Almogc כתב:כל המהות של המשחק זה התחרות, פספסתי משהו?...
Clash of Clans
קובי יוסיפוביץ'
בעלים בחברת TMAUDIO
אתר : WWW.TMAUDIO.CO.IL
נייד :055-8847999
מייל: [email protected]
בעלים בחברת TMAUDIO
פששש יפה...
טוב עכשיו אני בכלל סגור על זה שצריך לעשות לנו clan משלנו
טוב עכשיו אני בכלל סגור על זה שצריך לעשות לנו clan משלנו
קובי יוסיפוביץ'
בעלים בחברת TMAUDIO
בעלים בחברת TMAUDIO
חחחח הכוונה הובנה....
אגב,כנראה שהיום בערב אקנה כמה gems....
עדכונים מחר.
אגב,כנראה שהיום בערב אקנה כמה gems....
עדכונים מחר.
קובי יוסיפוביץ'
בעלים בחברת TMAUDIO
בעלים בחברת TMAUDIO
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
גלעדי..
ראשית היית ממליץ לך לשים את מאגרי הזהב ונוזל הסגול באמצע יחד עם בניין העירייה
דבר נוסף, כאשר אתה בונה דבר מסויים (ולא משנה אם זה תותח, מכרה בניין קשתים, מייצר חיילים וכו,) אתה מקבל מרווח של 2 אריחים מכל צד לכן כאשר אתה מצמיד את כל המבנים שלך לחומות אתה מפסיד רווח של 2 שורות ריבועיות שיכולות להיות מכריעות כאשר מישהו מנסה לתקוף אותך.
תמיד תמיד להקפיד על מרווח של 2 שורות בין מבנים מחוץ לחומות !!
המלצה נוספת היא את בתי הבנאים הקטנים לשים בפינות של של השטח, בכדי למנוע פיזור ולעיתים הדבר הזה עוזר למנוע 100% פשיטה ממישהו אחר
את הבלונים שמתפוצצים על יחידת אוויר שים בחוץ בכדי למנוע מהם להשמיד דברים מסביב
בהצלחה
נ.ב
מי שיכול ל עמוד במינימום 300 תרומות שבועיות ואקטיבי מוזמן להצטרף לקלאן שממוצע התרומות לחבר בו הוא 1000 לשבוע, קלאן שכולם עוזרים לכולם, ניתן לבקש דברים (דרקונים, הילרים, ענקים וכו,) ויכנו עבורכם בכיף.
הכי חשוב זה תמיד לתת ותדעו שתמיד מקבלים
הקלאן מורכב מישראלים ערבים נוצרים בודהיסטים וכו' מכל העולם והכל בחברותא
מי שתורם בשבוע 1000 חיילים הופך לקלאן אלדר, אך אז הוא חייב לעמוד ב 800 תרומות שבועיות
מי שמעוניין שישלח לי את הכינוי שלו ואשלח לו הזמנה
ראשית היית ממליץ לך לשים את מאגרי הזהב ונוזל הסגול באמצע יחד עם בניין העירייה
דבר נוסף, כאשר אתה בונה דבר מסויים (ולא משנה אם זה תותח, מכרה בניין קשתים, מייצר חיילים וכו,) אתה מקבל מרווח של 2 אריחים מכל צד לכן כאשר אתה מצמיד את כל המבנים שלך לחומות אתה מפסיד רווח של 2 שורות ריבועיות שיכולות להיות מכריעות כאשר מישהו מנסה לתקוף אותך.
תמיד תמיד להקפיד על מרווח של 2 שורות בין מבנים מחוץ לחומות !!
המלצה נוספת היא את בתי הבנאים הקטנים לשים בפינות של של השטח, בכדי למנוע פיזור ולעיתים הדבר הזה עוזר למנוע 100% פשיטה ממישהו אחר
את הבלונים שמתפוצצים על יחידת אוויר שים בחוץ בכדי למנוע מהם להשמיד דברים מסביב
בהצלחה
נ.ב
מי שיכול ל עמוד במינימום 300 תרומות שבועיות ואקטיבי מוזמן להצטרף לקלאן שממוצע התרומות לחבר בו הוא 1000 לשבוע, קלאן שכולם עוזרים לכולם, ניתן לבקש דברים (דרקונים, הילרים, ענקים וכו,) ויכנו עבורכם בכיף.
הכי חשוב זה תמיד לתת ותדעו שתמיד מקבלים
הקלאן מורכב מישראלים ערבים נוצרים בודהיסטים וכו' מכל העולם והכל בחברותא
מי שתורם בשבוע 1000 חיילים הופך לקלאן אלדר, אך אז הוא חייב לעמוד ב 800 תרומות שבועיות
מי שמעוניין שישלח לי את הכינוי שלו ואשלח לו הזמנה
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
שים לב מאיזה מרחק מי שתוקף אותי יכול לשחרר חיילים .., מרחק אדיר מהחומות ובדרך החיילים עוצרים להרוס את המבנים הלא כ"כ חשובים האלה, רחבת החיילים שלך ובית הייצור והמעבדה וכו' לא נותנים כלום ליריב ורק מעכבים אותו
כפי שזה מסודר אצלי, בזמן שהחיילים עוצרים להרוס את המבנים הנ"ל יש לי משהו שמגיע עד אליהם ויורה בהם ומשמיד הרבה חיילים לפני שהם מגיעים בכלל לחומות, כך שאפילו אם הם לוקחים כסף או סגול זה ממש טיפות, והניצחון שלהם הוא לא יותר מכוכב אחד
כפי שזה מסודר אצלי, בזמן שהחיילים עוצרים להרוס את המבנים הנ"ל יש לי משהו שמגיע עד אליהם ויורה בהם ומשמיד הרבה חיילים לפני שהם מגיעים בכלל לחומות, כך שאפילו אם הם לוקחים כסף או סגול זה ממש טיפות, והניצחון שלהם הוא לא יותר מכוכב אחד
מצטער אייל, אבל אני עדיין לא מבין מה היתרון כאן...מבחינת הזמן שלוקח להם להרוס את המבנים החיצוניים זה אותו זמן, לאחר מכן לדלג את שתי המשבצות האלו זה שולי מבחינת הזמן...
אבל החיסרון פה, לפחות ברמת המשחק שלי הוא שתהייה לאוייב פחות חשיפה לנשקים שלי בזמן שהוא הורס את המבנים החיצוניים מה שאומר - יותר חיילי אוייב יגיעו לגדר.
מבחינתי החיסרון פה גובר על היתרון..
אבל החיסרון פה, לפחות ברמת המשחק שלי הוא שתהייה לאוייב פחות חשיפה לנשקים שלי בזמן שהוא הורס את המבנים החיצוניים מה שאומר - יותר חיילי אוייב יגיעו לגדר.
מבחינתי החיסרון פה גובר על היתרון..