במסך שלי עוד לא הצלחתי לסדר את זה ולא יודע אם ניתן. מאיפה הביאו את הפורמט הזה??בכל מקרה, זה באמת ניג'וס וטמטום עולמי שזה לא פשוט "לוחצים PLAY" ותלת מימד עובד. עובדתית - כשאתה רואה סרט של RIGHT EYE FIRST (למה למה למה יש בכל את הפורמט הדפוק הזה ביקום?!!!!) אתה פשוט צריך לעשות SWAP EYES במקרן....
Dune TV-303D מי ? מה ? למה ? וכמה ?
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
אולי סוף סוף הבנתי מדוע לא הייתי מסוגל לראות את Life of Pie בסוני 50 בתלת מימד.
האיכות היתה על הפנים והייתי בטוח שיש בעיה בקובץ.
היום אני אבדוק האם יש דרך במקרן עצמו לסדר את העניין (אם מישהו יודע, אשמח אם יעדכן) אבל אם אין מה בדיוק צריך להוסיף לשם לא הקובץ בניגון ב-A400 בכדי שניתן יהיה לראות בצורה תקינה?
האיכות היתה על הפנים והייתי בטוח שיש בעיה בקובץ.
היום אני אבדוק האם יש דרך במקרן עצמו לסדר את העניין (אם מישהו יודע, אשמח אם יעדכן) אבל אם אין מה בדיוק צריך להוסיף לשם לא הקובץ בניגון ב-A400 בכדי שניתן יהיה לראות בצורה תקינה?
-
istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
תודה עופרoferlaor כתב:בגדול זה די ניג'וס, אני בכלל לא מצליח להבין איך הפורמט של MVC יצא עם שתי אופציות. לקח לי זמן מה להבין שהסיבה שאני צריך לעשות SWAP במקרן (לכל המקרנים והמסכים שאני מכיר יש אופציה כזו).
בכל מקרה, זה באמת ניג'וס וטמטום עולמי שזה לא פשוט "לוחצים PLAY" ותלת מימד עובד. עובדתית - כשאתה רואה סרט של RIGHT EYE FIRST (למה למה למה יש בכל את הפורמט הדפוק הזה ביקום?!!!!) אתה פשוט צריך לעשות SWAP EYES במקרן.
איך יודעים שזה המצב? אחרי 10 שניות שאתה רואה וידאו והתלת מימד לא מסתדר לך, ומיד אתה מבין שזו הבעיה.
בכל מקרה יש לי "customer ticket" פתוח מול DUNE בכדי לגרום להם לפתוח את זה גם דרך התפריטים של המכשיר. בינתיים אין ברירה אלא לתקן את זה במקרן/מסך....
האם מתשובתך אני מבין שב 9100 ניתן לשנות בהגדרות ?
תודה
- yoro11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 323
תודה זיו ועופר.אכן כן.במסך הסמסונג שברשותי בהגדרות תלת מימד אכן קיימת אופציה כזו ופותרת את הבעיה.
הענין הוא שאחרי שצופים בסרט יש לשנות שוב את ההגדרה כדי שניתן יהיה לצפות בסרט הבא.לא נוח ובהחלט
ניג'וס ומקווה שיאפשרו לסדר את העניין בתפריט הסטרימר ( כפי שקיים כבר ב-A400ׂ ) פשוט יותר נוח.
הענין הוא שאחרי שצופים בסרט יש לשנות שוב את ההגדרה כדי שניתן יהיה לצפות בסרט הבא.לא נוח ובהחלט
ניג'וס ומקווה שיאפשרו לסדר את העניין בתפריט הסטרימר ( כפי שקיים כבר ב-A400ׂ ) פשוט יותר נוח.
-
istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

אין אופציה בתפריט הפופקורן a400 לטיפול בבעיה. ממה שהבנתי יש להוסיף איזה קובץ כדי שהפופ ידע לטפל בענין.yoro11 כתב:תודה זיו ועופר.אכן כן.במסך הסמסונג שברשותי בהגדרות תלת מימד אכן קיימת אופציה כזו ופותרת את הבעיה.
ניג'וס ומקווה שיאפשרו לסדר את העניין בתפריט הסטרימר ( כפי שקיים כבר ב-A400ׂ ) פשוט יותר נוח....
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
istarmini ,
זיו רשם שמדובר בשינוי שם לקובץ, לא קובץ נוסף
זיו רשם שמדובר בשינוי שם לקובץ, לא קובץ נוסף
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
ולא ניתן לבצע את זה בדיון?guyezra כתב:istarmini ,
זיו רשם שמדובר בשינוי שם לקובץ, לא קובץ נוסף...
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
אני זוכר שיש כזו אופציה ב-9000 וגם ב-9100 (לא ממש זוכר בע"פ את שם התפריט). זה בהגדרות של התלת מימד של המקרן.
ב-AE8000 זה "SWAP MODE".
אצלי זה מתאפס אחרי כל פעם שחוזרים לדו מימד, שזה אפילו יותר מתסכל ממצב שנשאר
ב-AE8000 זה "SWAP MODE".
אצלי זה מתאפס אחרי כל פעם שחוזרים לדו מימד, שזה אפילו יותר מתסכל ממצב שנשאר
- yoro11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 323
אתם מתבלבלים חברים. בפופקורן יש כעת אופציה
כאשר לוחצים על setup בשלט לבחור עין ראשונה. כאמור
ברירת המחדל היא עין שמאל וכך ברוב סרטי. התלת
מימד. בחלק קטן חיי פיי לדוגמא יש לשנות לימין.
כאשר לוחצים על setup בשלט לבחור עין ראשונה. כאמור
ברירת המחדל היא עין שמאל וכך ברוב סרטי. התלת
מימד. בחלק קטן חיי פיי לדוגמא יש לשנות לימין.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46463
חלק מהמידע שנמסר כאן לפני מטעה או לא מלא. ב- A-400 יש 2 אפשרויות לסידור התלת מימד.
1. באמצעות תוספת לשם הקובץ - מהווה פיתרון אוטומטי. שימושי כאשר אנחנו יודעים מראש כי הקובץ הוא כזה והדבר חוסך את הצורך לשנות את האופציה המתאימה בתפריטי הסטרימר\מסך במהלך הצפייה.
2. דרך תפריטי הסטרימר - כאשר גילינו במהלך הצפייה כי התלת מימד מוצג הפוך.
מתוך ה- Release Notes:
[left]
- On 3D BD Playback press the "Setup" on your Remote, in Video at the first entry you can switch between "Right Eye First" and "Left Eye First"
- Added 3DRL Tag to switch to "Right Eye First", currently only supported on files movie.3DRL.ssif, will get added for ISO in next build
[/left]
1. באמצעות תוספת לשם הקובץ - מהווה פיתרון אוטומטי. שימושי כאשר אנחנו יודעים מראש כי הקובץ הוא כזה והדבר חוסך את הצורך לשנות את האופציה המתאימה בתפריטי הסטרימר\מסך במהלך הצפייה.
2. דרך תפריטי הסטרימר - כאשר גילינו במהלך הצפייה כי התלת מימד מוצג הפוך.
מתוך ה- Release Notes:
[left]
- On 3D BD Playback press the "Setup" on your Remote, in Video at the first entry you can switch between "Right Eye First" and "Left Eye First"
- Added 3DRL Tag to switch to "Right Eye First", currently only supported on files movie.3DRL.ssif, will get added for ISO in next build
[/left]
-
istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

קיבלתי דיווח שיש בעייה בהצגת התרגום במצב תלת.
המכשיר אומנם מציג את התרגום אבל אמרו לי שהמיקום שלו במרחב התלת מיימדי קצת בעייתי וזה יוצר אי נוחות בצפיה.
הנושא נבחן מול הצגת התרגום בעזרת נגן האופו, ששם הוא מוצג בצורה תקינה
האם מישהו נוסף נתקל בענין זה ?
תודה
המכשיר אומנם מציג את התרגום אבל אמרו לי שהמיקום שלו במרחב התלת מיימדי קצת בעייתי וזה יוצר אי נוחות בצפיה.
תודה
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
יואב,
בדקתי בינתיים מספר קטן של סרטים אבל בכולם זה היה ממש טוב...(קבצי ISO)
בדקתי בינתיים מספר קטן של סרטים אבל בכולם זה היה ממש טוב...(קבצי ISO)
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
התרגום לא זז במרחב - הוא בקו האפס במסך.
בבלוריי לדעתי יש אפשרות גם שהתרגום יזוז קדימה או אחורה. לי זה לא מפריע.
בבלוריי לדעתי יש אפשרות גם שהתרגום יזוז קדימה או אחורה. לי זה לא מפריע.
- dror1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 436
אשמח לקבל בפרטי (או לא בפרטי) שם של חנות שמוכרת בסביבות ה- 1,400 ש"ח
- Arieldr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
לאור כל הדיווחים פה בפורום על שביעות הרצון מהדיון רכשתי לי אחד. בדו מימד התמונה נראית מעולה כרגיל אולם בצפייה בתלת מימד בתכנים שונים יש לי הרגשה מתמדת שאני לא מצליח להתמקד בתמונה כאילו אני סובל מפזילה.istarmini כתב:קיבלתי דיווח שיש בעייה בהצגת התרגום במצב תלת.
תודה...
אתמול היה לי קצת זמן פנוי להשוות בין הדיון ובין נגן האופן 95 שעד עכשיו השתמשתי בו עבור תלת מימד כדי לנסות ולהבין את מקור הבעיה. (אולי באמת אני פוזל
דבר ראשון לטעמי בניגון של אותו תוכן בתלת מימד האופו מציג תמונה יותר נקייה, יותר תלת מימדית ויותר רציפה.
הדבר בא לידי ביטוי בעיקר בסצנות תקריב לדוגמא כאשר אדם עומד ומאחוריו יש חפץ קרוב. הדיון מייצר תמונה שגורמת להרגיש כאילו אני סובן מפזילה כלומר החפץ נראה מטושטש וליד האדם בעוד שהאופו מייצר תמונה תלת מיימדית נעימה שאכן מציגה את החפץ ברור וחד מאחורי האדם. האם עוד מישהו נתקל בתופעה הזו?
בנוסף, בסרטים שהם 16:9 מלא התרגום המובנה בסרט מוצג במרחב טוב ונכון יותר באופו מאשר בדיון. לא יכולתי לבצע את אותה השוואה עם תרגום חיצוני כי האופו לצערי לא תומך בזה.
האם לדעתכם יש לי בעיה ביחידה עצמה או שזה המצב?
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

התרגום בתלת מימד מוצג בקו האפס ולכן אם תמונת התלת מימד "יוצאת החוצה", זה יכול להראות קצת מוזר. אני גם ביצעתי השוואה עם האופו ואני לא רואה הבדלים משמעותיים כמו שאתה מתאר...
- Chura
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
בשורה התחתונה, לקנות כזה ? 
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- Arieldr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
אתה צודק, באופן כללי לוקח זמן להתרגל לתרגום בלתל מימד. אבל אצלי בדיון התרגום כאילו מנסה להיות שקוף ביחס לתוכן המוצג בעוד שבאופו התרגום מסתיר את התמונה. קצת קשה לי לתאר בדיוק את ההבדל אבל השורה התחתונה היא שעם הדיון מאוד מציק לי בעין לראות תלת מימד.ride כתב:התרגום בתלת מימד מוצג *** האפס ולכן אם תמונת התלת מימד "יוצאת החוצה", זה יכול להראות קצת מוזר. אני גם ביצעתי השוואה עם האופו ואני לא רואה הבדלים משמעותיים כמו שאתה מתאר......
מלבד האופציה שלהפעיל או לכבות תלת מימד לא מצאתי בדיון הגדרות כלשהן שרלוונטיות רק עבור תלת מימד. האם יש משהו כזה?
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

סתם שאלה, במידה ואתה לגמרי מוריד את התרגום אתה מרגיש הבדל בן האופו לבין ה DUNE ?
-
istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

אני נמצא בשורה הזו כבר כמה ימים.Chura כתב:בשורה התחתונה, לקנות כזה ?...
רוצה לקנות אבל כל יום אני שומע ״בעיות ״ חדשות.
בהתחלה היה ענין עין ימין או עין שמאל קודם. בסוף התברר שה dune ,במצבו הנוכחי ,לא מטפל בענין אבל ניתן לטפל בזה במקרן/ מסך אז אפשר להסתדר.
עכשיו אני שומע שאריאל ( שאני סומך על האבחנות שלו) מתאר אי נוחות בענין התרגום.
חברים יש פה עוד מישהו שיכולל להתיחס לסוגיית התרגום שאריאל מתאר ?