אוזניות בהתאמה אישית זה בהחלט אחד השדרוגים הבאים שאני צריך לעשות.
כתבה מצויינת.
שרשור תגובות: אוזניות בהתאמה-אישית LEAR LCM-5 – חמישה באוזן אחת
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46473
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
כתבה מצויינת , רק רציתי לומר שהיום הטרנד הוא כבר 8 דרייברים ba ' כך שמעניין אם יש להם דגם בכיר יותר היום, במיוחד עם המחיר שלהם , שנראה די גבוה לאוזניה של 5 דרייברים.
לא שמספר הדרייברים קובע את האיכות הסונית (למרות שיש לזה השפעה), אבל בכ"ז
לא שמספר הדרייברים קובע את האיכות הסונית (למרות שיש לזה השפעה), אבל בכ"ז
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
אולי תנסה טיפים של חברות אחרות , למשל בhed-fi יש הרבה שממליצים על הטיפים של אורטופון , וגם על הטיפים של סוני. מנסיון אישי , לעיתים החלפת טיפים ו/או שינו לטיפ שמורכב משני חיצים כאלו , עושה את העבודה גם מבחינת אטימה וגם מבחינת נוחותLinkTree כתב:וואוו - נראה ממש ממש מגניב -
אמנם יש לי נסיון לא ממש טוב עם אוזניות in ear - הן לרוב מציקות לי מאוד באוזן ולא נוח לי איתן - אבל אולי בגלל ההתאמה האישית יהיה נוח.
צריך להתחיל לחסוך......
-
YuvalGoldman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 84
- שם מלא: יובל גולדמן
לא, ה-LCM-5 הוא עדיין הדגם הבכיר ביותר של LEAR.truejoker כתב:כתבה מצויינת , רק רציתי לומר שהיום הטרנד הוא כבר 8 דרייברים ba ' כך שמעניין אם יש להם דגם בכיר יותר היום, במיוחד עם המחיר שלהם , שנראה די גבוה לאוזניה של 5 דרייברים.
לא שמספר הדרייברים קובע את האיכות הסונית (למרות שיש לזה השפעה), אבל בכ"ז...
כמו שאמרת, מספר הדרייברים לא מצביע במפורש על איכות הצליל. לדוגמה, יש את חברת ACS, שהיא חברה מאוד מוכרת, ולדגם הבכיר שלה, ה-T1, יש "רק" שלושה דרייברים, אך למרות זאת הוא נמכר בהצלחה (ונשמע מצויין) במחיר דומה (ואולי אף יקר יותר בחלק מהמדינות) לזה של LCM-5. יש חברות שפשוט שנוקטות בגישה של יותר השקעה בTuning של הדרייברים מאשר במספרם.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78970
- שם מלא: עפר לאור
8 דרייברים נשמע לי מוגזם למדי - פשוט לא יהיה מקום פיזי בתוך האזניה בשביל לתת להם לעשות את העבודה.
ACS אכן מצויינים.
ACS אכן מצויינים.