כל עוד אין בארץ ספק תוכן איכותי שיכול לספק סרטים וסדרות ב HD וב BL
אם תרגום בעברית ובמחיר שווה לכל כיס אני ימשיך להוריד ממקורות פרטיים
לדוגמה יש סרטים וסדרות באייטונס לדוגמה סרט ב HD אם תרגום בעברית
עולה בין 60-70 שח זה נראה לכם נורמלי??
אם רק נטפליקס היה נתמך בארץ בלי כל הקומבינות של VPN וכ''ו
ובמחיר חודשי שהם מציאים את כל התוכן לא היתי מוריד בכלל סרטים
סיכום ביניים של פעילות זיר"ה בארץ - שיתוק כמעט מלא של סצינת ההורדות בישראל
- MrYair
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3846
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- Kosh
-
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
הם(זיר"ה) טופחים לעצמם על השכם יותר מידי ומלאי כבוד עצמי מגוחך,במיוחד העו*ר דין המהולל שכל כך גאה בעצמו שמתראיין בכתבה.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- MrYair
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3846
בסדר העורך דין וכל הארגון שלו יכולים לקפוץ לנו
במילא הרוב פה מורידים מניוז או סידבוקס ככה
שימשיך לחסום עד מחר
במילא הרוב פה מורידים מניוז או סידבוקס ככה
שימשיך לחסום עד מחר
- NiKi74
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 100
שיתקו ? כל דבר שהיה ניתן להשיג פעם ניתן להשיג גם היום ללא שום קושי (לפעמים נדרש ללמוד משהו חדש מפעם לפעם וזהו).
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
Re: סיכום ביניים של פעילות זיר"ה בארץ - שיתוק כמעט מלא של סצינת ההורדות ביש
לפני הרבה שנים היתי תיכוניסט. אסור היה לעשן בבית הספר. מי שהיה נתפס היה חוטף הרשמה. שלוש הרשמות השעיה ליומיים.Itsik_G כתב:http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 07,00.htmlההורדה הסתיימה: מכה לחגיגת ההורדות הפיראטיות ברשת
ארגון זיר"ה, שנלחם בהורדות הפיראטיות בארץ, הצליח לשתק כמעט לגמרי את הזירה המקומית. בעלי האתרים טוענים שהחוק שמטיל עליהם את האחריות לפיראטיות אינו הגיוני. ורק על דבר אחד מסכימים כולם: שהחלופות החוקיות לצריכת תכנים בארץ הן יקרות ובלתי מספקות...
אני זוכר שבתחילת דרכם לעגו עליהם וטענו שאי אפשר לחסל את ההורדות הלא חוקיות ועל כל אתר שנסגר ייפתח אחד חדש, אבל נראה לי שהמציאות מוכיחה לנו אחרת....
אז הפסיקו לעשן בחצר הראשית, וכל המעשנים עברו לאיזו פינה נידחת ליד פחי הזבל.
מיותר לציין שאף אחד לא חיפש את המעשנים ליד פחי הזבל .. ההנהלה היתה מרוצה, המעשנים היו מרוצים ומנכ״ל דובק קנה עוד פנטהאוז.
בקיצור, זה שנסגרו אתרי שיתוף תוכן ישראלים לא אומר שאנשים לא מורידים .. יתרה מכך, נראה כי לאף אחד בזיר״ה לא אכפת או שאין להם מושג איך להתמודד עם סוג ההורדות שאינן בקליק אחד.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
המלחמה בפיראטים היא לא בשביל האמנים. כבר מזמן נכתב שלחלקם זה עושה טוב ואת כספם הם עושים בהופעות שאליהם מגיע קהל שנחשף לאומן מהורדה פיראטית. את המלחמה בפיראטים מניעים חברות התקליטים וההפקות. הם המפסידים העיקריים.Morgoth כתב:בתופעה של הבאסטות בשוק ותחנה מרכזית הם לא מתעסקים, או שהם "לא יודעים" שיש כזה דבר?
ובנוסף - "אתרים פיראטיים לא מקדמים את האינטרסים החוקיים של בעלי הזכויות. אין שום קשר‭."‬
בולשיט, פשוט מאוד. יש כיום כ"כ הרבה אמנים במוזיקה שמשגשגים בגלל הפיראטיות שזה פשוט לא נכון להגיד
דבר כזה בצורה כזאת. כמובן שיש פגיעה מסויימת אבל עושה רושם שב-לא מעט מקרים זה דווקא תורם.
אני בעצמי מכיר לא מעט אנשים שמורידים אלבום, שומעים, ואם אהבו, רוכשים הורדה דיגיטלית.
אני אישית שומע ביו טיוב או בגרוב שארק ואם אהבתי אני משקיע את ה-כמה דולרים בשביל הורדה דיגיטלית
בשביל לתמוך באמן.
בעולם של היום אמנים בקושי עושים כסף מאלבומים, הכסף הרציני מגיע מהופעות ומרצ'נדייז.
מגוף שאמור להלחם בתופעה מסויימת הייתי מצפה שיעשו שיעורי בית....