Under the Dome - עונה 1
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
מחכה לראות את פרק 5. בינתיים כמו שנאמר, בינוני פלוס.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אז אני היחיד שמתרגש (יחסית) מהסאונד כי אני היחיד שרואה את זה ביס? 
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
אני לא רואה ב YES אבל ה SOUND באמת יותר טוב
לעומת סדרות אחרות.
לעומת סדרות אחרות.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
סדרה מצוינת לכל מי שאהב את אבודים.
לאחר צפייה בפרק ה-5 אין ספק שיש מתח לפרקים הבאים ושזו הולכת להיות אחת מהסדרות המובילות של 2013.
לאחר צפייה בפרק ה-5 אין ספק שיש מתח לפרקים הבאים ושזו הולכת להיות אחת מהסדרות המובילות של 2013.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
בתור סטפן קינג זו סדרה מאד פושרת. ציפיתי לרוע של אנשים מפוחדים ולכודים, למאבק על משאבים כמו אוכל, מים לשתיה, ודלק. וקיבלתי טיפשות ללא גבולות והרבה אדישות.
אני צופה בה כרגע בתור "סדרת מילוי". כלומר, עד שיבוא משהו יותר טוב.
אני צופה בה כרגע בתור "סדרת מילוי". כלומר, עד שיבוא משהו יותר טוב.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אחרי שבפרק אחד ראיתי בצורה מוגזמת ומודגשת גם טאבלט וגם סמארטפון שמריצים אריחים של חלונות, השתכנעתי שהם באמת חיים בתוך בועה...
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
חחח, כן זה היה פרסום סמוי ממש לא סמוי..
הבעיה שלי עם הסדרה היא שיש שם כמה שחקנים כל כך גרועים בתפקידים מובילים, כמו העיתונאית,הנער והנערה.
וצריכים לשפוך שם קצת יותר כסף כל פרק, שיהיה קצת מעניין גם ויזואלית.
הבעיה שלי עם הסדרה היא שיש שם כמה שחקנים כל כך גרועים בתפקידים מובילים, כמו העיתונאית,הנער והנערה.
וצריכים לשפוך שם קצת יותר כסף כל פרק, שיהיה קצת מעניין גם ויזואלית.
שי
- fighterblast
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
פשוט קורע מצחוק, שהחייל אומר: כל מי שיש לו טבלט, לא לגעת בכיפה... ואז פתאום הופיע surface באופן מגוכחך ביותר. מעניין אם גם בספר יש דגש כזה גדול בקטע הזה בעלילה דווקא על הsurface...maladjusted כתב:אחרי שבפרק אחד ראיתי בצורה מוגזמת ומודגשת גם טאבלט וגם סמארטפון שמריצים אריחים של חלונות, השתכנעתי שהם באמת חיים בתוך בועה......
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
חחח נראה לך שיש ? מעניין כמה MS שלמו על זה. מצחיק בהחלט היה הקטע של "כל מי שיש לו טאבלט...." ומי שיש לו סמארטפון ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מסתבר שגם כשסדרה מצליחה הצופים בסוף נדפקים...
הסדרה הזו תוכננה במקור כמיני סדרת קיץ של 13 פרקים עם סוף מוגדר, אבל בגלל ההצלחה ברייטינג היא קיבלה עכשיו עונה שניה. מה שאומר שתושבי צ'סטרס מיל קיבלו הארכת מעצר...
אז נכון שגייסו את סטיבן קינג כדי שיעזור בכתיבת הפרקים בעונה הבאה, אבל למה למרוח? ככה בדיוק הורגים סדרות טובות.
הסדרה הזו תוכננה במקור כמיני סדרת קיץ של 13 פרקים עם סוף מוגדר, אבל בגלל ההצלחה ברייטינג היא קיבלה עכשיו עונה שניה. מה שאומר שתושבי צ'סטרס מיל קיבלו הארכת מעצר...
אז נכון שגייסו את סטיבן קינג כדי שיעזור בכתיבת הפרקים בעונה הבאה, אבל למה למרוח? ככה בדיוק הורגים סדרות טובות.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
אכן אתה צודק. אבל כשיש רייטינג אז מגיע גם הכסף הגדול.Itsik_G כתב:מסתבר שגם כשסדרה מצליחה הצופים בסוף נדפקים...
אז נכון שגייסו את סטיבן קינג כדי שיעזור בכתיבת הפרקים בעונה הבאה, אבל למה למרוח? ככה בדיוק הורגים סדרות טובות....
מקווה שבאמת לא ימשכו תסידרה ככה ל-3 - 4 עונות אחרת זה כבר ימאס!
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אני דווקא מקווה שיהיו כמה שיותר עונות כל עוד הן עשויות טוב.clubnet כתב:אכן אתה צודק. אבל כשיש רייטינג אז מגיע גם הכסף הגדול.Itsik_G כתב:מסתבר שגם כשסדרה מצליחה הצופים בסוף נדפקים...
אז נכון שגייסו את סטיבן קינג כדי שיעזור בכתיבת הפרקים בעונה הבאה, אבל למה למרוח? ככה בדיוק הורגים סדרות טובות....
מקווה שבאמת לא ימשכו תסידרה ככה ל-3 - 4 עונות אחרת זה כבר ימאס!...
אם נניח ניקח את הסדרה 'ספרטקוס' שעשו מספר עונות, ההנאה מהסדרה הלכה וגברה ככל שהיו יותר עונות.
הכל פונקציה של כסף בסופו של דבר, מה שיפה ב'Under the Dome' זה שאפשר לפתח ולקחת את הסדרה למקומות מאוד מרתקים ומעניינים, ככה או ככה עונה אחת בטח שלא תספיק
- fighterblast
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
מתקפת הwindows 8 נמשכת ובפרק זה מככב הלומיה לחדי העין ... מה יופיע בפרק הבא? XBOX אולי?

רזולוציה וביטרייט אלו תמצית החיים, בכל דבר צריך איזון.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כתוב בסוף הפרקים - שהסדרה ממומנת חלקית או משהו דומה ע"י מייקרוסופט.
נראה לי שגם טויוטה שם חזקה אם אני זוכר נכון.
נראה לי שגם טויוטה שם חזקה אם אני זוכר נכון.