אני די נהינתי מהפרקmotiR כתב:זה רק אני או שגם לכם מתחיל להימאס מהסידרה הזו? לעוסה מדי.....
Dexter - עונה 8
- BreezeNET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
היה פרק סבבה, גם הנני של דקסטר סוף סוף זורמת 
שי
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
יש טיזר בסוף הפרק הראשון שכולל קטעים מכל העונה הקרובה, ונראה שהעלו רמה ביחס ל2 העונות האחרונות.
בכל מקרה, קצת הפריע לי שהכותבים של הסדרה בחרו להפר את הקוד של "להרוג רק את הפושעים" ועברו ל"להרוג גם את מי שמנסה לעלות על עקבותיהם של דקס ודב". לא יודע, יכלו להמציא משהו יותר טוב עם לאגוורטה (למרות שאיחלתי באיזשהו מקום שהפרצוף המעצבן שלה יעלם מהמסך, ועוד יותר הקול הלטיני)
בפרק הזה דקס מתחיל לאבד שפיות, נקווה שישאר ממוקד בהמשך
אם העונה תסתיים במוות של דקס לדעתי זה אנטיקליימקס, מיילא העונות האחרונות היו חזקות אבל עם עונות בינוניות לגמור את הדמות הראשית תרגיש סוג של אכזבה.

בכל מקרה, קצת הפריע לי שהכותבים של הסדרה בחרו להפר את הקוד של "להרוג רק את הפושעים" ועברו ל"להרוג גם את מי שמנסה לעלות על עקבותיהם של דקס ודב". לא יודע, יכלו להמציא משהו יותר טוב עם לאגוורטה (למרות שאיחלתי באיזשהו מקום שהפרצוף המעצבן שלה יעלם מהמסך, ועוד יותר הקול הלטיני)
בפרק הזה דקס מתחיל לאבד שפיות, נקווה שישאר ממוקד בהמשך
אם העונה תסתיים במוות של דקס לדעתי זה אנטיקליימקס, מיילא העונות האחרונות היו חזקות אבל עם עונות בינוניות לגמור את הדמות הראשית תרגיש סוג של אכזבה.
תמיד היתה הרגשה שיש לה פוטנציאלגם הנני של דקסטר סוף סוף זורמת...
נערך לאחרונה על ידי sheva23 ב 03/07/2013 14:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5264
- שם מלא: clubnet
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
אני בינתיים ממש לא מתרשם.
מילא זה שהבריטית הזקנה יודעת שדקסטר הוא רוצח, מילא זה שהיא יודעת שהוא פועל על פי קוד, מאיפה היא יודעת שזה הקוד של הארי?
באופן כללי הפרק לא היה מלהיב, אבל הנקודה הזאת ממש הציקה. אני מקווה שהם יתנו לזה הסבר ממש טוב בהמשך.
מילא זה שהבריטית הזקנה יודעת שדקסטר הוא רוצח, מילא זה שהיא יודעת שהוא פועל על פי קוד, מאיפה היא יודעת שזה הקוד של הארי?
באופן כללי הפרק לא היה מלהיב, אבל הנקודה הזאת ממש הציקה. אני מקווה שהם יתנו לזה הסבר ממש טוב בהמשך.
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
ואת הציורים מאיפה היא השיגה?
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 4098
זהירות ספויילר:
מציע אגב לכולם להזהיר לפני שמספיילרים.
היה פרק מתיש אבל ה-5 דקות אחרונות פיצו על הכל וההמתנה היתה שווה.
לגבי האישה. צריך זיכרון טוב ואז הכל מסתדר. מי שזוכר, הארי לקח את הציורים של דקסטר לפסיכולוגית. היא עזרה לו לפתח את הקוד. אלה הציורים, ככה היא השיגה אותם וככה היא יודעת על הקוד.
מציע אגב לכולם להזהיר לפני שמספיילרים.
היה פרק מתיש אבל ה-5 דקות אחרונות פיצו על הכל וההמתנה היתה שווה.
לגבי האישה. צריך זיכרון טוב ואז הכל מסתדר. מי שזוכר, הארי לקח את הציורים של דקסטר לפסיכולוגית. היא עזרה לו לפתח את הקוד. אלה הציורים, ככה היא השיגה אותם וככה היא יודעת על הקוד.
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
יכול להיות נחמד אם הפסיכיאטרית הבריטית הזקנה היא גם הפסיכופטית הראשית.
קצת חבל על דב, אבל אם כבר, אז אני בעד להרוג את הדמות. ואחר כך גם את דקס. כמו שמשפחת סטארק שידרגה סדרה אחרת.
קצת חבל על דב, אבל אם כבר, אז אני בעד להרוג את הדמות. ואחר כך גם את דקס. כמו שמשפחת סטארק שידרגה סדרה אחרת.
- אודין
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 273
------ספויילר על הפרק השני-------
--------עדיין ספויילר, הצילו את נפשותיכם----------
------טוב זה לא כזה ספויילר נורא, אבל עדיין------
טוב, תגידו, לא מפריע לאף אחד הקלות המטורפת והרמזים בעונה הזאת?
אני זוכרת בעונות קודמות, שדקסטר היה אומר (לעצמו/לנו) אוקיי עכשיו צריך למצוא את האיש הזה, והייתי חושבת לעצמי, וואי...איך?
ועכשיו זה יותר....הו, הנה הבית של החשוד, ותראו, יש תמונה אחת בלבד בבית ממוסגרת, ויצא והיא תמונה של החשוד מחוץ לבקתת הציד שלו, האיש הבודד והמשונה הזה, שהולך להתבודד לבד בבקתה, צולם על ידי מישהו (?) ובמקרה יצא וגם הכתובת של הבקתה מופיעה -----ווייט פור איט....בתמונה עצמה!!
אני לא אוהבת כאלה. עלבונות קטנים ובלתי מורגשים לאינטיליגנציה. זה נהיה Murder she wrote ופחות דקסטר.
--------עדיין ספויילר, הצילו את נפשותיכם----------
------טוב זה לא כזה ספויילר נורא, אבל עדיין------
טוב, תגידו, לא מפריע לאף אחד הקלות המטורפת והרמזים בעונה הזאת?
אני זוכרת בעונות קודמות, שדקסטר היה אומר (לעצמו/לנו) אוקיי עכשיו צריך למצוא את האיש הזה, והייתי חושבת לעצמי, וואי...איך?
ועכשיו זה יותר....הו, הנה הבית של החשוד, ותראו, יש תמונה אחת בלבד בבית ממוסגרת, ויצא והיא תמונה של החשוד מחוץ לבקתת הציד שלו, האיש הבודד והמשונה הזה, שהולך להתבודד לבד בבקתה, צולם על ידי מישהו (?) ובמקרה יצא וגם הכתובת של הבקתה מופיעה -----ווייט פור איט....בתמונה עצמה!!
אני לא אוהבת כאלה. עלבונות קטנים ובלתי מורגשים לאינטיליגנציה. זה נהיה Murder she wrote ופחות דקסטר.
- puma1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
נראה לי בסוף העונה דברה תיכנס לכלא על הרצח של הסתומה, ודקסטר ימות, בטח מישהו ירצח אותו
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
חופשי התחלתי לחשוד בבריטית, נותנת לדקס להתקרב אליה, זורקת לו רמזים ובסוף תסיים את העבודה על השולחן.
ובכל זאת צדק פואטי לעונה אחרונה , אני מעדיף שדקס ישאר בחיים ולא ירצח ע"י פסייכו אחר.
בקשר לתסריט, בהמשך למה שאודין כתבה , זה אכן מעצבן שהתסריטאים הופכים את הדמות הכל כך מתוחכמת של דקסטר לטירון שלא קורא סימנים, ולפתע בטוח שרוצח שמכבד את עצמו ישאיר טביעות אצבע ודקסטר אשכרה יאמין שאין פה מילכוד.
זה מה שמעצבן אותי עם סדרות שמתחילות להימרח. מגיעים לנקודה שבה אין עקביות והדמות שהכרנו ואהבנו, הופכת למריונטה של ההפקה.
ובכל זאת צדק פואטי לעונה אחרונה , אני מעדיף שדקס ישאר בחיים ולא ירצח ע"י פסייכו אחר.
בקשר לתסריט, בהמשך למה שאודין כתבה , זה אכן מעצבן שהתסריטאים הופכים את הדמות הכל כך מתוחכמת של דקסטר לטירון שלא קורא סימנים, ולפתע בטוח שרוצח שמכבד את עצמו ישאיר טביעות אצבע ודקסטר אשכרה יאמין שאין פה מילכוד.
זה מה שמעצבן אותי עם סדרות שמתחילות להימרח. מגיעים לנקודה שבה אין עקביות והדמות שהכרנו ואהבנו, הופכת למריונטה של ההפקה.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
אוףףףףףףףףף
אשתי לא מרשה לי לצפות בעונה , רוצה שנחכה לסיום העונה ואז נצפה בכולה תוך כמה ימים , ולא פרק בשבוע!
הייתי חייב לפרוק! מעצבן!
טוב האמת שתמיד אני יכול לצפות ולשחק אותה מופתע כשנצפה ביחד (אבל אז החוויה ולא לדבר על האמון...)
אשתי לא מרשה לי לצפות בעונה , רוצה שנחכה לסיום העונה ואז נצפה בכולה תוך כמה ימים , ולא פרק בשבוע!
הייתי חייב לפרוק! מעצבן!
טוב האמת שתמיד אני יכול לצפות ולשחק אותה מופתע כשנצפה ביחד (אבל אז החוויה ולא לדבר על האמון...)
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
puma1 כתב:נראה לי בסוף העונה דברה תיכנס לכלא על הרצח של הסתומה, ודקסטר ימות, בטח מישהו ירצח אותו...
אני מאוד מקווה שהכותבים לא יהרגו בסוף את הדמות הראשית, כי זו תהיה מכה קשה למעריצים.
אני מניח שבתרחיש כזה, שוב אצטער על כל הזמן שבזבזתי, בדיוק כפי שקרה עם "נמלטים".
בניגוד ל"ספרטקוס" למשל, המבוססת על אירועים היסטוריים שלא ניתן לשנות, כאן מדובר בסדרה בדיונית, המאפשרת להיות יצירתיים.
זה יהיה המבחן הגדול של הכותבים, שגם יקבע רבות לדעתי- אם דקסטר תישאר חקוקה לנצח, כאחת הסדרות הגדולות בכל הזמנים...
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78970
- שם מלא: עפר לאור
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא בשבילי, עופר
לדעתי אחת האופציות היא, להשאיר סיומת מעורפלת.
אם זכרוני אינו מטעני, בסופרנוס עשו משהו בסגנון הזה....
לדעתי אחת האופציות היא, להשאיר סיומת מעורפלת.
אם זכרוני אינו מטעני, בסופרנוס עשו משהו בסגנון הזה....
- LiorShap
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3068
אני יכול להבין את אשתך.uris כתב:אוףףףףףףףףף
הייתי חייב לפרוק! מעצבן!
טוב האמת שתמיד אני יכול לצפות ולשחק אותה מופתע כשנצפה ביחד (אבל אז החוויה ולא לדבר על האמון...)...
זה עינוי לראות פרק בשבוע.
אני הפסקתי עד לפני חודש לערך בעונה הרביעית ועשיתי בחודש האחרון מרתון של שלוש עונות. כמו סרט טוב שלא
נגמר... תענוג.
- puma1
-
- חבר ותיק

אחרי שהוא הפסיק לרצוח לפי הקוד שלי הארי בעונה האחרונה אי אפשר שלא להרוג אותו, וגם דברה לא יכולה להמשיך לחיות\להישאר מחוץ לכלאbariko כתב:puma1 כתב:נראה לי בסוף העונה דברה תיכנס לכלא על הרצח של הסתומה, ודקסטר ימות, בטח מישהו ירצח אותו...
אני מאוד מקווה שהכותבים לא יהרגו בסוף את הדמות הראשית, כי זו תהיה מכה קשה למעריצים.
אני מניח שבתרחיש כזה, שוב אצטער על כל הזמן שבזבזתי, בדיוק כפי שקרה עם "נמלטים".
בניגוד ל"ספרטקוס" למשל, המבוססת על אירועים היסטוריים שלא ניתן לשנות, כאן מדובר בסדרה בדיונית, המאפשרת להיות יצירתיים.
זה יהיה המבחן הגדול של הכותבים, שגם יקבע רבות לדעתי- אם דקסטר תישאר חקוקה לנצח, כאחת הסדרות הגדולות בכל הזמנים......
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא צריך לחפש פה צדק פואטי.
בעיניי לפחות, דקסטר הוא לא דמות כל כך שלילית.
היו כבר מקרים רבים של רצח מזעזע, שבהם ממש הייתי מייחל למישהו כמוהו, שיעשה את העבודה.
אצלנו בארץ אין גזר דין מוות, לכן הרוצחים הנתעבים מקבלים מאסר עולם (אם בכלל תופסים אותם), במקום לקבל את העונש הראוי להם...
בעיניי לפחות, דקסטר הוא לא דמות כל כך שלילית.
היו כבר מקרים רבים של רצח מזעזע, שבהם ממש הייתי מייחל למישהו כמוהו, שיעשה את העבודה.
אצלנו בארץ אין גזר דין מוות, לכן הרוצחים הנתעבים מקבלים מאסר עולם (אם בכלל תופסים אותם), במקום לקבל את העונש הראוי להם...
- puma1
-
- חבר ותיק

רק שבעונה האחרונה הוא כבר רצח אנשים שלא עשו כלום, ולכן זה בלתי נמנע
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא זוכר למי אתה מתכוון.
בכל אופן, זה לא משנה את דעתי הכללית עליו, ואת העובדה שלא חייבים להרוג אותו בסוף.
טוני סופרנוס עשה דברים הרבה יותר גרועים מדקסטר.
כנ"ל הרוצח הפסיכופטי מ"נמלטים" שנשאר בחיים, ודווקא את מייקל הרגו.
שנמשיך?
בכל אופן, זה לא משנה את דעתי הכללית עליו, ואת העובדה שלא חייבים להרוג אותו בסוף.
טוני סופרנוס עשה דברים הרבה יותר גרועים מדקסטר.
כנ"ל הרוצח הפסיכופטי מ"נמלטים" שנשאר בחיים, ודווקא את מייקל הרגו.
שנמשיך?