זה תמיד מרגיז אותי מחדשavioren כתב:חברים
הויכוח על איכות התוכנית וזכות הקייום שלה חוזר על עצמו כל עונה.
מדובר בויכוח מיותר לגמרי ואינו רלוונטי לשרשור הנוכחי.
מי שלא צופה וחשוב לו להסביר לכולם מדוע מדובר בתוכנית מיותרת ,רדודה או פח ***, שיפתח פוסט חדש שיעסוק ב"למה אני לא צופה באח הדגול"....
חסר לי שירשור על האח הגדול 5
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני לא מבין מה מוצאים בשלי אבל כל אחד וטעמו.
הימרתי על דני למרות שבראיון הוא עשה עלי רושם יותר טוב מבתוך הבית.
משולש מעניין מאוד יהיה בין פאולינה דור ולאון. האמת, צר לי אבל לדור אין שום סיכוי וזה יהיה מאוד כואב
הימרתי על דני למרות שבראיון הוא עשה עלי רושם יותר טוב מבתוך הבית.
משולש מעניין מאוד יהיה בין פאולינה דור ולאון. האמת, צר לי אבל לדור אין שום סיכוי וזה יהיה מאוד כואב
- benjamin1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 92
אחלה תוכנית!
אנשים בני 50 התחילו לשחק מחבואים כמו ילדים בני 10
אנשים בני 50 התחילו לשחק מחבואים כמו ילדים בני 10
- benjamin1
-
- חבר פעיל

עדכון:
עברו ל 7 בום
עברו ל 7 בום
- sufgi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
אם רק בבית היו יודעים ...benjamin1 כתב:אין אין על ה**ת של הסקסולוגית...
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

סתם מגעילה
בני נהפך להיות כוכב. הבן אדם חולה נפש. מאוד משעשע
בני נהפך להיות כוכב. הבן אדם חולה נפש. מאוד משעשע
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
אנשים דוחים וההפקה עוד יותר דוחה שנותנת לאחד המשתפפים להיות מטרה לרעל של שניהם.
שי
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
אישית אני הייתי לוקח כד ודופק לשניהם בראש, המיץ של הזבל האנשים האלה.
הבן עוד שמר על פאסון שבועיים איכשהו, אתמול זהו כבר לא יכל להמשיך בהצגה.
בטח המשפחה שלהם לא יודעת איפה לקבור את עצמם.
הבן עוד שמר על פאסון שבועיים איכשהו, אתמול זהו כבר לא יכל להמשיך בהצגה.
בטח המשפחה שלהם לא יודעת איפה לקבור את עצמם.
שי
- benjamin1
-
- חבר פעיל

ההפקה ידעה *טוב מאד* מי זה רוני מיילי שאותו היא מכניסה לבית.
עדיין זכורה לי התקופה שבה הוא סירסר את הבן שלו אורן שהיה בגיל 13 בהופעות במועדוני לילה עלומי שם למבוגרים.
(והמילה שבה השתמשתי היא לא מוגזמת)
עדיין זכורה לי התקופה שבה הוא סירסר את הבן שלו אורן שהיה בגיל 13 בהופעות במועדוני לילה עלומי שם למבוגרים.
(והמילה שבה השתמשתי היא לא מוגזמת)
- scsa
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1428
חחחח אתה מדבר בטח על זהbenjamin1 כתב:ההפקה ידעה *טוב מאד* מי זה רוני מיילי שאותו היא מכניסה לבית.
(והמילה שבה השתמשתי היא לא מוגזמת)...
- benjamin1
-
- חבר פעיל

מיילי מסולק הערב מבית האח הגדול
- roypeles
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
מי אמר?
- dor8
-
- חבר מביא חבר

אכן כן.
ב2100 נפרדים מאדון רוני מיילי.
היה קצר ביותר אבל מאוד משעשע !
ב2100 נפרדים מאדון רוני מיילי.
היה קצר ביותר אבל מאוד משעשע !
- benjamin1
-
- חבר פעיל

נראה כאילו בזמן הקרוב האיש יזדקק למאבטח צמוד
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

העונה נפתחה לא רע אבל תחלש מאוד בשבועות הקרובים. יש לי תחושת בטן שגם גילי לא רחוק מהדחה. כולם יודעים שקל להדליק אותו ומשם להדחה זה קרוב מאוד.
שלא תבינו לא נכון, אני לא בעד המיילים. אני באמת חושב שמדובר בישראלי המכוער ++ אבל אני צופה בתוכנית הזאת לא כדי לראות בחבורת הנדנדה שיושבת ומדברת על שטויות אלא מחפש אקשן.
שלא תבינו לא נכון, אני לא בעד המיילים. אני באמת חושב שמדובר בישראלי המכוער ++ אבל אני צופה בתוכנית הזאת לא כדי לראות בחבורת הנדנדה שיושבת ומדברת על שטויות אלא מחפש אקשן.
- dor8
-
- חבר מביא חבר

kingikra כתב:העונה נפתחה לא רע אבל תחלש מאוד בשבועות הקרובים. יש לי תחושת בטן שגם גילי לא רחוק מהדחה. כולם יודעים שקל להדליק אותו ומשם להדחה זה קרוב מאוד.
שלא תבינו לא נכון, אני לא בעד המיילים. אני באמת חושב שמדובר בישראלי המכוער ++ אבל אני צופה בתוכנית הזאת לא כדי לראות בחבורת הנדנדה שיושבת ומדברת על שטויות אלא מחפש אקשן....
אכן זה הולך להיות המצב....
ההפקה עשתה ליהוק והכניסה מראש אב ובנו שידועים כטרבל מייקרים שכבר עשו פרובוקציות בעבר בסיטואציות
אחרות למטרה אחת בלבד וזה לעשות אקשן ומריבות וכדי לתת לנו סיבה לצפות בתכנית ולהביא רייטינג.
ואז כאשר התחיל האקשן במיידי כצפוי מישהו החליט שזה קצת יותר מדי... ואז בלחץ ה"הקהילה הגאה" ולפי
השמועות בלחץ "המנחה הגאה" ואי אלו ארגונים למען זכויות מיעוט שהחליטו שכל מי שמעז לענות או לזרוק מילה
לגברת טהוניה הוא גזען שצריך להגלות במיידית וכך האקשן שהיה אמור ללוות אותנו עונה שלמה נגמר אחרי שבוע וחצי..
אז למה בדיוק הכניסו אותם מראש?? כדי שישבו וידברו בצורה רגועה ומתורבתת? כדי שיסרגו סוודרים לעצים?
או כדי שישבו וינהלו שיחות נפש אך תוך הלילה עם חבורת הנדנדה?
ממש חכם להכניס רוטווילרים טורפים לתוך החצר ולצפות מהם שיתנהגו כמו פודלים חמודים ושקטים...
- roypeles
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
מישהו יודע מה היה עם יניב ומה הוא פתח עם שלי?
- Hertz33
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
כל זה נועד לעורר פרובוקציה זולה ולייצר באז.
וזה עובד לא רע, 80 אחוז מהמדינה כולל הפורום המושכל מדברים על זה. אני אומר אם כבר מכניסים בלגניסטים כאלה שיהיה להפקה ביצים ושילוכו עם זה עד הסוף או שלא יכניסו אותם מלכתחילה. אגב תכניות האח הגדול לא רואים את המזבלה שלנו ממטר מבחינת ה"טיפוסים" שיש להם שם.
וזה עובד לא רע, 80 אחוז מהמדינה כולל הפורום המושכל מדברים על זה. אני אומר אם כבר מכניסים בלגניסטים כאלה שיהיה להפקה ביצים ושילוכו עם זה עד הסוף או שלא יכניסו אותם מלכתחילה. אגב תכניות האח הגדול לא רואים את המזבלה שלנו ממטר מבחינת ה"טיפוסים" שיש להם שם.
"על החתום...."
- eyal8a
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
אהלן חבר׳ה
אני בניגוד לכל ההתלהמויות ראיתי את הדברים קצת אחרת בכל מה שקרה עם המיילים.
ראשית הויכוח עם טהוניה נוצר בכלל בזכות דורין שהאכילה את הבית בזריקת גיצי אש שקרניים, ולמה?
רוני מיילי נדלק על נמעד קולו של אבי הטברייני, על איך שהוא מושך ומאריך כל סוף משפט כמו סלסול
ובתור בן לעולה ממרוקו גם אני ישר קלטתי את המנעד המגניב הזה, רוני ביקש ממנו לחזור על מספר מילים בבדיחה בכדי לשמוע אותו מאריך את המילים בסגנונו הייחודי, לצערו אחת המילים שהתנגנה יפה הייתה המילה אתיופים, דורין ישר כיוונה זאת למצב שכאילו רוני מנסה להכשיל את אבי ודאגה לזרוע זאת בממזריות ברחבי הבית ובמיוחד לטהוניה, שזו מנגד התעצבנה והתעצבנה עד שלבסוף יצאה בעצבים ותקפה את מיילי ראשונה מבלי לבדוק אם יש אמת בדבר !!
מכאן באמת רוני מיילי שהינו אחד שכאשר מרגיש מותקף, תוקף שבעתיים הוציא את ארסנל הברבריות החוצה וחבל שכך, אבל אם נהייה אמיתיים יכול להיות שגם חלקנו היה משתמש במילים כאלו אם היינו נקלעים למריבה עם בן העדה האתיופית ( לא בהכרח באותן מילים אך סביר שהייתה יוצאת לנו הערב גזענית ולא מתוך כוונה רעה אלא בגלל הקלות שבשימוש בכך). לאחר ,הוא נרגע מהתקף הזעם הוא בא להתנצל מספר פעמים. לגביי גילי הוא בחר לא להתערב אבל גם כל הבית שתק ובחר לא להתערב חוץ מלבנה בסוף.
לגביי לבנה ( אהובתי ומספר 1 בבית מהיום הראשון).
נכון שהדברים שרוני אמר הם קשים לכל אדם, אין אחד שלא ראה את התקף הזעם ולא נשאר המום, נעלב ו/או הזיל דמעה ממה שקרה באותו יום, אבל !!!! אני לא מאמין ולא חושב ולא מוצא שהייתה איזו כוונה תחילה או עקיפה לפגוע בקהילה ההומו לסבית בכלל, אני מאמין כי רק בגלל שהריב היה עם לבנה שהיא לסבית בחרו מייד כולם לשייך זאת להתקפה על הקהילה ההומו לסבית. הרי יותר קל לצלוב מישהו באם הוא פגע בקהילה שלמה מאשר רק באדם אחד. זה שרוני אמר לה ללבנה שהיא נראית כמו גבר, או שהיא גבר בגוף של אישה זה עדיין כוונה להעלבה אינדיבידואלית שאינה קשורה להעדפתה המינית אלא למראה החיצוני שלה, אני מאמין שאם הוא היה אומר את אותם דברים לבחורה שאינה לסבית לא היינו שומעים כלל את זעקתה של הקהילה או כל כל מיני בעלי אינטרס אחרים שדאגו מייד לנכס את מטח ההעלבות כלפי אוכלוסייה מסויימת, אגב גם בקרב נגד טהוניה למי שצפה, טהוניה אמרה שהיא אינה מייצג של העדה האתיופית אלא מייצג של עצמה בלבד וצריך להפסיק קשור כל פעם בין בן עדה האתיופית לכלל העדה ויש להסתכל עליה כאינדיבידואל, אבל גם במקרה הזה מיהרו לנכס את הריב עימה כנגד כל העדה.
אני חושב שרוני חצה את הגבול דווקא באיחוליו לכך שלבנה לא תביא ילדים לעולם, לי פשוט ירדו דמעות במשפט הזה, מעבר לכך כל השאר הינו בגדר המריבה האישית בינהם ועם כל הכבוד לללבנה אהובתי זה שהוריה רואים שהיא נקלעה למריבה לא צריך להיות הפקטור לחציית גבול או להוצאותו מהבית.
אני לא חושב שהיה נכון להוציא את רוני מהבית, למרות שהוא טיפוס יותר עצבני משאר הבית זו הסיבה שבחרו בו, גם ניתן לראות כיצד הוא מבין את גודל מעשיו כאשר ראה את הסרטון והחל לבכות ובכל הזדמנות ביקש סליחה ומחילה מלבנה וטהוניה. דרך אגב, זוכותו להמשיך לא לחבב את טהוניה, היא אינה פרה קדושה ועם כל הכבוד לקהילה ההומו לסבית גם היא לא!!
עכשיו, משנפל דבר ורוני הוצא מהבית אני לא חושב שרמת הצפייה נפגה כפי שציינו קודמיי
אני חושב שבעונה הזו הביאו באמת אנשים איכותיים בניגוד לעונות קודמות
וניתן לראות זאת לאורך השבועות האחרונים, בכלל כל מה שבני ממציא כל מיני תוכניות אירוח למינהן , השקפתה של דנה הדתייה המתונה הילד דור וחוכמת החיים של לבנה מעידים על כך.
פעם ראשונה שאני ממש צופה גם בערוץ 20 המיועד ונהנה ממה שאני רואה
בברכה
אייל
אני בניגוד לכל ההתלהמויות ראיתי את הדברים קצת אחרת בכל מה שקרה עם המיילים.
ראשית הויכוח עם טהוניה נוצר בכלל בזכות דורין שהאכילה את הבית בזריקת גיצי אש שקרניים, ולמה?
רוני מיילי נדלק על נמעד קולו של אבי הטברייני, על איך שהוא מושך ומאריך כל סוף משפט כמו סלסול
ובתור בן לעולה ממרוקו גם אני ישר קלטתי את המנעד המגניב הזה, רוני ביקש ממנו לחזור על מספר מילים בבדיחה בכדי לשמוע אותו מאריך את המילים בסגנונו הייחודי, לצערו אחת המילים שהתנגנה יפה הייתה המילה אתיופים, דורין ישר כיוונה זאת למצב שכאילו רוני מנסה להכשיל את אבי ודאגה לזרוע זאת בממזריות ברחבי הבית ובמיוחד לטהוניה, שזו מנגד התעצבנה והתעצבנה עד שלבסוף יצאה בעצבים ותקפה את מיילי ראשונה מבלי לבדוק אם יש אמת בדבר !!
מכאן באמת רוני מיילי שהינו אחד שכאשר מרגיש מותקף, תוקף שבעתיים הוציא את ארסנל הברבריות החוצה וחבל שכך, אבל אם נהייה אמיתיים יכול להיות שגם חלקנו היה משתמש במילים כאלו אם היינו נקלעים למריבה עם בן העדה האתיופית ( לא בהכרח באותן מילים אך סביר שהייתה יוצאת לנו הערב גזענית ולא מתוך כוונה רעה אלא בגלל הקלות שבשימוש בכך). לאחר ,הוא נרגע מהתקף הזעם הוא בא להתנצל מספר פעמים. לגביי גילי הוא בחר לא להתערב אבל גם כל הבית שתק ובחר לא להתערב חוץ מלבנה בסוף.
לגביי לבנה ( אהובתי ומספר 1 בבית מהיום הראשון).
נכון שהדברים שרוני אמר הם קשים לכל אדם, אין אחד שלא ראה את התקף הזעם ולא נשאר המום, נעלב ו/או הזיל דמעה ממה שקרה באותו יום, אבל !!!! אני לא מאמין ולא חושב ולא מוצא שהייתה איזו כוונה תחילה או עקיפה לפגוע בקהילה ההומו לסבית בכלל, אני מאמין כי רק בגלל שהריב היה עם לבנה שהיא לסבית בחרו מייד כולם לשייך זאת להתקפה על הקהילה ההומו לסבית. הרי יותר קל לצלוב מישהו באם הוא פגע בקהילה שלמה מאשר רק באדם אחד. זה שרוני אמר לה ללבנה שהיא נראית כמו גבר, או שהיא גבר בגוף של אישה זה עדיין כוונה להעלבה אינדיבידואלית שאינה קשורה להעדפתה המינית אלא למראה החיצוני שלה, אני מאמין שאם הוא היה אומר את אותם דברים לבחורה שאינה לסבית לא היינו שומעים כלל את זעקתה של הקהילה או כל כל מיני בעלי אינטרס אחרים שדאגו מייד לנכס את מטח ההעלבות כלפי אוכלוסייה מסויימת, אגב גם בקרב נגד טהוניה למי שצפה, טהוניה אמרה שהיא אינה מייצג של העדה האתיופית אלא מייצג של עצמה בלבד וצריך להפסיק קשור כל פעם בין בן עדה האתיופית לכלל העדה ויש להסתכל עליה כאינדיבידואל, אבל גם במקרה הזה מיהרו לנכס את הריב עימה כנגד כל העדה.
אני חושב שרוני חצה את הגבול דווקא באיחוליו לכך שלבנה לא תביא ילדים לעולם, לי פשוט ירדו דמעות במשפט הזה, מעבר לכך כל השאר הינו בגדר המריבה האישית בינהם ועם כל הכבוד לללבנה אהובתי זה שהוריה רואים שהיא נקלעה למריבה לא צריך להיות הפקטור לחציית גבול או להוצאותו מהבית.
אני לא חושב שהיה נכון להוציא את רוני מהבית, למרות שהוא טיפוס יותר עצבני משאר הבית זו הסיבה שבחרו בו, גם ניתן לראות כיצד הוא מבין את גודל מעשיו כאשר ראה את הסרטון והחל לבכות ובכל הזדמנות ביקש סליחה ומחילה מלבנה וטהוניה. דרך אגב, זוכותו להמשיך לא לחבב את טהוניה, היא אינה פרה קדושה ועם כל הכבוד לקהילה ההומו לסבית גם היא לא!!
עכשיו, משנפל דבר ורוני הוצא מהבית אני לא חושב שרמת הצפייה נפגה כפי שציינו קודמיי
אני חושב שבעונה הזו הביאו באמת אנשים איכותיים בניגוד לעונות קודמות
וניתן לראות זאת לאורך השבועות האחרונים, בכלל כל מה שבני ממציא כל מיני תוכניות אירוח למינהן , השקפתה של דנה הדתייה המתונה הילד דור וחוכמת החיים של לבנה מעידים על כך.
פעם ראשונה שאני ממש צופה גם בערוץ 20 המיועד ונהנה ממה שאני רואה
בברכה
אייל