כאן את כל הדברים על דיוקם.

הסדרה סוכני ש.י.ל.ד, היא סדרה שנוצרה כחלק מהיקום הקולנועי של מארוול. (למי שלא יודע היקום הקולנועי של מארוול זה היקום שהם יצרו לכל הסרטים והדמויות שקשורים לנוקמים: טרילוגיית איירון מן, קפטן אמריקה, הענק הירוק מ-2008, ת'ור, הנוקמים, סרטי ההמשך של אותם סרטים ועוד כמה סרטים חדשים שיגיעו בהמשך. כל הדמויות קיימות באותו יקום ומקיימות קו עלילה אחיד בגדול וכל הדמויות מודעות לקיומן של הדמויות האחרות ובסרטי הנוקמים הם כולם נפגשים).
לכן צפיה בסדרה דורשת מידע מהסרטים ומי שלא צפה בסרטים... טוב, יכול לצפות בסדרה אבל יהיו הרבה דברים שיפספס או לא יבין.
עכשיו אחרי 5 פרקים אני גם יכול להגיד את זה בביטחון. דוגמאות:
כל פרק 5, כולו! היה מבוסס על העלילה של איירון מן 3 ועל פרויקט אקסטרמיס שהיה שם. מי שצפה בפרק ולא ראה איירון-מן 3 לא קיבל רקע על הפרק ולא הבין למה דווקא הרעים בפרק בחרו בבחור עם הכוחות הספציפים האלו לניסוי שלהם.
המכונית, בסוף הפרק הראשון היא אותה מכונית שהווארד סטארק (אבא של איירון מן) מציג ביריד מדע בשנות ה-40 בתוך הסרט של "קפטן אמריקה".
הדמות הראשית בסדרה, הסוכן קולסון, נהרג בזמן "הנוקמים" ע"י אח של ת'ור ופתאום הוא חי בסדרה והנושא הזה הוא המסתורין העיקרי של הסדרה (או העונה, נראה לאן זה יילך).
ובכלל במהלך כל הסדרה מדברים על מונחים ואירועים מתוך העולם והסרטים של דמויות הנוקמים. טסרקט, צ'יטארי, הידרה וכ'ו וכ'ו וכ'ו.

בקיצור, לדעתי ההנאה לא תהיה מקסימלית ואף אולי תהיה מינימלית לאלו שצופים בסדרה ולא ראו את סרטי היקום הקולנועי של מארוול.
...
אני שמח לשמוע, לפני חודשיים עשיתי כמה ימים של מרתון וראיתי את כל הסרטים האלה.
ראיתי ביס כרגע את הפרק הראשון (מוקלט) ולדעתי יש פוטנציאל גדול לסדרה הזאת.

מרגיש לי שיש אנשים שמראש מקווים שהסדרה תיכשל ולא נותנים צאנס..
לא אומר את זה כתלונה, לי זה לא באמת משנה :D

RoeyTNT
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1274
שם מלא: RoeyTNT

שליחה

בכל מקרה הנה פוסט שרשמתי בעמוד שלי בו אני מדבר על פרק 5 ועל עתיד הסדרה (הפוסט ללא ספוילרים):

"פרק 5 היה מעולה (ולא רק בגלל שראו את סקיי בבגדים תחתונים), מרגיש כאילו הסדרה מתחילה להשתפר לאט לאט ואני אוהב את הכיוון שהם הולכים אליו.
אני אוהב את זה שהם משתמשים במושגים מהיקום הקולנועי של מארוול מבלי צורך להסביר לנו ופשוט יוצאים מנקודת הנחה שראינו את כל הסרטים. כמו הנסיוב של "אקסטרמיס" מ"איירון-מן 3". ולא רק משתמשים בו, אלא עושים עליו פרק שלם (למרות שהיה כבר עיסוק חלקי בנושא הזה גם בפרק הראשון).

בכל מקרה, הסדרה יוצאת לפגרה של שבוע. ותחזור לשידור בארה"ב ב-5.11. שזה כמעט שבוע אחרי הבכורה של "ת'ור: העולם האפל" בארץ (ובעוד כמה מקומות בעולם), אבל 3 ימים לפני הבכורה של של הסרט בארה"ב. אז אני מנסה לחשוב אם יהיה איזשהו קשר בין הסרט לאחד הפרקים של הסדרה. כי כן ידוע לנו שג'וס ווידון (במאי הסדרה וסרטי "הנוקמים") עזר גם בהפקה ובבימוי של "ת'ור" החדש. סיכוי קלוש שזה יקרה כבר בפרק הבא, אבל מכיוון שהסדרה אכן קיימת באותו יקום של סרטי וגיבורי "הנוקמים", אני מאמין שכן תהיה התייחסות לאירועים שיקרו ב"ת'ור: העולם האפל", השאלה היא רק מתי.

בפרק הבא תהיה גם הופעת אורח של השחקן טיטוס ווליבר כאחד מסוכני שילד. למי שמכם לא יודע ווליבר גילם כבר בעבר את אחד מסוכני שילד בסרטון קצר שהיה בבלו-ריי של הנוקמים שנקרא "פריט 47". הסרטון הוא אחד מתוך כמה סרטונים קצרים שמסתתרים בכותרי הבלו-ריי והדיוידי של הסרטים השונים ביקום הקולנועי של מארוול ומרחיבים קצת את המידע לגבי היקום.

ועל הדרך קבלו גם פרומו לפרק 6: "

קישור לפוסט המקורי:
https://www.facebook.com/bardareviews/p ... 4123055891

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. - T.A.H.I.T.I. Opening Sequence

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

פרק אחרון, וואו, איזה בלאגן למוח. שווה צפייה. יש גם קישור לסרט של קפטן אמריקה - עכשיו אני חייב לראות אותו בקרוב.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

יש בסידרה הזו הרבה קישורים לסרטים, למרות שלא מראים בה את הדמויות עצמן.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

עוד פרק, מעולה.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

:lol:

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

פרק סיום העונה היה לא פחות ממעולה. הביאו לנו "כוכב" הוליוודי לביקור, רק שהמטרה האמיתית הייתה להחליף אותו בקולסון - מה שאומר כנראה שבסרט הבא של הנוקמים קולסון יהיה המנהל של הסוכנות.

בקטע בו גארט הפך לאדם קיברנטי בעזרת המכונה ו"חזר לחיים", לרגע חשבתי שהוא הופך להיות נבל העל של העונה הבאה, עד שקרה מה שקרה - סצנה פשוט משעשעת בטירוף.

הקליפהאנגר לעונה הבאה הוא כמובן מי אבא של סקיי ואיזה סוג של חייזרית היא בדיוק...

הדבר היחיד שחסר לי בסידרה הזו היא קצת יותק סקסיות, לאו דווקא עירום מלא או סקס, אבל לפחות אחת מהן בבגד ים, לבוש סקסי, משהו. חבל לגייס שחקניות כ"כ שוות ולהשאיר אותן לבושות כל העונה :roll:

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

גארט מאוד לא התאים לדמות של "רואה העתידות" רק אחרי הזרקת החומר הוא התאים...
גם אני חשבתי שבונים אותו לעונה הבאנ

בנוסף ל קליפהאנגר גם קולסון עשה בסוף רישומים על הקיר בדיוק כמו גארט

לטעמי בסופו של דבר, אחרי 22 פרקים, הסידרה סבירה ומה מרים אותה מעל הממוצע זה עולם הנוקמים והסרטים (עם ביקור פה ושם של דמות מהסרט)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78970
שם מלא: עפר לאור

שליחה

השאלה אם הסדרה שווה את זה. הילדים שלי רואים את זה אבל זה נראה לי מעט ופשע. השאלה אם זו סדרה טובה או לא.

חזור אל “סרטים וטלויזיה”