מרטין ערב טובMartinHSabag כתב:מגבר מנורות ל-thiel?!...
שים לב שהיא חזרה בפוסט אלי עם מידע שהרמקולים כרגע לא בתכנון
הצעתי למצב הקיים
אב משולב מנורות בריא עם הthill יהיה מעניין מאוד

מרטין ערב טובMartinHSabag כתב:מגבר מנורות ל-thiel?!...

ממה שזכור לי אין לה מגבר, אני חושב שמדובר בבלבול..itay123 כתב:אילן ניראה לי שהיא מודעת לזהishaked כתב:מדובר על פרוססורmichal20600 כתב: בינתיים שמתי את עיני על arcam av888 שמשהו מוכר בפורום בחו"ל ומתברר שהוא מישראל
מה דעתך על הארקם הזה?......
...

מה הבדל בין Integrated ו Hybrid? שניהם מגברים?MartinHSabag כתב:עוד אגב, כשאומרים ״משולב״, בד״כ הכוונה ל-integrated ומה שאתה התכוונת הוא ל-hybrid......

רוצים עליו 3000 $itay123 כתב:הארקם ניראה סוס בהחלט.מה דעתך על הארקם הזה?[?...
למרות שעדיין לא בטוח שה-DACים שלו יתעלו על ה-DACים באופו שלך![]()
אם הוא ייפול לידייך מעניין יהיה להשוות.![]()
ה-OPPO שלך/שלי הפיל לא מעט פרוססורים ברמה גבוהה![]()
אך הארקם המדובר אמור לתת מענה בהחלט לכל דבר, מה המחיר אגב שדורשים עליו...?
ומה עם הגברה...?...

פרוססור = מפענח רב-ערוצי הנדרש לצורך שמיעת צליל היקפי.michal20600 כתב:תרגמו לי מה זה פרוססור ומה ההבדל בינו לבין רסיבר לבין מגבר רב ערוצי?...

משולב - integrated = מגבר הכולל את קדם המגבר ומגבר הכח באותה איזה.Johnik כתב:מה הבדל בין Integrated ו Hybrid? שניהם מגברים?MartinHSabag כתב:עוד אגב, כשאומרים ״משולב״, בד״כ הכוונה ל-integrated ומה שאתה התכוונת הוא ל-hybrid.........

ואיך נקרא מגבר שמכיל קדם, כוח ו DAC ? שמעתי שזה קיים. לא רסיברMartinHSabag כתב:משולב - integrated = מגבר הכולל את קדם המגבר ומגבר הכח באותה איזה.Johnik כתב:מה הבדל בין Integrated ו Hybrid? שניהם מגברים?MartinHSabag כתב:עוד אגב, כשאומרים ״משולב״, בד״כ הכוונה ל-integrated ומה שאתה התכוונת הוא ל-hybrid.........
Hybrid = מגבר אשר משלב שתי טכנולוגיות, למשל שפופרות לקדם מגבר וטרנזיסטורי או דיגיטלי למגבר הכח או ההיפך או כל שילוב אחר....

אני לא יודע איך להגדיר אותוMartinHSabag כתב:DAC מוגבר?...