שרשור תגובות: נתב EA4500 של חטיבת Linksys בחברת Cisco
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
ביצועים,תומך ברשת גיגה למי שצריך ויכולות אלחוט ברמה אחרת.ttttt כתב:לא הבנתי מה נותן לי הנתב מול נתב של בזק החינם ?
יופי ? חזות ? בנייה ?
את מי זה מעניין ?
לא מצאתי שום יתרון מול נתב המחובר בכבל למחשב...
אני משתמש בנתב הזה כבר מעל לחצי שנה,
קניתי אותו ברדמונד ב180$ ואני יכול להעיד שהוא איכותי ואמין מאד. חיברתי אליו WD LIVE בנפח 3TB עם יציאת רשת של 1GPS וניתן להזרים איתו ברשת אלחוטית תכני 1080P בטווחים "נקיים".
אגב, בנתב שלי איך כפתור פיזי ON OFF כמו שיש בנתב שבתמונה כאן.
מבחינתי היתרון הגדול ביותר בתדר 5Ghz הוא שכל שאר הציודים שמתקשרים ב2.4 פתאום עובדים כמו שצריך, לדוגמא עכבר ומקלדת BT של APPLE, שעד לפני רכישת הנתב עבדו בטווח מקסימלי של 2.5 מטר היום עובדים חלק גם בטווח של 5 מטר.
החיסרון היחיד מבחינתי שהוא לא כולל מודם ADSL
קניתי אותו ברדמונד ב180$ ואני יכול להעיד שהוא איכותי ואמין מאד. חיברתי אליו WD LIVE בנפח 3TB עם יציאת רשת של 1GPS וניתן להזרים איתו ברשת אלחוטית תכני 1080P בטווחים "נקיים".
אגב, בנתב שלי איך כפתור פיזי ON OFF כמו שיש בנתב שבתמונה כאן.
מבחינתי היתרון הגדול ביותר בתדר 5Ghz הוא שכל שאר הציודים שמתקשרים ב2.4 פתאום עובדים כמו שצריך, לדוגמא עכבר ומקלדת BT של APPLE, שעד לפני רכישת הנתב עבדו בטווח מקסימלי של 2.5 מטר היום עובדים חלק גם בטווח של 5 מטר.
החיסרון היחיד מבחינתי שהוא לא כולל מודם ADSL
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
קודם כל תודה על הסקירה המושקעת
גם לי יש את ה EA4500, האמת שאני קצת מאוכזב...
אני גר בדירה של 75 מטר בלב תל אביב,ואפילו ב 2.4 לא תמיד הוא מצליח להגיע לקצה שני של הדירה, בנוסף הנתב יוצר לי בעיה ברשת (נפתח שרשור חדש בנושא). אם אצליח לפתור את בעיית הרשת אז כמובן שרמת הסיפוק שלי ממנו תגדל משמעותית.
גם לי יש את ה EA4500, האמת שאני קצת מאוכזב...
אני גר בדירה של 75 מטר בלב תל אביב,ואפילו ב 2.4 לא תמיד הוא מצליח להגיע לקצה שני של הדירה, בנוסף הנתב יוצר לי בעיה ברשת (נפתח שרשור חדש בנושא). אם אצליח לפתור את בעיית הרשת אז כמובן שרמת הסיפוק שלי ממנו תגדל משמעותית.