שרשור תגובות: אוזניות בהתאמה-אישית LEAR LCM-5 – חמישה באוזן אחת

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46473

שליחה

אוזניות בהתאמה אישית זה בהחלט אחד השדרוגים הבאים שאני צריך לעשות.
כתבה מצויינת.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

כתבה מצויינת , רק רציתי לומר שהיום הטרנד הוא כבר 8 דרייברים ba ' כך שמעניין אם יש להם דגם בכיר יותר היום, במיוחד עם המחיר שלהם , שנראה די גבוה לאוזניה של 5 דרייברים.
לא שמספר הדרייברים קובע את האיכות הסונית (למרות שיש לזה השפעה), אבל בכ"ז

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

LinkTree כתב:וואוו - נראה ממש ממש מגניב -
אמנם יש לי נסיון לא ממש טוב עם אוזניות in ear - הן לרוב מציקות לי מאוד באוזן ולא נוח לי איתן - אבל אולי בגלל ההתאמה האישית יהיה נוח.

צריך להתחיל לחסוך... :lol:
...
אולי תנסה טיפים של חברות אחרות , למשל בhed-fi יש הרבה שממליצים על הטיפים של אורטופון , וגם על הטיפים של סוני. מנסיון אישי , לעיתים החלפת טיפים ו/או שינו לטיפ שמורכב משני חיצים כאלו , עושה את העבודה גם מבחינת אטימה וגם מבחינת נוחות

YuvalGoldman פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
שם מלא: יובל גולדמן

שליחה

truejoker כתב:כתבה מצויינת , רק רציתי לומר שהיום הטרנד הוא כבר 8 דרייברים ba ' כך שמעניין אם יש להם דגם בכיר יותר היום, במיוחד עם המחיר שלהם , שנראה די גבוה לאוזניה של 5 דרייברים.
לא שמספר הדרייברים קובע את האיכות הסונית (למרות שיש לזה השפעה), אבל בכ"ז
...
לא, ה-LCM-5 הוא עדיין הדגם הבכיר ביותר של LEAR.
כמו שאמרת, מספר הדרייברים לא מצביע במפורש על איכות הצליל. לדוגמה, יש את חברת ACS, שהיא חברה מאוד מוכרת, ולדגם הבכיר שלה, ה-T1, יש "רק" שלושה דרייברים, אך למרות זאת הוא נמכר בהצלחה (ונשמע מצויין) במחיר דומה (ואולי אף יקר יותר בחלק מהמדינות) לזה של LCM-5. יש חברות שפשוט שנוקטות בגישה של יותר השקעה בTuning של הדרייברים מאשר במספרם.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78970
שם מלא: עפר לאור

שליחה

8 דרייברים נשמע לי מוגזם למדי - פשוט לא יהיה מקום פיזי בתוך האזניה בשביל לתת להם לעשות את העבודה.

ACS אכן מצויינים.

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”