Ebay.דרור3 כתב:עופר?דרור3 כתב:אני יודע שזה לא לגמרי קשור אבל איפה אתה מסיג משקפיי תלת ממד איכותיים לקולנוע ולא הפלסטיק המעפן שנותנים בקולנוע ?......
שרשור תגובות: סרט לסופשבוע - אבדון
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78954
- שם מלא: עפר לאור
- ItamarNimrod
-
- כתב קולנוע

- תגובות: 739
כשאתה קונה כרטיס לסרט ביס פאלנט אתה מקבל משקפיים טובים ועמידים שאתה יכול לקחת איתך גם להקרנה הבאה. הם אמנם מפלסטיק קשיח אבל הם מעולים ומחזיקים הרבה זמן (הזוג שלי אצלי כבר חצי שנה)
- דרור3
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 786
- שם מלא: דרור יונתן
היה לי זוג וכאשר הגעתי איתם לסרט גיליתי שהם מלאים שריטות
- MONI
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
טריילר מצויין , נקווה שהסרט לא כדרכם של כאלה 
עדיין אי אפשר להזמין כרטיסים מראש ל 4DX , נכון ?
עדיין אי אפשר להזמין כרטיסים מראש ל 4DX , נכון ?
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
but you can't fool all the people all the time !
- ItamarNimrod
-
- כתב קולנוע

- תגובות: 739
moni- אפשר להזמין מראש יומיים לפני שהסרט יוצא. תגיד גם איך זה ב-4dx
- מקרנסקי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1460
לעופר
תודה על סקירה נרחבת ומסקרנת...
באחד מבתי הקולנוע המשובחים והמשוכללים בארץ (כך שמעתי מחברים)
סרטיו של טום קרוז נאים בעיניי, מעניינים, מלאי אקשן בדר''כ
ותהיה בטוח שארצה שוב לחזות באחת מפלאי עולם - השחקנית אולגה קורילנקו, בה חזיתי לאחרונה בסרט ''קוואנטום של נחמה'' וגם בסרט הישראלי ''קירות'' עם נינט טייב שלנו - ומאז היא תמיד במחשבותיי
ושתסלח לי מקרנסקה החסודה...הבחורה הזאת פצצת על. פשוט יפיפיה עולמית...אבל זה כמובן נשאר בגדר פנטזיה...
בדיוק כמו הסרט.
ואם כבר מדברים על פלאי עולם - כמו שכתבת, להיראות כך בגיל 50 זה פשוט פשע...
הבחור יודע לשמור על עצמו, תזונה נכונה( ואם אפשר, מזון אורגני), סיינטולוגיה מזורגגת, כושר גופני, אנטי-אוקסידנטים בשפע - החיים הטובים.
ובשורה התחתונה - חזינו בעצם בשלושה פלאי עולם
הטריו המנצח: קרוז-קורילנקו-imax
תודה על סקירה נרחבת ומסקרנת...
באחד מבתי הקולנוע המשובחים והמשוכללים בארץ (כך שמעתי מחברים)
סרטיו של טום קרוז נאים בעיניי, מעניינים, מלאי אקשן בדר''כ
ותהיה בטוח שארצה שוב לחזות באחת מפלאי עולם - השחקנית אולגה קורילנקו, בה חזיתי לאחרונה בסרט ''קוואנטום של נחמה'' וגם בסרט הישראלי ''קירות'' עם נינט טייב שלנו - ומאז היא תמיד במחשבותיי
ושתסלח לי מקרנסקה החסודה...הבחורה הזאת פצצת על. פשוט יפיפיה עולמית...אבל זה כמובן נשאר בגדר פנטזיה...
בדיוק כמו הסרט.
ואם כבר מדברים על פלאי עולם - כמו שכתבת, להיראות כך בגיל 50 זה פשוט פשע...
הבחור יודע לשמור על עצמו, תזונה נכונה( ואם אפשר, מזון אורגני), סיינטולוגיה מזורגגת, כושר גופני, אנטי-אוקסידנטים בשפע - החיים הטובים.
ובשורה התחתונה - חזינו בעצם בשלושה פלאי עולם
הטריו המנצח: קרוז-קורילנקו-imax
- shlomiassaf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
הלכתי היום לסרט בהמלצתו של עופר..
מוכרח להגיד, הסרט מהנה. בהחלט לא יצירת מופת אבל GOOD TIME כמו שצריך.
מד"ב בלי הרבה מד"ב...
חווית ה-IMAX מוסיפה בהחלט וזה מורגש.
אי אפשר לקבל את החוויה הזאת בבית עם מקרן...
חייב לציין שהרמקולים באולם של ה-IMAX טובים אבל בקטעים עם באס אינטנסיבי הבאס מתפוצץ ונמרח... מרגיש כאילו יש OVERLOAD והמגבר זורק יותר מדי או שמתאמץ יותר מדי לא יודע איפה החוליה החלשה.
טום קרוז זה דבר מדהים.. לא יודע כמה עריכה יש שם (בטוח יש) אבל זה כבר לא הגיוני
מוכרח להגיד, הסרט מהנה. בהחלט לא יצירת מופת אבל GOOD TIME כמו שצריך.
מד"ב בלי הרבה מד"ב...
חווית ה-IMAX מוסיפה בהחלט וזה מורגש.
אי אפשר לקבל את החוויה הזאת בבית עם מקרן...
חייב לציין שהרמקולים באולם של ה-IMAX טובים אבל בקטעים עם באס אינטנסיבי הבאס מתפוצץ ונמרח... מרגיש כאילו יש OVERLOAD והמגבר זורק יותר מדי או שמתאמץ יותר מדי לא יודע איפה החוליה החלשה.
טום קרוז זה דבר מדהים.. לא יודע כמה עריכה יש שם (בטוח יש) אבל זה כבר לא הגיוני
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46465
רק בגלל הכתבה הזאת אני הולך לקולנוע סופשבוע
אחרי הביקור, אני אדע אם היה שווה ללכת לקולנוע אחרי 15~ שנים בהם לא ביקרתי.
אחרי הביקור, אני אדע אם היה שווה ללכת לקולנוע אחרי 15~ שנים בהם לא ביקרתי.
- tomer_h
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
אם במיוחד בשביל הסרט הזה אתה מקדיש יציאה נדירה לקולנוע, אז כדאי שזה יהיה לאיימקס (יס פלאנט ראשון) כי ההנאה הגדולה בסרט היא מהיופי הוויזואלי ופחות מהעלילה, כמו שכתבתי בשרשור הסרטים.
- theezway
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2344
ראינו כמה חברים
אולי בצפייה נוספת אחוש אחרת אבל למעט סאונד וויזואל מצוין זה סרט שמנסה להכות מעל הרמה שלו תוך מחזור רעיונות מסרטים אחרים. כמעט כל החברים נרדמו בשלב זה או אחר.
תודה על הביקורת. הרעיון של ביקורת בזוג נחמד מאוד בעיניי
תודה על הביקורת. הרעיון של ביקורת בזוג נחמד מאוד בעיניי
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- שלגון
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2770
קצת באיחור, אבל ראיתי את הסרט.
כל הזמן עברה לי בראש המחשבה שהסרט הזה הוא כמו גרסה לא מונפשת של וואלי (החלק הראשון של הסרט) - עם טום קרוז בתפקיד וואלי. במיוחד כשהוא מצא פרח והביא אותו לאיב (או איך שלא קוראים לה), וה"***" שהוא אוסף ולוקח אותו הביתה.
בקיצור - סרט מגוחך, לא נהנתי.
כל הזמן עברה לי בראש המחשבה שהסרט הזה הוא כמו גרסה לא מונפשת של וואלי (החלק הראשון של הסרט) - עם טום קרוז בתפקיד וואלי. במיוחד כשהוא מצא פרח והביא אותו לאיב (או איך שלא קוראים לה), וה"***" שהוא אוסף ולוקח אותו הביתה.
בקיצור - סרט מגוחך, לא נהנתי.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- scsa
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1428
גם אני ראיתי את הסרט אתמול ונהנתי מכל רגע
לא אגיד שזה יצירת מופת או משהו ממש מיוחד, אבל אחרי כל הזבל שיש היום בקולנוע, זה אחד הסרטים הכי טובים שראיתי השנה, אם לא הכי טוב.
אחלה מדע בדיוני.
צילום ממש מרהיב, פס קול מדהים! אפקטים רגילים ושל CGI עשוים בדיוק כמו שצריך. לא פחות ולא יותר. אין את ההגזמות המגוחכות של אפקטים כמו ברוב הסרטים היום.
לא אגיד שזה יצירת מופת או משהו ממש מיוחד, אבל אחרי כל הזבל שיש היום בקולנוע, זה אחד הסרטים הכי טובים שראיתי השנה, אם לא הכי טוב.
אחלה מדע בדיוני.
צילום ממש מרהיב, פס קול מדהים! אפקטים רגילים ושל CGI עשוים בדיוק כמו שצריך. לא פחות ולא יותר. אין את ההגזמות המגוחכות של אפקטים כמו ברוב הסרטים היום.
- shuali
-
- טרול

- תגובות: 5010
בגדול העלילה היא שזן של חייזרים בא להשתלט על כדור הארץ בשביל המשאבים שלו, מה שהוא עשה בשלב ראשון זה להרוס את הירח כדי להוציא מאיזון את כדור הארץ. התוצאה הייתה רעידות אדמה שטפונות וסופות, לאחר מכן החלה הפלישה הקרקעית, כדור הארץ השתמש באטום כדי להשמיד אותם ולנצח במלחמה, אבל במחיר של הרס הכדור, האנשים ששרדו נשלחו לכדןר ארץ חליפי על טיטאן (הירח של שבתאי).oferlaor כתב:רנישביט
אנחנו עוסקים בתרבות פנאי. אנחנו צופים בסרטים במערכת בבית ושומו שמיים, גם יוצאים ורואים סרטים מחוץ לבית![]()
good__one
לא כתבנו יחד. כל אחד ראה את הסרט וכתב ביקורת עצמאית. זה נותן לך שתי זויות ראיה. ממה שהבנתי (לא שזה מהותי לעלילה): בפועל לא ממש היתה מלחמה, הנזק שנעשה לכדור הארץ נוצר מרעידות האדמה ומקור ההרס היה בגלל פיצוץ הירח.
כאמור, זה מוסבר בשתי הדקות הראשונות של הסרט ולא ממש מהותי לעלילה....
לפני שמישהו יתלונן, זה לא ספויילרים זה הרקע שמספקים בדקה הראשונה לסרט.
אני נהניתי מכל רגע, סרט 8/10 לטעמי, החסרון היחידי הוא כמו תמיד השאלות הלא סגורות שנשארנו איתם בסוף.
- agent__smith
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
אחלה סרט, נהנתי מאוד. אחלה אפקטים ועלילה טובה יש קטעי משחק טיפה אנמים במיוחד השחקנית שעובדת איתו ומורגן פרימן
אבל בגדול סרט טוב. ציון 7.
אבל בגדול סרט טוב. ציון 7.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!