איזה ז-ב-ל!!!
- raniburg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1434
כלבים...!
- zenith
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
הנה. קיבלת. חי מעכשיו
הוא מנגן, והיא עדיין נוסעת.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- BennyO
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 972
הרגתם אותי!!!
היה לי איקולייזר יפהיפה עם נוכחות מסיבית של ADC
היה לי טייפ דק מעולה של אקאי
והיה לי רדיו-טייפ ברכב שנחשב לסוף העולם שמאלה - Roadstar כמובן...
היה לי איקולייזר יפהיפה עם נוכחות מסיבית של ADC
היה לי טייפ דק מעולה של אקאי
והיה לי רדיו-טייפ ברכב שנחשב לסוף העולם שמאלה - Roadstar כמובן...
Rust never sleeps
-
tnsilver
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
הרכב של באשיר ג'ומאייל כנראה. לכל הפלנגיסטים היו כאלה מרצדסים. אבל הרודסטאר שלי. כמעט בלי ספק. למי כאן יש עוד? אני מתחיל לאסוף תמלוגים. דמי יבוא.
הייתי מניילן אותם ומאפסן בג'ריקן עשר מלא מים למקרה שינערו אותו, בתא נהג של טנק מגדוד שהיה יורד דרומה . לא תמיד זה היה מחזיק. בשבתות המעטות שהייתי יוצא לבית החייל בנהרייה או מחנה דוד בחיפה - הייתי מייבש את אלה שעברו תאונת ג'ריקן על חבלי הכביסה בשמש. אחר-כך גיליתי את מה שנקרא 'תא תורן' בצריח של הטנק. יש שם קופסה מלאה באלפי כדורים של מקלע - שממש לא אכפת להם לנוח על טייפ או שניים. הייתי נפטר מהם אצל הימאים בחיפה ועושה קצת כסף להחזיק אותי עד היציאה הבאה... כל פעם שניים, שלושה... לפעמים היה נעלם לי הגדוד. במקום לטיפול היו יורדים לאימונים בדרום. סיכון מקצועי כזה... בטח עשיתי הרבה טנקיסטים מאושרים.
הייתי מניילן אותם ומאפסן בג'ריקן עשר מלא מים למקרה שינערו אותו, בתא נהג של טנק מגדוד שהיה יורד דרומה . לא תמיד זה היה מחזיק. בשבתות המעטות שהייתי יוצא לבית החייל בנהרייה או מחנה דוד בחיפה - הייתי מייבש את אלה שעברו תאונת ג'ריקן על חבלי הכביסה בשמש. אחר-כך גיליתי את מה שנקרא 'תא תורן' בצריח של הטנק. יש שם קופסה מלאה באלפי כדורים של מקלע - שממש לא אכפת להם לנוח על טייפ או שניים. הייתי נפטר מהם אצל הימאים בחיפה ועושה קצת כסף להחזיק אותי עד היציאה הבאה... כל פעם שניים, שלושה... לפעמים היה נעלם לי הגדוד. במקום לטיפול היו יורדים לאימונים בדרום. סיכון מקצועי כזה... בטח עשיתי הרבה טנקיסטים מאושרים.
- zenith
-
- חבר פעיל מאוד

מה זה "למי כאן יש עוד"...זה טרי מהחניה הלו
צילמתי במיוחד בשבילך 
-
tnsilver
-
- חבר מביא חבר

לא יאומן! תראה איך עשו דברים אז. אימפריות התפרקו, חומות נפלו, רודנים נצחיים התאיידו - אבל המרצדס נוסעת והרודסטאר עובד... וזה לא שמדובר באיזה גן-עדן מוטורי או תנאי מעבדה ממוזגים. זה לבאנט! חום אימים, כבישים רעים, אבק... מ-ד-ה-י-ם.
מוכר?
מוכר?
- RAMIRAMI68
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
היה לי את הרודסטאר שבתמונה,עם האקולייזר שנחשב לדגם החזק הטוב והיקר של החברה,מזכיר נשכחות.
- Kosh
-
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
המכשיר הזה אולי בנוי מסיבי,אבל סובל מבעיית רצועות כרונית! היה לי אותו,ומספיק חודשיים שלא השתמשתי בו,כבר הןzenith כתב:רוצה תמונה עדכנית שלקוחה ממרצדס כחולה 85' עם ROADSTAR ?![]()
שלא לדבר על הברחות וידאו בטאמקס של סאניו המיתולוגי. שמור ונצור אצלי למקרה של הצלות וגיבויים
נ.ב. -אתה מדבר על וידאו JVC דגם 7-200. הוא היה אחד הדגמים החזקים ביותר של החברה, קסטות גדולות, ועד היום הם עובדים כמו סוסי עבודה. גם היה לי....
הלכו פייפן ומלבד FF/REWIND לא הסכים לעשות PLAY.קיבלתי אותו לידי עם רצועות גמורות,החלפתי אותן,ואז כל פעם
אותה הסאגה,תקופה קצרה לא נוגעים במכשיר וכבר הן נדפקות.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
-
tnsilver
-
- חבר מביא חבר

לא מתלונן, חלילה, להיפך - אני תמיד מבסוט שקוש מעלה את אחד הסרטים המגניבים שלו - אבל שמתם לב שהשרשור הזה נקרא 'איזה ז-ב-ל!!'? עכשיו, זה לא שצריך למחוק את ההודעה כמו רמי, אבל אתם צריכים להחליט אם הוינטאז' שלכם מתאים לכותרת. אני מניח שהמרצדס, רודסטאר, סופרסקופ וההאליקרפטרס לא ממש נופלים תחת '***' - נכון? לגבי ה-JVC של קוש - אני לא יודע... מממ... לאור העניין עם הרצועות אני מתקשה לקבל החלטה... אולי היה לו רטוב בג'ריקן בדרך מלבנון?
- Kosh
-
- גורו וינטאג'

השוואה יש לי וידאו מודרני של JVC שהוא SVHS,הוא כבר מהתקופה שהפסיקו לייצר אותם ביפן,יש לי אותו כבר 10 שנים
ולא היו לו בעיות מכניות,(למרות שימוש כבד מאוד בזמנו)למרות שהוא בנוי הרבה פחות מסיבי מהמכשירים הישנים.פשוט אין לו רצועות מרגיזות.אגב גם להוריי היה 7200 וגם הוא סבל מהבעיה עם הרצועות.
- zenith
-
- חבר פעיל מאוד

מעניין שלי לא היתה עם הרצועות שלו אף פעם בעיות. פשוט תיחזקתי אותו נכון. מה שכן, יש בו טריק
בכרטיס השמאלי שלו שאחראי על מהירות הזרועות שמגישות את הסרט לראש, יש נגד, שאם הייתי מנתק אותו, הזרועות היו רצות כמו מטורפות מהר מהר לראש או חזרה מהר למקום
) והוא היה זריז רצח 
זה לימד אותי המורה לטכנאות טלויזייה ווידאו אללה ירחמו בגן עדן.
זה לימד אותי המורה לטכנאות טלויזייה ווידאו אללה ירחמו בגן עדן.
- raniburg
-
- חבר ותיק

הזכרתם לי עם הוידאו נשכחות ילדותי,אני שייך לדור הוידאו,בטלוויזיה עדיין היה אז ערוץ אחד, וכבלים פירטיים.
זוכר איך הקלטות היו תמיד נתקעות בתוך המכשיר
לא יוצאות ולא מנגנות,מכניקת פלסטיק במיטבה!
פעם זה קרה לי עם קלטת פורנו במכשיר הblaupunkt של ההורים , של החברה שלי
פירקתי את המכשיר בזמן שיא,ממש ניתוח קיסרי
זוכר איך הקלטות היו תמיד נתקעות בתוך המכשיר
פעם זה קרה לי עם קלטת פורנו במכשיר הblaupunkt של ההורים , של החברה שלי
פירקתי את המכשיר בזמן שיא,ממש ניתוח קיסרי
- moranshw
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 258
גדול!raniburg כתב:הזכרתם לי עם הוידאו נשכחות ילדותי,אני שייך לדור הוידאו,בטלוויזיה עדיין היה אז ערוץ אחד, וכבלים פירטיים.
זוכר איך הקלטות היו תמיד נתקעות בתוך המכשירלא יוצאות ולא מנגנות,מכניקת פלסטיק במיטבה!
פעם זה קרה לי עם קלטת פורנו במכשיר הblaupunkt של ההורים , של החברה שלי![]()
פירקתי את המכשיר בזמן שיא,ממש ניתוח קיסרי...
יש מישהו שזה לא קרה לא?
אני זוכר את חבר שלי השכן מגיע אליי מבועת שאבוא לעזור לו כי הקלטת נתקעה.
לא הרבה זוכרים אבל היו 2 פורמטים של קלטות וידאו בהתחלה.
לא זוכר את השם המקצועי אבל היה מה שנקרא קלטות גדולות וקלטות קטנות.
בסופו של דבר הגדולות שרדו והפכו לסטנדרד בשוק
לא מצאתי תמונה של קלטת קטנה מפעם אבל זוכר אותה במדיוק כי אבא שלי המתחכם כמובן קנה את מה שאפשר היה לזרוק אחרי זמן קצר
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
לי הביאו מלבנון וידאו של national panasonic.
זוכרים ?
הדבר כי מצחיק שהיה בו זה שלט עם חוט.......
זוכרים ?
הדבר כי מצחיק שהיה בו זה שלט עם חוט.......
- tomyeshuah
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
מלחמת הפורמטים הייתה בין פורמט ה-Betamax של סוני ל-VHS של JVC. למרות שהקלטות הבטמקס הניבו תמונה ברזולציה גבוהה מזו של VHS, עלותן היקרה ואורכן (מוגבל ל-60 דקות) הן אלא שהכריעו לרעתן לבסוף.
יש עדיין בבעלותי וידאו VHS נייד של National\Panasonic עם השלט החוטי הידוע. דוגמה מצוינת לסוס עבודה.
[img2=550x367]http://farm9.staticflickr.com/8522/8608 ... c1a9_c.jpg[/img2]
יש עדיין בבעלותי וידאו VHS נייד של National\Panasonic עם השלט החוטי הידוע. דוגמה מצוינת לסוס עבודה.
[img2=550x367]http://farm9.staticflickr.com/8522/8608 ... c1a9_c.jpg[/img2]
- Kosh
-
- גורו וינטאג'

ולי יש את הגרוטאה הזאת שהיא היסטורית-הוידאו VHS הראשון אי פעם.(בשיטת PAL),לרוע המזל,המכשיר דיי מת..ופרט
לשימוש שלי בו כפסל סביבתי,אי אפשר להשתמש בו להקלטה/נגינה.גם אין לו HDMI..

לשימוש שלי בו כפסל סביבתי,אי אפשר להשתמש בו להקלטה/נגינה.גם אין לו HDMI..
- CRAZYDIAMOND
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
לנו היה וידאו ישן של SALORA שאני לא זוכר היכן אבא שלי קנה אבל בשבילנו זאת היתה סנסציה: כמה שנים לפני זה הוא החליף לנו את הטלויזיה שחור לבן הישנה שהיתה לנו באחת צבעונית (לא זוכר את הגודל) של טלפונקן הגרמנית.
הוידאו היה סוס עבודה, אך ללא שלט
.
הוידאו היה סוס עבודה, אך ללא שלט
- zenith
-
- חבר פעיל מאוד

KOSH - הוידאו הזה שיש לך של JVC ,הגיעו לארץ בסוף שנות ה-70' והיו גם בעיקר בשימוש בצבא. אחר כך עם הורדת המיסים הם נכנסו לשימוש בייתי. הדגמים האלה כמו בתמונה ששמת, נקראו piano key בגלל הכפתורים שלהם. הם היו חצי אוטומאטיים ומפוצצים ברצועות. אבל סוסי עבודה. היה לי אחד כזה שעשיתי איתו גיבוי מבטאמקס לגדולות לפני כמה שנים
קובי-לנשיונל פנאסוניק ולסימנס היה בדיוק את אותו הדגם. על זה אתה מדבר? אחד המיתולוגים. יש לי חבר שהקליט בשנות השמונים כול דקה מהשידורים מהדגם הזה.. איש יקר..הוא גם כמו השאר מאותו דור, היו חזקים וסוסי עבודה. היה בו משהו מוזר ומועיל-בזמן שהוא היה נדלק עם הטיימר להקלטה כשהטלויזייה כבויה, אם והיו קפיצות בתמונה והפרעות בשידור, היה יוצא ממנו קול של "התבכיינות" הייתי קורא לזה. מן צליל מוזר מבפנים תוך כדי הקלטה, ואז היית יודע שיש הפרעות בשידור. מן תופעה מוזרה שהיתה רק לוידאו מהדגם הזה של סימנס.היה כזה לבן כיתה שלי שהקליט את הדרדסים אי שם באייטיז וממנו הייתי רואה את ההקלטות
קובי-לנשיונל פנאסוניק ולסימנס היה בדיוק את אותו הדגם. על זה אתה מדבר? אחד המיתולוגים. יש לי חבר שהקליט בשנות השמונים כול דקה מהשידורים מהדגם הזה.. איש יקר..הוא גם כמו השאר מאותו דור, היו חזקים וסוסי עבודה. היה בו משהו מוזר ומועיל-בזמן שהוא היה נדלק עם הטיימר להקלטה כשהטלויזייה כבויה, אם והיו קפיצות בתמונה והפרעות בשידור, היה יוצא ממנו קול של "התבכיינות" הייתי קורא לזה. מן צליל מוזר מבפנים תוך כדי הקלטה, ואז היית יודע שיש הפרעות בשידור. מן תופעה מוזרה שהיתה רק לוידאו מהדגם הזה של סימנס.היה כזה לבן כיתה שלי שהקליט את הדרדסים אי שם באייטיז וממנו הייתי רואה את ההקלטות
נערך לאחרונה על ידי zenith ב 02/04/2013 7:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
- raniburg
-
- חבר ותיק

היפנים האלה,מדהים איך הצליחו להקליט,לשמר ולנגן תמונה נעה, על סרט מגנטי ברוחב שני סנטימטר ובעובי שקית פלסטיק!
מוסיקה עוד נתפס, אבל תמונה?! אמיצים החברה האלה.
מוסיקה עוד נתפס, אבל תמונה?! אמיצים החברה האלה.
- יגאלל
-
- חבר פעיל

- תגובות: 85
טוב חברים.
בתור חובב ציוד וינטאג' "אילצתם אותי להוריד מהבוידם
את הרודסטאר קסטות שיש לי שם לצילומים...
ועל הדרך צילמתי את הפטיפון שלי SONY PS212
שדומה לזבל שתואר בשרשורר אבל סליחה-שלי אחלה פטיפון
שמור ומנגן במצב MINT
מצ"ב הצילומים...
בתור חובב ציוד וינטאג' "אילצתם אותי להוריד מהבוידם