כלקוח נוכחי של יס ולקוח עבר של הוט, קיבלי מהוט את ההצעה הבאה:
זאת הצעה לכולם....
349 ש"ח ב טריפל iTop
+ 10 ש"ח לקחו לך על 2 ממירים נוספים לחודש...
http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPr ... iple/iTop/
349 ש"ח ב טריפל iTop
+ 10 ש"ח לקחו לך על 2 ממירים נוספים לחודש...
http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPr ... iple/iTop/
לא רק שאיימתי בניתוק - ביקשתי לשלוח להם את הצעת המחיר שקיבלתי מהוט שיבינו עד כמה אני רציני.Mpro כתב:תאיים בהתנתקות מיס, ואז תראה איך נלחמים עלייך
רציתי להוסיף 2 ממירים מקליטים של max total
ביקשו ממני 75 שקל על שניהם, שאחד במחיר מוזל של 25 והשני ב 50, אמרתי תודה ביקשתי ניתוק
כעבור בדיוק 5-6 דקות זה כבר השתנה ל 32 שקל תוספת על שניהם + 4 סרטי dvd box שתאכלס איו מה לראות שם...
העלו לי נציגה טיפשה (באמת) מבזק שרק החמירה את המצב כדי להתמודד עם הטריפל.. שלא בהצלחה יתרה.
עצוב שחברה כמו יס לא הופכת לסטנדרט את ה-HD עבור כלל הלקוחות ולוקחת מחירים על ממירים.
הסכימו לתת לי עוד שני ממירי HD ZAPPER בתוספת של 10 שקלים על שניהם לחודש..
לא רק שהם לא מבינים עד כמה השוק ישתנה מיד עם כניסתה של חברה שלישית ואף רביעית, יס תהיה בבעייה רצינית עם לקוחות שדורשים תמורה מוזלת ביחס למחיר.
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
אני חייב לציין שאתה בר מזל, אתה מנהל דיון לוגי לגבי מעבר מחברה לחברה מבוסס על מחיר ועל שרות ועל תכנים ועל נוחות וכיוצא בזה.
אצלי בבית כאשר אני אומר " אולי נעבור ל ..." ישר בני הבית ( שזה בעצם בנות הבית) מטילות ווטו משיקולים רציואונליים כגון, " אמחנו אוהבות את זה יותר" וסוף לדיון.
אצלי בבית כאשר אני אומר " אולי נעבור ל ..." ישר בני הבית ( שזה בעצם בנות הבית) מטילות ווטו משיקולים רציואונליים כגון, " אמחנו אוהבות את זה יותר" וסוף לדיון.
האמת, אני לא מבין את ההחלטה שלך.
זה לא שאני חסיד של הוט, אבל אם אתה מעוניין לשדרג את האינטרנט, לקבל קו טלפון לא מוגבל, ואת חבילת הערוצים שהציעו לך.
תעשה חישוב פשוט וקר (הרי אתה לא יס-פאן נכון) כמה תעלה חבילה זהה ביס?
לי יש טריפל של הוט, ורק על הטלפונים שהאישה עושה אני חוסך איזה 200 ש"ח בחודש...
מבחינת שירות הלקוחות, זו נבלה וזו טרייפה - אין ממש הבדל...
הדבר הייחיד שמבאס בהוט זה הממיר המקליט, שהאמת הייתי יכול להסתדר בילעדיו.
זה לא שאני חסיד של הוט, אבל אם אתה מעוניין לשדרג את האינטרנט, לקבל קו טלפון לא מוגבל, ואת חבילת הערוצים שהציעו לך.
תעשה חישוב פשוט וקר (הרי אתה לא יס-פאן נכון) כמה תעלה חבילה זהה ביס?
לי יש טריפל של הוט, ורק על הטלפונים שהאישה עושה אני חוסך איזה 200 ש"ח בחודש...
מבחינת שירות הלקוחות, זו נבלה וזו טרייפה - אין ממש הבדל...
הדבר הייחיד שמבאס בהוט זה הממיר המקליט, שהאמת הייתי יכול להסתדר בילעדיו.
i_zik כתב:4 ממירי HD מתוכם 1 מג'יק HD מקליט,
כל חבילות הערוצים פתוחים מלבד ספורט (אין לי צורך בספורט) וללא VOD
אינטרנט + הוט בוקס במהירות 100 מגה
טלפון ללא הגבלה לקווים נייחים וניידים
והתקנה במודל חיוב-זיכוי ע"ס 299 שקלים.
במחיר של 359 שקלים לחודש למשך שנה.
כיום אני בקבוצת בזק עם:
ביס: 2 ממירי HD זאפר ו-2 ממירים רגילים, ללא VOD, עם בסיס ו-3 חבילות ללא הערוצים הנישתיים כגון ערוץ האוכל / בריאות / טיולים / ביוגרפיה (מה שכן מוצע לי בהוט)
בבזק: אינטרנט בבזק במהירות של 20
בבזק בינלאומי: קו טלפון עם 600 דקות ליעדים ניידים ו-1000 לנייחים.
על כל החבילה הזו אני משלם 367
מה הייתם עושים במקומי?![]()
...
כנראה שאתה לא הגעת לשימור לקוחות, כי שאני ביקשתי להתנתק אפילו העלו את בזק על הקו שגם בזק ישפרו לי את המחיריםi_zik כתב:לא רק שאיימתי בניתוק - ביקשתי לשלוח להם את הצעת המחיר שקיבלתי מהוט שיבינו עד כמה אני רציני.Mpro כתב:תאיים בהתנתקות מיס, ואז תראה איך נלחמים עלייך
ביקשו ממני 75 שקל על שניהם, שאחד במחיר מוזל של 25 והשני ב 50, אמרתי תודה ביקשתי ניתוק
כעבור בדיוק 5-6 דקות זה כבר השתנה ל 32 שקל תוספת על שניהם + 4 סרטי dvd box שתאכלס איו מה לראות שם...
העלו לי נציגה טיפשה (באמת) מבזק שרק החמירה את המצב כדי להתמודד עם הטריפל.. שלא בהצלחה יתרה.
עצוב שחברה כמו יס לא הופכת לסטנדרט את ה-HD עבור כלל הלקוחות ולוקחת מחירים על ממירים.
לא רק שהם לא מבינים עד כמה השוק ישתנה מיד עם כניסתה של חברה שלישית ואף רביעית, יס תהיה בבעייה רצינית עם לקוחות שדורשים תמורה מוזלת ביחס למחיר....
הבעיה שהם הבינו שאתה מנסה לסחוט אותם בזה שאתה מראה להם הצעה שהם תאכלס לא רוצים להתחרות עם זה
לא חושב שלא יס ולא הוט יהפכו את הHD לסטנדנרט - לי בבית יש טלויזיות CRT לצערי ויש מספיק אנשים שיש להם טלויזיות כאלה וכמובן גם ממירים. אני גם די בטוח שיש מספיק טלויזיות ישנות שעדיף שיהיו מחוברות לממיר רגיל ולהפךi_zik כתב:לא רק שאיימתי בניתוק - ביקשתי לשלוח להם את הצעת המחיר שקיבלתי מהוט שיבינו עד כמה אני רציני.Mpro כתב:תאיים בהתנתקות מיס, ואז תראה איך נלחמים עלייך
לא רק שהם לא מבינים עד כמה השוק ישתנה מיד עם כניסתה של חברה שלישית ואף רביעית, יס תהיה בבעייה רצינית עם לקוחות שדורשים תמורה מוזלת ביחס למחיר....
אני מניח שאתה מתכוון מבחינת מחיר שיתנו בהטבה כמו שנותנים רגילים אבל אתה שוכח שלפחות ביס הם שדרגו דגם - בהתחלה הם מכרו ממיר HD בלבד אבל היום זה ממיר HD, שתומך גם בVOD וגם בעתיד במולטי רום אז זה די רחוק מסטנדנרט. הוט גם מוכרת ממיר HD עם VOD כך שזה גם לא סטנדרטי כמו שאתה טוען
הציעו לי בעבר גם ממירי HD ב20 ש"ח.. המחירים יורדים, ובהוט הם תמיד היו נמוכים יחסית
מה גם שזה מוכר, אז למה שיתנו לך חינם?
ומזה "תמורה מוזלת בעד המחיר?" אתה מתכוון אולי למחיר זול. אני מניח שמתי שמשרד התקשורת יפסיק להחזיק אותם בביצים הם יתחילו לתת מחיר נורמלי יותר. אני בספק שהם יתנו מחיר כמו של הוט בכל מקרה (אבל עם הוט עדיף לשלם את הכמה עשרות שקלים יותר, לדעתי)
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
הנציגה צעקה עליך.... כי היא לא מבינה איך אפשר לעשות השוואה בין יס ל-הוט...