שרשור תגובות: סיכום השקת סדרות 2013 של מסכי פיליפס Philips
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78972
- שם מלא: עפר לאור
udif
כל חברה והמדיניות שלה...
אין לי מושג מה המשמעויות הטכניות או העלות של הסבה כזו.
כל חברה והמדיניות שלה...
אין לי מושג מה המשמעויות הטכניות או העלות של הסבה כזו.
- tommygun80
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
..
- pinkman1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 260
udif כתב:למה צריך "שינויים גדולים בתוכנה"?
כל יצרן שפוי דוחף מערכת לינוקס בטלוויזיה שלו (בקורו זה היה כבר ב- 2008), ושום דבר לא מפריע לו להוסיף את ספריית FreeBiDi ולקבל חינם טיפול בנושא כווניות הטקסט. זה בטח ובטח נכון לכל הטלוויזיות החכמות.
למי שמכיר, הספריה הזו משוחררת ברשיון שימוש LGPL 2.1 מה שאומר שאין שום בעיה מעשית לשלב אותה במוצרים מסחריים.
בכל מקרה, האם מדובר בתמיכה עברית לכל דגמי 2013 או רק ל- design line?
oferlaor כתב:meni12321
לדעתי לא יהיו שינויים רטרואקטיביים - מדובר על שינויים מאוד גדולים בתוכנה בכדי לעשות את ההתאמה לעברית.......
קודם כל תודה רבה היה מעולה!!!
לגבי העניין של שינויים של גרסאות ישנות, הם הסבירו שבגלל שהמעבד שונה וכל התוכנה שונה לא יהיה אפשר להכיל את השינויים אחורה.
אז אין מה לצפות אפילו.
- spiderman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
MartinHSabag כתב:אז הנה נזרקת כפפה.... (גם לאלקטרה), נשמח למבחן מקיף ואובייקטיבי למסך הדגל ובמיוחד להשוואה בינו ולבין המתחרים הישירים מבית סמסונג,פנסוניק וסוני.Dav23456 כתב:לאבל אם היית מכיר אותנו קצת יותר, היית יודע שאנחנו לא נוהגים להביע דיעה על מוצרים בתנאים כאלו, אלא רק תחת עינו הקפדנית של עפר ובתנאי מעבדה.
לא ניתן להתרשם (אם כי הרבה מאוד אנשים מאוד אהבו את מה שראו אתמול) בתנאים של תאורה חזקה מאוד כמו שהיתה שם, עם מקור שאנחנו לא מכירים וללא כיול מינימלי של המסך לפני.
HTPC.......
- lasik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
תודה על אירוע נפלא, מתוכנן בקפידה.
ממה שהתרשמתי, איכות התמונה שהוצגה היתה טובה מאד.
האמבילייט יצר לי אפקט וואו.
יופי שפיליפס הצטרפה לחברות שהטמיעו עיברית במסך: סוני, LG וסמסונג (שכחתי מישהו?).
השקעה משמעותית!
ממה שהתרשמתי, איכות התמונה שהוצגה היתה טובה מאד.
האמבילייט יצר לי אפקט וואו.
יופי שפיליפס הצטרפה לחברות שהטמיעו עיברית במסך: סוני, LG וסמסונג (שכחתי מישהו?).
השקעה משמעותית!
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
- dmoses
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 214
פיליפס חברה רצינית מאוד!
אני רוכש כבוד גדול לחברה זו.
בעבר גם ביקרתי במרכז מחקר ופיתוח באינדהובן שבהולנד.
אישית, מחזיק טלויזיה מסדרת 9000 משנת 2004. ( "32 שעלה 16000 ₪)
דבר אחד אני לא מבין, מדוע אחריות על מוצר איכותי כזה "רק שנתיים"
היום כל חברות אחרות נותנות 3-5 שנים על דגמים פשוטים ביותר!
מה, הם לא מאמינים במוצרים שלהם? ( או שהכנסה נוספת משנה שלישית?)
בגדול, כל הכבוד לפיליפס!
אני רוכש כבוד גדול לחברה זו.
בעבר גם ביקרתי במרכז מחקר ופיתוח באינדהובן שבהולנד.
אישית, מחזיק טלויזיה מסדרת 9000 משנת 2004. ( "32 שעלה 16000 ₪)
דבר אחד אני לא מבין, מדוע אחריות על מוצר איכותי כזה "רק שנתיים"
היום כל חברות אחרות נותנות 3-5 שנים על דגמים פשוטים ביותר!
מה, הם לא מאמינים במוצרים שלהם? ( או שהכנסה נוספת משנה שלישית?)
בגדול, כל הכבוד לפיליפס!
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
תודה לאלקטרה ו- hometheater על אירוח מוצלח!
גם הפעם, אלקטרה הרשימה באירוח.
אהבתי את העיצוב החדש של דגמי 2013. תמונה מאד יפה (בתור בעלים של דגם מסדרה 7, אני קצת משוחד). לא הבחנתי בזליגות אור.
השלט החדש מאד מעוצב עם מקלדת אחורית. הוא עובד על RF. איך מלמדים שלטים חכמים?
ידוע אם הקודים בשלט השחור של yes עובד בצורה טובה עם הדגמים החדשים?
הופתעתי מהתמיכה בעברית. חח לאלקטרה על כך!
אגב,
איך המקררים של Hitachi?
גם הפעם, אלקטרה הרשימה באירוח.
אהבתי את העיצוב החדש של דגמי 2013. תמונה מאד יפה (בתור בעלים של דגם מסדרה 7, אני קצת משוחד). לא הבחנתי בזליגות אור.
השלט החדש מאד מעוצב עם מקלדת אחורית. הוא עובד על RF. איך מלמדים שלטים חכמים?
ידוע אם הקודים בשלט השחור של yes עובד בצורה טובה עם הדגמים החדשים?
הופתעתי מהתמיכה בעברית. חח לאלקטרה על כך!
אגב,
איך המקררים של Hitachi?
- EFIBET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1110
היMartinHSabag כתב:מלבד השליטה ב-RF יש גם שליטה פשוטה יותר ב-IR...
גם לי יש את ה 7007 עם שלט RF', לא מצליח למצוא את כל הקודים של IR
מצליח עם שלט HOT החכם להדליק, לשנות INPUTS, ווליום אבל לא לכבות!?
יש למישהו את הקוד המתאים?
תודה
אפי
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
EFIBET,
במחשבה שנייה, קיים סיכוי שהקוד של כיבוי והדלקה זהה לקוד של שלטי ir של philips.
קח את השלט שלך לחנות שקם אלקטריק ובקש לרגע שלט לדגם ללא rf ולמד את השלט של hot.
עדכן אותנו אם זה עבד.
עדכן אותנו אם זה עבד.
- silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 521
למרטין , עופר וכל מי שעמד מאחורי הקלעים על האירוע הזה :
אני רוצה להודות לכם , כרגיל היה מאוד מרשים ומאוד נהנינו מקבלת הפנים המרשימה מהבר והאוכל וכמובן עם המסכים ועד המתנה המפתיעה והנעימה ביציאה (אישתי התלוננה שלא קיבלה גם אוזניות)
מחכה לסיקורים מבית עופר...
אני רוצה להודות לכם , כרגיל היה מאוד מרשים ומאוד נהנינו מקבלת הפנים המרשימה מהבר והאוכל וכמובן עם המסכים ועד המתנה המפתיעה והנעימה ביציאה (אישתי התלוננה שלא קיבלה גם אוזניות)
מחכה לסיקורים מבית עופר...
- omz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 434
תודה רבה לאלקטרה ולמנהלי האתר עופר ומרטין.
נהנתי מאוד גם מתצוגה מרשימה של מוצרים מוצגים וגם מהטלויזיות החדשות.
ההרצאה הייתה קצרה ענינית וקולחת, האוכל מצויין והמוצרים בהחלט נראים טוב, וגם יצאנו עם מתנה ראוייה
יישר כח ובהצלחה
נהנתי מאוד גם מתצוגה מרשימה של מוצרים מוצגים וגם מהטלויזיות החדשות.
ההרצאה הייתה קצרה ענינית וקולחת, האוכל מצויין והמוצרים בהחלט נראים טוב, וגם יצאנו עם מתנה ראוייה
יישר כח ובהצלחה
- EFIBET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1110
yaronkle בוקרטובyaronkle כתב:EFIBET,
עדכן אותנו אם זה עבד....
רעיון יפה וגם עובד!
יש לי בחדר שינה את הפיליפס 37PFL6606
תכנתתי את שלט HOT על השלט שלה ועובד סבבה
עכשיו אני שולט על 5 מכשירים עם שלט HOT
תודה
יום מקסים
אפי
מגיע לך ת
- ThegM
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
מרטין ועופר,
תודה רבה על המאמץ ועל שיתוף הפעולה מאלקטרה היה נפלא.
התמונה של המסכים ברמה הגבוהה, היתה מדהימה, חבל שהתאורה מסביב "קלקלה" את יכולת ההתרשמות במקום.
כחובב מסכי Philips, אני מחכה בקוצר רוח לסקירה מקצועית כמו שרק אתם יודעים לעשות (עדיף על ה8007)
שוב תודה ועד לפעם הבאה
תודה רבה על המאמץ ועל שיתוף הפעולה מאלקטרה היה נפלא.
התמונה של המסכים ברמה הגבוהה, היתה מדהימה, חבל שהתאורה מסביב "קלקלה" את יכולת ההתרשמות במקום.
כחובב מסכי Philips, אני מחכה בקוצר רוח לסקירה מקצועית כמו שרק אתם יודעים לעשות (עדיף על ה8007)
שוב תודה ועד לפעם הבאה
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78972
- שם מלא: עפר לאור
- yaron78
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
רק עכשיו יצא לי לראות את הכתבה...
מרטין - שמחתי לראות שהתייחסת להיטאצ'י, וגם לDVB-T2. לדעתי, מהיום והלאה יש להתייחס באופן קבוע לעניין הימצאות הT2 בכל דגם (בניגוד אליך, לא כולם טורחים לציין זאת במפורש...).

האם אתה מתכוון לכך שבהמשך השנה הסדרות 3,4,5 יקבלו עידכון תוכנה לעברית?
אולי זה יתרחש במקביל לעידכון התוכנה לסדרות 6,7,8 שיוסיף תמיכה בכתוביות עברית בנגן המולטימדיה המובנה של המסך?
האם אלקטרה מבטיחה באופן חד משמעי שדגמי 2013 יקבלו את העידכונים האלה (כתוביות בעברית בסדרות הגבוהות, ועברית בכלל בסדרות הנמוכות) - או שזאת הייתה אמירה יותר כללית, כך שאולי בפועל רק דגמי 2014 יקבלו את העידכונים האלה?
אני רוצה להזכיר שלמשל בסוני היה מצב דומה בשנה שעברה: הייתה תמיכה בעברית - אבל ללא כתוביות בעברית, ואילו בדגמי השנה יש תמיכה מלאה בעברית. שנה שעברה דיברו בסוני על כך שיגיע "בהמשך השנה" עידכון תוכנה לעברית מלאה, אבל אני לא יודע אם זה באמת הגיע בפועל לדגמי 2012 או שרק דגמי 2013 הם אלה שקיבלו עברית מלאה.
(ואם מישהו כאן יודע האם בסופו של דבר דגמי 2012 של סוני כן קיבלו את עידכון התוכנה הזה, שמוסיף תמיכה בכתוביות בעברית בנגן המולטימדיה, אז אני מאוד אשמח לשמוע ולהתעדכן, כדי לדעת מה באמת שוות ההבטחות האלה... אפילו שזה רק מקרה ספציפי אחד).
ושאלה נוספת שמסקרנת אותי: בסדרות שכבר יש בהן עברית - סדרות 6,7,8 - מגיע שלט דו צדדי, שבצד אחד יש מקלדת QWERTY. האם גם היא בעברית? ואם כן - איך הוסף כיתוב האותיות בעברית על הכפתורים (האם האותיות חרוטות או צבועות), והאם הוא איכותי ועמיד (או שיש חשש שהוא יימחק במשך השימוש). גם ככה השלט מגיע עם שני פונטים (אות ומספר) על כל כפתור - מה שקצת מקשה על הוספה של אחד נוסף...
[img2=550x306]http://www.flatpanelshd.com/pictures/ph ... 2013-3.jpg[/img2]
אם אכן הוסיפו עברית לשלט, אז זאת הפעם הראשונה שהוספת העברית בטלויזיה היא גם חומרתית ולא רק של תוכנה.
udif כתב:בכל מקרה, האם מדובר בתמיכה עברית לכל דגמי 2013 או רק ל- design line?...
משמח לגלות שעוד יצרן מוביל הוסיף תמיכה בעברית. מרטין, כתבת שזה יהיה בכל הדגמים, אבל בדף המצגת כתובות רק שלושת הסדרות העליונות - 6,7,8, ולא שלושת הסדרות הנמוכות 3,4,5:MartinHSabag כתב:לכל הדגמים....
האם אתה מתכוון לכך שבהמשך השנה הסדרות 3,4,5 יקבלו עידכון תוכנה לעברית?
אולי זה יתרחש במקביל לעידכון התוכנה לסדרות 6,7,8 שיוסיף תמיכה בכתוביות עברית בנגן המולטימדיה המובנה של המסך?
והאם התמיכה שתגיע לסדרות הנמוכות תהיה מלאה או ללא כתוביות בעברית?MartinHSabag כתב:כמו כן, בקרוב מאוד יצטרפו לחגיגה גם תפריטי SRT ו-SUB בסטרימר המובנה של המסך....
האם אלקטרה מבטיחה באופן חד משמעי שדגמי 2013 יקבלו את העידכונים האלה (כתוביות בעברית בסדרות הגבוהות, ועברית בכלל בסדרות הנמוכות) - או שזאת הייתה אמירה יותר כללית, כך שאולי בפועל רק דגמי 2014 יקבלו את העידכונים האלה?
אני רוצה להזכיר שלמשל בסוני היה מצב דומה בשנה שעברה: הייתה תמיכה בעברית - אבל ללא כתוביות בעברית, ואילו בדגמי השנה יש תמיכה מלאה בעברית. שנה שעברה דיברו בסוני על כך שיגיע "בהמשך השנה" עידכון תוכנה לעברית מלאה, אבל אני לא יודע אם זה באמת הגיע בפועל לדגמי 2012 או שרק דגמי 2013 הם אלה שקיבלו עברית מלאה.
(ואם מישהו כאן יודע האם בסופו של דבר דגמי 2012 של סוני כן קיבלו את עידכון התוכנה הזה, שמוסיף תמיכה בכתוביות בעברית בנגן המולטימדיה, אז אני מאוד אשמח לשמוע ולהתעדכן, כדי לדעת מה באמת שוות ההבטחות האלה... אפילו שזה רק מקרה ספציפי אחד).
ושאלה נוספת שמסקרנת אותי: בסדרות שכבר יש בהן עברית - סדרות 6,7,8 - מגיע שלט דו צדדי, שבצד אחד יש מקלדת QWERTY. האם גם היא בעברית? ואם כן - איך הוסף כיתוב האותיות בעברית על הכפתורים (האם האותיות חרוטות או צבועות), והאם הוא איכותי ועמיד (או שיש חשש שהוא יימחק במשך השימוש). גם ככה השלט מגיע עם שני פונטים (אות ומספר) על כל כפתור - מה שקצת מקשה על הוספה של אחד נוסף...
[img2=550x306]http://www.flatpanelshd.com/pictures/ph ... 2013-3.jpg[/img2]
אם אכן הוסיפו עברית לשלט, אז זאת הפעם הראשונה שהוספת העברית בטלויזיה היא גם חומרתית ולא רק של תוכנה.