שרשור תגובות: המסך UHD של סמסונג - המחיר נחשף

חדשות ועדכונים של HT Magazine
uv2u
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 796
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #21 

אולי יש הנחה ברכישה קבוצתית... :)

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14351
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #22 

puma1 כתב:למה נראה לך שאני כועס ? ואין לי שום בעיה עם הטללוויזיה, הבעיה זה שאנשים מגיבים רק בשביל להגיב ולצאת צודקים, אמרתי שאין תוכן, לבוא ולהגיד יש מספר כותרי הדגמה ? נו זה מגוחך, איזה כיף אני אקנה טלוויזיה ב-80K בשביל לשבת לראות תוכן הדגמה כל היום שיראה לי שאני לא סתם טמבל שקניתי טלוויזיה ב80K, לא שזה כל כך רלוונטי,צ מי שיש לו 80K להוציא על טלוויזיה כנראה שזאת לא תהיה הבעיה שלו
...
כל העולם וחובבי התחום נרגש ונפעם.... ואתה מבטל את הטכנולוגיה וחושב שאתה גאון הדור עם ההכרזה ש"רק עוד 3-5 שנים"... :roll:
אז אני אומר לך שאתה מכריז הכרזות מאוד לא חכמות וריקות מתוכן.
גם שמסכי התלת מימד הראשונים יצאו לא היה הרבה תוכן מלבד כמה הדגמות...
ומהר מאוד עשרות כותרים יצאו לשוק... וההמשך ידוע.
לדעתי כאן יקרה אותו דבר ואולי אפילו מהר יותר.
בוא ניפגש בשירשור הזה באמצע שנה הבאה ונראה מי יוכל את הכובע.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #23 

חחחח עד היום התלת מימד לא צפס וזה לא יותר מגימיק, כמות הסרטים לא כזאת גדולה, רוב הסרטים הם סרטי ילדים\סרטים גרועים, ואם זה מה שאתה חושב אולי כדי שתבדוק שוב את הנושא, היצרניות נכשלו בגדול עם התלת מימד, לא הצליחו לשווק את זה, בדיוק כמו הגימיק של טלוויזיות "חכמות"...אולי תשנה את השם לטלSD למה נראה לי שאתה לא ממש מעודכן, ואולי גם כדי להזכיר לך שמאז אווטר עברו כבר איזה 4 שנים

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14351
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #24 

נסכם את מה שאמרת: תלת מימד זה גימיק עם כמה סרטי ילדים גרועים.... UHD זה גימיק שלא שווה כלום ב 5 שנים הקרובות...
אני מנחש לפי התגובות שלך שעד לא מזמן החזקת מסך crt... בטח חשבת שגם מסכי FHD זה גימיק. :?
אתה לא חייב לענות כי הבנתי את הראש שלך. עם אנשים שחושבים כמוך חבל על הזמן לפתוח דיון.

עריכה... שכחתי שגם אמרת ש smart tv זה גם גימיק... :roll:
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 31/03/2013 1:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

כדורי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 181
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #25 

פומה יקר,
:wink: צא ולמד ורק אח"כ תבוא להתווכח(או לנסות לפחות) כאן עם המומחים

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78822
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5383 פעמים

שליחה #26 

Puma1

במובן מסויים תלת מימד זה כשלון - עובדה שלא כל סרט מופק כך. טכנית, עשרות סרטים כל שנה מופקים בתלת מימד ויש סרטים שהיופי שלהם מזוקק בתלת מימד. Rise of the guardians, the hobbit ו- life of pi פשוט לא אותו דבר בלי תלת המימד.

מבחינה מסחרית UHD לדעתי לא יהיה רחוק מזה. זה יהיה באמת לפרמיום ולא למיינסטרים עד שלאט לאט מסכים רבים יכללו את זה.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #27 

puma1 כתב:חחחח עד היום התלת מימד לא צפס וזה לא יותר מגימיק, כמות הסרטים לא כזאת גדולה, רוב הסרטים הם סרטי ילדים\סרטים גרועים, ואם זה מה שאתה חושב אולי כדי שתבדוק שוב את הנושא, היצרניות נכשלו בגדול עם התלת מימד, לא הצליחו לשווק את זה, בדיוק כמו הגימיק של טלוויזיות "חכמות"...אולי תשנה את השם לטלSD למה נראה לי שאתה לא ממש מעודכן, ואולי גם כדי להזכיר לך שמאז אווטר עברו כבר איזה 4 שנים
...
מבחינת היצרנים התלת מימד תפס קצת פחות, בנושא זה יש מעט צדק בדבריך.
אבל להגיד שהטלוויזיות החכמות לא תפסו ושזה גימיק? פה אתה טועה בגדול ידידי. "הגימיק" של טלוויזיה חכמה הוא בין הסיבות הבודדות שהיצרנים מחזיקים את עצמם בתחום הטלוויזיות. זה תחום שצפויים בו חידושים רבים ומושקעים בו משאבים לא רגילים.

לגבי UHD, אני מאלה שמתלהבים, ימים יגידו מה יקרה עם זה.

uv2u
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 796
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #28 

ההצלחה של תלת מימד אכן מוגבלת אולם הדבר נובע להערכתי בעיקר עקב המגבלה המחייבת הרכבת משקפיים לצפייה.

דווקא ה-UHD יכול להאיץ את חדירת התלת מימד מכיוון שייתר את הצורך במשקפים (בדומה ל-ZL2).

מכל מקום האנלוגיה לחדירת-UHD צריכה להיות טכנולוגית ה-HD שכובשת בגדול. ההבדל באיכות ניכר לכל עין וכך תהיה קפיצת המדרגה ל-UHD. הבעיה כרגע עם נפחי האכסון העצומים הנדרשים והזרמתם אך סביר כי גם נושא זה ייפתר בסופו של יום ו-UHD כן יהפוך למיינסטרים.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #29 

טלHD,

עם טלוויזיה של סמסונג D8000 ומקרן 5010 של אפסון זה לדעתך מיושן... מה שתגיד, אתה כנראה יודע.... והיה לי את אחד המסכים הראשונים בארץ שהיה FHD פיליפס 9830 שעלה לי בזמנו 25K, ככה שלא הבנתי מה הקשר לגימיק, איפה אמרתי שזה גימיק ? בסך הכל אמרתי שכרגע זה לא רלוונטי, אני מבין שאתה רוצה לכתוב תגובות כי אתה נהנה לראות את השם שלך בצד עם HD ולחשוב שאתה מומחה גדול, אבל לפני שתהפוך למומחה גדול אולי טיפה יותר להשקיע זמן בלקרוא את התגובות שלהן אתה מגיב

עופר,

רוב הסרטים הם סרטי טבע\ילדים, ועכשיו גם התחילו עם הוצאות מחודשות של סרטי עבר, טיטניק, פארק היורה, אהבה בשחקים, רוב הסרטים שיוצאים היום הם לא בתלת מימד, 95% מהסרטים הטובים הם לא בתלת מימד, ואם אתה חושב אחרת אני אשמח לרשימה של סרטים טובים בתלת מימד ( שכולל לפחות 10 סרטים הרי בשביל פחות כבר עדיף ללכת לראות את הסרט בקולנוע ) וכן אני מחזיק מקרן וטלוויזיה שתומכים בתלת מימד, וכן יש לי כמעט כל סרט שיצא בתלת מימד בבלו ריי מלא (חוץ מסרטי ילדים וטבע או סתם שטויות אחרות בתלת מימד), עד היום ראיתי 3 סרטים בשנתיים, כל השאר ראיתי ב2D, עד שלא יפתרו מהמשקפיים הטכנולוגיה הזאת תמשיך להיות גימיק, לגבי ה-hobbit (וגם סרטים אחרים) אפשר לראות שחלק גדול מהאנשים חולק על דעתך, ופשוט סבלו בהקרנה של תלת מימד, כמו בסרט הנוקמים, שרוב האנשים שראו אותו בתלת מימד אמרו שהיה מזעזע, ככה שזה ממש לא שחור או לבן גם בסרטים שכן הופקו בתלת מימד כמו שאתה מציג את זה "פשוט לא אותו דבר בלי תלת המימד." זאת דעתך בלבד, רק מדפדוף בשרשורים פה באתר על הסרטים האלה ניתן לראות שאפילו רוב האנשים חולק עליך, חלק מהאנשים ממש מתעצבנים שיש סרטים שמקרינים אותם רק בתלת מימד, והסיבה היחידה שלי יש טלוויזיה ומקרן תלת מימד זה בגלל שככה מגיעים כל הדגמים המתקדמים היום, ולא בגלל שאני צריך או רוצה את זה, ועובדה שהיצרניות כבר לא רוכבות על התלת מימד כי הם הבינו שזה לא יותר מגימיק שלא הצליח, קח את סוני שהעלימה כמעט לגמרי את היזכור על 3D ב-PS4 ותשווה את זה להייפ שהם ניסו לעשות שהתחילה התמיכה של משחקי 3D על ה-PS3

כדורי,

חחח אמר המומחה הגדול... ממחר אני פומה ULTRAHD, מומחה יותר גדול

keyser,

שני דברים, נתחיל עם טלוויזיות חכמות, מצטער כרגע זה גימיק, לא יותר מזה, לא ראיתי שום דבר שבאמת שימושי (כרגע, אני לא מדבר על העתיד, אני לא רואה עתידות, ואולי זה ישתנה וימצאו לזה שימושים טובים יותר) בכל מקרה ב-40$ אפשר לקנות סטיק אנדרואיד שעושה הרבה יותר מכל טלוויזיה חכמה, וכמו שאמרתי יש לי D8000, כמו שאומרים טלוויזיה "חכמה" (במרכאות כפולות)

לגבי UHD, כנראה שהבנת אותי לא נכון, לא אמרתי שאני לא מתלהב מזה, אתה מוזמן לעבור על התגובות שלי, להיפך אני מאוד מחכה לזה, יש לי 20TB עם 600 סרטי בלו ריי מלאים, ואני לא רואה סרט שהוא לא בלו ריי, גם לא ריפ, אבל מבחינתי כרגע זה לא מיועד בשבילי, עוד 3-5 שנים אולי זה כבר יהיה יותר פרקטי גם במחיר וגם מבחינת הכותרים, זה כל מה שאמרתי, לא אמרתי שום דבר על הטכנולוגיה עצמה, רק שכרגע זה לא רלוונטי ולא שימושי (גם למי שיש את הכסף) יש לי מקרן עם מסך 130" תאמין לי שהייתי שמח לראות את הסרטים ב4K, או אפילו משחקים של פלייסטיישן\אקס בוקס ( למרות שגם הדור הבא לא יעבוד ב4K, לפחות לא הסוני, לגבי הבוקס נצטרך לחכות עד ההכרזה, אבל ספק גדול ששם יהיה משהו שונה ותהיה תמיכה ב4K למשחקים ) כבר לפני שנה ויותר הציגו טלוויזיות של 16K, למה לא מתלהבים מזה ? כי זה לא פרקטי כרגע, אולי בעוד עשור (במקרה הטוב) וגם רק למסכים ממש גדולים ומקרנים, בכל מקרה אני אתחיל להתלהב מהטכנולוגיה שהיא תהיה יותר "עממית" וזמינה, כמו שכרגע אני לא מתלהב ממסכים גמישים ( כי זה עדיין לא מסחרי ) או מיליון מוצרים אחרים שכרגע לא מיועדים לקהל הרחב

חייםכהן
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #30 

תזמינו לי 5

כדורי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 181
נתן תודות: 8 פעמים

שליחה #31 

פומה,
במחשבה שנייה אתה באמת נראה כמו אחד שמבין,אבל..
הציוד שלך לא כל כך נחשב הלד מלא בעננות והמקרן מיושן ולא רלוונטי

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #32 

puma1 כתב: keyser,

שני דברים, נתחיל עם טלוויזיות חכמות, מצטער כרגע זה גימיק, לא יותר מזה, לא ראיתי שום דבר שבאמת שימושי (כרגע, אני לא מדבר על העתיד, אני לא רואה עתידות, ואולי זה ישתנה וימצאו לזה שימושים טובים יותר) בכל מקרה ב-40$ אפשר לקנות סטיק אנדרואיד שעושה הרבה יותר מכל טלוויזיה חכמה
...
האמת שעד שכתבת את מה שכתבת כאן, עוד מצאתי היגיון בחלק מהדברים שלך או לפחות הבנתי מאיזה מקום זה מגיע.

עכשיו לך תביא סטיק זול שלא רק שיעשה הרבה יותר מטלוויזיה חכמה, אני רוצה לראות אחד כזה שעושה חצי ממה שעושה טלוויזיה חכמה ( LG / סמסונג).

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #33 

כדורי כתב:פומה,
במחשבה שנייה אתה באמת נראה כמו אחד שמבין,אבל..
הציוד שלך לא כל כך נחשב הלד מלא בעננות והמקרן מיושן ולא רלוונטי
...
:lol: :lol: :lol: לא שאני עושה תחרות עם מישהו לגבי הציוד שלי, אבל המקרן שלי מיושן חחח ? כנראה שאתה לא יודע על מה אתה מדבר, לגבי הטלוויזיה, בכל מסך LED יש עננות, השאלה כמה, זה שהחלטת שהוא מלא, זה בעיה שלך, זה גם משתנה ממסך למסך ככה שהקביעה שלך (מבלי לראות את המסך) רק מראה על חוסך ידע ולא יותר
נערך לאחרונה על ידי puma1 ב 30/03/2013 23:58, נערך פעם 1 בסך הכל.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #34 

keyser כתב:
puma1 כתב: keyser,

שני דברים, נתחיל עם טלוויזיות חכמות, מצטער כרגע זה גימיק, לא יותר מזה, לא ראיתי שום דבר שבאמת שימושי (כרגע, אני לא מדבר על העתיד, אני לא רואה עתידות, ואולי זה ישתנה וימצאו לזה שימושים טובים יותר) בכל מקרה ב-40$ אפשר לקנות סטיק אנדרואיד שעושה הרבה יותר מכל טלוויזיה חכמה
...
האמת שעד שכתבת את מה שכתבת כאן, עוד מצאתי היגיון בחלק מהדברים שלך או לפחות הבנתי מאיזה מקום זה מגיע.

עכשיו לך תביא סטיק זול שלא רק שיעשה הרבה יותר מטלוויזיה חכמה, אני רוצה לראות אחד כזה שעושה חצי ממה שעושה טלוויזיה חכמה ( LG / סמסונג).
...
אשמח לשמוע מה בדיוק, חוץ מאשר סתם דיבורים באוויר (כמו שאמרתי את הסמסונג יש לי, חכמה היא לא, בטח לא יותר מסטיק ) ובכל מקרה אני לא מתכוון לקנות סטיק כי אין לי מה לעשות עם זה, ועדיין אשמח לשמוע מה הטלוויזיות החכמות האלה מסוגלות שהסטיק לא, להבדיל ממך אני מנמק את התשובות שלי, אתם סתם אומר דברים בלי גיבוי, גם מעניין אותי לדעת מה בדיוק אתה עושה עם הטלוויזיה החכמה שלך שכל כך מדהים בעיניך ( אולי מוריד טטריס שזז כמו מחשב משנות ה-70 ? )

amitC85
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
נתן תודות: 4 פעמים

שליחה #35 

puma1

מדבריך מתקבל הרושם שאינך מבין מאומה בהתפתחות טכנולוגית ובהסטוריה שלה וכל הניתוח המעמיק שלך הינו שגוי מהיסוד.
הייתי ממליץ לך דווקא להקשיב למה שכולם אומרים לך כאן ולא לנסות להוכיח שאתה צודק וכולם טועים כי ההיפך הוא הנכון! אותו כנ"ל לגבי הציוד שאתה מתפאר בו... כפי שנאמר בינוני ומטה במקרה הטוב..

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #36 

amitC85 כתב:puma1

מדבריך מתקבל הרושם שאינך מבין מאומה בהתפתחות טכנולוגית ובהסטוריה שלה וכל הניתוח המעמיק שלך הינו שגוי מהיסוד.
הייתי ממליץ לך דווקא להקשיב למה שכולם אומרים לך כאן ולא לנסות להוכיח שאתה צודק וכולם טועים כי ההיפך הוא הנכון!
אותו כנ"ל לגבי הציוד שאתה מתפאר בו... כפי שנאמר בינוני ומטה במקרה הטוב..
...
לא מתפאר בשום ציוד, ואני לא בתחרות עם אף אחד, חבל שכל אחד פה מתנהג כמו ילד קטן, תקרא את התגובה שעליה הגבתי ותבין למה רשמתי את דגם המקרן והטלוויזיה

והנה עוד תגובה חסרת תוכן, סתם שטויות שנזרקות, כמובן בלי לפרט על מה בדיוק אתה מדבר, יש לך משהו להגיד אתה מוזמן, כי תגובה לכלום שרשמת אין לי

amitC85
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #37 

puma1

קשה לי להבין למה אתה תוקף ומקניט אותי ולמה צריך להתרגז ולהוציא את כל העצבים בשרשור הנפלא הזה.
כל התזה שלך על התלת מימד התנפצה לרסיסים כפי שהוסבר לך ואותו כנ"ל לגבי UHD.
לו היה לך ציוד מתקדם יותר היית יכול להעריך את הטכנולוגיה הרבה יותר ונמנע מלרשום דברים שאינם נכונים בעליל.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #38 

מקניט אותך ? רשמת תגובה בלי שום תוכן ( ועשית את זה שוב ) איפה ההקנטה פה? יש לך משהו ספציפי להגיב עליו תגיב, אני לא יודע על מה אתה מדבר, ועל איזה תזה אתה מבלבל פה את המוח, תהיה ספציפי בתגובות שלך, הגבתי לכל דבר שנאמר פה ואתה שוב תגובה אחרי תגובה מגיב רק עם מילים חסרות תוכן ולא אומר כלום שאני יכול להתייחס אליו

לגבי הציוד שלי, חחחחח לו היה לי ציוד מתקדם הייתי יכול להעריך את הטכנולוגיה ? ה-D8000 לפני שנה וחצי הייתה הדגם הכי טוב של סמסונג, והמקרן זה הטופ של EPSON משנה שעברה, מה זה השטויות האלה תגיד לי ? אין ספק אחת התגובות ההזויות שקראתי פה, לך צפה אתה עם הציוד "העתידני" שלך ותעריך את הטכנולוגיה ותספר לנו איך החוויה :lol: :lol: :lol: :lol: כי שכחתי שלך יש טלוויזיה 16K

amitC85
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #39 

puma1 כתב:מקניט אותך ? רשמת תגובה בלי שום תוכן ( ועשית את זה שוב ) איפה ההקנטה פה? יש לך משהו ספציפי להגיב עליו תגיב, אני לא יודע על מה אתה מדבר, ועל איזה תזה אתה מבלבל פה את המוח, תהיה ספציפי בתגובות שלך, הגבתי לכל דבר שנאמר פה ואתה שוב תגובה אחרי תגובה מגיב רק עם מילים חסרות תוכן ולא אומר כלום שאני יכול להתייחס אליו

לגבי הציוד שלי, חחחחח לו היה לי ציוד מתקדם הייתי יכול להעריך את הטכנולוגיה ? ה-D8000 לפני שנה וחצי הייתה הדגם הכי טוב של סמסונג, והמקרן זה הטופ של EPSON משנה שעברה, מה זה השטויות האלה תגיד לי ? אין ספק אחת התגובות ההזויות שקראתי פה, לך צפה אתה עם הציוד "העתידני" שלך ותעריך את הטכנולוגיה ותספר לנו איך החוויה :lol: :lol: :lol: :lol: כי שכחתי שלך יש טלוויזיה 16K
...
זה שתמשיך להקניט עם פרצופים מצחיקים עדיין לא ישנה שום עובדות.
המסך שלך נחשב מיושן מאוד ויצאו לסמסונג כבר שני דגמים אחריו. כמו כן הוא סבל מזליגות אור מטורפות
ועננות קיצונית ביותר שלא לדבר על שחור שנראה כמו אפור בהיר במקרה הטוב וקונטרסט צולע.
עם נתונים שכאלה קשה מאוד להעריך ולהנות מתלת מימד איכותי ולכן זה יכול להתחיל להסביר מהיכן
נובעות הטעויות שלך בדברים הבסיסיים.
לגבי האפסון גם כן יש טובים ממנו בהרבה. מקווה שאני מספיק ענייני בשבילך ולא מבלבל לך את המוח.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #40 

האמת שכן, הפעם הייתי מאוד ספציפי שאני כבר יודע שיותר מגוחך מזה אני כבר לא ישמע, לפחות עד התגובה הבאה שלך

אהה ושכחתי :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ולא סמיילי לא אומר שאני מקניט אותך ( אנחנו לא בגנון ) רק שהצחקת אותי

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”