רכשתי YAMAHA RX-V673 מאמאזון גרמניה בהמלצת האתר!!!
- michal20600
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 463
תתחדש 
- Ace007
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
אני רואה שיצא 605 יורו כולל מע"מ.
אבל מה עם מכס?
עד כמה שאני יודע צריך לשלם בארץ על רסיבר גם מע"מ וגם מכס.
אבל מה עם מכס?
עד כמה שאני יודע צריך לשלם בארץ על רסיבר גם מע"מ וגם מכס.
-
shlomi79
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 146
המחיר כולל את כל עלויות היצוא מגרמניה עבור חברת המשלוחים ועמיל המכס.
הכל כלול במחיר.
הכל כלול במחיר.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
המחיר שאתה רואה כולל הכללללללל. גם את המיסים בארץ.Ace007 כתב:אני רואה שיצא 605 יורו כולל מע"מ.
אבל מה עם מכס?
עד כמה שאני יודע צריך לשלם בארץ על רסיבר גם מע"מ וגם מכס....
במידה ומתברר שחוייבת ביותר ממה שצריך אמזון יזכו אותך בהפרש.
- shualy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
מה העניין שהאונקיו 717 יותר יקר מהימאהה 673 ב150$ באמאזון ארה"ב ובגרמניה המחיר שלהם שונה.
מה ההבדלים העיקריים בין הרסיברים האלה?
בברכה,
אורי
מה ההבדלים העיקריים בין הרסיברים האלה?
בברכה,
אורי
ניתן להציץ בגלריה שלי כאן:
www.uriavitan.com
www.uriavitan.com
- NoamFram
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
גם אני הזמנתי
הרגע רכשתי באמאזון גרמניה גם..יצא 2780 לפי האתר.
נראה איך יילך
שימו לב שמדובר על אחריות לשנה וכנראה לא נוכל לממש אותה
סיכון = 1500 בערך
נראה איך יילך
שימו לב שמדובר על אחריות לשנה וכנראה לא נוכל לממש אותה
סיכון = 1500 בערך
- NoamFram
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- OhadR
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 246
-
shlomi79
-
- חבר פעיל מאוד

-
shlomi79
-
- חבר פעיל מאוד

Re: מסוכן מאוד
"מסוכן מאוד", אני לא חושב שזה כותרת מתאימה שכן במחיר שחסכנו פה אפשר להחליף כמעט את כל רכיבי הרסיבר.OhadR כתב:אין אחריות במקרה של תקלה ואז מה עושים?...
כמו כן ניתן לקבל אחריות אך עלויות המשלוח חזרה מיותרות, אני מאמין שכל תיקון ניתן לבצע בארץ.
אני בדקתי את הרסיבר שהגיע, הכל תקין.
- Johnik
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
דרך אמזון איטליה הוא יוצא 2600ש"ח כולל הכל.
לגבי אחריות עד כמה שאני זוכר היה כאן שרשור שמישהו הזמין את אונקיו 818 מאמזון והוא הגיע תקול לא נדלק כלל. הוא דיבר עם אמזון שלח להם את הרסיבר חזרה הם שלחו לו חדש וזיכו בהוצאות עבור שליחה של מכשיר התקול...
מה לגבי אחריות עבור המכשיר האם אמזון כחנות נותנת אחריות על מוצרים שנרכשו ממנה?
לגבי אחריות עד כמה שאני זוכר היה כאן שרשור שמישהו הזמין את אונקיו 818 מאמזון והוא הגיע תקול לא נדלק כלל. הוא דיבר עם אמזון שלח להם את הרסיבר חזרה הם שלחו לו חדש וזיכו בהוצאות עבור שליחה של מכשיר התקול...
מה לגבי אחריות עבור המכשיר האם אמזון כחנות נותנת אחריות על מוצרים שנרכשו ממנה?
- ZUMARA
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 209
תתחדש.
מוזר לי שאני מנסה לבצע הזמנה עם כתובת לישראל תמיד נותן הודעה שזה לא אפשרי לשלוח לשם.
יש איזה משהו שאני צריך לשנות כדי שזה יעבוד?
מוזר לי שאני מנסה לבצע הזמנה עם כתובת לישראל תמיד נותן הודעה שזה לא אפשרי לשלוח לשם.
יש איזה משהו שאני צריך לשנות כדי שזה יעבוד?
-
shlomi79
-
- חבר פעיל מאוד

אני חושב שזה תלוי במוצרZUMARA כתב:תתחדש.
יש איזה משהו שאני צריך לשנות כדי שזה יעבוד?...
- ZUMARA
-
- חבר פעיל מאוד

ניסיתי את ה YAMAHA RX-V673 רק כדי לראות איך התהליך מתבצע, כי אני מתכנן רכישה בעתיד הקרוב וזאת נראת כמו אופציה טובה אבל זה לא נותן לי להמשיך עם התהליך לישראל X:.shlomi79 כתב:אני חושב שזה תלוי במוצרZUMARA כתב:תתחדש.
יש איזה משהו שאני צריך לשנות כדי שזה יעבוד?......
-
shlomi79
-
- חבר פעיל מאוד

מוזר, אתה עובד עם amazon.de? יכול להיות שאתה לא מתרגם משהו נכון?
- ZUMARA
-
- חבר פעיל מאוד

כן אני באמאזון DE פשוט הוספתי את המצוצר לעגלה המשכתי אם התהליך בחרתי בכתובת לישראל וכיבלי הודעה שזה לא אפשרי.shlomi79 כתב:מוזר, אתה עובד עם amazon.de? יכול להיות שאתה לא מתרגם משהו נכון?...
- ZUMARA
-
- חבר פעיל מאוד

ZUMARA כתב:כן אני באמאזון DE פשוט הוספתי את המצוצר לעגלה המשכתי אם התהליך בחרתי בכתובת לישראל וקיבלי הודעה שזה לא אפשרי.shlomi79 כתב:מוזר, אתה עובד עם amazon.de? יכול להיות שאתה לא מתרגם משהו נכון?......
- Johnik
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
אתה יכול לרכוש רק מוצר חדש ומוכר אמזון בלבד (כאשר לוחצים על "חדש" מופיע רשימה של מוכרים את אותו המוצר בדומה לזאפ) רק אמזון שולח מוצרים לארץ. במידע ובמוצר שמחפשים אין מוכר אמזון סביר להניח שלא תוכל לקבל משלוח לארץ.ZUMARA כתב:ZUMARA כתב:כן אני באמאזון DE פשוט הוספתי את המצוצר לעגלה המשכתי אם התהליך בחרתי בכתובת לישראל וקיבלי הודעה שזה לא אפשרי.shlomi79 כתב:מוזר, אתה עובד עם amazon.de? יכול להיות שאתה לא מתרגם משהו נכון?.........
- ZUMARA
-
- חבר פעיל מאוד

הבנתי כניראה שאזל המלאי לאמאזון תודה. ודרך אגב יש אפשרות לסנן מוצרים שנמכרים ע"י אמאזון בלבד?Johnik כתב:אתה יכול לרכוש רק מוצר חדש ומוכר אמזון בלבד (כאשר לוחצים על "חדש" מופיע רשימה של מוכרים את אותו המוצר בדומה לזאפ) רק אמזון שולח מוצרים לארץ. במידע ובמוצר שמחפשים אין מוכר אמזון סביר להניח שלא תוכל לקבל משלוח לארץ.ZUMARA כתב:ZUMARA כתב:כן אני באמאזון DE פשוט הוספתי את המצוצר לעגלה המשכתי אם התהליך בחרתי בכתובת לישראל וקיבלי הודעה שזה לא אפשרי.shlomi79 כתב:מוזר, אתה עובד עם amazon.de? יכול להיות שאתה לא מתרגם משהו נכון?............
- OhadG
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
מצד שמאל, חפש ערך בשם Provider, וסמן שם ב-Checkbox את הערך Amazon.de.ZUMARA כתב:הבנתי כניראה שאזל המלאי לאמאזון תודה. ודרך אגב יש אפשרות לסנן מוצרים שנמכרים ע"י אמאזון בלבד?Johnik כתב:אתה יכול לרכוש רק מוצר חדש ומוכר אמזון בלבד (כאשר לוחצים על "חדש" מופיע רשימה של מוכרים את אותו המוצר בדומה לזאפ) רק אמזון שולח מוצרים לארץ. במידע ובמוצר שמחפשים אין מוכר אמזון סביר להניח שלא תוכל לקבל משלוח לארץ.ZUMARA כתב:ZUMARA כתב:כן אני באמאזון DE פשוט הוספתי את המצוצר לעגלה המשכתי אם התהליך בחרתי בכתובת לישראל וקיבלי הודעה שזה לא אפשרי.shlomi79 כתב:מוזר, אתה עובד עם amazon.de? יכול להיות שאתה לא מתרגם משהו נכון?...............